http://www.digitalversus.com/panel-swit ... 15673.html
תודה לפותח השירשור
דווקא יש בזה היגיון....
בושה......The letter on the back of the television does indicate where the panel is ASSEMBLED. The panel itself and all of the layers for all 32"+ LCD sets is from South Korea. The letter does not indicate the manufacturer of the LCD panel (as some have suggested), but where it was <b>assembled</b>. And regardless of where they are assembled, they ALL meet our strict specifications....
כל עוד אין אחידות בין הפאנלים זה אבסורד להשתמש בשונים, באותו הדגם!ariel-ro כתב:דווקא יש בזה היגיון....
כי שאתה חושב על זה, לא הגיוני שהם ישווקא פאנלים שונים לגמרי לאותו מסך, כי כל המסכים צריכים להיראות אותו.
אז כנראה שהם נותנים לחברות אחרות מידע על איזה פאנל בדיוק הם צריכים, וכמובן שהם מפקחים על הנושא הזה...
רק בגלל שזה סיני, זה לאו דווקא רע. לפני כמה שנים אני וחבר קנינו מחשבים ניידים של דל, והמסכים זמזמו בתדר גבוה כשהבהירות לא הייתה על 100%. הפאנל היה של LG-Philips. אני התעקשתי והחליפו לי למסך אחר שלא זמזמם, ואילו לחבר הזמזום לא הציק, והוא נשאר עם מה שהגיע במקור. די מהר שמנו לב שהצבעים במסך שלי הרבה יותר טובים, ולא סובלים מהילה לבנה. הפאנל של המסך החדש, אגב, היה של CMO. רק שיהיה ברור, לא החליפו לי פאנל, אלא פשוט לקחו מסך ממחשב זהה, שהגיע עם פאנל אחר.ariel-ro כתב:אצלי זה CN01
זאת אומרת שזה CMO
זאת אומרת שזה פאנל סיני מחורבן.
ועוד המלצתי לאנשים לקנות סמסונג, אין סיכוי יותר שאני קונה סמסונג אלא אם מובטח לי שזה פאנל איכותי של סמסונג ולא איזה *** סיני במסך איכותי.(המסך שלי הוא 40b550)...
סמסונג פאנל AA01טלHD כתב:תעלה תמונה של המדבקה בצד.ariel-ro כתב:מישהו יכול להסביר לי איפה אני בודק על מסך הסמסונג שלי איזה פאנל יש לו?
בMODEL CODE
בSERIAL
או בVERSION?
אריאל...
כתוב בפירוש בVERSION
פנל SQ01
לדוגמא זה אצלי:...

RaaMses כתב:סמסונג פאנל AA01טלHD כתב:תעלה תמונה של המדבקה בצד.ariel-ro כתב:מישהו יכול להסביר לי איפה אני בודק על מסך הסמסונג שלי איזה פאנל יש לו?
בMODEL CODE
בSERIAL
או בVERSION?
אריאל...
כתוב בפירוש בVERSION
פנל SQ01
לדוגמא זה אצלי:...
לפי המאמר זה אורגינל או "קומבינה"
כי אני תוצרת מרוקו - אני ייסע לחנות מחר בבוקר אפילו שעברו כמעט שנתיים. חח...

אתה לא יודע כמה את טועהdude69il כתב:הצחקת אותי
משרד המסחר והתעשיה
תיכף גם תגיד שמכון התקנים יכול למנוע.
![]()
...