ניחא אם העדר היה רק כאן עוד הייתי יכול להבין אבל בחולshay1 כתב:התחושה שלי שיש כאן הליכה אחרי העדר
אבל נמתין ונראה...
זה או ה 8500UB או 4000AE

ניחא אם העדר היה רק כאן עוד הייתי יכול להבין אבל בחולshay1 כתב:התחושה שלי שיש כאן הליכה אחרי העדר
אבל נמתין ונראה...

ride כתב:התחושה שלךמוטעית ומעליבה , הציעו לך את הטוב ביותר , אבל אתה מתעקש שאנחנו עדר , לך ובחר מקרן שיתאים לתחושות שלך...

מציע שתעבור על השרשור בתשומת לב יתרה.gro111 כתב:ride כתב:התחושה שלךמוטעית ומעליבה , הציעו לך את הטוב ביותר , אבל אתה מתעקש שאנחנו עדר , לך ובחר מקרן שיתאים לתחושות שלך...![]()
shay1,
1.לא נשמע טוב כשמבקשים עזרה, ובפועל יותר מסבירים...
2.הקונטרסט הטיבעי (סטטי) של ה5500 הוא 4000:1, עכשיו תשווה אותו ל50.000:1 של הJVC![]()
3.בעולם הוידיאו הנתונים חשובים מאוד ודרכם מגיעים לרפרנס מסויים, ההמלצה על ה5500 היא בדוקה וחוזרת על עצמה בכל העולם! אז תחסוך מאיתנו אימרות שקשורות בעדר וכבשים למיניהם, מאההה..... מאההה....
מה גם שגם ride וגם עופר לאור ממליצים על ה5500 כטוב ביותר בקבוצת המחיר, אולי תסביר להם למה הם טועים.
4.אתה רוצה לכוון את הפוקוס כשמתחלפים הצופים או המקורותזו לא "שריטה" זה פשוט חסר כל הגיון.
5.במידה ואתה רוצה הרבה פיצ'רים תקנה אייפון
6.הציעו לך את האופציה הטובה למחיר כרגע (5500), וגם המליצו לך (בצדק), לחכות לדגמים החדשים של אפסון וJVC שאמורים להיות קפיצת מדרגה משמעותית.
אני במקומך הייתי מתייחס לכך בכבוד ומנסה לנצל את הידע הרב של אותם מביני עיניין, ובטח שלא מסביר להם למה אני חושב שהם בכלל הולכים לפי הרוב....
7.הבחירה הסופית היא כמובן שלך, ולבחור בתקציב הזה מקרן אחר ממה שהומלץ לך זה לגיטימי לחלוטין.
במקרה הנ"ל ביקשת עזרה בבחירה, ובחרת לזלזל בהמלצות שקיבלת, חבל.
מאחל לך הצלחה והנאה רבה עם כל מקרן אשר תבחר![]()
רק במטוטה ממך, אל תזלזל באנשים שנמצאים כמה דרגות מעליך בניסיון וידע בתחום.
חג שמח...

gro111 כתב:קראתי את כל השירשור, הסיבה שלא הגבתי היא כי כבר ענו לך, והסכמתי עם מה שנאמר לך.
לאורך כל השירשור ענו לך על כל השאלות, ממרחק הקרנה ריאלי, בחירת גודל מסך, ועד חוסר החשיבות של פוקוס חשמלי.
כנ"ל לגבי מה הסיבה להעדפה היחסית מוחלטת לגבי האפסון.
מעבר לכך קיבלת עצות טובות בכל היבט.
השאלה היחידה שלא ענו לך עליה היא "כמה משפיע הגיין של המסך על התמונה?"
והתשובה היא שזה משפיע בעיקר על זווית הצפיה.
אני מצטער שהגבתי מלכתחילה, לא הייתה לי מטרה להתחיל להתנצח איתך על דפי הפורום, פשוט הגישה שלך הפריע לי, ותסלח לי אבל לא משנה מה תגיד עכשיו, היה ועוד איך היה זלזול בדבריך.
אני לא אפנה עליך יותר, ברשותך...

אני כמו במשחק טלפון שבור בילדותיspacedude כתב:אתה ביקשת סימוכין להמלצות שלנו.
בכמה העתקים אתה רוצה את זה? יש צורך בחתימת נוטריון?...

בוא נעשה קצת סדרguyezra כתב:shay1,
לא הבנתי אותך בכלל.
אתה שואל שאלות ומזלזל (כן מזלזל) בעונים כי התשובות לא מוצאות חן בעינך.
אם באת אם תשובות מוכנות מהבית אז בשביל מה אתה שואל?...

אתה משלם פה למישהו משכורת? אף אחד פה לא עובד אצלך ואף אחד לא חייב לך תשובה מלאה על כלום.shay1 כתב:אם אתה עונה תשובה אני מצפה לתשובה מלאה וזכותי וחובתי להבין מה אני רוכש ועל מה אני מוציא כסף...