Gran Turismo 5 - ערב מס' 6 - יש סרטון של אחד המירוצים !!! עמוד 5
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
היה מעולה.
שמחתי להיות המדווח מליגת האלופות.
אני בהחלט צריך גם ללמוד את המסלולים - אבל גם את הרכבים הכה חזקים.
חבל שלא ידעתי שעברתם לראלי - הייתי נשאר - זה הכי אהוב עליי.
חוויה מעניינת ביותר.
מה שבטוח - צריך לחסוך להגה רציני יותר.
לא יודע מי - מעביר הילוכים באלימות - שמעתי את זה כל הדרך.
שמחתי להיות המדווח מליגת האלופות.
אני בהחלט צריך גם ללמוד את המסלולים - אבל גם את הרכבים הכה חזקים.
חבל שלא ידעתי שעברתם לראלי - הייתי נשאר - זה הכי אהוב עליי.
חוויה מעניינת ביותר.
מה שבטוח - צריך לחסוך להגה רציני יותר.
לא יודע מי - מעביר הילוכים באלימות - שמעתי את זה כל הדרך.
זאת סיבה משמעותית שעוד לא הצטרפתי אתמול, כי מאוד רציתיItay_Pollak כתב: חוויה מעניינת ביותר.
מה שבטוח - צריך לחסוך להגה רציני יותר....
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
חברי הפורום גמרו את המלאיtomer_h כתב:זאת סיבה משמעותית שעוד לא הצטרפתי אתמול, כי מאוד רציתיItay_Pollak כתב: חוויה מעניינת ביותר.
מה שבטוח - צריך לחסוך להגה רציני יותר....(זה והסיבה העיקרית - המשחק של ברצלונה...). אני גם מחפש עכשיו הגה (שמתי עין על ה-DFGT), אבל משום מה אין אותו במלאי עכשיו לאף אחד...
בכל מקרה, אני מקווה להצטרף גם בשבוע הבא.
...
- niko
- חבר מביא חבר

חברי הפורום גמרו את המלאיtomer_h כתב:זאת סיבה משמעותית שעוד לא הצטרפתי אתמול, כי מאוד רציתיItay_Pollak כתב: חוויה מעניינת ביותר.
מה שבטוח - צריך לחסוך להגה רציני יותר....(זה והסיבה העיקרית - המשחק של ברצלונה...). אני גם מחפש עכשיו הגה (שמתי עין על ה-DFGT), אבל משום מה אין אותו במלאי עכשיו לאף אחד...
בכל מקרה, אני מקווה להצטרף גם בשבוע הבא.
...
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
רק שתדעו - יש נהגי ג'וייסטיקים מהטובים ביותר שלא היו עוברים להגה בשום מקרה.
גם שחר ("מיסטיק טונה") שלא היה אתמול נוסע ללא הגה ולרוב נותן לכולם בראש - כלומר באגזוז....
גם שחר ("מיסטיק טונה") שלא היה אתמול נוסע ללא הגה ולרוב נותן לכולם בראש - כלומר באגזוז....
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- niko
- חבר מביא חבר

yossigab, יש המון מקרים שעם ג'ויסטיק יותר מהירים, יותר קל......לדוגמה דריפטים.
גם הפעלת בלם יד יותר נוחה בסטיק.
לא שהייתי מוותר על הגה
לא שהייתי מוותר על הגה
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

מסכים * 3....niko כתב:yossigab, יש המון מקרים שעם ג'ויסטיק יותר מהירים, יותר קל......לדוגמה דריפטים.
לא שהייתי מוותר על הגה...
מה גם, ש-PD אמרו שהמשחק קצת יותר "סלחני" עם סטיקים בשביל להשוות את הרמות.
היה פגז! אני באמת ממליץ למי שיכול, שיגיע. המירוצים מתקיימים ברמות שונות כך שכל אחד יכול למצוא את הנישה שלו. באים כדי להינות - הניצחון הוא רק בונוס.
אני מציע שכל ערב כזה יכלול מירוצים מהקטגוריות הבאות:
- קארט
- מכוניות מיני. מירוצים במסלול עירוני, על בסיס מכוניות קומפקטיות עם 150-200 כוחות סוס. רכבים לדוגמא:
סיאט איביזה קופרה, מיני קופר S, פיג'ו 207 GTi את הקטגורייה הזו פספסנו אתמול.
- נורבורגרינג (זו קטגוריה בפני עצמה). מירוץ על גבי הנורבורגרינג על הווריאציות השונות שלו. הרכבים יהיו מתוצרת גרמניה. כולם משתמשים באותו רכב (עד עכשיו זו הייתה ה-M3 שהיא מושלמת למסלול). 400 כ"ס מינימום אם המסלול הוא הנורדשלייפה (מסלול ארוך - מעל 12 מייל).
- קטוגריית ה-supercars: מסלול מירוצים רשמי על בסיס רכבי ספורט משופרים/לא משופרים עד 700 כ"ס. רכבים לדוגמא: מקלארן mp4, פאגאני זונדה...
- קטוגריית ה-performance (קטגוריה שהמצאתי): מירוץ על מסלול רשמי על בסיס השילוש הקדוש: ניסאן קאלסוניק - טום סופרה - מיינס BNR.
- ראלי. מירוצים המשלבים אלמנטים של תוואי שטח משתנה (עפר/כביש/שלג...). הרכבים בעלי הנעה כפולה ומותאמים לנהיגת שטח. רכבים לדוגמא: פורד פוקוס RS WRC, סיטרואן C4 WRC
- קטגורייה חופשית: הכל הולך...
זהו. עד הפעם הבאה...
אני מציע שכל ערב כזה יכלול מירוצים מהקטגוריות הבאות:
- קארט
- מכוניות מיני. מירוצים במסלול עירוני, על בסיס מכוניות קומפקטיות עם 150-200 כוחות סוס. רכבים לדוגמא:
סיאט איביזה קופרה, מיני קופר S, פיג'ו 207 GTi את הקטגורייה הזו פספסנו אתמול.
- נורבורגרינג (זו קטגוריה בפני עצמה). מירוץ על גבי הנורבורגרינג על הווריאציות השונות שלו. הרכבים יהיו מתוצרת גרמניה. כולם משתמשים באותו רכב (עד עכשיו זו הייתה ה-M3 שהיא מושלמת למסלול). 400 כ"ס מינימום אם המסלול הוא הנורדשלייפה (מסלול ארוך - מעל 12 מייל).
- קטוגריית ה-supercars: מסלול מירוצים רשמי על בסיס רכבי ספורט משופרים/לא משופרים עד 700 כ"ס. רכבים לדוגמא: מקלארן mp4, פאגאני זונדה...
- קטוגריית ה-performance (קטגוריה שהמצאתי): מירוץ על מסלול רשמי על בסיס השילוש הקדוש: ניסאן קאלסוניק - טום סופרה - מיינס BNR.
- ראלי. מירוצים המשלבים אלמנטים של תוואי שטח משתנה (עפר/כביש/שלג...). הרכבים בעלי הנעה כפולה ומותאמים לנהיגת שטח. רכבים לדוגמא: פורד פוקוס RS WRC, סיטרואן C4 WRC
- קטגורייה חופשית: הכל הולך...
זהו. עד הפעם הבאה...
- niko
- חבר מביא חבר

בני, אני כבר מזהה אותך.......לפני שאני רואה את השם שלך
כשאני מגיע לפניה במהירות ואני בכל זאת שומע מנוע רועם מגיח מאחור ב-90% מהפעמים זה אתה.
לפעמים זה מהר מדי

כשאני מגיע לפניה במהירות ואני בכל זאת שומע מנוע רועם מגיח מאחור ב-90% מהפעמים זה אתה.
לפעמים זה מהר מדי
- niko
- חבר מביא חבר

בני, תגיד אתה לא מרגיש שהראלי שובר לך את ההגה?
- H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
שכולם יקנו סקודריה, M3 RACE CAR, איזה מכונית שרירים אמריקאית.
איך הכי קל להשיג איזה 10 מליון קרדיט במשחק?
איך הכי קל להשיג איזה 10 מליון קרדיט במשחק?
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
איתי,Itay_Pollak כתב: חבל שלא ידעתי שעברתם לראלי - הייתי נשאר - זה הכי אהוב עליי....
לא חאראם... היית נחנק מהאבק שהיו משאירים לך.
יכול להיות שבעצם האבק היה כבר שוקע עד שהיית מגיע...
סתאאאאאאאאאם בצחוק.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אורי - מכות.
לגבי המירוצים/מסלולים - אני ממליץ שלא ללכת למסלולים ארוכים - ע"ע נורגשלייייפהרינג או איך שלא קוראים למסלול עם ה700 אותיות.
צריך להתחשב במי ש"נתקע" שלפחות פה ושם ייראה אנשים.
אחרת - אנשים יעדיפו לוותר.
לגבי המירוצים/מסלולים - אני ממליץ שלא ללכת למסלולים ארוכים - ע"ע נורגשלייייפהרינג או איך שלא קוראים למסלול עם ה700 אותיות.
צריך להתחשב במי ש"נתקע" שלפחות פה ושם ייראה אנשים.
אחרת - אנשים יעדיפו לוותר.
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

איתי - אל תדאג כי:
1) אנחנו לא עושים "המון" מירוצים עם הנורדשלייפה, יוצא משהו כמו מירוץ אחד לערב...
2) כל עוד אתה משחק גם בסינגל לאט לאט אתה תלמד את המסלולים. עבור הנורדשלייפה ממליץ לעשות את משימות ה-AMG תחת ה-Special Events ייתן לך יופי של תרגול.... מה שמזכיר לי שאני צריך לחזור למשימות האלו כי עליתי בדרגות ונפתחו לי משימות חדשות
1) אנחנו לא עושים "המון" מירוצים עם הנורדשלייפה, יוצא משהו כמו מירוץ אחד לערב...
2) כל עוד אתה משחק גם בסינגל לאט לאט אתה תלמד את המסלולים. עבור הנורדשלייפה ממליץ לעשות את משימות ה-AMG תחת ה-Special Events ייתן לך יופי של תרגול.... מה שמזכיר לי שאני צריך לחזור למשימות האלו כי עליתי בדרגות ונפתחו לי משימות חדשות
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

קרמיקה - זה לא תירוץ - אני איך שנגמר - התחלתי לשחק
החוכמה היא להתחבר עוד לפני שהתחיל המשחק. ואז תוך כדי אפילו שמעתי אותם בדיבורית ועדכנתי אותם לגבי המתרחש במשחק.
החוכמה היא להתחבר עוד לפני שהתחיל המשחק. ואז תוך כדי אפילו שמעתי אותם בדיבורית ועדכנתי אותם לגבי המתרחש במשחק.
- drunkenSailor
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברה היה נהדר אתמול. בהחלט הרמה משתפרת פה ממפגש למפגש...
הגענו אתמול לעשרה שחקנים ועוד כמה קבועים לא הגיעו... לפי איך שזה נראה בהמשך נצטרך לפתוח שני חדרים במקביל (שאלו יהיו הצרות שלנו).
בני - אהבתי את "השילוש הקדוש"
תומר - סוף כל סוף יוצא לנו לשחק יחד. פעם הבאה תבוא יותר רגוע... הגעת מתוח משהו בהתחלה (מי מדבר???)
איתן - מצטער על הBUMP באחד המירוצים.. נכנסתי לפיט לפני סוף המירוץ כי לא הגיע לי לנצח
אני חושב שסך הכל המירוצים היו הוגנים והרכבים שבחרנו התאימו למסלולים.. (חוץ מהמקלרן בSPECIAL STAGE שלא היה קשור בכלל המ..המ.. (יוסי)).
הצעות למסלולים\רכבים
:
TRIAL MOUNTAIN, DEEP FOREST, TOKYO, GRAND VALLEY SPEEDWAY - אזור ה600PP או "השילוש הקדוש"
TOM'S SUPRA
XANAVI NISMO
NSX TAKATA
CALSONIC
SPECIAL STAGE ROUTE 5, ROME - אזור ה520PP
WEDS SPORT LEXUS
IMPREZA DUNLOP CUSCO
EIGER NORDWAND SHORT TRACK - אזור ה450PP
IMPREZA SEDAN
FORD FOCUS
CAPE RING - כעקרון אפשר גם באזור 750PP אבל היות והמסלול נורא טכני במיוחד לפחות מנוסים 550PP יהיה גם חזק
זה כרגע מה שעולה לי לראש..
למי שלא שם לב בעדכון האחרון התווספו עוד כמה מסלולים (לא סגור כמה בדיוק) ואחד מהם נקרא EIFFELמשהו... מסלול חזק ביותר לדעתי. שווה לדחוף אותו פעם הבאה אז תתאמנו עליו קצת אם בא לכם.
הגענו אתמול לעשרה שחקנים ועוד כמה קבועים לא הגיעו... לפי איך שזה נראה בהמשך נצטרך לפתוח שני חדרים במקביל (שאלו יהיו הצרות שלנו).
בני - אהבתי את "השילוש הקדוש"
תומר - סוף כל סוף יוצא לנו לשחק יחד. פעם הבאה תבוא יותר רגוע... הגעת מתוח משהו בהתחלה (מי מדבר???)
איתן - מצטער על הBUMP באחד המירוצים.. נכנסתי לפיט לפני סוף המירוץ כי לא הגיע לי לנצח
אני חושב שסך הכל המירוצים היו הוגנים והרכבים שבחרנו התאימו למסלולים.. (חוץ מהמקלרן בSPECIAL STAGE שלא היה קשור בכלל המ..המ.. (יוסי)).
הצעות למסלולים\רכבים
TRIAL MOUNTAIN, DEEP FOREST, TOKYO, GRAND VALLEY SPEEDWAY - אזור ה600PP או "השילוש הקדוש"
TOM'S SUPRA
XANAVI NISMO
NSX TAKATA
CALSONIC
SPECIAL STAGE ROUTE 5, ROME - אזור ה520PP
WEDS SPORT LEXUS
IMPREZA DUNLOP CUSCO
EIGER NORDWAND SHORT TRACK - אזור ה450PP
IMPREZA SEDAN
FORD FOCUS
CAPE RING - כעקרון אפשר גם באזור 750PP אבל היות והמסלול נורא טכני במיוחד לפחות מנוסים 550PP יהיה גם חזק
זה כרגע מה שעולה לי לראש..
למי שלא שם לב בעדכון האחרון התווספו עוד כמה מסלולים (לא סגור כמה בדיוק) ואחד מהם נקרא EIFFELמשהו... מסלול חזק ביותר לדעתי. שווה לדחוף אותו פעם הבאה אז תתאמנו עליו קצת אם בא לכם.