לא מביא את כל הסרטים - moving picturs

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #41 

חבל..די התבססתי על זה :(
(ואני בטח לא אכתוב המלצה במה להשתמש או לא להשתמש, אני לא מבינה בזה מספיק, זה רק מהנסיון שלי..שהוא דל כשלעצמו :? )

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #42 

לי זה יותר נשמע כמו באג בדרייברים של כרטיס המסך המובנה של אינטל (שככל הנראה יתוקן מתישהו), ולא בעיית חומרה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #43 

אז מה בעצם אתה מציע? לא להחליף כרטיס מסך ולחכות שיתקנו? בינתיים אני לא יכולה לראות סרטים :( (לא במחשב בכל מקרה..)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #44 

עם FFDShow בפענוח תוכנה זה גם קורה?

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #45 

כן. זה קורה גם עם FFD וגם עם MPC, גם כשמפעילים ישירות את mpc-hc וגם במדיה פלייר וגם במדיה פורטל, לא משנה באיזה נגן ועם איזה מקודד, ניסיתי SHARK ניסיתי SAF - יש את ההפרעות האלה שמפריעות לתמונה חלקה ורציפה (עם הסאונד למיטב שמיעתי אין בעיות). כאמור זה קורה במיוחד בסצנות מהירות, אבל אפשר לראות את זה גם בסצנות אחרות שממש רואים שהתמונה לא זורמת בצורה חלקה ויפה כמו שהיא אמורה.. לא חושבת שיש משהו שלא ניסיתי (חוץ מאולי לפרמט ולחזור ל 32 ביט..שלא נראה לי שאני מתכוונת לעשות את זה)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #46 

אני מכיר מישהו שיש לו מערכת מבוססת H55 של אינטל ואצלו אין את הבעייה (מחובר למסך LED של סמסונג), גם עם ריפים מלאים של בלוריי ובסצינות עמוסות במיוחד.
היה כאן גולש, דווקא עם כרטיס ATI, שהייתה לו בעייה כזו של שינוי צבעים פתאומי. הוא שינה בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך את ה-Pixel Format וזה הסתדר לו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 28#1238028
אמנם לך יש מסך של פנסוניק ולא פיליפס וכרטיס מסך של אינטל ולא ATI, אבל שווה לבדוק את הנושא הזה.

דבר נוסף - אולי שווה לנסות (אני מניח שאת משתמשת בדרייבר הכי עדכני שהורדת מהאתר של אינטל) להשיג דווקא גירסאות ישנות יותר של הדרייבר של כרטיס המסך ולהתקין אותן.

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #47 

אין לי בעיה כזו כמו שהוא מתאר של צבעים - הבעיה היא של תמונה לא רציפה - מין פריימים לא רציפים כאלה, כאילו תמונה איטית קצת.. אני אסתכל על מה שהוא מציע שם, ואנסה גם את מה שאמרת עם הדרייברים (להוריד ישן) מה יש לי להפסיד? :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #48 

עוד דבר ששווה לנסות - תאפשרי במדיה פורטל (יש גם ב-MPC HC) העברה אוטומטית ל-Refresh Rate על פי התוכן שאת מנגנת - למשל: כשאת מנגנת פרקי סדרות מארה"ב או סרטי קולנוע, זה בד"כ יעבור ל-24Hz. זה מאוד עוזר לרציפות התנועה.

lebovitz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 393
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #49 

כמו שאמרתי למעלה לי יש וח אם של אינטל מבוסס H57.
אין לי שום בעיות לנגן בהאצת חומרה גם סרטים של 1080p.

אני בגירסת 32 ביט ולפי דעתי ייתכן והדרייברים של כרטיס המסך או המקודדים לא עובדים טוב.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”