תודה שבוע עבר ואני עדיין מחכה...hosq כתב:SON, שים הכל בפרופורציות - בכל זאת קנית מוצר איטלקי מסוכנות ישראלית... מן הסתם הסיכוי לסיטואציה דומה עם מוצר יפני מסוכן אמריקאי נמוך יותר...
יסלח לי גלעד, אבל הפשלה כולה של אינטרפרק, התנהלות שגויה מכל בחינה שהיא. מן הסתם זה לא נעשה בכוונה והדבר האחרון שאתם צריכים זה לקוח לא מרוצה ממכונת פרימיום עם תקלה פשוטה ותחושה שאין אף אחד שמטפל בו. אין סיבה לבחור בשיטה הישראלית המקובלת (אנחנו הכי טובים והלקוח אשם/חסר סבלנות וכו). הדרך הנכונה היא בדק בית פשוט לביצוע, הבנה מה השתבש ומניעה בעתיד. אנחנו מקווים שההודעות הבאות יהיו בשבחכם, וממה שראיתי אצלכם עד עכשיו אין סיבה שזה לא יקרה. התקלות הנ"ל הן ההזדמנות שלכם להראות רמת שירות גבוהה מהי (פרימיום או לא, זה ברור שבכל מכשיר עשויות להופיע תקלות)...
נזילה בלה צימבלי מהשבוע הראשון
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אני כותב כאן באופן כללי בתור יצרן של מכונות קצת יותר יקרות !
תקלות במכונות אכן קורות גם במצדס גם ב ג.ד.שרוני בע"מ(אני) וגם בצימבלי , עקרונית אני יכול לומר שראיתי מכונות "איטלקיות" עם כשלים איומים בתיכנון, ותקלות שבמוסך בעזה(ביום של הפצצה) היו מתבישים בהם, ואני מדבר על מכונות סידרתיות שהמחיר שלהם מעל 600000 יורו ! אותי עקרונית הזמינו לתת פיתרון ולתקן את הדרוש תיקון , במקביל היזמינו את האיטלקים ליראות ,אבל בשום אופן לא לתקן .
מה שאני מנסה לומר זה קודם כול אין דבר כזה "איטלקי" או "גרמני" או "סיני" הכול תלוי ישירות בבעל העסק והרצון שלו להשתפר, זה עניין מאוד אישי , גם אצלי במכונות מיתגלות תקלות מידי פעם ואני מנסה לפתור אותם במכונה הבאה בתוך מסגרת מחיר המכונה , לפעמים זה מצליח ולפעמים אני נאלץ להרים מחיר , (בדרך כלל משנה את השם של הדגם לאותה המכונה ) כדי להצדיק את עליית המחיר.
אין אצלי מצב של "ריקול" פשוט כי אני חברה קטנה שלא מסוגלת "להרים " דבר כזה , האחריות אצלי ניתנת רק בתחומיי מדינת ישראל(כמעט כל מה שאני עושה מיועד ליצוא!) הלקחות מודעים לכל הדברים האלה ליפני הקנייה , ובכלזאת בוחרים להזמין.
אבל שמתגלה תקלה שאני מחשיב ככשל ביצור אני שולח לחו"ל חלק חילוף אם צריך אז גם משודרג על חשבוני ללא חיוב.
צימבלי חייבת למנוע את התקלה הזו בהמשך, נזילות הם בדרך כלל תקלות של מוצרים "צעירים" ואם יש תקלה בדגם וותיק ,אז זה בדרך כלל עניין של בקרת איכות ולא כשל תיכנוני.
אני חושב שהטיפול המהיר בבעיה הוא המפתח לשביעות רצון הלקוח , אני שום סיבה שמכונת קפה צריכה להשאיר מים על השייש , שום תשובה לא יכולה להיתקבל כהגיונית בעניין הזה.
את הלקוח פחות צריך לעניין ה"קומבינה" שנידרשת לתיקון כל עוד היא נעשית בצורה מיקצועית ואיכותית , (זווית סיליקון ניראה לי פיתרון מיקצועי וטוב ,במידה כמובן שהורכב נכון)
צריך להבין שמאחורי כל "המכונות" האלה ואחרות ,עומדים אנשים כמונו, -עובדי הרכבה שחלקם היגיעו לעבודה לא מרוכזים ועם מצב רוח רע, וכל זה מיתנקז בדרך כלל למוצר שלנו בסוף , כך שבקרת האיכות היא בעצם הדבר המרכזי במיניעת תקלות שלא יצאו מהמיפעל החוצה, ואם מבקר האיכות מגיע עם מצב רוח רע , אז זה כבר ממש בעייה קשה .
תקלות במכונות אכן קורות גם במצדס גם ב ג.ד.שרוני בע"מ(אני) וגם בצימבלי , עקרונית אני יכול לומר שראיתי מכונות "איטלקיות" עם כשלים איומים בתיכנון, ותקלות שבמוסך בעזה(ביום של הפצצה) היו מתבישים בהם, ואני מדבר על מכונות סידרתיות שהמחיר שלהם מעל 600000 יורו ! אותי עקרונית הזמינו לתת פיתרון ולתקן את הדרוש תיקון , במקביל היזמינו את האיטלקים ליראות ,אבל בשום אופן לא לתקן .
מה שאני מנסה לומר זה קודם כול אין דבר כזה "איטלקי" או "גרמני" או "סיני" הכול תלוי ישירות בבעל העסק והרצון שלו להשתפר, זה עניין מאוד אישי , גם אצלי במכונות מיתגלות תקלות מידי פעם ואני מנסה לפתור אותם במכונה הבאה בתוך מסגרת מחיר המכונה , לפעמים זה מצליח ולפעמים אני נאלץ להרים מחיר , (בדרך כלל משנה את השם של הדגם לאותה המכונה ) כדי להצדיק את עליית המחיר.
אין אצלי מצב של "ריקול" פשוט כי אני חברה קטנה שלא מסוגלת "להרים " דבר כזה , האחריות אצלי ניתנת רק בתחומיי מדינת ישראל(כמעט כל מה שאני עושה מיועד ליצוא!) הלקחות מודעים לכל הדברים האלה ליפני הקנייה , ובכלזאת בוחרים להזמין.
אבל שמתגלה תקלה שאני מחשיב ככשל ביצור אני שולח לחו"ל חלק חילוף אם צריך אז גם משודרג על חשבוני ללא חיוב.
צימבלי חייבת למנוע את התקלה הזו בהמשך, נזילות הם בדרך כלל תקלות של מוצרים "צעירים" ואם יש תקלה בדגם וותיק ,אז זה בדרך כלל עניין של בקרת איכות ולא כשל תיכנוני.
אני חושב שהטיפול המהיר בבעיה הוא המפתח לשביעות רצון הלקוח , אני שום סיבה שמכונת קפה צריכה להשאיר מים על השייש , שום תשובה לא יכולה להיתקבל כהגיונית בעניין הזה.
את הלקוח פחות צריך לעניין ה"קומבינה" שנידרשת לתיקון כל עוד היא נעשית בצורה מיקצועית ואיכותית , (זווית סיליקון ניראה לי פיתרון מיקצועי וטוב ,במידה כמובן שהורכב נכון)
צריך להבין שמאחורי כל "המכונות" האלה ואחרות ,עומדים אנשים כמונו, -עובדי הרכבה שחלקם היגיעו לעבודה לא מרוכזים ועם מצב רוח רע, וכל זה מיתנקז בדרך כלל למוצר שלנו בסוף , כך שבקרת האיכות היא בעצם הדבר המרכזי במיניעת תקלות שלא יצאו מהמיפעל החוצה, ואם מבקר האיכות מגיע עם מצב רוח רע , אז זה כבר ממש בעייה קשה .
תקלות בכל מכונה\מכשיר\רכב או בעצם כלי מכני או אלקטרוני- הוא דבר מובן מאליו- בסופו של דבר הכל זה פס יצור וכשלים בפס יצור קורים מדי פעם...
אבל בידיוק פה! בידיוק בנק' הזאת נבחן היצרן או במקרה שלנו היבואן! הוא זה שצריך לדעת לטפל ולתת לנו את התמיכה הראויה במקרה כזה- לדעתי זה המבחן האמיתי שלו בתור יבואן- הרבה יותר מהמחיר או המתנות או הנחמדות והידע שלו
אבל בידיוק פה! בידיוק בנק' הזאת נבחן היצרן או במקרה שלנו היבואן! הוא זה שצריך לדעת לטפל ולתת לנו את התמיכה הראויה במקרה כזה- לדעתי זה המבחן האמיתי שלו בתור יבואן- הרבה יותר מהמחיר או המתנות או הנחמדות והידע שלו
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלומי - ספר לחברים מה נסגר בסוף, נראה לי שזה מגיע לנו
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
אתמול בבוקר ביקר אותי רועי סופסוף הרכיב את אביזר סיליקון זויתי על ה-OPVגלעד_אינטרפרק כתב:שלומי - ספר לחברים מה נסגר בסוף, נראה לי שזה מגיע לנו...
לכיוון מגירת הנוזלים ו, גם כיוון את ה-OPV לטיפטוף בשנייה לפי הנחייה ממפעל לה צימבלי.
הוחלף הבורג ונראה על פניו בתקווה שהנזילה סודרה, כמו כן עברתי הדרכה מרועי לגביי
חליטה ,טחינה , והקצפה וצופרתי בטמפר ASCASO וקילו קפה אורגני על הדרך...
אני מקווה שלא אזדקק שוב לבייקור נוסף ולהמתין זמן לא מבוטל ,בסה"כ אני מאוד מרוצה
מהמכונה .
שבת שלום לכל החברים
ותודה לרועי וגלעד מאינטרפרק .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יפה מאוד!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
איזו דרמה, קראתי בהתרגשות הכל ואיזה כיף להגיע לעמוד האחרון לסוף טוב.
כל הכבוד לשלומי שהביא את הדברים לידיעת החברים, בדיוק כך הייתי מצפה מכל חבר פורום לנהוג.
כל הכבוד לגלעד על הפתיחות בה קיבל את הביקורת (זה לא טריוויאלי) ועל המאמץ הכן לדאוג לפתרון נאות.
כל הכבוד לשלומי שהביא את הדברים לידיעת החברים, בדיוק כך הייתי מצפה מכל חבר פורום לנהוג.
כל הכבוד לגלעד על הפתיחות בה קיבל את הביקורת (זה לא טריוויאלי) ועל המאמץ הכן לדאוג לפתרון נאות.
היי
איזה באסה זה לקום בבוקר לחכות לכוס קפה הראשונה ,
יש שעון שבת קח שהמכונה כבר חמה ומוכנה לקולינג פלאש ופתיחת הסטימר
לאכזבתי בימים האחרונים יש ירידת לחץ קיצונית כאשר אני פותח את הסטימר
אחרי שהמכונה התחממה שעה הלחץ יורד לגמרי ,וצריך לחכות שוב שעה,
האם גם לכם זה קרה ?,זה שכיח?
נאמר לי שזה אבנית ואין לי מה להיבהל מזה ,מה שכן כמה חודשים עם הלה צימבלי
שאמורה לעבוד בלי הפסקה שנים ,נתקלתי בבעיות שממש מאכזבות ולא ציפיתי
שאשקיע כל כך הרבה, ובסוף אתאכזב מאיכות הבניה כביכול לעומת מכונות זולות יותר
וטובות לא פחות באיכות הקפה!!!
שבוע טוב
איזה באסה זה לקום בבוקר לחכות לכוס קפה הראשונה ,
יש שעון שבת קח שהמכונה כבר חמה ומוכנה לקולינג פלאש ופתיחת הסטימר
לאכזבתי בימים האחרונים יש ירידת לחץ קיצונית כאשר אני פותח את הסטימר
אחרי שהמכונה התחממה שעה הלחץ יורד לגמרי ,וצריך לחכות שוב שעה,
האם גם לכם זה קרה ?,זה שכיח?
נאמר לי שזה אבנית ואין לי מה להיבהל מזה ,מה שכן כמה חודשים עם הלה צימבלי
שאמורה לעבוד בלי הפסקה שנים ,נתקלתי בבעיות שממש מאכזבות ולא ציפיתי
שאשקיע כל כך הרבה, ובסוף אתאכזב מאיכות הבניה כביכול לעומת מכונות זולות יותר
וטובות לא פחות באיכות הקפה!!!
שבוע טוב
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נשמע כמו שובר וואקום שלא מתפקד.
אתה יכול לנקות אותו:
http://www.htcafe.co.il/p-1.article02300
זה יכול לנבוע מאבנית והניקיון לא מסובך (כמו שאתה רואה יונתן עשה את זה בויביאמה שלו שעלתה באזור ה 10K )
תקלות זה באמת מעצבן.
אתה יכול לנקות אותו:
http://www.htcafe.co.il/p-1.article02300
זה יכול לנבוע מאבנית והניקיון לא מסובך (כמו שאתה רואה יונתן עשה את זה בויביאמה שלו שעלתה באזור ה 10K )
תקלות זה באמת מעצבן.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
זה אכן שובר וואקום ועשוי לנבוע מאבנית.
נסה בפעם הבאה שאתה מכבה את המכונה, לפתוח את הסטימר ולתת לכל הלחץ להשתחרר. בהדלקה שלאחר מכן, תדליק את המכונה עם הסטימר פתוח.
אח"כ תחזור לעבוד רגיל.
אצלי זה פתר את הבעיה בלי שום ניקוי, אולי גם אצלך..
נסה בפעם הבאה שאתה מכבה את המכונה, לפתוח את הסטימר ולתת לכל הלחץ להשתחרר. בהדלקה שלאחר מכן, תדליק את המכונה עם הסטימר פתוח.
אח"כ תחזור לעבוד רגיל.
אצלי זה פתר את הבעיה בלי שום ניקוי, אולי גם אצלך..
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
הי שלומי
מה שאתה מתאר (ומה שתארת לרועי בטלפון) אכן נשמע כמו שובר ואקום תפוס.
נובע בד"כ מאבנית או לכלוך.
בכל מקרה החימום החוזר גם אחרי נפילת הלחץ לא לוקח יותר מ-5 דקות.
אם לא תסתדר עם הניקוי דבר אתי
דרך אגב, במכונה מותקן פילטר רזינה שמרכך את המים - תקפיד לרענן אותו אחת לחודש כדי להבטיח מניעה של נזקי אבנית למכונה כולה.
גלעד
מה שאתה מתאר (ומה שתארת לרועי בטלפון) אכן נשמע כמו שובר ואקום תפוס.
נובע בד"כ מאבנית או לכלוך.
בכל מקרה החימום החוזר גם אחרי נפילת הלחץ לא לוקח יותר מ-5 דקות.
אם לא תסתדר עם הניקוי דבר אתי
דרך אגב, במכונה מותקן פילטר רזינה שמרכך את המים - תקפיד לרענן אותו אחת לחודש כדי להבטיח מניעה של נזקי אבנית למכונה כולה.
גלעד
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.
לא מדוייק......
אתה לא מכיר את הסיפור על אחד שנתקע עם הרולס רויס ב-middle of nowhere, על אי בודד, הרחק מכל ישוב, ובטח משירות של רויס.
ביאושו הוא מצליח ליצור קשר טלפוני עם רולס רויס ומבקש הנחיות לתיקון.
" המתן בסבלנות" מגיעה התשובה המוזרה.
לתדהמתו המוחלטת, תוך זמן מה, נוחת מסוק, יוצאים ממנו שני מכונאים, מתקנים את התקלה ללא מילה, עולים למסוק שנעלם אל האופק.
הבחור חוזר ומרים טלפון לרולס לברר את עלות התיקון.
אומר לו הנציג:" מכיוון שרולס לעולם לא מתקלקל, אתה מדבר על אירוע שלא קרה ולא יכול לקרות, כך שאין חיוב על אירוע שלא התרחש......"

סתאאאאם.............
אתה לא מכיר את הסיפור על אחד שנתקע עם הרולס רויס ב-middle of nowhere, על אי בודד, הרחק מכל ישוב, ובטח משירות של רויס.
ביאושו הוא מצליח ליצור קשר טלפוני עם רולס רויס ומבקש הנחיות לתיקון.
" המתן בסבלנות" מגיעה התשובה המוזרה.
לתדהמתו המוחלטת, תוך זמן מה, נוחת מסוק, יוצאים ממנו שני מכונאים, מתקנים את התקלה ללא מילה, עולים למסוק שנעלם אל האופק.
הבחור חוזר ומרים טלפון לרולס לברר את עלות התיקון.
אומר לו הנציג:" מכיוון שרולס לעולם לא מתקלקל, אתה מדבר על אירוע שלא קרה ולא יכול לקרות, כך שאין חיוב על אירוע שלא התרחש......"
סתאאאאם.............
As you get older, you get to find out that shades in your hair .. and life - get grey