חיבור רסיבר Harman Kardon
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כיום מייצרים רמקולים רצפתיים אשר כמעט ולא כוללים אלמנט הבאס בתוכם. יש אלמנט מידבאס ואפילו שניים, דבר שמצריך לתת גובה לרמקול בכדי שיהיה בגובה אוזניים.
רמקולים רצפתיים ישנים יותר (ויש גם חדשים) שכן בנוים כ 3WAY נמוכים בהרבה בכדי ליצור חפיפה בין התדרים (מרחק בין האלמנטים) ולתת נוכחות לאלמנט הבאס.
יש רמקולים כאלה ביד 2 ובלוחות האתר.
רמקולים רצפתיים ישנים יותר (ויש גם חדשים) שכן בנוים כ 3WAY נמוכים בהרבה בכדי ליצור חפיפה בין התדרים (מרחק בין האלמנטים) ולתת נוכחות לאלמנט הבאס.
יש רמקולים כאלה ביד 2 ובלוחות האתר.
ראיתי כמה כאלה אבל של חברת WESTRA הגרמנית בלבד..אילו חברות שאתה מכיר אני יכול לחפש ?JEXY כתב:כיום מייצרים רמקולים רצפתיים אשר כמעט ולא כוללים אלמנט הבאס בתוכם. יש אלמנט מידבאס ואפילו שניים, דבר שמצריך לתת גובה לרמקול בכדי שיהיה בגובה אוזניים.
יש רמקולים כאלה ביד 2 ובלוחות האתר....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
האמת היא שרוב הרצפתיים לדעתי לא עוברים את המטר גובה. מה שכן, רובם יחסית צרים כך שאולי נוצרת אשליה אופטית שהם גבוהים יותר...roey1 כתב:יש לי שאלה - אני מעוניין ברמקול רצפתי אך לא רמקולי גבוהה כמו שמייצרים לרוב היום, רמקול רצפצי שיהיה רחב יותר אפילו בגובהה של כמטר פלוס מינוס.
יש לרמקולים כאלה שם ספציפי?...
חברה שידועה ברמקולים בסגנון העיצובי "של פעם" היא Cerwin Vega - יכול להיות שהרמקולים שלה שווים האזנה במקרה שלך.
שאני יהיה בטוח 100% לפני שאני קונה תגידו לי האם זה נכון :
1. כבל אופטי מיציאה במחשב לכניסה ברסיבר
2. כבל קואקס מיציאה ברסיבר לכניסה בממיר
3. כבר קואקס מיציאת הסאב ברסיבר לסאב
הלוח אם שלי הוא - Gigabyte GA-P55-USB3
בקשר לרמקולים - כתבתי גובהה של כמטר והתכוונתי לגובהה של כ-60 ס"מ.
תודה על כל ההמלצות.
1. כבל אופטי מיציאה במחשב לכניסה ברסיבר
2. כבל קואקס מיציאה ברסיבר לכניסה בממיר
3. כבר קואקס מיציאת הסאב ברסיבר לסאב
הלוח אם שלי הוא - Gigabyte GA-P55-USB3
בקשר לרמקולים - כתבתי גובהה של כמטר והתכוונתי לגובהה של כ-60 ס"מ.
תודה על כל ההמלצות.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
2. מיציאה בממיר לכניסה ברסיבר.
בקשר לרמקולים - 60 ס"מ זה לא רצפתי, זה מדפי יחסית גדול. אתה יכול להעמיד אותו על מעמד מיוחד כדי שיהיה בגובה של האוזן. לא מומלץ לשים רמקול כ"כ נמוך על הרצפה.
בקשר לרמקולים - 60 ס"מ זה לא רצפתי, זה מדפי יחסית גדול. אתה יכול להעמיד אותו על מעמד מיוחד כדי שיהיה בגובה של האוזן. לא מומלץ לשים רמקול כ"כ נמוך על הרצפה.
בממיר יש לי 2 חיבורים דיגיטלים - אחד אופטי ואחד קואקס אבל לא כתוב ליד אף אחד מהשניים OUT שאני ידע איזה כבל לקנות. הממיר הוא ממיר HD של THOMSON שחברת HOT משווקת.harari כתב:2. מיציאה בממיר לכניסה ברסיבר.
בקשר לרמקולים - 60 ס"מ זה לא רצפתי, זה מדפי יחסית גדול. אתה יכול להעמיד אותו על מעמד מיוחד כדי שיהיה בגובה של האוזן. לא מומלץ לשים רמקול כ"כ נמוך על הרצפה....
מה אתם אומרים על הכבלים הבאים :
חיבור מחשב לרסיבר :
כבל אופטי חיבורי TOSLINK באורך 1.5 מטר תוצרת HQ דגם HQSS4623/1.5
חיבור רסיבר לממיר :
כבל קואקס באורך 2.5 מטר תוצרת HQ דגם HQSS3471/2.5
חיבור רסיבר לסאב :
כבל קואקס באורך 1.5 מטר תוצרת HQ דגם HQSS3471/1.5
סה"כ 120 ש"ח.
אשמח לשמוע חוות דעת על החברה ועל הסדרה, הבנתי שיש כמה סדרות וזה הסדרה הגבוהה - סדרה SS .
קראתי קצת בפורמים על חברות ועל כבלים, אני לא מעוניין להעיף מאות שקלים על כבלים אך גם לא ***.
חיבור מחשב לרסיבר :
כבל אופטי חיבורי TOSLINK באורך 1.5 מטר תוצרת HQ דגם HQSS4623/1.5
חיבור רסיבר לממיר :
כבל קואקס באורך 2.5 מטר תוצרת HQ דגם HQSS3471/2.5
חיבור רסיבר לסאב :
כבל קואקס באורך 1.5 מטר תוצרת HQ דגם HQSS3471/1.5
סה"כ 120 ש"ח.
אשמח לשמוע חוות דעת על החברה ועל הסדרה, הבנתי שיש כמה סדרות וזה הסדרה הגבוהה - סדרה SS .
קראתי קצת בפורמים על חברות ועל כבלים, אני לא מעוניין להעיף מאות שקלים על כבלים אך גם לא ***.