מסכי פנסוניק אסייתי ואירופי, מי זה מה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
locus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221

שליחה

אסף תודה (Y)

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 367

שליחה

לעפר לאור שלום לרב!
לצערי עלי לומר כי קבעת לגביי קביעה ממש בלתי נכונה.
איני עוסק בתחום וכולה, רציתי להציע לבנאדם דגם של מסך. דווקא משום שלא רציתי להיראות כמי שמפרסם חברה כלשהי, אתה התרשמת בצורה הפוכה, שאני רוצה לעשות נפשות לעצמי או ללא יודע מי.
אז נכון. הצעתי לאיש שייצור עמי קשר, כדי שלא להעלות לכאן דגמים וחברות, אלא שבסופו של דבר, אני רואה שניתן להציע כאן הכל ואף לתת קישורים לאתרי מכירות.
אז תעשה לי טובה. הסר מעלי את החסימה להתכתבות עם חברי האתר. ממילא אחדים מהם נתנו כתובת מסנג'ר או ICQ וניתן להשיגם גם ללא אישורך.
המעשה שעשית מריח כאיפה ואיפה ונראה לי שלא הולם.
סביר כי אילו פנית ישירות אלי, הייתי מצליח לשכנע אותך, שהכוונות שלי היו רחוקות מאלה אותם פירשת בטעות ובמו ידיי הייתי משנה את ההודעה שלא נראתה לך הולמת את כללי האתר.
אני פונה אליך כאן לעיני כל, משום שגם אליך איני יכול לפנות בהודעה אישית.
אז...לשיקולך ההגיוני,
משה

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לכל מי שמעוניין:
הטלוויזיות המובילות היום (וכנראה שלא לאורך זמן, כי הדגמים החדשים שיהיו ברובם LED) כבר בדרך....
SONY
HD READY: KDL 302
FULL HD: KDL 402
או הדגם היוקרתי
KDL32NX500

SHARP
HD READY: LC 32FH510S
FULL HD: LC32FH500E

לכל הטלוויזיות הללו יש כניסת SCART וכולן מומלצות, בהתאם לתקציב.
ולמי שחוכך בדעתו? ה-LCD עדיין עדיף משמעותית על הLED.

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453

שליחה

מי שם 32?אולי במטבח.
אל תשכח שכל הנגנים,הממירים,והמחשבים כוללים חיבורHDMI
קח שהסקארט לא אקטואלי.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

ולמי שחוכך בדעתו? ה-LCD עדיין עדיף משמעותית על הLED.
...
פרפר....

קח טיפ לחיים , לפעמים עדיף שלא לכתוב כלום מאשר לכתוב שטויות על עניינים שאין לך
הרבה ידע או הבנה בהם.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

מושההשפיץ כתב:מי שם 32?אולי במטבח.
אל תשכח שכל הנגנים,הממירים,והמחשבים כוללים חיבורHDMI
קח שהסקארט לא אקטואלי.
...
:lol:

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

דור יקירי?
האם אוכל ללמוד ממך מהם הידע וההבנה שחסרים לי?
ככל שידוע לי, השוק אכן מוצף היום בחברות ובמסכים באיכויות כאלה ואחרות.
רוב המסכים רחוקים מלעמוד בשורה הראשונה וברוב המסכים אין פתרון לחיבור ממירים "ישנים" שאינם תומכים ב-HDMI, אלא באמצעות החיבור הנחות ביותר שקיים: קומפוזיט! (או שאולי חוט אנטנה בכלל)....
המסכים שתומכים בחיבורי SCART הולכים ונעלמים לצערי ולכן גם מכירת כבלי הסקארט האיכותיים הולכת ונעלמת (זה דווקא טוב, כי מי שעדיין מציע כבלי מוסטר מהשאריות שלו, מציע אותם במחירי חיסול!).
ואגב, המסכים שהצעתי כאן הם מסכים שיש בהם גם טיונר דיגיטלי מובה אם הבחנת בכך. טיונר מובנה שכזה יחסוך לרבים מהקונים רכישה של טיונר חיצוני שעלותו נעה סביב 350-400 ש"ח! אז מי שירצה לראות את הערוצים החופשיים באיכות טובה מזו שהוט או יס משדרים, ייהנה מאד להיעזר בטיונר המובנה, כשירצה לצפות ב"הישרדות" או אפילו ב"אח הגדול". ומי שאין ידו משגת להתחבר לחברות המדיה? יוכל ליהנות מקליטת השידורים החופשיים ללא כל השקעה נוספת מעבר לכך שכבר קנה את המסך.
ואם אתה עדיין מאמין ש-LED טוב מ-LCD? אפנה אותך לאזורים הכהים שבתמונה. האם השחור הוא אכן שחור או שאתה תראה שם כחול עמוק שלא שייך לכלום?
האם השחור שנראה במסך ה-LED מתמזג עם המסגרת השחורה של המסך, או שאתה חש בהבדל בין הכחול העמוק של התמונה לבין השחור של המסגרת? האם ראית זרימה של מים ובוץ במסך LED? האם שמת לב שהחום הכהה של הבוץ המעורב במים הופך לפתע לכחול? ברגע הראשון שראיתי את התופעה, חייכתי לעצמי.. חשבתי.. איזה יופי!. השמיים משתקפים כאן במים. אבל למרבה הצער, היה ליד מסך ה-LED גם מסך LCD, ושם ראיתי את החום המעכיר של הבוץ, שמשום מה הפך לכחול ב-LED. אז יקירי! ה-LED בהחלט נחשב "חדשני" ופורץ דרך. אבל עד היום, הוא סובל עדיין ממחלות ילדות.
מקווה שעניתי לך על תהיותיך. ואם יש לך דברים נוספים לומר, אשמח לקרוא זאת, בתנאי שתעלה זאת על הכתב בצורה מעט מכובדת יותר.

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ולאדון שפיץ אומר שנכון להיום. לא מעטים מסתפקים במסכי 32 בחדרי השינה שלהם, גם אם יש יתרון לגדולים יותר. לעיתים גודל החדר מגביל ולעיתים מגבילה הצפיפות בו. אישית ראיתי גם אנשים שמחוסר ברירה שמו אפילו מסך של 26 אינץ'. מה לעשות..
מעבר לכך, מי שיסתפק בצפייה בערוצים ה"רגילים" ללא ממיר HD, ייאלץ לוותר על איכות, רק משום שרכש מסך ללא חיבור סקארט. נראה כי זו אכן דעתך, אלא אם כל ממירי המשנה בביתך הם ממירי HD! האם זה אכן כך? או שאולי שמת מרכזיית HDMI בסלון, וממנה הסתעפת לשאר המסכים דרך ממיר ה- HD היחיד שנמצא בביתך? מעניין!

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453

שליחה

תרשה לי לחלוק עליך מר פרפר,לפחות אצלי:
אשתקד הייתי מחובר להוט והממירים היו כולם עם hdmi בלי תשלום נוסף.
כיום אני ביס עם מקסטוטאל גם עם hdmi ,למעט במטבח שם עם ממיר קטן בקומפזיט.
אהבנו את הדקיקות והעיצוב,וההטמעה האסטטית,וגם את הקונטרס ואת הצבעים החדים בלד ואת מנגנוןההחלקה.בלסידי הישנה של סוני
מהראשונות שרכשתי ב2005 ,עם סקארטrgb וכבל של מונסטר של חצי מטר,שגזל מימני 200 שח בזמנו,
התמונה דהויה וחסרת חיים ,גם לאחר כל הכיולים של אנשי מקצוע ,מהוט וחנות מתמחה.
32 זה קטן לחדר שינה ממוצע של 10 מטרמרובע,כשמרחק הצפיה כ3 מטר ואין הנאה בצפיה בגודל כזה,
למעט מטבח בו בגלל אילוצים גם 24 אינטש התקנתי.

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

או קיי.. מסך משנת 2005 זה עדיין לא מסך מודרני משנת 2008 ואילך.
אני בכל זאת מרשה לעצמי להניח, כי כבל קומפוזיט ייתן לך הרבה פחות ממה שכבל סקארט נותן, ועובדה היא שניסיתי זאת. כלומר: ניסיתי לחבר את אותו מסך הן לכבל SCART והן לכבל קומפוזיט והשוויתי את ההבדלים.
אז נכון שהמונסטרים יקרים להחריד ואוכל גם להפנותך לכבל של SUPRA, שבכלל יעלה לך כמו חצי מסך... אבל כל עוד אתה משתמש בממיר פשוט, לא תמצא בו חיבור HDMI. איני מכיר את כל סוידרת הממירים של הוט, אך גם אצלם קיימת סידרה של ממירים שאין בהם כל דרך לחבר כבל, למעט SCART או קומפוזיט. בממירי HD ו-MAX HD של יס, אכן קיים חיבור HDMI, אבל הוא קיים רק בהם. בשאר תמצא קומפוזיט ו-SCART בלבד. חשוב לציין, כי אם תרצה ליהנות מאחד משני הממירים שהזכרתי, יהיה עליך לשלם עבורם סך חודשי קבוע בנוסף למחיר החבילה.
מעבר לכך, אצלי בבית אין לי כל אפשרות למקם מסך גדול מ-32 בחדרים. לכן, ההעדפה היא לבחור מסך בגודל זה, שיתן את התמונה הטובה ביותר האפשרית, במחיר הזול ביותר שניתן. זה הכל.
אני בהחלט מסכים אתך שמסכי ה-LED מתאפיינים במראה דק ובחדות תמונה ללא עוררין. אתה משלם עבור העונג הזה בעיוות הצבעים הכהים וקצת בהפרשי מחירים שבין LCD ל-LED. מתאים לך? אחלה. .

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

משהפרפר כתב:דור יקירי?
האם אוכל ללמוד ממך מהם הידע וההבנה שחסרים לי?
ככל שידוע לי, השוק אכן מוצף היום בחברות ובמסכים באיכויות כאלה ואחרות.
רוב המסכים רחוקים מלעמוד בשורה הראשונה וברוב המסכים אין פתרון לחיבור ממירים "ישנים" שאינם תומכים ב-HDMI, אלא באמצעות החיבור הנחות ביותר שקיים: קומפוזיט! (או שאולי חוט אנטנה בכלל)....
המסכים שתומכים בחיבורי SCART הולכים ונעלמים לצערי ולכן גם מכירת כבלי הסקארט האיכותיים הולכת ונעלמת (זה דווקא טוב, כי מי שעדיין מציע כבלי מוסטר מהשאריות שלו, מציע אותם במחירי חיסול!).
ואגב, המסכים שהצעתי כאן הם מסכים שיש בהם גם טיונר דיגיטלי מובה אם הבחנת בכך. טיונר מובנה שכזה יחסוך לרבים מהקונים רכישה של טיונר חיצוני שעלותו נעה סביב 350-400 ש"ח! אז מי שירצה לראות את הערוצים החופשיים באיכות טובה מזו שהוט או יס משדרים, ייהנה מאד להיעזר בטיונר המובנה, כשירצה לצפות ב"הישרדות" או אפילו ב"אח הגדול". ומי שאין ידו משגת להתחבר לחברות המדיה? יוכל ליהנות מקליטת השידורים החופשיים ללא כל השקעה נוספת מעבר לכך שכבר קנה את המסך.
ואם אתה עדיין מאמין ש-LED טוב מ-LCD? אפנה אותך לאזורים הכהים שבתמונה. האם השחור הוא אכן שחור או שאתה תראה שם כחול עמוק שלא שייך לכלום?
האם השחור שנראה במסך ה-LED מתמזג עם המסגרת השחורה של המסך, או שאתה חש בהבדל בין הכחול העמוק של התמונה לבין השחור של המסגרת? האם ראית זרימה של מים ובוץ במסך LED? האם שמת לב שהחום הכהה של הבוץ המעורב במים הופך לפתע לכחול? ברגע הראשון שראיתי את התופעה, חייכתי לעצמי.. חשבתי.. איזה יופי!. השמיים משתקפים כאן במים. אבל למרבה הצער, היה ליד מסך ה-LED גם מסך LCD, ושם ראיתי את החום המעכיר של הבוץ, שמשום מה הפך לכחול ב-LED. אז יקירי! ה-LED בהחלט נחשב "חדשני" ופורץ דרך. אבל עד היום, הוא סובל עדיין ממחלות ילדות.
מקווה שעניתי לך על תהיותיך. ואם יש לך דברים נוספים לומר, אשמח לקרוא זאת, בתנאי שתעלה זאת על הכתב בצורה מעט מכובדת יותר.
...
משהפרפר,
ראשית, ברוך הבא ....וכחבר חדש בפורום אני מציע לך באופן ידידותי להוריד קצת טונים....ולא להתנגח.
אם אתה מקצוען כפי שאתה מציג את עצמך, כולם ידעו זאת מהר מאוד...אין צורך לצעוק "אני כאן" עם כל מיני ביטויים צינים.

שנית, ולגופו של עניין, איך היו מכויילים המסכים שראית אחד ליד השני? (LED מול LCD).
ומאיזו תוצרת ודגם?

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

א. אני משתדל שלא להיות ציני. אם התרשמת כך, צר לי.
הבנאדם "תקף אותי" ואיכשהו השתדלתי להשיב לו בנימוס המירבי.
עזוב. זו לא ממש התקפה והתשובה שלי לא ממש מוחצת. נראה לי שהכל קביל עדיין, ואני עוד מחכה לתשובתו, כדי שאבין מה לא הבנתי.

ב. לשאלתך השניה:
LED של SONY מסדרת 700 המונוליטית מול כמה מסכי LCD (ביניהם גם SONY מסדרת NX500 המשובחת) ואפילו פלאזמות של פנאסוניק.
נראה שהכיוון היה מיטבי והייתי בשעות בהן לאור היום כבר לא הייתה משמעות מפריעה.
אין לי ספק שהסוני הזו היא אחת ה"לדים" היותר מוצלחים, אך עדיין LED, ואין להשוותה ל-NX500.
אגב, ראיתי גם את ה-LED של שארפ עם הצבע הרביעי (הצהוב). היא באמת מרשימה, אך לטעמי הצבעים בה רועשים מדי. אבל ללא ספק, הייתי אומר שזהו אחד המסכים המרשימים ביותר בין מסכי ה-LED. המחיר? בהתאם...

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

משהפרפר כתב:א. אני משתדל שלא להיות ציני. אם התרשמת כך, צר לי.
הבנאדם "תקף אותי" ואיכשהו השתדלתי להשיב לו בנימוס המירבי.
עזוב. זו לא ממש התקפה והתשובה שלי לא ממש מוחצת. נראה לי שהכל קביל עדיין, ואני עוד מחכה לתשובתו, כדי שאבין מה לא הבנתי.

ב. לשאלתך השניה:
LED של SONY מסדרת 700 המונוליטית מול כמה מסכי LCD (ביניהם גם SONY מסדרת NX500 המשובחת) ואפילו פלאזמות של פנאסוניק.
נראה שהכיוון היה מיטבי והייתי בשעות בהן לאור היום כבר לא הייתה משמעות מפריעה.
אין לי ספק שהסוני הזו היא אחת ה"לדים" היותר מוצלחים, אך עדיין LED, ואין להשוותה ל-NX500.
אגב, ראיתי גם את ה-LED של שארפ עם הצבע הרביעי (הצהוב). היא באמת מרשימה, אך לטעמי הצבעים בה רועשים מדי. אבל ללא ספק, הייתי אומר שזהו אחד המסכים המרשימים ביותר בין מסכי ה-LED. המחיר? בהתאם...
...
א. אוקי...רק שתדע שדור אחד היותר מבינים במסכי LED וגם יש לו שניים מאוד איכותיים כאלו בבית.
ב. מסכי LED מהדור הנוכחי (אומרים שבדגמי 2011 המצב ישתפר משמעותית), דורשים כיול על מנת להגיע לצבעים טבעיים ו"נכונים"...בדרך כלל בחנויות הם על מצב דינאמיק שמעוות באופן גס את הצבעים.
מסכי LCD ופלאזמה מכויילים "מהקופסא" הרבה יותר טוב ממסכי LED.
אני בטוח שאם היית צופה במסך LED מכוייל כראוי, היית מבין את האיכות הפוטנציאלית שלו.

Rush10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207

שליחה

נכון מאוד!

חייבים לכייל את מסכי ה LED .
מצב הדינאמי הוא קטסטרופה!

מסכי ה LED מתקדמים מאוד יחסית לדורות הקודמים.

והשאיפה של הפלזמות היא להגיע לרמה של פיוניר שיצאה בשנת 2009 .
כרגע המסך הקרוב ביותר לפיוניר הוא ה 50-63C8000 של סמסונג.
מבחינת עיבוד תמונה ,פירוט ,ניקיון הוא אפילו טוב יותר.

מדובר רק על סדרת 8000 !!!!!

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

* אין לי ספק שבעל החנות בה ראיתי את מיטב המסכים יודע לכייל ככראוי.
* אין לי גם ספק שסוני מסדרת 700 היא אחת הטובות בין הלדים.
* אין לי גם ספק שהתמונה בסוני הזו היא בין היותר טובות מבין הלדים שראיתי.
למרות זאת, אני עדיין מוצא מקום לשיפור.
* לא אגיד זאת על ה-LCD מסידרת NX 500. שם התמונה באמת מעל ומעבר.
איכות התמונה בסוני זו מתחרה עם הפלאזמה של פנסוניק, בזכות מסך הזכוכית השחור שמסנן היטב את מה שלא צריך לראות ב-LCD. התמונה קונטרסטית. הצבעים כמו בטבע והחדות 10.
* ציינתי כבר שאת כל המסכים ראיתי בשעות בין הערביים, כאשר אור היום כבר לא ממש הפריע.
* אני עדיין מאמין שאין על הפלאזמות של פיוניר משנות 2008-2009 ובביתי יש 428XD, שהיא באמת אחלה של מכשיר.
* ראיתי את הפנסוניק החדשים FULL HD ואני חושב שהם איכשהו מתקרבים לפיוניר למרות שעדיין קיים פער ביניהן.
* אם לא סוני 32NX500, הייתי ממליץ על שארפ LC32FH500 . ללא ספק, מסך מעולה יחסית למחירו.
* ראוי וחשוב לציין, שבכל המסכים שהזכרתי, יש חיבורי סקארט, עבור מי שאינו מחזיק ממירי HD למיניהם.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

משהפרפר כתב:* אין לי ספק שבעל החנות בה ראיתי את מיטב המסכים יודע לכייל ככראוי.
* אין לי גם ספק שסוני מסדרת 700 היא אחת הטובות בין הלדים.
* אין לי גם ספק שהתמונה בסוני הזו היא בין היותר טובות מבין הלדים שראיתי.
למרות זאת, אני עדיין מוצא מקום לשיפור.
* לא אגיד זאת על ה-LCD מסידרת NX 500. שם התמונה באמת מעל ומעבר.
איכות התמונה בסוני זו מתחרה עם הפלאזמה של פנסוניק, בזכות מסך הזכוכית השחור שמסנן היטב את מה שלא צריך לראות ב-LCD. התמונה קונטרסטית. הצבעים כמו בטבע והחדות 10.
* ציינתי כבר שאת כל המסכים ראיתי בשעות בין הערביים, כאשר אור היום כבר לא ממש הפריע.
* אני עדיין מאמין שאין על הפלאזמות של פיוניר משנות 2008-2009 ובביתי יש 428XD, שהיא באמת אחלה של מכשיר.
* ראיתי את הפנסוניק החדשים FULL HD ואני חושב שהם איכשהו מתקרבים לפיוניר למרות שעדיין קיים פער ביניהן.
* אם לא סוני 32NX500, הייתי ממליץ על שארפ LC32FH500 . ללא ספק, מסך מעולה יחסית למחירו.
* ראוי וחשוב לציין, שבכל המסכים שהזכרתי, יש חיבורי סקארט, עבור מי שאינו מחזיק ממירי HD למיניהם.
...
* מכיוון שאין לך ספק בשום דבר שאתה מאמין בו.................
* ומכיוון שהאמת שלך היא כנראה האמת המוחלטת והבלעדית...............
* ומכיוון שאתה מאלה שמאמינים עדיין שמסכים מ2008 טובים יותר ממסכים של 2011...........
* ומכיוון שאתה משוכנע לגמרי שטכנולגיית LCD - CCFL טובה הרבה יותר מLCD - LED.............
האם תוכל לבדוק לי בתור "עוסק בתחום" היכן אני יכול לשדרג סמסונג C8000 ופיליפס 9705 לסוני 32NX500 ???
:lol:

dude69il
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 774

שליחה

יש שלשה סוגי אנשים:
אלה שיודעים
אלה שלא יודעים
ואלה שחושבים שהם יודעים - ואלה הכי גרועים!!!!

פרפר יקר - אני מקווה שבפרחים אתה מבין יותר :wink:

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

או קיי...
מרים ידיים
אתם מבינים היטב. אני סתם ירוק כאן ועדיין לא הצלחתי להבין דבר. אני מתנצל שניסיתי לקלקל לכם את המסיבה. באמת סליחה.
אני אכן מאמין במה שכתבתי, אבל למדתי גם שיש עוד כמה אנשים שאני מאד מעריך, שחושבים בדיוק כמוני ולא כי אחד מאיתנו תוכי כלפי רעהו.
אבל אני שוב מתנצל. לא הייתי צריך לומר זאת כאן.

ואגב, החותמת הכחולה והלא הולמת שאני "עוסק בתחום" זו קביעה "על דעת עצמו" של מר עפר לאור.
הגבתי לו שאיני עוסק בתחום ואני בסך הכל חובב הרבה פחות מנוסה ממנו ובטח שהרבה פחות וותיק ממנו.
אבל לצערי הוא אינו מוותר...

ו... יש לי רעיון. אשנה פרופיל והוא יעזוב אותי.

שלך,
המבין בפרחים.. (באמת שהייתי טוב בזה בהיותי תלמיד במגמה הביולוגית. הייתי מהמצטיינים בכיתה בהבנה בפרחים!)

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ו י ד ו י

ולמרות הכל...
יחד עם זאת שאני כן אוהב חדשנות ודברים טובים,
כשאני מסתכל בפלאזמה פיוניר, אני רואה חלון לטבע וקשה להשוות אליה מסכים אחרים. יש האומרים, שמרגע שפיוניר חדל לייצר פאנלים, כל היצרנים נשמו לרווחה, כי הם לא היו צריכים להמשיך ולנסות להתמודד מול מסך כה מוצלח.
וכשראיתי את ה-NX500 של סוני, חשתי שקיים יצרן, שהצליח להכניס ב-LCD את הטאץ' של הפלאזמה הזו. בעזרת הזכוכית השחורה שהופכת את המסך למונוליט, הם סיננו את המיותר, הדגישו את הניגודיות וגרמו לשחור להיראות שחור יותר מכל שחור שנראה אי פעם במסך LCD אחר.

נכון. בעיקרון אני לא ממש אוהב את ה"מריחות" שמלוות כל תנועה ב-LCD, כאשר השידור אינו HD.
ב-LED זה הרבה פחות מורגש.
ונכון. אין לי בעיה להודות בכך, שבלד התמונה ברורה וחדה מאד. אין על זה ויכוח. אפשר לומר אפילו שהתמונה במסכים אלה מתאפיינת בעומק שאינו קיים ב-LCD. למרות זאת, אני מוצא כי עדיין יש מקום לשיפורים.
ברור שאין כל ויכוח, שנעים מאד לראות מסך שטוח מאד ומעוצב לתפארת, וייחודיות ה-LED היא בדקותו. אין כל ספק שסמסונג לדוגמא, הצליחו יפה מאד בעיצוב המסכים החדשים שלהם. עיצוב זה, זיכה אותם בנקודות זכות רבות.

הדבר הכי חשוב לציון הוא, שדור ה-LCD הולך ומסיים את חייו; ככל שעובר הזמן, מסכים אלה יורדים מהמדפים! קהל הלקוחות מעדיף את ה-LED והיצרנים עובדים על זה היטב.
ובכל זאת: שארפ התחילו לייצר מסכי LED עם 4 צבעי יסוד. סביר להניח שהייתה לכך סיבה טובה!
סביר גם להניח, כי במהלך הזמן הקרוב, נשמע על עוד מספר חידושים שאיש לא העלה כאלה על דעתו. קשה לומר שהמילה האחרונה נאמרה כבר בתחום דינאמי זה.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

משהפרפר,
הכוונה לא הייתה להכניע אותך שתרים ידיים. אלה רק שתבין יותר....
עם כל הכבוד ל LCD....הפוטנציאל ב LED גבוה יותר ורק מתחיל להיות ממומש.
אם היית צופה ב LX/HX900 ואפילו 800 , ליד הNX500 היית מבין את הפער ה ע נ ק באיכות בתמונה...
שלא לדבר על 3D פנומנאלי.
אני מניח שדעתך על מסכי LED היתה משתנה מקצה לקצה....
http://www.i4u.com/33059/sony-bravia-lx ... d-ces-2010
בנוסף לכך, ברגע שמסכי LED סידרה D של סמסונג יגיעו לארץ, אני ממליץ לך לצפות בהם...תוכל להתחיל להבין את הפוטנציאל האדיר של הטכנולוגיה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”