כתבה בערוץ 10 על בעיות קליטה ב-DTT

חדשות ועדכונים של HT Magazine
קרירין
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139

שליחה

תגידו אתם באמת ממשיכים לצפות בטלוויזיה הישראלית שיש היום ?
הערוץ הראשון ניראה כאילו הוא בשנות ה80 רוב הזמן
ערוצי 10 ו22 משדרים בעיקר ***

ואני לא אומר שערוצי הכבלים\לווין טובים היום -גם הם לרוב ***
בגלל זה לא אכפת לי קליטה טובה יותר או פחות טובה -מעניין אותי איכות ומהירות חיבור הרשת שלי ...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אם ערוץ 1 (ושאר הערוצים) ישדרו תוכן מעניין בHD. אולי גם אפשר לשאוף ל5.1 - רבים יצפו בו.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

אני רק רוצה לעדכן כפי שרשמתי בשרשור השני ( אולי הגיע הזמן לאחד שרשורים)?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=60

הרשות עשתה שינויים במערך השידור באזור נתניה וכעת אני קולט מאפיק UHF 29 תדר 538MHZ
הרבה יותר טוב וללא פריזים!
קליטה באפיק UHF26 תדר 514MHZ הפרעות כל העת ככל הנראה כתוצאה משידורי מצרים בדיוק באותו התדר.
על כן אני ממליץ לחברים שגרים באזור רמת השרון, הרצלייה, פתח תקווה, כפר סבא ורעננה לנסות ולקלוט מאפיק 29 שוב פעם.

כמו כן הרשות שלחה טכנאי לבדוק קליטה באזור רמת השרון שהגיע גם אלי ושהה כשעתיים!
הטכנאי מהרשות הגיע מצויד עם 2 אנטנות אחת חיצונית להתקנה על תורן ואחת שעמה ביצע את הקליטה ומחשב עם ציוד בדיקה, הבדיקה נערכה עם אנטנה פנימית לא מוגברת מהסוג הזה:
http://media.shopy.co.il/shops/1234/pro ... 57249b.jpg
שנמכרת ב ZAP עם משלוח ב 67 ש"ח
לאחר מיקום מחוץ לחלון הבית כפי שנראה בכתבה, הקליטה בחלון הקרוב יותר לטלויזיה הייתה פחות טובה, יש לציין שהקליטה ב 2 התדרים הייתה טובה הן באנטנה הפנימית והן באנטנה החיצונית של הבניין כמו כן ראינו שבאפיק 26 יש כל העת שינויים בעוצמת הקליטה שהיו מודגשים יותר באנטנה החיצונית, יש לציין שעם האנטנה הקטנה בחלון היו פחות הפרעות על אפיק 26.
אחרי השעה 20:00 לערך (כן הטכנאים של הרשות משקיעים בעבודה) התחיל הבלגן ואז ההפרעות הגיעו לשיא.
הן מהאנטנה הפנימית והן מהחיצונית.

יש לציין שהקליטה הן עם האנטנה הפנימית והן עם האנטנה החיצונית באפיק 29 הייתה ללא הפרעות ובעוצמה של מעל 50 אחוז ואיכות של למעלה מ 60 אחוז בכל מצב ולמרות שאני גר בכיוון השני של המשדר מאזור נתניה ואין לי LOS (קו ראיה) האנטנה כוונה לכיוון השני וקלטנו ככל הנראה כתוצאה מהחזרים באזור.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

זה שרשור על הכתבה, לא על dtt ככלל...

חזור אל “חדשות HT”