ADICT כתב:השאלה אם כפתור AB ברסיוורים רגילים ללא תמיכה ייעודית שלביאמפ
יכולים לשמש לביאמפ והגברה של הרכיבים העליונים והתחתונים...
...
במקרה הזה אתה לא מוסיף עוד ערוץ הגברה, רק מפצל את ההספק של המגבר היחיד ל 2 ועוד דופק קצת את הסיגנל בדרך.
כנראה שזה ישמע לך אחרת מאשר חיבור רגיל, אבל פחות טוב. (תנסה ותווכך)
ADICT
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621
שליחה
חברים אנ י לא מבין בכל הסלט שאתם עשיתם בכל הסיפור הזה...
אני יודע (גם לפי מהניואל ברסיוור שלי-AX10AI PIONEER ׂ)שיש לי אפשרות להפוך את הסראונד בק(אחורי)להגברה נוספת בצורת ביאמף במפורשות
והם מופנים יחד עם החיבור לפרונט לחיבור בקונפיגורציה הזו
וברמקול שלי כמו שצולם למעלה מפרידים את הפחית של החיבורים ומקבלים הגברה לכל רכיב בנפדר(עליון ותחתון)בלי לגוע בקרוסים ובלי בטיח
לא שמעתי על צורך בניתוק הקרוס מהרמקול כדי לקבל " אמיתי"
אם למישהו יש לינק לחיבור כזה עם ניתוק הקרוס או צילום או דוגמה אשמח להחכים כי אני לא שולל כלום
אך גם אן זה נדון לכשלון מלכתחילה
כי אני לא רואה אנשים שיקנו רמקולים ויתחילו לפרק להם את הקרוסים....
אז.........
אני יעדיף להשאר עם הכאילו
מאשר עם האמיתי אלק.......
ADICT כתב:חברים אנ י לא מבין בכל הסלט שאתם עשיתם בכל הסיפור הזה...
אני יודע (גם לפי מהניואל ברסיוור שלי-AX10AI PIONEER ׂ)שיש לי אפשרות להפוך את הסראונד בק(אחורי)להגברה נוספת בצורת ביאמף במפורשות
וברמקול שלי כמו שצולם למעלה מפרידים את הפחית של החיבורים ומקבלים הגברה לכל רכיב בנפדר(עליון ותחתון)בלי לגוע בקרוסים ובלי בטיח
אם למישהו יש לינק לחיבור כזה עם ניתוק הקרוס או צילום או דוגמה אשמח להחכים כי אני לא שולל כלום
אז.........
...
+1
gro111
עוסק בתחום
תגובות: 1519
שליחה
שיהיה בכיף
איש איש באמונתו יחיה
gro111
עוסק בתחום
תגובות: 1519
שליחה
ADDICT, וטל HD,
אין לרסיבר שברשותך יכולת לשמש בתור קרוס אקטיבי, יש לו רק את היכולת לנתב את ההגברה של הרמקולים האחוריים, לקדמיים לצורך "BA", במקרה כזה לא מומלץ לך לנתק את הקרוס ברמקול....
אגב עם אתה מאמין לפיוניר יש לך, 170W כפול 7 ערוצים=1190W, אז איך בדיוק פיוניר מספקים 1190W כשצריכת השיא של הרסיבר היא 725W?
ADICT
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
א-מי אמר שאני מאמין.....?
ב- ההספק שלו עדיין מכובד(לכל הדיעות..)
ג-דווקא עניין ההגברה שלו זה הדבר שיש לו הכי הרבה עודף.....
ד-אם כבר גיגלת עליו נושא ההגברה תופס דווקא מקום מאוד מכובד בסקירות שלו
יש הרבה איבוד כוח בדרך לרמקולים עלידי החום של הרסיוור
ולכן זה לא יכול להיות אמיתי
עזוב את הנתונים על הנייר
אני יכול להבטיח לך שהוא יעמוד בכל מבחן הגברה שיש להציע...
אז.........
...
כמובן שיוסי ואריה צודקים. BA או יותר מוגדר כאשר כל תחום של הרמקול מוגבר בניפרד וה xover הפנימי מוסר ובמקומו נמצא xover אלקטרוני שנימצא לפני ההגברה הנפרדת. כך שכל מגבר מופעל אך ורק בתחומים שניקבעו על ידי ה xover החיצוני. אם לא, הקונפיגורציה תהיה בעלת משמעות הרבה יותר קטנה מאחר והפנימי ישלוט על כל הפרמטרים. האיור שהובא נראה כ BA אבל למעשה הוא bw עם שני מגברים.
אם מישהוא רוצה דוגמה הנה שלי למעשה tri-amp מאחר וישנם שני סאבים, ה XOVER החיצוני והמגברים מסומנים. מהרמקולים הוצאו XOVERS הפסיביים.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
ariel-ro
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
שליחה
אז יש משהו שאני לא מבין, למה אם זה מזוייף, גם יצרני הרמקולים, וגם יצרני הרסיברים מאפשרים לעשות BI-AMP ולא BI-WI, והם כותבים שזה BI-AMP?
יצרני הרמקולים בכך ששמים שני זוגות של כניסות ברמקול, ויצרני הרסיברים בכך שהם מאפשרים לך לבטל שני ערוצים לטובת הBI-AMP.
אפשר לארגן תביעה ייצוגית בכך שהם מרמים את הצרכן? שהם כותבים תכונה ברסיבר/רמקול, והיא בכלל שקר אחד גדול?
ADICT
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
ds כתב:ADICT כתב
אז.........
...
כמובן שיוסי ואריה צודקים. BA או יותר מוגדר כאשר כל תחום של הרמקול מוגבר בניפרד וה xover הפנימי מוסר ובמקומו נמצא xover אלקטרוני שנימצא לפני ההגברה הנפרדת. כך שכל מגבר מופעל אך ורק בתחומים שניקבעו על ידי ה xover החיצוני. אם לא, הקונפיגורציה תהיה בעלת משמעות הרבה יותר קטנה מאחר והפנימי ישלוט על כל הפרמטרים. האיור שהובא נראה כ BA אבל למעשה הוא bw עם שני מגברים.
אם מישהוא רוצה דוגמה הנה שלי למעשה tri-amp מאחר וישנם שני סאבים, ה XOVER החיצוני והמגברים מסומנים. מהרמקולים הוצאו XOVERS הפסיביים.
DS,
שים לב בתמונה ששלחת, איך הוא משתמש בפינת החדר לטובתו מבחינה אקוסטית, אכן מוכיח ידע הבחור
eran82
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שליחה
ariel-ro כתב:אז יש משהו שאני לא מבין, למה אם זה מזוייף, גם יצרני הרמקולים, וגם יצרני הרסיברים מאפשרים לעשות BI-AMP ולא BI-WI, והם כותבים שזה BI-AMP?
יצרני הרמקולים בכך ששמים שני זוגות של כניסות ברמקול, ויצרני הרסיברים בכך שהם מאפשרים לך לבטל שני ערוצים לטובת הBI-AMP.
אפשר לארגן תביעה ייצוגית בכך שהם מרמים את הצרכן? שהם כותבים תכונה ברסיבר/רמקול, והיא בכלל שקר אחד גדול?
...
תחזור אלי לגבי התביעה הייצוגית ששאלת עליה
למייל שלי erangoren@yahoo,com אולי אפשר
לעשות משהו
טלHD
גורו
תגובות: 14365
שליחה
eran82 כתב:
ariel-ro כתב:אז יש משהו שאני לא מבין, למה אם זה מזוייף, גם יצרני הרמקולים, וגם יצרני הרסיברים מאפשרים לעשות BI-AMP ולא BI-WI, והם כותבים שזה BI-AMP?
...
תחזור אלי לגבי התביעה הייצוגית ששאלת עליה
למייל שלי erangoren@yahoo,com אולי אפשר
לעשות משהו
...
את מי תתבע? את כל יצרני הרסיברים בעולם? את פיוניר, יאמהה , אונקיו ? לתביעה ייצוגית צריך להפקיד סכום כסף שהוא אחוז מסויים מהתביעה. אם הפסדת את התביעה , הלך הכסף+ פיצוי ותשלום שכר טרחת עו"ד של הנתבע....כמה יעלה לשלם פיצוי שכר טרחה לעו"ד של פיוניר, יאמהה, אונקיו ושו"ת ???
בקיצור....חבל על הזמן לחשוב על זה אפילו.
ariel-ro
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
שליחה
טל HD, לא הבנת כ"כ למה התכוונתי במשפט הזה, אני אחדד את הכוונה:
בו ניקח דוג' אחרת, אם כל היצרנים היו מוכרים רסיברים עם HDMI 1.3 למרות שהם הבטיחו וכתוב במוצר שהוא תומך בHDMI 1.4 היה פה חתיכת תביעה מולם, וכולכם יודעים את זה.
ואם אתם אומרים לי שהBI-AMP שהם מוכרים הוא לא BI-AMP והוא זיוף, אז אפשר לתבוע להם את הצורה(ברמת הרעיון, לא באמת ללכת לתביעה), כי יש פה הטעייה מכוונת של הלקוח, שהוא משלם עבור X ומקבל Y.
אתם באמת מאמינים, שהם היו שמים לעצמם כזאת אפשרות לתביעה?
נערך לאחרונה על ידי ariel-ro ב 08/08/2010 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
טלHD
גורו
תגובות: 14365
שליחה
ariel-ro כתב:טל HD, לא הבנת כ"כ למה התכוונתי במשפט הזה.
בו ניקח דוג' אחרת, אם כל היצרנים היו מוכרים רסיברים עם HDMI 1.3 במקום 1.4 היה פה חתיכת תביעה מולם, ואתה יודע את זה.
ואם אתה אומר לי שהBI-AMP שהם מוכרים הוא לא BI-AMP, אז אפשר לתבוע להם את הצורה(ברמת הרעיון, לא באמת ללכת לתביעה), כי יש פה הטעייה מכוונת של הלקוח, שהוא משלם עבור X ומקבל Y.
אתה באמת מאמין, שהם היו שמים לעצמם כזאת אפשרות לטביעה?
...
שים לב, לא אני אמרתי והתחלתי עם עניין ה BI-AMP ה"מזוייף"....
תפנה למי שאמר את זה....
לחיבור BI-AMP נדרש לחבר ליציאת הקדם מגבר מסנן אקטיבי, שאותו צריך לחבר למגבר הספק שמחובר ישירות לרמקול ולכן צריך לבטל את הקרוס המובנה ברמקול.
כמו כן, לכל רמקול צריך להתאים את המסנן אקטיבי.
לטעמי מדובר בהתעסקות מסובכת, מורכבת ויקרה.
לא בטוח שהחלפה להגברה איכותית יותר לא תניב תוצאות דומות מבחינת האזנה (לא מבחינת מדידה של פרמטרים טכניים).
הערה לגבי ההטעיה של יצרני רסיברים בדבר היכולת להשתמש בהגברה לא מנוצלת ל BI-AMP - להבנתי, יצרני הרסיברים מציינים שניתן להסב יחידות הגברה לא מנוצלות לטובת חיבור BI-AMP ואני מבין שיש להם יכולת לשלוט על תדר החיתוך.
שליטה על תדר החיתוך היא קריטית כי בלי זה אז זה סתם הגברה נוספת, כמו שרשור של מגברי הספק (שזה נחמד, מוסיף עוצמה אבל זה לא BI-AMP ).
זה שצריך לבטל גם את הקרוס ברמקולים ולהשתמש במסנן אקטיבי חיצוני - זה לא הבעיה שלהם.