PS3 Slim נכבה מעצמו

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256

שליחה

DaJackaL כתב:דרך אגב, עכשיו שאני מדליק את המכשיר לא עוברות 5 דקות והוא נכבה ישר. למזלי, הבעייה משתחזרת ככה שישפאר לא יכולים להגיד הבעייה לא שלנו...

Jackel - תראה, אני לא יכול להגיד לך שאין לך מה לחשוש. כמו לכל מכשיר חשמלי, לפעמים יש תקלות. במקרה שלי ושל הבחור השני לשנינו יש PS3 SLIM ואותה בעייה ומכיוון שיש לנו אחריות אז אנחנו כמובן מקבלים שירות. חשוב לציין שישפאר נותנים אחריות רק על מכשירים שנקנו דרכם (או דרך ספק מורשה שלהם) וכל המכשירים שלהם הם מסוג PAL - ישפאר לא מוכרים NTSC .

המכשירים של PAL יותר יקרים כי סביר להניח שהם מגיעים עם אחריות של ישפאר (למעשה אתה משלם על האחריות...). אתה מקבל אחריות של 12 חודשים למכשירים של ישפאר.

לגבי האם זאת בעייה של PAL או NTSC, לדעתי אין שום קשר ומדובר על בעיית התחממות של המכשיר בין אם זה קשור למאווררים / חיישנים וכו'. מחיפושים שלי בפורומים בחו"ל חלקם אמריקאים כמובן גם שם יש את הבעייה.

אני מאמין שאפשר להשיג מכשירי PAL בארץ בלי אחריות של ישפאר. זאת החלטה שלך כבר איפה לקנות ואיזה דגם. מה שכן, אם תביא מכשיר PS3 תקול לישפאר הם ידרשו ממך בסביבות ה-1000 שקל לתיקון ככה שכבר לא שווה לתקן במחירים כאלו.
...
אחי,זה אולי הדבר הכי טוב שעשית מכל העניין הזה.הבעיה הייתה קיימת אצלי בצורה רנדומלית.עד שהגעתי למצב שהמכשיר נכבה אחרי כמה שניות בודדות מהרגע שניסיתי להדליק אותו.רק אז שלחתי אותו לתיקון.בתקווה ,זה מה שהם ראו כשבאו לתקן אותו.אני אמור לקבל אותו עוד בזמן הקרוב אני מאמין...מקווה לטוב.
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

חזור אל “קונסולות”