יס לא משאירים ברירה, אלא לעבור להוט
אתה יכול שקט ובטוח שאני לא שייך לאף גורם .Nissim כתב:NEW_WAVE,
אני חושב שיש מקום לגילוי נאות....
רק מה שמוזר שאת השפה של USERNAME אתה לא מגנה ולא דורש ממנו להנמיך את הטון
או גילוי נאות ,אז יכול להיות שדווקא אתה בעל מוסר כפול או NISSIM נציג של YES .
תקשיב טוב, השמצות\התלהמות זה דבר רע לכל כיוון בכל מקום ,אני לא משמיץ את YES ,להפך
אני חושב שגם יס חברה שעולה על הוט בחלק מהמקרים ,חלק קטן עבורי .
נ.ב הרי פרסמתי שהוט פתחו חינם את ערוץ 503HD שעליו משלמים כחלק מחבילה ,אז תפעיל קצת את הראש.
ואחרי כל זה ,בשבילי רק HOT.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תוכל לפרט בנושא בלווין הפרטי ומזה שיתוף? אולי כמה שכנים נוכל אם זה חוקי ומוזיל...
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
דורון,
אתה מוזמן לברר אך לא כאן כי זה ממש לא חוקי.
זה מתאים למי שאוהב טלויזיה לינארית ולא זקוק לתרגום.
אתה מוזמן לברר אך לא כאן כי זה ממש לא חוקי.
זה מתאים למי שאוהב טלויזיה לינארית ולא זקוק לתרגום.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מה לא חוקי עופר?
איבדתי אותך...
איבדתי אותך...
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
את האמת ,כמה פעמים בחודש אתה מתקשר לשירות לקוחות של YES , פעם אחת,פעמיים,שלוש,5 ,10......sam22 כתב:מבחינתי הממשק הנוראי של HOT והשרות הזוועתי שיצא לי לשמוע עלייהם
העדר הממיר המקליט ב HD
לא מותירים ברירה אלא להישאר ב YES...
אני בשנה לשירות מתקשר ל HOT ארבע פעמים ובד"כ באותו חודש .
יש כאלה שמתקשרים פעם בשלוש שנים........
החשוב ביותר בטלוויזיה רב ערוצית הוא התוכן ,איכות התמונה והמחיר ,כל השאר לא חשוב......
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
בממשק משתמשים כמעט כל יום, לא?
מה מפריע לי ב-HOT:
1. אין כמעט שידורים ב-16:9
2. העובדה שהם חושבים שזה בסדר לשים סמל מכוער כמעט בכל ערוץ מרכזי, דוגמת start over או ב-NGHD הזמנה לרכוש את חבילת המדע והטבע
אני יודע שאפשר להוריד את זה בלחיצת כפתור, אבל ממה שראיתי זה חוזר לבד כעבור כמה זמן וזה בהחלט מעיק.
מה מפריע לי ב-HOT:
2. העובדה שהם חושבים שזה בסדר לשים סמל מכוער כמעט בכל ערוץ מרכזי, דוגמת start over או ב-NGHD הזמנה לרכוש את חבילת המדע והטבע
אני יודע שאפשר להוריד את זה בלחיצת כפתור, אבל ממה שראיתי זה חוזר לבד כעבור כמה זמן וזה בהחלט מעיק.
אותי מעצבן שבהוט הזיזו ערוצים ממקומות מרכזיים רק כדי לדחוף שם ערוצי פרסומת לHD ולVOD. מפריע לי שבמלא ערוצים, לפחות בממשק החדש, יש שורת פרסומת מעל שם התוכנית. מפריע לי שבדר"כ כפתורי EXIT וBACK מוצלבים (בדר"כ, כי בכל מיני תפריטי מערכת זה לא ככה), וקשה להם לסדר את הבאג התוכנתי הזה. מפריע לי שכל כפתור לא שימושי שנלחץ בטעות זורק אותך לVOD תוך שניה, אבל לצאת משם, לוקח דקה. מפריע לי ששידרו כבר מאות פעמים את הסרט עם קווין בייקון וקיירה סדג'וויק שגורמים להתלקחות ספונטנית של אש. סרט כל כך טוב, שהוא יצא ישר לוידאו.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בקשר לפרסומת של הוט על פס המידע זה בהחלט מעיק ותופס המון מקום מהמסך, אוקי אז הם רוצים להבליט את הפרסומת קצת, אבל למה בצורה כזו? ביס אתה תראה את הפרסומת מתחת לכל המידע ולא מעל ככה שיש לך סדר עדיפויות לעין - מלמעלה ללמטה, סדר העדיפויות אצל הוט אמור להיות אותו דבר רק מהאמצע - למטה - למעלה, בהחלט יותר מדי על המסך.
הוט מנסים גם להכניס לכל ערוץ אפליקציה בשביל להיות כמה שיותר אינטראקטיביים, קרה לי לא פעם כשהייתי אצל דודים שלי שלהם יש הוט והם מבקשים ממני עד שאני מוצא משהו לראות אם אני רוצה לראות את זה מהתחלה, או שהם רוצים שאני סתם אלחץ על הכפתור הירוק בשביל לראות מה חדש ב-VOD ולהכנס לאפליקציות "מגניבות" כביכול, עם כל כך הרבה אינטראקטיביות בכל ערוץ אין לך מושג מה הוט מנסים לתת לך, טלוויזיה או שירות אינטראקטיבי, לפחות יס מתכוונת בראש ובראשונה להביא לך טלוויזיה בדגש על הטלוויזיה ולא רק אינטראקטיביות.
אם יש משהו שבאמת אפשר להשוות את יס להוט - זה המגוון, למרות שלהוט יש יותר ערוצי סרטים ליס יש יותר חוזים עם יותר חברות הפצה (כיום אם אני לא טועה כבר 16), בפעמים שיצא לי להיות עם ממיר הוט יש את אותה מתכונת להוט כמו שיש ליס לפריים טיים של סרטים (סרטים יוצאי דופן שמקבלים יותר פרסום הכוונה שלרוב משודרים בשישי-שבת) דבר שמעיד על חוסר רצון לתת מגוון יותר רחב של סרטים.
הוט מנסים גם להכניס לכל ערוץ אפליקציה בשביל להיות כמה שיותר אינטראקטיביים, קרה לי לא פעם כשהייתי אצל דודים שלי שלהם יש הוט והם מבקשים ממני עד שאני מוצא משהו לראות אם אני רוצה לראות את זה מהתחלה, או שהם רוצים שאני סתם אלחץ על הכפתור הירוק בשביל לראות מה חדש ב-VOD ולהכנס לאפליקציות "מגניבות" כביכול, עם כל כך הרבה אינטראקטיביות בכל ערוץ אין לך מושג מה הוט מנסים לתת לך, טלוויזיה או שירות אינטראקטיבי, לפחות יס מתכוונת בראש ובראשונה להביא לך טלוויזיה בדגש על הטלוויזיה ולא רק אינטראקטיביות.
אם יש משהו שבאמת אפשר להשוות את יס להוט - זה המגוון, למרות שלהוט יש יותר ערוצי סרטים ליס יש יותר חוזים עם יותר חברות הפצה (כיום אם אני לא טועה כבר 16), בפעמים שיצא לי להיות עם ממיר הוט יש את אותה מתכונת להוט כמו שיש ליס לפריים טיים של סרטים (סרטים יוצאי דופן שמקבלים יותר פרסום הכוונה שלרוב משודרים בשישי-שבת) דבר שמעיד על חוסר רצון לתת מגוון יותר רחב של סרטים.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
http://www.satshop.co.il/p900040.cfmdoron_amedey כתב:תוכל לפרט בנושא בלווין הפרטי ומזה שיתוף? אולי כמה שכנים נוכל אם זה חוקי ומוזיל......
אין צורך בשכנים ובשיתוף.עובד עם כרטיס חכם ומתחדש כל שנה ב600 שח.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
יש לך HOT תפתח ערוצים 13,14,16,17 כרגע משדרים ב 16:9 ,סרטים המתחילים ב 22:00 ערוציםyes-man כתב:בממשק משתמשים כמעט כל יום, לא?
מה מפריע לי ב-HOT:
אני יודע שאפשר להוריד את זה בלחיצת כפתור, אבל ממה שראיתי זה חוזר לבד כעבור כמה זמן וזה בהחלט מעיק....
13,14,15,16 ב 16:9 .לא מסתדר לי עם טענה א .
אני מצפה בכיליון עניים ל סמל STARTOVER ב HD ,מצדי 2 סמלים ,רק תן לראות מהתחלה,לעצור ,להריץ קדימה אחורה .
לגבי הסמלים של חבילות לוחצים ESC ,נעלם וזה לא חוזר ,
סרטים המתחילים ב 22:00 ערוצים 13,14,15,16 ב 16:9 .
doron_amedey, מה זה שיתוף לוויני תקרא פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Card_sharing
אם אתה רוצה אני יפנה אותך לאתר מסוים שמתעסק בעיסוק הלא חוקי הזה.
אם אתה רוצה אני יפנה אותך לאתר מסוים שמתעסק בעיסוק הלא חוקי הזה.