winer-r כתב:אז יש כאן "הטעייה" כיוון שאני בזמנו ( לפני 7-8 חודשים ) רציתי ממיר HD ולא MAX HD הם אמרו לי במפורש שממירים אלו כבר לא משווקים......
בסופו של דבר הייתי צריך להתקין MAX HD...
...
וסתם שאלה לי אליך, האם אתה לא חושב שזה שווה שיש לך מקסHD? שתוכל להקליט את התוכניות האהובות שלך, לעצור תוכניות, להעביר לאחור וכאלו? לפני שקיבלנו את המקס לא הבנו מה ההתלהבות מזה ממש ואיך שהגיע המקס הראשון שלנו (דור 2 לא ראשון) כל החוויה שלנו השתנתה.
...
הילדים נהנים בעיקר מההקלטות....
אבל אני מדבר על העיקרון ש "כבר לא משווקים אותו" כאשר כן משווקים אותו.
זה נקרא לשקר ללקוח בשביל לדחוף לו מוצר יקר יותר.
לזה אני לא מסכים.
denis29 כתב:ומה עם עניין אכיות SD ב ממיר YESHD? או שאתם רוצים אותו רק כדי לצפות אך ורק ב HD?
...
רצוי לציין שהמקסHD הוא מכשיר מתקדם לא רק בגלל עניין ההקלטות אלא גם בגלל שיש לו דברים שאין בHDרגיל, כמו עניין המתיחות, מיותר גם להגיד שממיר ה-HD מכיל את הממשק הישן של ה-HD וכי אינו מכיל את כל ההגדרות שמציע המקסHD.
denis29 כתב:ומה עם עניין אכיות SD ב ממיר YESHD? או שאתם רוצים אותו רק כדי לצפות אך ורק ב HD?
...
רצוי לציין שהמקסHD הוא מכשיר מתקדם לא רק בגלל עניין ההקלטות אלא גם בגלל שיש לו דברים שאין בHDרגיל, כמו עניין המתיחות, מיותר גם להגיד שממיר ה-HD מכיל את הממשק הישן של ה-HD וכי אינו מכיל את כל ההגדרות שמציע המקסHD.
האמתי שלדעתי yes מפתחים פשוט דור חדש של הHD הרגיל בשביל שיהיה לו את אותן תכונות כמו למקסHD רק בלי נושא ההקלטות ואולי אפילו יכניסו אליו דיסק קשיח של איזה 160GB בשביל VOD בלבד, כלומר ממיר שיתחרה בממיר ה-HD של הוט, כרגע אני בשיחה ארוכה עם המנהל הטכני שם, כמובן שזה עדיין לא התחיל ולא ידוע מתי יסיימו את התהליך או אם בכלל יסיימו.
נשמע לי קלוש ברמות.
אז זה בעצם מבחינת חומרה זהה ל-MAXHD (למעט הדיסק) והאפשרות להקליט תהיה חסומה בתוכנה.
הממיר הזה יעלה להם כמעט אותו דבר, למה שיציעו אותו ביותר זול ויסבסדו לקוחות יותר?
לצערי גם לי לפני כמה חודשים היה את אותו הריב איתם.
על הנושא של 200 שקל התקנת ממיר HD ועל הקטע שאני יכול לעשות את זה לבד.
דבר שני שבכלל לא רציתי VOD, גם היום יש לי את זה ואני בקושי צופה/מזמין תכנים משם בעיקר שהרוב עולה כסף והשאר לא ממש ממש מעניין.
ביקשתי לקבל רק ממיר HDMAX.
בסופו של דבר נשברתי ושילמתי 200 על טכנאי שהגיע, החליף בשניה וחצי לממיר HD , עוד חצי שניה הוא חיבר כבל HDMI ובעוד 10 שניות חיבר את הממיר הקטן שמתאם בין התשתית של יס למודם ולממיר לטובת ה VOD.
בתכלס לקוח חדש כמו חבר שלי שהצטרף לפני שבוע גם לא שילם את ה 200 שקל וגם מקבל החזר למשך שנה על ה-50 של ה HD לטובת תכנים ב VOD.
yes-man כתב:נשמע לי קלוש ברמות.
אז זה בעצם מבחינת חומרה זהה ל-MAXHD (למעט הדיסק) והאפשרות להקליט תהיה חסומה בתוכנה.
הממיר הזה יעלה להם כמעט אותו דבר, למה שיציעו אותו ביותר זול ויסבסדו לקוחות יותר?
...
בעיקרון הממיר אמור להוות תחליף לממיר הHD הרגיל למעט התוכנה ולא תיהיה יכולת להקליט כי זה הקטע של ה-HD הרגיל, לא כך? וייתכן כי יעשו קמפיין לכך בשילוש, כל לקוח מקסHD חדש יקבל ממיר HD חדש בתוספת קלה של כמה שקלים, מה שאומר שניתן להקליט 2 תוכניות ולצפות בתוכנית שלישית לא מוקלטת, אין לי מושג לגבי זה קיבלתי ממש מעט מידע.
inonr - אנחנו ביקשנו ממיר מקסHD בלי VOD ושילמנו רק 99 ש"ח, צריך לאמר לנציג מה אתה רוצה ומה לא.
...
אכן, ממיר ה-HD הראשון נתן איכות נמוכה ביותר בשידורי SD רגילים והחזרתי אותו לפני תום השנה הראשונה (היה אצלי בפיקדון).
האיכות של ממיר ה-MAX HD היא בליגה שונה מהדור הראשון. אני שידרגתי ממיר מקס רגיל שרכשתי לממיר המקס HD ברכישה. לאחרונה חידשתי התחייבות ל-3 שנים ולקחתי ממיר HD נוסף בעלות של כ-260 ש"ח לחודש (כולל כל הערוצים) וכן שילמתי על התקנה. יש לי רשת 1G בכל הבית וחיבור ה-VOD בחדרים כלל חיבור כבל לרכזת בנקודה שקיימת בכל החדרים, אבל מצד שני בחבילה במשך 3 שנים אין דמי שימוש חודשיים בממיר ה-HD בחבילה , דמי שימוש בסך 29.9 אותם אני משלם עבור הממיר שרכשתי. אני מבקש להזכיר שמרבית תכני ה-HD לא עולים עלות נוספת למעט ערוצי הספורט.
כדאי תמיד לבדוק אופציה להחליף מסלול לאחד שכולל את המקס HD בעלות החודשית. לצערי HOT אינה אלטרנטיבה לייס וגם התנתקות אצלי לא באה בחשבון.
...
אכן, ממיר ה-HD הראשון נתן איכות נמוכה ביותר בשידורי SD רגילים והחזרתי אותו לפני תום השנה הראשונה (היה אצלי בפיקדון).
האיכות של ממיר ה-MAX HD היא בליגה שונה מהדור הראשון. אני שידרגתי ממיר מקס רגיל שרכשתי לממיר המקס HD ברכישה. לאחרונה חידשתי התחייבות ל-3 שנים ולקחתי ממיר HD נוסף בעלות של כ-260 ש"ח לחודש (כולל כל הערוצים) וכן שילמתי על התקנה. יש לי רשת 1G בכל הבית וחיבור ה-VOD בחדרים כלל חיבור כבל לרכזת בנקודה שקיימת בכל החדרים, אבל מצד שני בחבילה במשך 3 שנים אין דמי שימוש חודשיים בממיר ה-HD בחבילה , דמי שימוש בסך 29.9 אותם אני משלם עבור הממיר שרכשתי. אני מבקש להזכיר שמרבית תכני ה-HD לא עולים עלות נוספת למעט ערוצי הספורט.
כדאי תמיד לבדוק אופציה להחליף מסלול לאחד שכולל את המקס HD בעלות החודשית. לצערי HOT אינה אלטרנטיבה לייס וגם התנתקות אצלי לא באה בחשבון.
ערן
...
יש לי ממיר HD רגיל
איכות ה SD זוועתית.
הטכנאי אמר שזה אשמת הממיר (שבYES מודעים לכך גם אם לא מודים) ואשמת הטלויזה (טלויזיה HD READY פשוטה מאוד)
האם זה ידוע שממיר ה HD TOTAL מראה SD באיכות טובה יותר מממיר ה HD הרגיל?
UserName כתב:רצוי לציין שהמקסHD הוא מכשיר מתקדם לא רק בגלל עניין ההקלטות אלא גם בגלל שיש לו דברים שאין בHDרגיל, כמו עניין המתיחות, מיותר גם להגיד שממיר ה-HD מכיל את הממשק הישן של ה-HD וכי אינו מכיל את כל ההגדרות שמציע המקסHD.
...
לממיר ה- HD הרגיל אין מתיחה חכמה כמו של- MaxHD אין מתיחה חכמה.
הממשק של ממיר ה- HD זהה לחלוטין לממשק של ה- MaxHD, כאשר התכונות היחידות שאין לו הן אלה שלא צריכות להיות לו - כלומר כל הפיצ'רים שקשורים להקלטה או ל- VOD. כל השאר זהה לחלוטין ובנוסף, הממשק שלו אם כבר מהיר בהרבה מזה של ה- MaxHD עם הגרסה E49. הגרסה הנוכחית של ממיר ה- HD הרגיל יציבה ביותר ולא צריך לשפר אותה ולא צריך להחליף אותה.
UserName כתב:רצוי לציין שהמקסHD הוא מכשיר מתקדם לא רק בגלל עניין ההקלטות אלא גם בגלל שיש לו דברים שאין בHDרגיל, כמו עניין המתיחות, מיותר גם להגיד שממיר ה-HD מכיל את הממשק הישן של ה-HD וכי אינו מכיל את כל ההגדרות שמציע המקסHD.
...
הממשק של ממיר ה- HD זהה לחלוטין לממשק של ה- MaxHD, כאשר התכונות היחידות שאין לו הן אלה שלא צריכות להיות לו - כלומר כל הפיצ'רים שקשורים להקלטה או ל- VOD. כל השאר זהה לחלוטין ובנוסף, הממשק שלו אם כבר מהיר בהרבה מזה של ה- MaxHD עם הגרסה E49. הגרסה הנוכחית של ממיר ה- HD הרגיל יציבה ביותר ולא צריך לשפר אותה ולא צריך להחליף אותה.
...
מלבד נושא ההקלטות ומה שציינת יש המון בממיר ה-מקסHD שאין בHD רגיל.
וכנראה yes כל הזמן מחפשים עידכוני תוכנה טובים שתעשה את המקסHD מהיר יותר ואז יפעילו את אותו ממשק בממיר HD רגיל, כנראה זה יהיה צעד נוסף לפני שיווק מחדש.
...
...
מלבד נושא ההקלטות ומה שציינת יש המון בממיר ה-מקסHD שאין בHD רגיל.
וכנראה yes כל הזמן מחפשים עידכוני תוכנה טובים שתעשה את המקסHD מהיר יותר ואז יפעילו את אותו ממשק בממיר HD רגיל, כנראה זה יהיה צעד נוסף לפני שיווק מחדש.
...
מה יש בדיוק ב- MaxHD שאין בממיר HD הרגיל ושיכול להיות בו בהתחשב שאין בו HDD ?