קניתי מחנות בארה"ב 3 ליוויסים ו UPS דורשים 384 ש"ח על מכס

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #41 

ולמי שזה עוד יותר מעניין אותו, קיבלתי את הסחורה ואני לא מאוד מרוצה. לדעתי אחד מהג'ינסים תפור מ קרטון :lol:
מה זה הדבר הזה? בחיים לא נתקלתי בג'ינס כזה. השניים האחרים סבירים. נקווה שאחרי כביסה וייבוש ישתפר המצב

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #42 

kingikra כתב:ולמי שזה עוד יותר מעניין אותו, קיבלתי את הסחורה ואני לא מאוד מרוצה. לדעתי אחד מהג'ינסים תפור מ קרטון :lol:
מה זה הדבר הזה? בחיים לא נתקלתי בג'ינס כזה. השניים האחרים סבירים. נקווה שאחרי כביסה וייבוש ישתפר המצב
...
אני מקווה שקרטון ג'ינס ולא סתם קרטון :wink:
בכל מקרה, הנה כתבה עדכנית בעניין

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3957259,00.html

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #43 

Nissim כתב:
mayeast כתב:
Nissim כתב:אני בהחלט חושב שיש פה מקום לתביעה מול UPS, DHL ק.
...
אני מבין שאתה עו"ד בהשכלתך... :lol:
...
האמת היא שלא, לא הבנתי למה זה מצחיק?
...
כי אין לך עילה.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #44 

mayeast,
מותר לך לחשוב כך. אשמח לדעת מדוע אתה חושב זאת?

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

Nissim כתב:mayeast,
מותר לך לחשוב כך. אשמח לדעת מדוע אתה חושב זאת?
...
אני אלך על דרך השלילה.
בגלל שמדובר בחברות מגה-ענקיות, אני בטוח שאי שם ב terms & conditions שלהם הם מכוסים.
או בצד של השולח שאמור לתת לך מידע, או בצד שלהם.

זה שהקונה לא יודע/מודע- לא הופך אותם לאשמים.

אז אולי זה שיטת מצליח שמצליחה להם כל הזמן, ואולי זוהי עמלה מקובלת על שחרור מכס , וככה אתה מקבל עד הבית... חלק מהשירות...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #46 

mayeast,
זה שחברה מכסה את עצמה באותיות הקטנות של איזה חוזה ארוך שאף אחד לא קורא, לא אומר שבית משפט יכיר בזה.
לחוזים אחידים יש יחס אחר בחוק, בדיוק כדי להגן על הצרכן. הסעיפים יישפטו על פי הגינותם וסבירותם.
גם אני לא עו"ד - סתם ידע כללי.
משה

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #47 

riji כתב:
kingikra כתב:ולמי שזה עוד יותר מעניין אותו, קיבלתי את הסחורה ואני לא מאוד מרוצה. לדעתי אחד מהג'ינסים תפור מ קרטון :lol:
...
אכן קרטון ג'ינס. לא נתקלתי בבד כזה עדיין.

אני מקווה שקרטון ג'ינס ולא סתם קרטון :wink:
בכל מקרה, הנה כתבה עדכנית בעניין

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3957259,00.html
...

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #48 

moco כתב:mayeast,
זה שחברה מכסה את עצמה באותיות הקטנות של איזה חוזה ארוך שאף אחד לא קורא, לא אומר שבית משפט יכיר בזה.
לחוזים אחידים יש יחס אחר בחוק, בדיוק כדי להגן על הצרכן. הסעיפים יישפטו על פי הגינותם וסבירותם.
...
למרות שאני הנידון במקרה הזה, אני עם mayeast במאה אחוז.
אין לי סיכוי אפילו קטן בתביעה. הדרך היחידה שלי להגיב זה על ידי החרמתם על ידי ועל ידי כל מי שאני מכיר.
אני בהחלט לא אזמין מהם יותר בחיים אבל מצד שני, בהתחשב בסחורה שקיבלתי, אני כנראה לא אזמין יותר בגדים באינטרנט. תמונה זה לא מספיק.

דרך אגב, דווקא המכס במקרה הזה היו בסדר גמור. שלחתי להם שאילתא ביום כיפור. הם חזרו באימייל ביום ראשון בבוקר עם הסבר כללי אבל מפורט, ביום שני צילצלו אלי משם וביקשו את מספר החבילה כדי לתת לי הסבר מפורט והיום צילצלו שוב מהמכס בנתב"ג (הרי החבילה שלי הגיעה במטוס) שוב כדי לתת הסבר מפורט על המיסים.
מאוד לא אופייני לגוף ציבורי בארץ.
במשוב ששלחו באימייל נתתי להם את המיונים הגבוהים ביותר ובצדק.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #49 

מסכים שאין לך סיכוי, אבל זה לא בגלל קיום האותיות הקטנות, אלא בגלל שזה נוהג רגיל בחברות הללו ולא משהו מוסתר.
משה

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #50 

(Y)

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

kingikra כתב:
...
אין לי סיכוי אפילו קטן בתביעה. הדרך היחידה שלי להגיב זה על ידי החרמתם על ידי ועל ידי כל מי שאני מכיר.
אני בהחלט לא אזמין מהם יותר בחיים אבל מצד שני, בהתחשב בסחורה שקיבלתי, אני כנראה לא אזמין יותר בגדים באינטרנט. תמונה זה לא מספיק.

דרך אגב, דווקא המכס במקרה הזה היו בסדר גמור. שלחתי להם שאילתא ביום כיפור. הם חזרו באימייל ביום ראשון בבוקר עם הסבר כללי אבל מפורט, ביום שני צילצלו אלי משם וביקשו את מספר החבילה כדי לתת לי הסבר מפורט והיום צילצלו שוב מהמכס בנתב"ג (הרי החבילה שלי הגיעה במטוס) שוב כדי לתת הסבר מפורט על המיסים.
...
בפעם הבאה קנה מחנויות אמינות. !!!
לגבי ליוויס, או מהמקור, או יש חנות מצויינת בניו יורק: dave's army & Navy (חפש בגוגל)
לא יודע האם שולח לארץ אבל אחלה חנות. קונה שם כבר שנים ארוכות מאוד (יותר מ 15)

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #52 

דרך אגב, הוכחה פשוטה לכך שהכל עניין של היצע וביקוש וגם בארץ יש מבצעים - ניראה לי שהמשביר נתקעו עם הסטוק שהם הביאו ועכשיו הם מוכרים ג'ינסים של 501 ב- 129 ש"ח.

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7738014

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #53 

riji כתב:דרך אגב, הוכחה פשוטה לכך שהכל עניין של היצע וביקוש וגם בארץ יש מבצעים - ניראה לי שהמשביר נתקעו עם הסטוק שהם הביאו ועכשיו הם מוכרים ג'ינסים של 501 ב- 129 ש"ח.

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7738014
...
נדמה לי שזה בדיוק הדגם הקרטוני שקניתי. לא ממליץ לאף אחד. גם הבד וגם הגזרה חלשים.
לא ברור אם אני אי פעם אלבש אותו.

upsil
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #54 

גולש / גולשת יקרה,

אני מודה לך על שאלתך בעניין משלוח הג'ינסים שציינת שנשלח עבורך ושמח על ההזדמנות להבהיר ולהשיב.

בהודעתך לא ציינת את מס' המשלוח המדובר ולכן אציין באופן כללי כי מרבית המשלוחים שערכם המוצהר הנו עד 50$ ואשר מכילים דוגמאות משוחררים הליך מהיר ללא עלויות מסים ושחרור (למעט במקרה של עיכוב מסיבות של חוקיות יבוא או עיכוב רנדומאלי של המכס).

ככלל, משלוחים בערך מוצהר העולה על 50$ הנשלחים לישראל חייבים בתשלום מסים ושחרור בכפוף לחוקי המכס
ו - UPS אינה חוסכת מאמץ להבטיח שהמשלוחים שהיא משנעת ישוחררו במהירות וביעילות ובכפוף לחוקי המכס הנוהגים במדינת ישראל.

על מנת להימנע מאי נעימות ולמנוע פער ציפית בהתייחס לעלויות הכרוכות במשלוח ובשחרורו, אנו ממליצים לפנות אלינו מבעד מועד וטרם להזמנת המשלוח לבירורים לקבלת מידע נוסף.

נציגי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לעמוד לרשותך בכל דבר ועניין בטל 1700-700-877 בימים א'-ה' בין השעות 07:30-21:00 וביום ו' בין השעות 07:30-14:00.

בברכת מועדים לשמחה,

אילן נגר
מנהל פניות לקוחות

upsil
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #55 

גולש / גולשת יקרה,

אני מודה לך על שאלתך בעניין משלוח הג'ינסים שציינת שנשלח עבורך ושמח על ההזדמנות להבהיר ולהשיב.

בהודעתך לא ציינת את מס' המשלוח המדובר ולכן אציין באופן כללי כי מרבית המשלוחים שערכם המוצהר הנו עד 50$ ואשר מכילים דוגמאות משוחררים הליך מהיר ללא עלויות מסים ושחרור (למעט במקרה של עיכוב מסיבות של חוקיות יבוא או עיכוב רנדומאלי של המכס).

ככלל, משלוחים בערך מוצהר העולה על 50$ הנשלחים לישראל חייבים בתשלום מסים ושחרור בכפוף לחוקי המכס
ו - UPS אינה חוסכת מאמץ להבטיח שהמשלוחים שהיא משנעת ישוחררו במהירות וביעילות ובכפוף לחוקי המכס הנוהגים במדינת ישראל.

על מנת להימנע מאי נעימות ולמנוע פער ציפית בהתייחס לעלויות הכרוכות במשלוח ובשחרורו, אנו ממליצים לפנות אלינו מבעד מועד וטרם להזמנת המשלוח לבירורים לקבלת מידע נוסף.

נציגי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לעמוד לרשותך בכל דבר ועניין בטל 1700-700-877 בימים א'-ה' בין השעות 07:30-21:00 וביום ו' בין השעות 07:30-14:00.

בברכת מועדים לשמחה,

אילן נגר
מנהל פניות לקוחות
או. פי. אס. אי. (שינוע בינלאומי) בע"מ
קבלן שירות מורשה של UPS בישראל

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #56 

mayeast כתב:
kingikra כתב:
...

...
בפעם הבאה קנה מחנויות אמינות. !!!
לגבי ליוויס, או מהמקור, או יש חנות מצויינת בניו יורק: dave's army & Navy (חפש בגוגל)
לא יודע האם שולח לארץ אבל אחלה חנות. קונה שם כבר שנים ארוכות מאוד (יותר מ 15)
...
אחלה חנות יש לו גם מבחר חולצות של Carhartt מותג חזק בארה"ב בתחום בגדי העבודה (גם ליוויס נחשב לבגד עבודה) חנות יחסית זולה וטובה ולצערי הם לא שולחים לארץ יושבים ליד רחוב בין רחוב 16-17 כל פעם שאני נמצא בניו יורק אני מבקר בחנות
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #57 

upsil כתב:גולש / גולשת יקרה,

נציגי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לעמוד לרשותך בכל דבר ועניין בטל 1700-700-877 begin_of_the_skype_highlighting 1700-700-877 end_of_the_skype_highlighting בימים א'-ה' בין השעות 07:30-21:00 וביום ו' בין השעות 07:30-14:00.

בברכת מועדים לשמחה,

אילן נגר
מנהל פניות לקוחות
או. פי. אס. אי. (שינוע בינלאומי) בע"מ
קבלן שירות מורשה של UPS בישראל
...

אם הייתי מציין את מספר המשלוח שלי, היית יכול להסביר לי בצורה טובה למה גביתם ממני עוד 130 ש"ח בנוסף ל 60$ משלוח ולא גביתם את ה 130 ש"ח האלה ביחד עם ה 60$ כדי לתת לי להחליט האם שווה לי לעשות את המשלוח או לא? או שאולי היית משכנע אותי שנסעתם במיוחד כדי לשחרר את המשלוח שלי מהמכס ולא שאיזה נציג שלכם שהולך מידי יום לשחרר מאות משלוחים שמגיעים באמצעותכם עשה זאת?

תודה

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”