מה ההבדל בין THP50VT20פלאזמה פנסוניק לבין TXP50VT20 ?
- CRBHGCS147
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני ראיתי את פנסוניק VT20
והוא אכן מסך מציון אבל יותר התחברתי לסמסונג C8000
העיצוב שלו לפי דעתי פי אלף יותר יפה משל הפנסוניק
יש לו יכולת להמרת תכני דו מימיד לתלת מימיד
יש לו יחס נוקדיות גבוה יותר
מה שהפלזמה מובילה בו זה התמונה בSD
לפי דעתי יכול להיות שאני טועה
והוא אכן מסך מציון אבל יותר התחברתי לסמסונג C8000
העיצוב שלו לפי דעתי פי אלף יותר יפה משל הפנסוניק
יש לו יכולת להמרת תכני דו מימיד לתלת מימיד
יש לו יחס נוקדיות גבוה יותר
מה שהפלזמה מובילה בו זה התמונה בSD
לפי דעתי יכול להיות שאני טועה
נערך לאחרונה על ידי CRBHGCS147 ב 02/01/2011 22:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- CRBHGCS147
-
- חבר שרק התחיל

dude69il
אתה יכול בבקשה להגיד לי במה בדיוק היא "אכלה"את סמסונג C8000
המפלצתית אני ראיתי את פנסוניק ובכול הכבוד לא התחברתי לאיכות שלה אני מעדיף תאיכות של מסכי LED
הרבה יותר חדה ובהירה יש המרה לתלת מימיד דקות יוצאת מהכלל עיצוב סטריימיר פנימי חיבור לאתרים מובנים באיטרנט קיצור הכול...
שכול אחד יעשה תשיקולים שלו אני כניראה יקנה טלוזיה סמסונג C8000 לחדר שינה מתי שירדו קצת המחרים ואם היה טלוזיה של סמסונג יותר טובה ואכותית אני יקנה אותה ולא נראה לי שזה מה שיקרה בחודשים הקרובים
אני חושב שחניות יכולות לכוון טטלוזיה איך שהם רוצים ולגורום בכך שטלוזיה אחת תהיה עדיפה על השני אבל עם זה חנות מתמחה רצינית כניראה שהמצב לא ככה קיצור מי שרוצה תLED הכי אכותי שיקח את סמסונג C8000
יש את C9000 אבל המחיר שלו בדודי סנטר ל55 30 אלף שח בהנחה
אז אין לו כמעת קונים
המפלצתית אני ראיתי את פנסוניק ובכול הכבוד לא התחברתי לאיכות שלה אני מעדיף תאיכות של מסכי LED
הרבה יותר חדה ובהירה יש המרה לתלת מימיד דקות יוצאת מהכלל עיצוב סטריימיר פנימי חיבור לאתרים מובנים באיטרנט קיצור הכול...
שכול אחד יעשה תשיקולים שלו אני כניראה יקנה טלוזיה סמסונג C8000 לחדר שינה מתי שירדו קצת המחרים ואם היה טלוזיה של סמסונג יותר טובה ואכותית אני יקנה אותה ולא נראה לי שזה מה שיקרה בחודשים הקרובים
אני חושב שחניות יכולות לכוון טטלוזיה איך שהם רוצים ולגורום בכך שטלוזיה אחת תהיה עדיפה על השני אבל עם זה חנות מתמחה רצינית כניראה שהמצב לא ככה קיצור מי שרוצה תLED הכי אכותי שיקח את סמסונג C8000
אז אין לו כמעת קונים
- CRBHGCS147
-
- חבר שרק התחיל

אין פה מה להתווכח עופר עצו אמר שעוצמת הארה בסמסונג הזאת היא 450 שזה עוצמה ענקיתתת
כול טלוזיה אחרת עם עוצמה חצי מזה זה אומר שהלבן שלו בהיר מאוד...
כול טלוזיה אחרת עם עוצמה חצי מזה זה אומר שהלבן שלו בהיר מאוד...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
CRBHGCS147CRBHGCS147 כתב:dude69il
אז אין לו כמעת קונים...
אני מבין שיש לך ידע מופלג בכל מה שקשור למסכים דקים . שכבר אתה מחלק ציונים . ונותן הדרכה איך לקנות והיכן לרכוש . נשמע קצת תמוהה ........
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לסיכום העניין ,
מסך הפנסוניק VT20 הוא מסך מצוין בכל פרמטר ואין ספק שזה מסך מדהים אבל..............
כל זה מספיק רק למקום שני...
ואיזה מסך הגיע למקום הראשון ???
מסך LED !!!
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... of-2010/p5
מסך הפנסוניק VT20 הוא מסך מצוין בכל פרמטר ואין ספק שזה מסך מדהים אבל..............
כל זה מספיק רק למקום שני...
ואיזה מסך הגיע למקום הראשון ???
מסך LED !!!
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... of-2010/p5
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
איך בדיוק אתה יודע ש"ההצהרות" שלי הן ללא ביסוס? - זה קצת מעליב ובלתי מקצועי לצאת עם משפט מסוג זה. האם זה בגלל שהעובדות שהעלתי הן לא לרוחך? מסתמן שכן....dor8 כתב:nils
כנראה שאתה מכיר את הC8000 הרבה יותר טוב ממני... אני עוד מעט שנה עם המסך ולא הצלחתי לראות
שום הבהוב שום הבהוז ושום ריצוד בתלת מימד ! תבדוק את עצמך לפני שאתה יוצא בהצהרות ללא ביסוס.
לגבי זוית הצפיה , אני אף פעם לא צופה מהצד כך שלא מטריד אותי מה קורה לצבעים ולתמונה במצב זה....
מי שרוצה לשבת לצפות מהצד אז אתה צודק בהחלט. עדיף שירכוש לו פלזמה....
אני ממש לא מכיר את ה-C8000 יותר ממך אבל השוותי בינה לבין הפלאזמה C7000 (בחדר שכלל את כל מסכי הפרימיום של סמסונג) כפי שאמרתי והבהוב היה בולט לעין במיוחד לאחר שחזרתי לצפות בה מה-C7000.
קודם כל לא היתה לי שום כוונה "להעליב" אותך. מצטער אם נפגעת.nils3373 כתב:איך בדיוק אתה יודע ש"ההצהרות" שלי הן ללא ביסוס? - זה קצת מעליב ובלתי מקצועי לצאת עם משפט מסוג זה. האם זה בגלל שהעובדות שהעלתי הן לא לרוחך? מסתמן שכן....dor8 כתב:nils
כנראה שאתה מכיר את הC8000 הרבה יותר טוב ממני... אני עוד מעט שנה עם המסך ולא הצלחתי לראות
שום הבהוב שום הבהוז ושום ריצוד בתלת מימד ! תבדוק את עצמך לפני שאתה יוצא בהצהרות ללא ביסוס.
לגבי זוית הצפיה , אני אף פעם לא צופה מהצד כך שלא מטריד אותי מה קורה לצבעים ולתמונה במצב זה....
מי שרוצה לשבת לצפות מהצד אז אתה צודק בהחלט. עדיף שירכוש לו פלזמה....![]()
אני ממש לא מכיר את ה-C8000 יותר ממך אבל השוותי בינה לבין הפלאזמה C7000 (בחדר שכלל את כל מסכי הפרימיום של סמסונג) כפי שאמרתי והבהוב היה בולט לעין במיוחד לאחר שחזרתי לצפות בה מה-C7000....
אסביר לך בקצרה איפה לדעתי אתה בכל זאת טועה , לבחון מסך ולהשוות במשך דקות ספורות בהשקה
של סם ליין מבלי לכייל אותו כראוי ובתנאי צפיה לא הכי אידיאליים בלשון המעטה ואחר כך לקבוע עובדות
אז זה לדעתי האישית לא מקצועי ! יכול להיות שכך התרשמת וזה בסדר אבל הנסיון ה"דל" שלי לימד אותי אחרת.
תאר לך שעופר לאור או כל אתר אחר שסוקר מסכים היה בוחן ככה.. מישהו בכלל היה מתייחס למסקנות שלהם ?
לא ולא !
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני חלילה לא מבסס את הנאמר רק על מה שראיתי במו עיני (עדיין ה-crosstalk המינימלי קיים ב-VT20 עובדתית) אלא גם על ביקורות מקצועיות ברחבי הרשת.dor8 כתב:קודם כל לא היתה לי שום כוונה "להעליב" אותך. מצטער אם נפגעת.nils3373 כתב:איך בדיוק אתה יודע ש"ההצהרות" שלי הן ללא ביסוס? - זה קצת מעליב ובלתי מקצועי לצאת עם משפט מסוג זה. האם זה בגלל שהעובדות שהעלתי הן לא לרוחך? מסתמן שכן....dor8 כתב:nils
אני ממש לא מכיר את ה-C8000 יותר ממך אבל השוותי בינה לבין הפלאזמה C7000 (בחדר שכלל את כל מסכי הפרימיום של סמסונג) כפי שאמרתי והבהוב היה בולט לעין במיוחד לאחר שחזרתי לצפות בה מה-C7000....![]()
אסביר לך בקצרה איפה לדעתי אתה בכל זאת טועה , לבחון מסך ולהשוות במשך דקות ספורות בהשקה
של סם ליין מבלי לכייל אותו כראוי ובתנאי צפיה לא הכי אידיאליים בלשון המעטה ואחר כך לקבוע עובדות
אז זה לדעתי האישית לא מקצועי ! יכול להיות שכך התרשמת וזה בסדר אבל הנסיון ה"דל" שלי לימד אותי אחרת.
תאר לך שעופר לאור או כל אתר אחר שסוקר מסכים היה בוחן ככה.. מישהו בכלל היה מתייחס למסקנות שלהם ?
לא ולא !...
לדעתי העניין הוא שמסתמן שאתה (ולא רק אתה) יוצא בחירוף נפש להגנת ה-C8000 בזמן שאין כל סיבה לעשות זאת - זו מסך מעולה שעונה על כל הדרישות שלך עם דגש על שלך ואין אף אחד שיכול לערער על כך - אבל באופן אובייקטיבי זהו עדיין לא המסך המושלם כמו שמסך הסוני 46 אינץ' שלי אינו מושלם אבל עם זאת אני נהנה ממנו יותר מ-3 שנים ולמרות שראיתי מסכים טובים ממנו בהרבה מאז הקניה.
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 03/01/2011 0:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
את זה גם אני ראיתי ועוד מספר חברים לא מבוטל שהיה נוכח בהשקה של מסכי הסמסונג .nils3373 כתב:איך בדיוק אתה יודע ש"ההצהרות" שלי הן ללא ביסוס? - זה קצת מעליב ובלתי מקצועי לצאת עם משפט מסוג זה. האם זה בגלל שהעובדות שהעלתי הן לא לרוחך? מסתמן שכן....dor8 כתב:nils
אני ממש לא מכיר את ה-C8000 יותר ממך אבל השוותי בינה לבין הפלאזמה C7000 (בחדר שכלל את כל מסכי הפרימיום של סמסונג) כפי שאמרתי והבהוב היה בולט לעין במיוחד לאחר שחזרתי לצפות בה מה-C7000....
כל אחד יחשוב איך שהוא רוצה ... אבל העיניים אף פעם לא טועות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
nils ,
אם אתה מתכוון אך ורק לתופעת הcrosstalk המפורסמת אז פה אין לי ויכוח איתך. למסכי הפלזמה
יש יתרון מסוים בתחום זה אם כי בדגמי הLED האחרונים כמו הפיליפס 9705 לדוגמא הפער כבר נסגר משמעותית.
בסרט monsters vs aliens שראיתם בהשקה והראשון שיצא ב3D תופעה זו בולטת מאוד.
בתכנים אחרים וחדשים יותר היא קיימת במידה פחותה מאוד ולפעמים אינה קיימת כלל.
וגם לגבי זה שהC8000 אינו "המסך המושלם" אין לי שום ויכוח איתך ! זה מסך פשוט מדהים אבל
לא מושלם. הפיליפס 9705 שרכשתי לאחרונה טובה ממנו בפרמטרים מסוימים כגון עומק שחורים , אחידות ,
איכות תמונה בסצנות כהות ( shadow detail ) ויחס קונטרסט טבעי גבוה יותר. מסך זה אם כבר יותר שואף
לשלמות.
אם אתה מתכוון אך ורק לתופעת הcrosstalk המפורסמת אז פה אין לי ויכוח איתך. למסכי הפלזמה
יש יתרון מסוים בתחום זה אם כי בדגמי הLED האחרונים כמו הפיליפס 9705 לדוגמא הפער כבר נסגר משמעותית.
בסרט monsters vs aliens שראיתם בהשקה והראשון שיצא ב3D תופעה זו בולטת מאוד.
בתכנים אחרים וחדשים יותר היא קיימת במידה פחותה מאוד ולפעמים אינה קיימת כלל.
וגם לגבי זה שהC8000 אינו "המסך המושלם" אין לי שום ויכוח איתך ! זה מסך פשוט מדהים אבל
לא מושלם. הפיליפס 9705 שרכשתי לאחרונה טובה ממנו בפרמטרים מסוימים כגון עומק שחורים , אחידות ,
איכות תמונה בסצנות כהות ( shadow detail ) ויחס קונטרסט טבעי גבוה יותר. מסך זה אם כבר יותר שואף
לשלמות.