כמה דברים:
1. כל הכבוד על הסקירה. נהניתי לקרוא.
2. אתה חייב לשמוע עוד דברים וזו אולי הפעם הראשונה שאני קורא שלא מייד שלפת את הכרטיס פלסטיק שלך - כל הכבוד.
3. הפוקאל שלך נצילים אמנם, אבל כמו שנוכחנו כבר, ממש לא קלים לדחיפה, ככה ש-il62 לא ממש קלע.
הם יורדים ל-3 אוהם ולכן דורשים הגברה יחסית חזקה, במיוחד אם שומעים בווליומים שאתה שומע.
אגב, אני מקווה שזה שהדגים לא מגיבים זה לא סימן שאתה צריך להגביר עוד...הם פשוט חירשים, כן?
4. אני מסכים עם הקביעה ש-PRE הוא חשוב לתוצאה הסופית אבל לא יותר או פחות - אלא כחוליה החלשה של השרשרת.
האם הרסיבר הופך להיות החוליה החלשה פתאום כשהוא יישדרג נאמר, את הפאוור למונו בלוקים הללו? אני כלל לא בטוח !
לדעתי החוליה החלשה במערכת הזו היא האינטראקציה של הרמקולים-חדר.
הם פשוט לא מתאימים אחד לשני ולא משנה מה ישודרג באלקטרוניקה.
מעבר לזה, אני לא מסכים לקביעה שזה כמו "עגיל זהב לחזיר". אם הסופו של דבר, מכל סיבה שלא תהיה, השימוש יהיה עם הרסיבר כפרה - הכי נכון יהיה לבחון את הפאוורים בדיוק כמו שהם יהיו מחוברים בסופו של דבר. בדיוק כמו שבוחנים רמקולים בחדר הספציפי, גם אם וכמו בדוגמא שלפנינו, החדר עושה להם עוול.
5. אני דווקא חושב שכדי להניע את הרמקולים הללו עם מנורות, אתה תצטרך להגיע לסכומים כאלו שלא בטוח כלל שבאותו מחיר, מגבר טרנזיסטורי (כמו ה-GAMUT למשל) לא היה מוציא הרבה יותר מהרמקולים......אבל זו רק דעתי...