לכל המתגוררים בביניינים עם מעלית ומשתמשים בעגלות כדי להעלות את הקניות (שאלה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
חברה, אין שום הבדל בין הורדת תכנים לא חוקיים מהרשת לבין גניבה פיזית של מוצר כלשהו. כל מי שחושב אחרת חי בסרט.
אני לא מחשיב את עצמי צדיק ולא חושב שעגלת סופר בכניסת הביניין היא לא עבירה אבל אני מוכן לקבל ביקורת רק ממי שהוא טלית שכולה תכלת ואין כאלו!!!!
אני לא מחשיב את עצמי צדיק ולא חושב שעגלת סופר בכניסת הביניין היא לא עבירה אבל אני מוכן לקבל ביקורת רק ממי שהוא טלית שכולה תכלת ואין כאלו!!!!
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
ופתאום מלחמת עולם על תכנים-מה קרה לכם?
פעם בטעות לקחתי עגלה עם מטבע 5 שקל והמנהל רץ אחריי אחוז אמוק
-חשבתי באותו רגע להיקבר באדמה מהבושה

האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
יש לי ציור שציירתי, לפי דעתי הוא שווה 27 מליון דולר. פעם מישהו לקח לי אותו. אמנם זה היה כשהייתי בן 4 וחצי, אבל רק לי יש את הזכות לומר אם הפגיעה היא מוחשית. חכה שאני אשים את הידיים שלי על יוסינקה מגן תמר..Giliboy כתב:רק לבעל הקניין יש את הזכות לקבוע האם הפגיעה היא מוחשית או לא....
- זורו44
- חבר מכור קשה

מה זה קשור לשרשור -?הבנו שכל מי שעוסק בתוכנה חש פגןע-אבל השרשור ההזוי הזה נכנס לפינות אפלות לדעתי.nir11 כתב:יש לי ציור שציירתי, לפי דעתי הוא שווה 27 מליון דולר. פעם מישהו לקח לי אותו. אמנם זה היה כשהייתי בן 4 וחצי, אבל רק לי יש את הזכות לומר אם הפגיעה היא מוחשית. חכה שאני אשים את הידיים שלי על יוסינקה מגן תמר..Giliboy כתב:רק לבעל הקניין יש את הזכות לקבוע האם הפגיעה היא מוחשית או לא.......
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

זורו,
צודק מאה אחוז. אני מעולם לא לקחתי עגלה בעצמי וגם לא נראה לי שאני אעשה משהו כזה בעתיד אבל בהחלט אשמח להשתמש באחת.
שורה תחתונה, לא שאלתי פה איך לגנוב אלא ביקשתי מחברי הפורום לעזור לי לקנות אחת.
ד"א, במקרה שלך המנהל לא נשאר פראייר והשאיר לך את העגלה על לבנים
צודק מאה אחוז. אני מעולם לא לקחתי עגלה בעצמי וגם לא נראה לי שאני אעשה משהו כזה בעתיד אבל בהחלט אשמח להשתמש באחת.
שורה תחתונה, לא שאלתי פה איך לגנוב אלא ביקשתי מחברי הפורום לעזור לי לקנות אחת.
ד"א, במקרה שלך המנהל לא נשאר פראייר והשאיר לך את העגלה על לבנים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למה שלא תעשה כמוני? אני כבר נהייתי מומחה בהצבת מארבים לשכנים בביניין כשהם חוזרים מהסופר. בזמן שהם מחפשים את העגלה, או ממתינים למעלית אתה חוטף להם מהשקיות את כל מה שאתה צריך לבית.
זה גם זול וגם ירוק כי אתה לא צריך לשרוף דלק כדי להגיע לסופר.
זה גם זול וגם ירוק כי אתה לא צריך לשרוף דלק כדי להגיע לסופר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אתה לא מעודכןזורו44 כתב:![]()
מי יודע איזה מטבעות בשקלים מקומיים ושאר תחליפים יש למנעול?
5 שקל,10 שקל,הצד העגול של מפתח צילנדר ביתי,חמסה ביתית ו,,,,,,,,,,10 קורנות צכיות,...
היום יש כבר מחזיקי מפתחות שמשחררים את העגלה ונשארים אצלך
- זורו44
- חבר מכור קשה

אני דווקא מעודכן.DorM כתב:אתה לא מעודכןזורו44 כתב:![]()
מי יודע איזה מטבעות בשקלים מקומיים ושאר תחליפים יש למנעול?
5 שקל,10 שקל,הצד העגול של מפתח צילנדר ביתי,חמסה ביתית ו,,,,,,,,,,10 קורנות צכיות,...![]()
היום יש כבר מחזיקי מפתחות שמשחררים את העגלה ונשארים אצלך...
בת הזוג אחמשית בשופרסל.
הסבתי את צומת ליבה לתרד והיא סיפרה על עובד שופרסל שסורק שכונות מגורים במקלטים
,במחסנים ובקומות של רבי קומות אחר העגלות.
היה להם ניסוי מענין של הצמדת חיישן לגלגלים של העגלות ובטווח מסוים מהסופר העגלה היתה ננעלת.
כיום העגלות ללא חיישנים מסיבה שלקוחות נתקעו עם עגלות עמוסות בדרך לאוטו.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

קשה לי להאמין שאנשים שמגיעים לסופר עם האוטו הם אלו שגונבים את העגלות. את העגלות גונבים אנשים שמתגלגלים עם העגלה עד לביתם.DorM כתב:יהיה לסופרים יותר זול אם כמו שיש מישהו שאורז, הם ישימו מישהו שמלווה את הבנאדם לאוטו, עוזר לו להכניס את הדברים ואחר כך מחזיר את העגלה במקומוחחח
...
שיעשו מרכזי קניות רק של סופרים מחוץ לעריםkingikra כתב:קשה לי להאמין שאנשים שמגיעים לסופר עם האוטו הם אלו שגונבים את העגלות. את העגלות גונבים אנשים שמתגלגלים עם העגלה עד לביתם.DorM כתב:יהיה לסופרים יותר זול אם כמו שיש מישהו שאורז, הם ישימו מישהו שמלווה את הבנאדם לאוטו, עוזר לו להכניס את הדברים ואחר כך מחזיר את העגלה במקומוחחח
......
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ולענייננו
בברזיל - בבית של סבתא של הבת זוג, יש עגלות כאלה (לא של הסופר ולא של "זקנים") בחנייה של הבניין.
הן נעולות במנעול שנפתח ע"י כרטיס. לכל דירה יש כרטיס משלה - שהפלא ופלא - מספר הדירה רשום על הכרטיס - מה שאומר - שיודעים בדיוק אצל מי העגלה - אין כמו קצת בושה בכדי לגרום לאנשים להחזיר את העגלה
ד"א - מי רוצה עגלה שכזו אצלו בבית?
בברזיל - בבית של סבתא של הבת זוג, יש עגלות כאלה (לא של הסופר ולא של "זקנים") בחנייה של הבניין.
הן נעולות במנעול שנפתח ע"י כרטיס. לכל דירה יש כרטיס משלה - שהפלא ופלא - מספר הדירה רשום על הכרטיס - מה שאומר - שיודעים בדיוק אצל מי העגלה - אין כמו קצת בושה בכדי לגרום לאנשים להחזיר את העגלה
ד"א - מי רוצה עגלה שכזו אצלו בבית?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אני מנצל את הזמן שבהם דיירי הבנין מחפשים את העגלה כדי להיכנס להם לבית ולקחת להם דיסקים זה נחשב לגניבה? יש לציין שאני תמיד מקפיד לקחת דיסקים מקוריים שנרכשו כחוק ולא צרובים חס וחלילה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

בהחלט שיטה מצויינת. הלואי בביניין שלי ככה.Itay_Pollak כתב:ולענייננו
ד"א - מי רוצה עגלה שכזו אצלו בבית?...