שידרוג ללה צימבלי גוניור S
האמת שבגלל השינוי הדרמטי באיכות הקפה שתיתי מס" כוסות אספרסוקרמריקה כתב:אוברקיל מבחינת הכסף לעומת השימושים (קפוצ'ינו בלבד). חוץ מזה, אחלה בחירה, אני בטח לא אגיד אחרת.moti_r כתב:למה זה אוברקיל? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא זמן חימום ארוך.......
ונהנתי ,גם שוקוצינו לאישה בתור כדור הרגעה יצא מדהים!!!!
ECM תמיד היה משאיר דלתפתוחה לשידרג נוסף.
בלה צימבלי אני שלם לגמרי עם הקנייה גם לטווח הרחוק.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מסכים עם הגישה, אם יש ספק בבחירה אז השדרוג יגיע מהר
אבל נקודה אחת, אני לא בטוח שיש הבדל באיכות הקפה בין הצ'ימבלי ל ECM, במקרה הטוב מדובר ניואנסים קטנים מאוד שקשה מאוד להבחין בהם בטח בזמן בחינת מכונה בחנות.
אין ספק שיש הבדל (אפילו מהותי) באיכות החלקים וההרכבה, בעוצמת ההקפצה והנוחות לטובת הצ'ימבלי וזה לבד יכול להכריע את הכף בשיקולי הקניה ...
תתחדש ותהנה מכל רגע כי החיים מאוד קצרים
אבל נקודה אחת, אני לא בטוח שיש הבדל באיכות הקפה בין הצ'ימבלי ל ECM, במקרה הטוב מדובר ניואנסים קטנים מאוד שקשה מאוד להבחין בהם בטח בזמן בחינת מכונה בחנות.
אין ספק שיש הבדל (אפילו מהותי) באיכות החלקים וההרכבה, בעוצמת ההקפצה והנוחות לטובת הצ'ימבלי וזה לבד יכול להכריע את הכף בשיקולי הקניה ...
תתחדש ותהנה מכל רגע כי החיים מאוד קצרים
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

קודם כל איכות רכיבים והרכבה, הצ'ימבלי היא סוס עבודה מאסיבי שיחזיק שנים רבות. תסתכל ב HB מה כתבו עליה ב REVIEW, היא למיטב זכרוני המכונה היחידה שקיבלה ציון 10 באיכות ההרכבה והחלקים.
הדוד שלה גדול יותר 2.5 ליטר מול 1.6 - 1.8 ליטר במרבית מכונות ה E61 (טוב מלבד הסופר דומובר שיש לה 2.7 ליטר) שתורם בצורה ישירה ליכולת הקצפה גבוהה יותר.
מחליף החום של הצ'ימבלי בנוי אחרת ממכונות ה E61 ודורש קולינג פלאש מאוד קצר.
העיצוב זה כבר עניין של טעם אישי, יש כאלו שמעדיפים את הקלאסיות העדינה של הנירוסטה במכונות E61 לרבות הראש המבריק שבולט החוצה מגוף המכונה ויש כאלו שמעדיפים דווקא לוק יותר מאסיבי ומסחרי כמו של הצ'ימבלי.
מה שלא יהיה זו בחירה ראויה ומכונה מצוינת שתשרת שנים רבות (טוב לפחות עד שהחיידק יתפרץ שוב
).
הדוד שלה גדול יותר 2.5 ליטר מול 1.6 - 1.8 ליטר במרבית מכונות ה E61 (טוב מלבד הסופר דומובר שיש לה 2.7 ליטר) שתורם בצורה ישירה ליכולת הקצפה גבוהה יותר.
העיצוב זה כבר עניין של טעם אישי, יש כאלו שמעדיפים את הקלאסיות העדינה של הנירוסטה במכונות E61 לרבות הראש המבריק שבולט החוצה מגוף המכונה ויש כאלו שמעדיפים דווקא לוק יותר מאסיבי ומסחרי כמו של הצ'ימבלי.
מה שלא יהיה זו בחירה ראויה ומכונה מצוינת שתשרת שנים רבות (טוב לפחות עד שהחיידק יתפרץ שוב
כפיר_ש כתב:קודם כל איכות רכיבים והרכבה, הצ'ימבלי היא סוס עבודה מאסיבי שיחזיק שנים רבות. תסתכל ב HB מה כתבו עליה ב REVIEW, היא למיטב זכרוני המכונה היחידה שקיבלה ציון 10 באיכות ההרכבה והחלקים.
מה שלא יהיה זו בחירה ראויה ומכונה מצוינת שתשרת שנים רבות (טוב לפחות עד שהחיידק יתפרץ שוב).
...
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
תתחדש!
אתה יכול בשקט להשאיר את המכונה פועלת כל הזמן.
צריכת החשמל בזמן המתנה היא מינימלית והנוחות בזה שיש לך תמיד קפה ותמיד כוסות חמות היא ממש ברמת פינוק לדעתי.
אתה יכול בשקט להשאיר את המכונה פועלת כל הזמן.
צריכת החשמל בזמן המתנה היא מינימלית והנוחות בזה שיש לך תמיד קפה ותמיד כוסות חמות היא ממש ברמת פינוק לדעתי.
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
עשינו פעם חישובים כאלה בפורום. יוצא דווקא סכום לא מבוטל.
מכונה של 2000 וואט עולה 0.96 ש"ח לשעה אם גוף החימום היה פועל כל הזמן.
אם הוא פועל רק שישית מהזמן, אז המחיר 0.16 ש"ח לשעה, או 115 ש"ח לחודש של 30 יום או תוספת של 230 ש"ח לחשבון החשמל הדו-חודשי שלכם.
(לי זה נראה כמו בזבוז לא הגיוני של אנרגיה וכסף).
אם הוא פועל רק שישית מהזמן, אז המחיר 0.16 ש"ח לשעה, או 115 ש"ח לחודש של 30 יום או תוספת של 230 ש"ח לחשבון החשמל הדו-חודשי שלכם.
(לי זה נראה כמו בזבוז לא הגיוני של אנרגיה וכסף).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
שעון שבת פותר את הבעייה שעה לפני שימוש בבוקר ושעה לפני שימוש בערבmoti_r כתב:עשינו פעם חישובים כאלה בפורום. יוצא דווקא סכום לא מבוטל.
(לי זה נראה כמו בזבוז לא הגיוני של אנרגיה וכסף)....
חוסך זמן ואנרגיה!
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

חברים אני מסכים עם son ומוטי, מה רע בשעון שבת ? נכון שזה לא פותר הכנת קפה ספונטנית אבל זה בהחלט מספיק לכיוונון הכי חשוב (בבוקר ובערב). באמצע היום אם בבית אפשר תמיד להדליק ידנית או להשאיר דלוק לכמה שעות.
מכונה דלוקה 24/7 לדעתי תישחק מהר יותר ותתקלקל.
מכונה דלוקה 24/7 לדעתי תישחק מהר יותר ותתקלקל.
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים