מי יותר מתקדם ה PROPCON או ה XTREAMER

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

אוי ניר, אתה לא מפסיק להפתיע...

מזל שיש סקירות בפורום הזה ובפורומים מובילים אחרים של אנשי מקצוע שקבעו אחרת וניתן לקבל מהם תשובה אמיתית ולא מתחכמת.

נשאלה שאלה שנוגעת ישירות ליכולות ניגון תכני בלו-ריי בשני הנגנים, וללא קשר לתפריטים, הפופקורן עושה זאת טוב יותר ונכון יותר עם כלים מתקדמים יותר, בנוסף לשאר הפרמטרים, אבל ניר החליט אחרת...

אהבתי... :lol:

מעבר לזה, אל תנסה ליצור תבנית שבה ה-A210 מתחרה באקסטרימר SW בלבד... ה-A210 מתחרה ראש בראש גם עם ה-PRO ועולה עליו בכל הפרמטרים שהזכרתי קודם... ולהזכירך מחירם דומה.

אני גם מזכיר לך, שגם בשרשור הזה וגם בשרשורים אחרים בפורום, אני בהחלט מציג את ההבדלים, ואני רושם שיש לקחת בחשבון את ההבדל במחירים ואת הצרכים של המשתמש, לכן יש מקרים שהמשתמש בוחר באקסטרימר הקטן והוא בהחלט מספק.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

ISTARMINI,

לפי המדריך של הC200, המדריך הרישמי באתר, זה אמור לעבוד ככה:

POWER + EJECT להפעלה מחדש
POWER + DELETE - כיבוי מלא.

זה מתוך עמוד 54 ביוזר מאניואל.

אני שמח לגלות שיש אופציה נוספת,פשוטה יותר, חבל שהיצרן לא מעדכן את המדריך הרשמי, אני אנסה את זה בביצ, תודה.
Irus כתב:אוי ניר, אתה לא מפסיק להפתיע...

מזל שיש סקירות בפורום הזה ובפורומים מובילים אחרים של אנשי מקצוע שקבעו אחרת וניתן לקבל מהם תשובה אמיתית ולא מתחכמת.

נשאלה שאלה שנוגעת ישירות ליכולות ניגון תכני בלו-ריי בשני הנגנים, וללא קשר לתפריטים, הפופקורן עושה זאת טוב יותר ונכון יותר עם כלים מתקדמים יותר, בנוסף לשאר הפרמטרים, אבל ניר החליט אחרת...
...
חבל שאתה משתמש בנימה לעגנית ומזלזלת. קיבלת תשובות על כל מה ששאלת, לצערך אלה לא התשובות להן אתה מצפה, זה בגלל שאני, בניגוד לך, לא מבטל את עצמי בפני "אנשי מקצוע" כמוך. גם אני יודע ללעוג ולזלזל.

תסתכל שוב מה השואל שאל, הוא כבר העמיד אותך על טעותך פעם אחת, ואתה ממשיך להתעקש.
חוצמזה, אני כבר כתבתי מפורשות שמבחינת ניגון תפריטי בלו ריי הפופקורן עולה על הXT.
תבין את הנקרא בבקשה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

nir11 כתב:ISTARMINI,

לפי המדריך של הC200, המדריך הרישמי באתר, זה אמור לעבוד ככה:

POWER + EJECT להפעלה מחדש
POWER + DELETE - כיבוי מלא.

זה מתוך עמוד 54 ביוזר מאניואל.

אני שמח לגלות שיש אופציה נוספת,פשוטה יותר, חבל שהיצרן לא מעדכן את המדריך הרשמי, אני אנסה את זה בביצ, תודה.
Irus כתב:אוי ניר, אתה לא מפסיק להפתיע...

...
חבל שאתה משתמש בנימה לעגנית ומזלזלת. קיבלת תשובות על כל מה ששאלת, לצערך אלה לא התשובות להן אתה מצפה, זה בגלל שאני, בניגוד לך, לא מבטל את עצמי בפני "אנשי מקצוע" כמוך. גם אני יודע ללעוג ולזלזל.

תסתכל שוב מה השואל שאל, הוא כבר העמיד אותך על טעותך פעם אחת, ואתה ממשיך להתעקש.
חוצמזה, אני כבר כתבתי מפורשות שמבחינת ניגון תפריטי בלו ריי הפופקורן עולה על הXT.
תבין את הנקרא בבקשה.
...
שמחתי לעזור. עכשיו אנחנו רחוקים צעד קטן מלגרום לך לצאת בהודעה שה C200 זה המכשיר הטוב ביותר. טפל בענין החימום על יד הפעלת האחריות ואתה מסודר. ללא ספק המכשיר שלך תקול.
...
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 29/11/2010 16:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ניר,

אני מת על מוסר כפול

זה מהעמוד הקודם:
nir11 כתב: :lol: :lol: :lol:

פופקורן פאנבואיזם במיטבו. לא משנה מה השאלה, התשובה היא - הפופקורן עדיף!
...
כמובן שזה בא לאחר שנתתי השוואה נכונה בין המוצרים.

לא רק אני חושב כך:
ziv_r כתב:nir11,
התשובות אשר נענו על ידי החבר Irus מדוייקות.
אם יש לך מה לתרום, קדימה. ההודעה שלך תורמת מאומה לפותח השרשור.
...
אז אני מבקש, גם אם הכנסתי סמיילי לפוסט, לא צריך להתרגש...

מעבר לזה, אני הבנתי את דרישותיו של הבחור, אבל אתה עדיין מתעקש... ללא קשר לתפריטים, הוא עדיין רוצה תמיכה טובה וניגון תקין בריפים של בלו-ריי - הפופקורנים עושים את זה טוב יותר...

לגבי מה שרשמת ומה ש-istarmini ניסה גם כן להסביר לך:

כפתור הכיבוי: יש פה קצת חשיבה וגם התייחסנו לכך בעבר, ניתן להכניס את הפופקורן למצב "סטנד ביי" שהוא מאוד שימושי והסטרימר נדלק מיידית וחוזר למקום האחרון בו היית - אני חוזר אוטומטית ל-JB לנקודה האחרונה בה הייתי וממשיך משם (שימושי ביותר עם OVERSIGHT). במידה ואתה רוצה לבצע כיבוי מלא, או לבצע ריענון ואתחול של המכשיר יש ללחוץ לחיצה ארוכה ויש כיבוי מוחלט (נורה אדומה). דווקא במכשירים אחרים, גם באקסטרימר, תמיד מתבצע אתחול מלא של המכשיר, דבר שלוקח זמן ולא מאפשר חזרה לאותה נקודה (לפחות בדגם שקיים אצלי).

הממשק והתפריטים: "פיכסה" או "לא פיכסה" כפי שאתה מתאר, מדובר על עניין של טעם, ולהזכירך, בפופקורן יש הכי הרבה אפשרויות לסקינים שונים ומגוונים, לא אהבת, תחליף...

פעולת ה-JB: אתה אמרת שאין לך ניסיון עם זה, וזה מובן מהכתוב, אל תיטפל רק ל-JB המובנה בגירסתו הראשונה, עם הפופקורן יש עוד הרבה אפשרויות, וותיקות וטובות, למשל istarmini שעובד עם YAMJ, ואני שעובד מעל שנה עם OVERSIGHT, פתרונות אלה עובדים טוב מאוד, קיימים הרבה לפני שברוב המכשירים ידעו מה זה JB, והם עדיין מתקדמים יותר מהפתרונות אצל המתחרים.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני מכבד מאוד ומעריך את המדיניות פה של עופר ושות לא לאפשר פה בפורום פניה לגופו של אדם.
זה כל מה שיש לי לומר לך.

nof
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

ניר,

בתור בעלים לשעבר של POHD, ובעלות נוכחית של Popcorn hour A200 ו- Xtreamer, נעזרתי לא פעם באדון אירוס לגבי כל אחד מהמזרימים המוזכרים, אני סמוך ובטוח שגם הרבה מחברי הקהילה האחרים חייבים לו תודה על השרשורים האיכותיים והמפורטים שהוא טורח לפרסם ועד כמה שאני מבין הוא אפילו לא נמנה על צוות עורכי האתר. אינני מבין כיצד הצלחת לגרור אותו לויכוחים הארוכים והמייגעים שנראה לי שבסופו של דבר היחידים שקוראים אותם זה אתה והוא ( ולצערי גם אני ), אם בא לך להתווכח זה בסדר גמור וזו זכותך המלאה , הבעיה היחידה הינה העובדה שאתה לוקח משאב יקר, מבזבז לו את הזמן ומתנגח בו ללא הרף ומעייף אותו, אנא ממך שחרר אותו לדברים טובים יותר, התוצאה היחידה היא שאתה מפזר מיני "תובנות" שלאיו דווקא נכונות ומבלבלות את הקוראים.
בנוסף לכך ההסברים שאירוס מספק לנו בפורום נתמכים ע"י אתרים ופורומים מקצועיים בחו"ל .
למקרה " ונשכחה " מטרת הפורום הזה- הרשה לי להזכיר לך שהוא נועד לעזור , לסייע ולתת טיפים ותשובות מקצועיות ולא לטפח את האגו של חברי הפורום .אבל אם כבר בטיפוח אגו עסקינן – זה המקום לסיים ולהודות לאירוס על התמיכה והעזרה.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אתמול בערב מצאתי את עצמי בלילה מול הטלוויזה, כשאף אחד לא לידי. סיטואציה לא רגילה אצלי, בדרך כלל מנוצלת לצפיה בסרטים, אבל הפעם חרגתי ממנהגי, והחלטתי לשחק קצת עם ה C200.
בדרך כלל מה שאני עושה כמעט בלעדית זה לנגן סרטי בלו ריי עם תפריטים מלאים. מצד אחד זה תוכן מאתגר יחסית עבור הסטרימר, מצד שני, אני מדבר על משהו רגוע - אני מתחיל לנגן את הסרט ומקסימום עושה פאוז וממשיך עד הסיום.

הפעם החלטתי לבחון קצת את המכשיר.
הדבר הראשון שעשיתי היה לכבות את המכשיר כיבוי מלא, לפי המלצתו של זיו, כדי למנוע את בעיות היציבות, שמחמירות ככל שעובר הזמן מהכיבוי האחרון, גם זאת לפי הדיווח שבטבלה ההשוואה של זיו.

כאן עליתי על הכשל ההבנתי הראשון שלי, לפי מה שהסביר החבר istarmini, לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER מכבה את המכשיר. אני לחצתי לחיצה ארוכה על הכפתור שבשלט, אבל קיבלתי כיבוי רגיל. אני חושב שאולי הכוונה הייתה שצריך לעשות את זה בכפתור שעל המכשיר עצמו. בכל אופן - דרך השלט, במכשיר שלי - זה לא עובד. אולי לא הבנתי.
לא בדקתי כיבוי מלא בכפתור שבמכשיר, זה מיותר עבורי, כי הרי יש מתג חשמלי בחלקו האחורי של המכשיר, ובו השתמשתי.
לאחר עליית המכשיר, התחלתי לבצע בדיקות באופן די אקראי ( מה שנקרא לעיתים exploratory testing למי שמכיר), כאשר הפעילות כללה טעינה של כ 30 סרטים, ניגון שלהם למספר שניות, ואז 'משחק' בכפתורי הההרצה קדימה, הרצה אחורה והמספרים (שמקפיצים בקפיצות של 10 אחוז).
התכנים שבהם השתמשתי היו (בערך) 20 סרטים בפורמט DIVX, חמישה בפורמאט DVD ז"א ISO ו IMG, ו 5 סרטים בפורמט MKV. בשום מקרה לא היה ניגון של תוכן "כבד", ז"א לא ביטרייט כמו שיש בבלו ריי, וגם לא ניגנתי שום סרט בלו ריי. כמו כן, כל התכנים נוגנו מדיסק מקומי, לא עשיתי שום שימוש ברשת. מדובר על אותו דיסק ממנו אני מנגן בדרך כלל סרטי בלו ריי בלי שום בעיה.

התוצאות? במהלך כ 50 דקות של בדיקות, ה C200 נתקע 5 פעמים. תופעה נוספת שקרתה היא שבשלב מסויים הוא סירב לנגן קבצים מסויימים, ומדובר על קבצים ש5 דקות קודם לכן הוא ניגן מצויין. רק כיבוי והדלקה מלאים פתרו את הבעיה הזו.
לגבי התקיעות, אני מדגיש שמדובר על פריז באמצע סרט, בלי שום יכולת לתפעל אותו דרך השלט, כיבוי דרך השלט לא עובד, וכן- זה אומר שנאלצתי לקום 5 פעמים לסטרימר (עניין של מרחק של 6 מטר אצלי, לא פעולה פשוטה לחלשלוש כמוני), ולעשות לו RESET, על ידי המתג שבאחוריו.

אתם בטח חושבים שאני נהנה לרדת על ה C200 שכולם כל כך מפארים פה. שיהיה ברור, סטרימרים זה לא המקצוע שלי, זהו נגן המדיה המרכזי אצלי בבית (לא עבור הילדים, הם צפים בעיקר במקס), זה מכשיר ששילמתי עליו לא מעט כסף, וזה די מבאס לראות שהוא שביר כל כך.
להגנתו של ה C200 אני חייב לומר שבשימוש יומיומי (אצלי) בצורה שתארתי (בלו ריי "בעדינות"), ומאז עדכון התוכנה הגדול האחרון, המכשיר עושה עבודה מעולה. לפי מה שאני יודע אין נגן אחר שיכול לנגן תפריטי בלו ריי מלאים עם תרגום חיצוני בעברית, ועבורי זה לא רק פיצ'ר מנצח, זה פיצ'ר מבדל שלא אקנה מכשיר שלא תומך בו (לסלון).

אבל בשורה התחתונה, מכשיר בייתי שאפשר לרסק אותו בקלות פעם ב 10 דקות (בממוצע), תוך ניגון תכנים ממוצעים מינוס (DIVX, פאקינג DIVX!) מבלי להשקיע בכך מאמץ חריג- זה פשוט עלוב.

כך לא מתנהג מוצר מדף. כך מתנהגת גרסת בטא.

לפי דעתי, וכאן אני מפסיק לדבר מנסיון אישי ועובר להערכות שלא מבוססות על שום דבר מוצק באמת, אלא רק על דיפדוף בפורומים,כל השוק הזה של הנגנים, מבחינת התאמה לצרכנים, רחוק מלהיות בנקודה בה הוא צריך להיות.

ולמתענינים, לא חזרתי על הניסוי עם האקסטרימר, הוא נמצא אצלי בחדר השינה, ואם הייתי מתחיל להשתולל איתו ב 12:30 בלילה, זה היה מעצבן את אישתי, ואני איש חפץ חיים.

crispi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128

שליחה

dudi7 כתב:לי יש את האקסרימר כבר הרבה זמן וסה"כ אני מרוצה ממנו.
אבל יש לו חיסרון אחד שגיליתי בזמנו.
אם ניקח לדוגמא את הסרט אוואטר בבלוריי (ריפ של 40 גיגה)
אז אני יכול להגיד שהוא לא מסוגל להריץ אותו.
כאשר הביט רייט גבוה מידי הוא לא עומד בעומס ולא משנה מאיפה מנגנים אם זה דרך הרשת
ב CIFS או NFS או מקומית דרך דיסק פנימי.

לפי מה שאני קורא הפופקורן כן מצליח לנגן ריפים עם ביטרייט גבוה.

אז אם אתה לא מעוניין בצפייה של ריפים כאלו ומספיק לך MKV או ריפ בלו ריי בביטרייט יותר נמוך
אז האקסרימר יעשה את העבודה בצורה מעולה.
...
אם ה XT לא יודע לנגן ריפים כאלה גדולים,אז אין טעם שאני אקנה אותו כי בשביל זה אני רוצה סטרימר.
ה POPCORN A200 יכול להריץ ריפים עם ביטרייט גבוה?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

nir11 כתב:אתמול בערב מצאתי את עצמי בלילה מול הטלוויזה, כשאף אחד לא לידי. סיטואציה לא רגילה אצלי, בדרך כלל מנוצלת לצפיה בסרטים, אבל הפעם חרגתי ממנהגי, והחלטתי לשחק קצת עם ה C200.
בדרך כלל מה שאני עושה כמעט בלעדית זה לנגן סרטי בלו ריי עם תפריטים מלאים. מצד אחד זה תוכן מאתגר יחסית עבור הסטרימר, מצד שני, אני מדבר על משהו רגוע - אני מתחיל לנגן את הסרט ומקסימום עושה פאוז וממשיך עד הסיום.

הפעם החלטתי לבחון קצת את המכשיר.
הדבר הראשון שעשיתי היה לכבות את המכשיר כיבוי מלא, לפי המלצתו של זיו, כדי למנוע את בעיות היציבות, שמחמירות ככל שעובר הזמן מהכיבוי האחרון, גם זאת לפי הדיווח שבטבלה ההשוואה של זיו.

כאן עליתי על הכשל ההבנתי הראשון שלי, לפי מה שהסביר החבר istarmini, לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER מכבה את המכשיר. אני לחצתי לחיצה ארוכה על הכפתור שבשלט, אבל קיבלתי כיבוי רגיל. אני חושב שאולי הכוונה הייתה שצריך לעשות את זה בכפתור שעל המכשיר עצמו. בכל אופן - דרך השלט, במכשיר שלי - זה לא עובד. אולי לא הבנתי.
לא בדקתי כיבוי מלא בכפתור שבמכשיר, זה מיותר עבורי, כי הרי יש מתג חשמלי בחלקו האחורי של המכשיר, ובו השתמשתי.
לאחר עליית המכשיר, התחלתי לבצע בדיקות באופן די אקראי ( מה שנקרא לעיתים exploratory testing למי שמכיר), כאשר הפעילות כללה טעינה של כ 30 סרטים, ניגון שלהם למספר שניות, ואז 'משחק' בכפתורי הההרצה קדימה, הרצה אחורה והמספרים (שמקפיצים בקפיצות של 10 אחוז).
התכנים שבהם השתמשתי היו (בערך) 20 סרטים בפורמט DIVX, חמישה בפורמאט DVD ז"א ISO ו IMG, ו 5 סרטים בפורמט MKV. בשום מקרה לא היה ניגון של תוכן "כבד", ז"א לא ביטרייט כמו שיש בבלו ריי, וגם לא ניגנתי שום סרט בלו ריי. כמו כן, כל התכנים נוגנו מדיסק מקומי, לא עשיתי שום שימוש ברשת. מדובר על אותו דיסק ממנו אני מנגן בדרך כלל סרטי בלו ריי בלי שום בעיה.

התוצאות? במהלך כ 50 דקות של בדיקות, ה C200 נתקע 5 פעמים. תופעה נוספת שקרתה היא שבשלב מסויים הוא סירב לנגן קבצים מסויימים, ומדובר על קבצים ש5 דקות קודם לכן הוא ניגן מצויין. רק כיבוי והדלקה מלאים פתרו את הבעיה הזו.
לגבי התקיעות, אני מדגיש שמדובר על פריז באמצע סרט, בלי שום יכולת לתפעל אותו דרך השלט, כיבוי דרך השלט לא עובד, וכן- זה אומר שנאלצתי לקום 5 פעמים לסטרימר (עניין של מרחק של 6 מטר אצלי, לא פעולה פשוטה לחלשלוש כמוני), ולעשות לו RESET, על ידי המתג שבאחוריו.

אתם בטח חושבים שאני נהנה לרדת על ה C200 שכולם כל כך מפארים פה. שיהיה ברור, סטרימרים זה לא המקצוע שלי, זהו נגן המדיה המרכזי אצלי בבית (לא עבור הילדים, הם צפים בעיקר במקס), זה מכשיר ששילמתי עליו לא מעט כסף, וזה די מבאס לראות שהוא שביר כל כך.
להגנתו של ה C200 אני חייב לומר שבשימוש יומיומי (אצלי) בצורה שתארתי (בלו ריי "בעדינות"), ומאז עדכון התוכנה הגדול האחרון, המכשיר עושה עבודה מעולה. לפי מה שאני יודע אין נגן אחר שיכול לנגן תפריטי בלו ריי מלאים עם תרגום חיצוני בעברית, ועבורי זה לא רק פיצ'ר מנצח, זה פיצ'ר מבדל שלא אקנה מכשיר שלא תומך בו (לסלון).

אבל בשורה התחתונה, מכשיר בייתי שאפשר לרסק אותו בקלות פעם ב 10 דקות (בממוצע), תוך ניגון תכנים ממוצעים מינוס (DIVX, **** DIVX!) מבלי להשקיע בכך מאמץ חריג- זה פשוט עלוב.

כך לא מתנהג מוצר מדף. כך מתנהגת גרסת בטא.

לפי דעתי, וכאן אני מפסיק לדבר מנסיון אישי ועובר להערכות שלא מבוססות על שום דבר מוצק באמת, אלא רק על דיפדוף בפורומים,כל השוק הזה של הנגנים, מבחינת התאמה לצרכנים, רחוק מלהיות בנקודה בה הוא צריך להיות.

ולמתענינים, לא חזרתי על הניסוי עם האקסטרימר, הוא נמצא אצלי בחדר השינה, ואם הייתי מתחיל להשתולל איתו ב 12:30 בלילה, זה היה מעצבן את אישתי, ואני איש חפץ חיים.
...
תשמע לגבי הכיבוי אז ככה:
יש בשלט כפתור שמאלי עליון? תלחץ עליו לחיצה ממושכת של כ 4 שניות. תחילה המכשיר נכבה רגיל ולאחר כ 4 שניות ,בתנאי שהחזקת אותו לחוץ, הכפתור פאור במכשיר יתחיל להבהב. זה הזמן להפסיק ללחוץ על הכפתור בשלט ולהמתין לסיום הבהוב ולכניסת המכשיר לשינה עמוקה :) (הצבע של הכפתור משתנה נדמה לי לכתום).

במידה וזה לא עובד אצלך אז ידידי המכשיר שלך תקול. תוסיף לזה את ענין החימום וזה מחזק אצלי את ההרגשה שהמכשיר שלך תקול וכדאי להפעיל אחריות.

לגבי הצפיה בסרטים אז לי אין נסיון עם תכנים שהם לא BD מלא. DIVX ושות לא נכנסים אלי לראוטר בכלל. עבור תכני BD מלאים כמות התקיעות היא אפסית אבל קיימת. בעיקרון אני מדליק את המכשיר בוחר סרט ובזה נגמר הסיפור. אני לא מנסה לאתגר אותו בכיוון של הפעלה/הפסקה/קדימה/אחורה וכו.. . לוחץ PLAY ומתחיל לצפות.
אצלי עובד אחלה. :)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

crispi כתב:

אז אם אתה לא מעוניין בצפייה של ריפים כאלו ומספיק לך MKV או ריפ בלו ריי בביטרייט יותר נמוך
...
אם ה XT לא יודע לנגן ריפים כאלה גדולים,אז אין טעם שאני אקנה אותו כי בשביל זה אני רוצה סטרימר.
...
ה A200 מריץ ריפים בעלי ביטרייט גבוה ללא בעיה .
מאחר והמארז שלו עשוי מפלסטיק פשוט וזול אני ממליץ לך להמתין לדגם A210 שהוא זהה ל 200 רק מגיע עם מארז איכותי יותר ועם קרור פסיבי במקום מאורר. יעלה קצת יותר אבל ככה זה בחיים בשביל איכות יש לשלם .

crispi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

istarmini כתב:
crispi כתב:

...
...
ה A200 מריץ ריפים בעלי ביטרייט גבוה ללא בעיה .
מאחר והמארז שלו עשוי מפלסטיק פשוט וזול אני ממליץ לך להמתין לדגם A210 שהוא זהה ל 200 רק מגיע עם מארז איכותי יותר ועם קרור פסיבי במקום מאורר. יעלה קצת יותר אבל ככה זה בחיים בשביל איכות יש לשלם .
...
תודה על המידע גבר :)
אני אמכור אותו כנראה השבוע.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

crispi,

ראיתי גם את השרשור השני שפתחת, הרי מתחילת השרשור הזה, וגם בשרשורים אחרים מהשבוע שעבר, הבהרתי לך שיש הבדלים בין המוצרים.

אני רוצה להדגיש, האקסטרימר כן יודע לנגן ריפים כאלה, אבל, הוא יעשה את זה פחות טוב מהפופקורן.

העיקר קיבלתי פה (ובעוד שרשורים) ביקורת מהמשתמש ניר, על המלצתי... :roll:

בכל מקרה, אני חושב ש-istarmini נתן לך המלצה טובה.

שיהיה בהצלחה.

crispi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Irus כתב:crispi,

ראיתי גם את השרשור השני שפתחת, הרי מתחילת השרשור הזה, וגם בשרשורים אחרים מהשבוע שעבר, הבהרתי לך שיש הבדלים בין המוצרים.

אני רוצה להדגיש, האקסטרימר כן יודע לנגן ריפים כאלה, אבל, הוא יעשה את זה פחות טוב מהפופקורן.

בכל מקרה, אני חושב ש-istarmini נתן לך המלצה טובה.

שיהיה בהצלחה.
...
לא הבנתי בדיוק מה זה אומר "תומך יותר טוב".אני הבנתי שיש ריפים שהבלו ריי לא יודע להפעיל,חשבתי שאלה סרטים בודדים אבל לא ידעתי שזה כל הסרטים ששוקלים מעל 40GB או סרט כמו גדול כמו אוואטר.הייתי גם לחוץ שהמבצע של ה BLACK FRIDAY יגמר.
כנראה שאני אמכור את ה XTREAMER ואקנה את ה A210.
תודה על כל העזרה שלך במהלך השבוע.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Irus כתב:crispi,
...
ואתה תמשיך לקבל ממני פידבק בכל פעם שאני אחשוב שאתה לא מדייק. עד היום זה מוכיח את עצמו מצויין, לדוגמה בנושא ניגון ריפים.
מה שעוד עשוי לקרות זה שיום אחד אני אקח את הדיסק USB החיצוני שלי, זה שמכיל את הבלו רייז שיש לי, ואני אחבר אותו לאקסטרימר. עד היום פשוט התעצלתי לעשות את זה.
לפי מה שאני מבין, האקסטרימר, גם אם ינגן תיקיה כמו שצריך, לא יידע לצרף תירגום במצב הזה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אין לי שום בעיה לקבל פידבק...

אני לא מבין מה אתה רוצה לגבי ניגון הריפ, ואני גם הדגשתי את זה בפניו גם בשרשור השני:
Irus כתב:אני ממש לא יודע לגבי המחיר, פרסם אותו פה בלוח ובעוד מקומות.

אני שוב מדגיש, כמו בשרשור השני, האקסטרימר כן תומך בריפים כאלה, אבל הפופקורן עושה את זה טוב יותר.

שיהיה בהצלחה.
...

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”