המלצה למקרן

מקרנים קידמיים - Front Projector.
sbtgn1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321

שליחה

shay1 כתב:התחושה שלי שיש כאן הליכה אחרי העדר
אבל נמתין ונראה :)
...
ניחא אם העדר היה רק כאן עוד הייתי יכול להבין אבל בחול
זה או ה 8500UB או 4000AE

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

אז אולי העדר יודע משהו.

אם ראית את ה-5500 ולא התרשמת אז או שהוא לא היה מכוייל או תוכן לא ראוי או שאתה וידאופיל שלא נראה כזה באיזורינו שו שסתם שהציפיות שלך לא היו סבירות

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519

שליחה

ride כתב:התחושה שלךמוטעית ומעליבה , הציעו לך את הטוב ביותר , אבל אתה מתעקש שאנחנו עדר , לך ובחר מקרן שיתאים לתחושות שלך
...
(Y)

shay1,
1.לא נשמע טוב כשמבקשים עזרה, ובפועל יותר מסבירים...
2.הקונטרסט הטיבעי (סטטי) של ה5500 הוא 4000:1, עכשיו תשווה אותו ל50.000:1 של הJVC :mrgreen:
3.בעולם הוידיאו הנתונים חשובים מאוד ודרכם מגיעים לרפרנס מסויים, ההמלצה על ה5500 היא בדוקה וחוזרת על עצמה בכל העולם! אז תחסוך מאיתנו אימרות שקשורות בעדר וכבשים למיניהם, מאההה..... מאההה....
מה גם שגם ride וגם עופר לאור ממליצים על ה5500 כטוב ביותר בקבוצת המחיר, אולי תסביר להם למה הם טועים.
4.אתה רוצה לכוון את הפוקוס כשמתחלפים הצופים או המקורות :מבולבל: זו לא "שריטה" זה פשוט חסר כל הגיון.
5.במידה ואתה רוצה הרבה פיצ'רים תקנה אייפון :D
6.הציעו לך את האופציה הטובה למחיר כרגע (5500), וגם המליצו לך (בצדק), לחכות לדגמים החדשים של אפסון וJVC שאמורים להיות קפיצת מדרגה משמעותית.
אני במקומך הייתי מתייחס לכך בכבוד ומנסה לנצל את הידע הרב של אותם מביני עיניין, ובטח שלא מסביר להם למה אני חושב שהם בכלל הולכים לפי הרוב....
7.הבחירה הסופית היא כמובן שלך, ולבחור בתקציב הזה מקרן אחר ממה שהומלץ לך זה לגיטימי לחלוטין.
במקרה הנ"ל ביקשת עזרה בבחירה, ובחרת לזלזל בהמלצות שקיבלת, חבל.

מאחל לך הצלחה והנאה רבה עם כל מקרן אשר תבחר (f)
רק במטוטה ממך, אל תזלזל באנשים שנמצאים כמה דרגות מעליך בניסיון וידע בתחום.

חג שמח :)

shay1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

gro111 כתב:
ride כתב:התחושה שלךמוטעית ומעליבה , הציעו לך את הטוב ביותר , אבל אתה מתעקש שאנחנו עדר , לך ובחר מקרן שיתאים לתחושות שלך
...
(Y)

shay1,
1.לא נשמע טוב כשמבקשים עזרה, ובפועל יותר מסבירים...
2.הקונטרסט הטיבעי (סטטי) של ה5500 הוא 4000:1, עכשיו תשווה אותו ל50.000:1 של הJVC :mrgreen:
3.בעולם הוידיאו הנתונים חשובים מאוד ודרכם מגיעים לרפרנס מסויים, ההמלצה על ה5500 היא בדוקה וחוזרת על עצמה בכל העולם! אז תחסוך מאיתנו אימרות שקשורות בעדר וכבשים למיניהם, מאההה..... מאההה....
מה גם שגם ride וגם עופר לאור ממליצים על ה5500 כטוב ביותר בקבוצת המחיר, אולי תסביר להם למה הם טועים.
4.אתה רוצה לכוון את הפוקוס כשמתחלפים הצופים או המקורות :מבולבל: זו לא "שריטה" זה פשוט חסר כל הגיון.
5.במידה ואתה רוצה הרבה פיצ'רים תקנה אייפון :D
6.הציעו לך את האופציה הטובה למחיר כרגע (5500), וגם המליצו לך (בצדק), לחכות לדגמים החדשים של אפסון וJVC שאמורים להיות קפיצת מדרגה משמעותית.
אני במקומך הייתי מתייחס לכך בכבוד ומנסה לנצל את הידע הרב של אותם מביני עיניין, ובטח שלא מסביר להם למה אני חושב שהם בכלל הולכים לפי הרוב....
7.הבחירה הסופית היא כמובן שלך, ולבחור בתקציב הזה מקרן אחר ממה שהומלץ לך זה לגיטימי לחלוטין.
במקרה הנ"ל ביקשת עזרה בבחירה, ובחרת לזלזל בהמלצות שקיבלת, חבל.

מאחל לך הצלחה והנאה רבה עם כל מקרן אשר תבחר (f)
רק במטוטה ממך, אל תזלזל באנשים שנמצאים כמה דרגות מעליך בניסיון וידע בתחום.

...
מציע שתעבור על השרשור בתשומת לב יתרה.
ממש לא היה כאן צליל של זילזלול באף אחד מנותני התשובות ואני מאוד מעריך את העזרה רק מה
אני מצפה לתשובות לשאלות ולא ללכת על עיוור, אולי אתה הולך על עיוור אבל להוציא סכום כסף די רציני על מקרן הייתי רוצה להבין קצת יותר וחוץ מלהגיד כאן שזה המקרן הטוב ביותר לא נתנו סיבות מדוע זה כך
אני לא צריך לתת סיבות מדוע המקרן אינו טוב כי לא טענתי כך הם אלה שנתנו תשובות אני רק מנסה להבין מדוע
וכן אני מעוניין בפיצרים ואם יש כאן בעיה זו בעיה שלי ואני לא חושב שיש כאן התנגשות ואם תבדוק את עצמך טוב טוב אני בטוח שהרסיבר שלך מלא פיצ'רים ועוד כמה דברים אז תחסוך ממני בבקשה את ההתלהמות שלך
ונראה היה שיש הליכה אחרי העדר ללא מחשבה אם לא יכולים לספק תשובות אלה רק להמליץ אז כן כחה אני חושב וזו זסכותי וכמובן מבלי לזלזל כאן באף אח,ד נשאלו כאןצ לא מעט שאלות וכל השרשור סבב על תשובה אחת הייתימצפה מאנשים שמבינים הרבה יותר מיני להיות קצת יותר מפורטים לא היו תשובות לשאלותי אם אחד כותב שיש הבדל בקונטראסט בין מקרן אחד לשני כי אחד נמדד דינאמי והשני לא זה אחלה ואני מקבל את התשובה אבל לתת לי סימוכין לכך כי אני רוצה להבין ולקרוא לא קיבלתי אבל לשבח מוצר ללא אפשרות להסביר זה ניפלא... ושוב לא זילזלתי באף אחד מנותני התשובות ואני מאוד מעריך את העזרה וללכת אחרי העדר זה בדיוק מה שאתה רוצה שאנשים יעשו ברגע שאתה ממליץ על מוצר וללא אפשרות להסביר למה אז אתה כמו תוכי

נ.ב נחמד לקבל הערות מאנשים שלא טרחו כל השרשור בכלל לענות ופתאום הם נהפכים למיליץ יושר
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519

שליחה

קראתי את כל השירשור, הסיבה שלא הגבתי היא כי כבר ענו לך, והסכמתי עם מה שנאמר לך.

לאורך כל השירשור ענו לך על כל השאלות, ממרחק הקרנה ריאלי, בחירת גודל מסך, ועד חוסר החשיבות של פוקוס חשמלי.
כנ"ל לגבי מה הסיבה להעדפה היחסית מוחלטת לגבי האפסון.
מעבר לכך קיבלת עצות טובות בכל היבט.

השאלה היחידה שלא ענו לך עליה היא "כמה משפיע הגיין של המסך על התמונה?"
והתשובה היא שזה משפיע בעיקר על זווית הצפיה.

אני מצטער שהגבתי מלכתחילה, לא הייתה לי מטרה להתחיל להתנצח איתך על דפי הפורום, פשוט הגישה שלך הפריע לי, ותסלח לי אבל לא משנה מה תגיד עכשיו, היה ועוד איך היה זלזול בדבריך.
אני לא אפנה עליך יותר, ברשותך (f)

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505

שליחה

gro111 כתב:קראתי את כל השירשור, הסיבה שלא הגבתי היא כי כבר ענו לך, והסכמתי עם מה שנאמר לך.

לאורך כל השירשור ענו לך על כל השאלות, ממרחק הקרנה ריאלי, בחירת גודל מסך, ועד חוסר החשיבות של פוקוס חשמלי.
כנ"ל לגבי מה הסיבה להעדפה היחסית מוחלטת לגבי האפסון.
מעבר לכך קיבלת עצות טובות בכל היבט.

השאלה היחידה שלא ענו לך עליה היא "כמה משפיע הגיין של המסך על התמונה?"
והתשובה היא שזה משפיע בעיקר על זווית הצפיה.

אני מצטער שהגבתי מלכתחילה, לא הייתה לי מטרה להתחיל להתנצח איתך על דפי הפורום, פשוט הגישה שלך הפריע לי, ותסלח לי אבל לא משנה מה תגיד עכשיו, היה ועוד איך היה זלזול בדבריך.
אני לא אפנה עליך יותר, ברשותך (f)
...
(Y) כל מילה נוספת מיותרת.

shay1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני שמח שאתם תמימי דעים וקוברים את ראשיכם בחול כמו בת יענה. אם אתם חושבים שאני לא אמור לשאול או להבין דברים ולקבל את דיברתכם כאקסיומה אזי אתם בבעיה בדיוק כמו בת יענה.
את ההתנצחויות מעל דפי הפורום לשרשור הזה סיימתי אין לי עניין להמשיך את ההתנצחויות זה לא תורם לכלום ולא מכובד,
מי שיש לו תשובות עניניות ולא הערות של נימוסים והליכות כי את החינוך סיימתי לפני הרבה מאוד שנים ורצה לתת תשובות אשמח
אני מודה לכל אלה שטרחו ופינו מזמנם לענות לי על שאלותי

חג שמח לכולם
אותו דבר כשאתה טיפש.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505

שליחה

אתה ביקשת סימוכין להמלצות שלנו.
בכמה העתקים אתה רוצה את זה? יש צורך בחתימת נוטריון?
שחר

shay1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

spacedude כתב:אתה ביקשת סימוכין להמלצות שלנו.
בכמה העתקים אתה רוצה את זה? יש צורך בחתימת נוטריון?
...
אני כמו במשחק טלפון שבור בילדותי
חג שמח
אותו דבר כשאתה טיפש.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

shay1,
לא הבנתי אותך בכלל.
אתה שואל שאלות ומזלזל (כן מזלזל) בעונים כי התשובות לא מוצאות חן בעינך.

אם באת אם תשובות מוכנות מהבית אז בשביל מה אתה שואל?

shay1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

guyezra כתב:shay1,
לא הבנתי אותך בכלל.
אתה שואל שאלות ומזלזל (כן מזלזל) בעונים כי התשובות לא מוצאות חן בעינך.

אם באת אם תשובות מוכנות מהבית אז בשביל מה אתה שואל?
...
בוא נעשה קצת סדר
שאלתי בהתחלה על מקרן ונאמר לי שקודם צריך מקרן ואחר כך להתאים מסך
היגבתי בכך שזה לא ניתן ואני לא יעככב את כל העולם ואישתו רק בשבילך להתאים מקרן או מסך ואם יש כאן מקצוענים ואני בטוח שיש אז ניתן להתאים בכמעט 100 אחוז את הדרישות לשם כך אתם מחשיבים את עצמכם כמקצוענים לא? ואני בטוח שניתן לעשות בכמעט 100 אחוז את החישובים לפני.בתאוריה כולם חזקים בפועל נראה אותכם מתמודדים עם בנייה של בית שיש לכם מליון החלטות לגבי הקולנוע והכל צריך להיות מתוכנן מראש על תוכניות כי הכל עובר אישור מהנדס חשמל אז על תהיו לי גיבורים בתיאוריה אני לא מקשה סתם

2 המלצתם על אפסון וJVC אחלה שאלתי לגבי הבדללים אמרתם שמדידת האור מחושבת באופן שונה בין המקרנים ואמרתי שלא ראיתי את זה בשום מאמר וביקשתי סימוכין ולא קיבלתי כלום.
3 שאלתי לגבי מעלית לא הייתה תשובה
רק לציין שושב ושוב חזרו על אותה תשובה לשאלתי הראשונה לגבי מקרן אבל תשובות ענייניות אחרות לא התקבלו ועוד היד נטויה אלו לא תשובות מחובבים ברמה גבוהה אלו תשובות של תוכי
אז אל תבוא ותגיד לי שאני מזלזל אם אתה עונה תשובה אני מצפה לתשובה מלאה וזכותי וחובתי להבין מה אני רוכש ועל מה אני מוציא כסף אני בטוח שאף אחד מכל העונים הניכבדים לא הוציא סכום כסף ניכבד ללא בדיקה ובחינה של המוצר עד לרמת הרקטום
4 לענות כמו תוכי גם אני יודע תאמין לי אני נמצא בענף הבניין מספיק זמן אם אני אתן תשובות כאלה למהנדסים או ללקוחות אני אמצא את עצמי מיחוץ לעסק
אני מקווה שהויכוח בשרשור הזה הסתיים למעט תשובות ענייניות אם יש כי זה לא מכובד, :| אם מישהו רוצה לדון או להעיר לי על " נימוסי" יכול לכתוב לי בפרטי אשמח להידיין איתו שם

אותו דבר כשאתה טיפש.

dydy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336

שליחה

ידידי
בוא באמת נעשה קצת סדר !
ראשית משהוא מהותי - כשאתה שואל שאלה ,מבקש עצה או המלצה , אתה מקבל תשובה מנחה ומכוונת - את השאר אתה מוזמן לעשות בעצמך ע"י חיפוש ברחבי הרשת באתרים מקצועיים ממש כמו זה ולאמת או שלא , את המידע שקיבלת , אף אחד לא צריך לתת לך תשובות עד לרמת הרקטום ,זה התפקיד שלך להגיע לשם, אתה תופס לא נכון את תפקידו של הפורום , ומפספס ברצונם הטוב של אנשים מקצוענים כמו ride

מרחק הקרנה וגודל תמונה - רק אתה יכול לקבל החלטות מדויקות , הרי אף אחד לא נימצא אצלך בבית

כתבת
מה אני מוציא כסף אני בטוח שאף אחד מכל העונים הניכבדים לא הוציא סכום כסף ניכבד ללא בדיקה ובחינה של המוצר עד לרמת הרקטום

טעות
אני עם המקרן השלישי [ PLUS , מיצו 900 , מיצו 3000 , ובתווך מיצו 2000 שהיה לי בהשאלה ] לאורך תשע שנים ,ולא ירדתי לדקויות שלך עם כולם ביחד . התיעצתי בדקתי והחלטתי, יותר מזה במקרן הראשון שלי - שעלה ממש כמו התקציב שלך -באתי ראיתי קניתי! ובכל מקרן לקח לי מספר שעות של כיוונונים להתקנה - אבל אחרי זה ,מי נוגע במקרן ? אפילו את מכסה העדשה אני לא שם,
ידידי עם השנים למדתי שמקרן זה קודם כל תמונה ושוב תמונה ושוב תמונה - אחרי זה כל השטויות - התמונה הטובה ביותר לתקציב נתון,

ועוד משהו קטן - מקרן זה תחביב זה לא "עסק" ולא בניין זה צריך להיות מהלב ובצורה שמחה ,ועם היתלהבות, להשקיע זמן וחיפושים -זה חלק מהכיף, אצלך זה ניראה כמו נטל ובלחץ וחבל,

אני מאחל לך שתקבל את ההחלטות הטובות ביותר - עבורך , ושתצליח בפרוייקט הזה
חג שמח

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

shay1 כתב:אם אתה עונה תשובה אני מצפה לתשובה מלאה וזכותי וחובתי להבין מה אני רוכש ועל מה אני מוציא כסף
...
אתה משלם פה למישהו משכורת? אף אחד פה לא עובד אצלך ואף אחד לא חייב לך תשובה מלאה על כלום.

אני בהחלט מסכים שזכותך ואף חובתך להבין מה אתה רוכש וכו'.
להסתמך על תשובות שקיבלת בפורום באינטרנט באופן עקרוני זו טעות, לכל אחד צרכים שונים דעות שונות והעדפות שונות (כמו שכבר ראית...), אני אגיד לך תקנה X ואתה תלך ותקנה X, למי תבוא בטענות אם לא תהיה מרוצה? לך תעשה את שיעורי הבית שלך ותחליט את ההחלטות שלך אף אחד פה לא יגיד לך מה לקנות (מקסימום כיוון כללי) אם אחרי ההחלטה יהיו לך שאלות ספציפיות (לא כלליות כמו "מה לקנות") אז ייעוץ בפורום יהיה יעיל יותר.

שיהיה לך בהצלחה עם הרכישה והבית!

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

shay1

אפשר לשאול איזה מקרנים ראית עד היום? אני מבין שאת האפסון ראית ולא התלהבת. האם ראית בהשוואה אליו מקרנים אחרים? האם ראית אותם בחנויות שונות או אחד ליד השני?
לגבי הסבר למה כדאי לקנות את האפסון, אני חושב (וזה אולי רק אני) שנתנו לך את התשובה הכי טובה שיכולה להיות, התמונה שלו בהשוואה למספר לא מועט של מקרנים אחרים שהם ראו הרבה יותר טובה (בגלל זה שאלתי אותך כמה מקרנים כבר ראית והאם ראית אותם אחד ליד השני). יש לי תחושה, ותקן אותי אם אני טועה, שבגלל שכתבת הרבה על אהבתך לפיצ'רים, ולא קבלת תשובות בסגנון של:
1) למקרן X יש כפתור שעושה ככה וככה ולאחרים אין
2) למקרן Y יש יותר כפתורים ושליטה בשלט משאר המקרנים

אתה מאוכזב.
להגיד לך את האמת, מהניסיון שלי בפורום, זה לא מעניין פה אף אחד. פיצ'רים במקרן זה התלהבות של 7 דקות. אח"כ מה שנשאר זה איכות התמונה.
האם היו לך מקרנים בעבר? אם לא, למה אתה חושב שתצטרך לשחק עם העדשה לאחר הכיוון הראשוני? לי יש מקרן כבר שלוש שנים והפעם הנוספת שהייתי צריך לגעת בעדשה מעבר לפעם הראשונה היתה כשהעוזרת שלי החליטה להגדיל ראש ולנקות את נמקרן למרות שאסרתי עליה לגעת בו. לידיעתך, לעוזרת שלי נשארה רק יד אחת היום ואני לא מודה באשמה :lol: :lol:

בקיצור, המון המון בהצלחה עם הקנייה והבניה. יש לך אחלה תקציב.

תהנה

חזור אל “מקרנים”