סמסונג C550 עידכון
הפסען ,הפסען כתב:אני ראיתי בחנות לקולנוע ביתי את ה-VT25, ואני חייב לומר שלא התרשמתי מהתמונה (מה-U20 עוד פחות).
נכון, אני לא מבין בנושא כמו חלק מחברי הפורום - אבל מההתרשמות האישית שלי, הסמסונג הזולה שיש מציגה תמונה יפה יותר....
בפורום שלנו צריך לפסוע בזהירות ולהיזהר מאוד מלהצהיר הצהרות מהסוג הזה...
רק שלא תגיד בטעות פה את המילה "קורו"......... כי עוד שניה תתחיל פה מלחמת עולם שלישית.
זה לא אותו מסך.טלHD כתב:C550 זה C550. חיבור יותר או חיבור פחות אבל זה אותו מסך.asaf23 כתב:טלHD
מי שהביא בייבוא מקביל, זה לא אותו דגם שהיבואן הרשמי מביא.......
ארץ יצור שונה, טיונר שונה, חיבורים שונים ובסמסונג סיכוי גבוה שהפאנלים שונים.
כל זה משפיע על התמונה ולכן אי אפשר להסיק על הדגם המקומי מחוות דעת של מישהו שהביא בייבוא מקביל.
אצלי בדיוק הפוך, כל המסכים שראיתי של סמסונג נראו פחות טוב מפנסוניק. ממש לא התלהבנתי מאיכות התמונה ובמיוחד מהאיכות של ה c550 באלמ הרצליהdor8 כתב:הפסען ,הפסען כתב:אני ראיתי בחנות לקולנוע ביתי את ה-VT25, ואני חייב לומר שלא התרשמתי מהתמונה (מה-U20 עוד פחות).
נכון, אני לא מבין בנושא כמו חלק מחברי הפורום - אבל מההתרשמות האישית שלי, הסמסונג הזולה שיש מציגה תמונה יפה יותר....
בפורום שלנו צריך לפסוע בזהירות ולהיזהר מאוד מלהצהיר הצהרות מהסוג הזה...
רק שלא תגיד בטעות פה את המילה "קורו"......... כי עוד שניה תתחיל פה מלחמת עולם שלישית....
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
הורג אותי, ללא הובלה והתקנה.
כן, כאילו אני יסחוב את החרא הזה על הגב שלי ויקח אחריות שאני מעלה את זה במעלית.
ואז כשנפתח את הקרטון בבית אני יגלה שמשהו נשבר ולך תדע אם זה באשמתך או באשמת החנות.
חברים, עדיף להוסיף קצת יותר כסף ושהחברה לפחות תבצע הובלה.
כן, כאילו אני יסחוב את החרא הזה על הגב שלי ויקח אחריות שאני מעלה את זה במעלית.
ואז כשנפתח את הקרטון בבית אני יגלה שמשהו נשבר ולך תדע אם זה באשמתך או באשמת החנות.
חברים, עדיף להוסיף קצת יותר כסף ושהחברה לפחות תבצע הובלה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כן,יש הבדל באיכות פאנאלים שנותן איכות תמונה משופרת במסכי טלוויזיה.asaf23 כתב:זה לא אותו מסך.טלHD כתב:C550 זה C550. חיבור יותר או חיבור פחות אבל זה אותו מסך.asaf23 כתב:טלHD
מי שהביא בייבוא מקביל, זה לא אותו דגם שהיבואן הרשמי מביא.......
ארץ יצור שונה, טיונר שונה, חיבורים שונים ובסמסונג סיכוי גבוה שהפאנלים שונים.
כל זה משפיע על התמונה ולכן אי אפשר להסיק על הדגם המקומי מחוות דעת של מישהו שהביא בייבוא מקביל....
היחידה שמפרסמת בארץ את דגם הפאנאל במסכים של פנסוניק, היא יורוקום.
איזה סוג של פאנאל בפלזמהC550?של שני היבואנים?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד