זה רק המלח לימון אבל לצערי כרגע יש לי דוד מבריק בלי גוף חימום וכפי שכבר אמרתי הניתוח הצליח אבל החולה מונשם. אני מקווה שבמהלך השבוע הקרוב אני אצליח להציל את גוף החימום הקיים או לייצר אחד חדש.moti_r כתב:שמע, נראה ממש מעולה!
כל הכבוד.
זה הצריך שפשוף או שמלח הלימון עשה את שלו?...
פירוק דוד של אוסקר בת 10 - זהירות תמונות קשות
-
elisha75
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- barakdan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
תשמע, אני עוקבבעניין רב ובמתח אדיר אחר ההתרחשויות של האוסקר. זה ממש סיפור מתח והרפתקאות...
אתה חייב להמשיך ולספר לנו מה קורה והאם האוסקר החולה יבריא וישוב לייצר קפה טוב
דני
אתה חייב להמשיך ולספר לנו מה קורה והאם האוסקר החולה יבריא וישוב לייצר קפה טוב
דני
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
- אייסמן
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 357
סיוע בחשמל
החשמל במכונות כאלה לא מורכב מידי (משהו כמו תנור אפיה). כמו שזה נראה גוף החימום עצמו תקין (44 אוהם).
אם אינך מחבר את ההארקה שמגיעה מהקיר (החוט הירוק-צהוב) עדיין קופץ הפחת? שים לב! לא מצב קבוע אלא לכמה שניות! נסה לבדוק זאת שגוף החימום אינו בתוך הדוד (שוב! לאיזו שניה או שתיים שלא ישרף).
אם במצב זה הכל תקין, הייתי מציע לך לוודא שהחיבור של גוף החימום לדוד מבודד. למה אני מתכוון?
כיוון שהדוד הוא מוליך מצויין, וכיוון שגוף החימום מחובר אליו, נוהגים היצרנים לעטוף את חיבוריו במבודדים קרמיים (גם מבודדים וגם עמידים בחום). הם נפוצים בכל מקום שיש גוף חימום, לרבות תנורי אפיה ותנורי חימום. יכול להיות שמלח הלימון גרם לאטמים להתפורר והאטימה נהרסה. אם תצרף צירוף של מחברי גוף החימום אולי ניתן יהיה לראות זאת אפילו בעיניים.
בהצלחה - ואחלה הרפתקה...
אם אינך מחבר את ההארקה שמגיעה מהקיר (החוט הירוק-צהוב) עדיין קופץ הפחת? שים לב! לא מצב קבוע אלא לכמה שניות! נסה לבדוק זאת שגוף החימום אינו בתוך הדוד (שוב! לאיזו שניה או שתיים שלא ישרף).
אם במצב זה הכל תקין, הייתי מציע לך לוודא שהחיבור של גוף החימום לדוד מבודד. למה אני מתכוון?
כיוון שהדוד הוא מוליך מצויין, וכיוון שגוף החימום מחובר אליו, נוהגים היצרנים לעטוף את חיבוריו במבודדים קרמיים (גם מבודדים וגם עמידים בחום). הם נפוצים בכל מקום שיש גוף חימום, לרבות תנורי אפיה ותנורי חימום. יכול להיות שמלח הלימון גרם לאטמים להתפורר והאטימה נהרסה. אם תצרף צירוף של מחברי גוף החימום אולי ניתן יהיה לראות זאת אפילו בעיניים.
בהצלחה - ואחלה הרפתקה...
-
elisha75
-
- חבר פעיל מאוד

Re: סיוע בחשמל
עשיתי בדיקה של המכונה שגוף החימום מנותק והיא עבדה כך שזה הגוף חימום. שבדקתי זליגה בין הדק גוף החימום לגוף עצמו קבלתי קצר. שבדקתי בכל מני מקומות אמרו לי שיכול להיות שישנה רטיבות בתוך הגוף עצמו ולהפעיל אותו לסירוגין כדי שיתיבש. אני הכנסתי אותו לתנור למאתיים מעלות למשך 3 שעות ונראה עכשיו שאין זליגה בין ההדק של גוף החימום לגוף עצמו. אני אנסה לחבר היום ואדווח.אייסמן כתב:החשמל במכונות כאלה לא מורכב מידי (משהו כמו תנור אפיה). כמו שזה נראה גוף החימום עצמו תקין (44 אוהם).
בהצלחה - ואחלה הרפתקה......
- אייסמן
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 357
קח בחשבון שיש סיכוי טוב שגם אם "האפיה" שלך תצליח, ברגע שגוף החימום ישוב לסביבתו הרטובה (הדוד) הוא ישוב לקצר. בכל אופן כולנו ממתינים בדריכות. בהצלחה.
- zylber
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
תקנה גוף חימום כי המכונה מפורקת ההחלפה פשוטה( 150 שח עד 250 שח) וגמור עיניין במקום שתצתרך שוב לפתוח את המכונה.
יש להשיג את הגוף חימום ללא בעייה.
בברכה
יש להשיג את הגוף חימום ללא בעייה.
בברכה
-
elisha75
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון אחרון לבינתיים
האפייה ב-200 מעלות 3 שעות עשתה את שלה והגוף חימום חזר לעבוד כשורה.חיברתי את המכונה מחדש אך כנראה שהשסתום אלחוזר שחשבתי שתקנתי לא כל כך תקין ולמרות שכל המערכת עובדת הראש התרמוספוני ומחליף החום אינם עובדים טוב, הראש אינו מתחממם.
אני מנסה להשיג אחד חדש.
אני מתנצל על הסאגה בהמשכים, פשוט עם 3 ילדים קטנים שאחת מהם היא תינוקת בת חצי שנה ומשרה מלאה פלוס קשה למצוא הרבה זמן להתעסק עם המכונה. למזלי אשתי מתחשבת ונתנה לי כמה שעות בשישי להתעסק,
אני מנסה להשיג אחד חדש.
אני מתנצל על הסאגה בהמשכים, פשוט עם 3 ילדים קטנים שאחת מהם היא תינוקת בת חצי שנה ומשרה מלאה פלוס קשה למצוא הרבה זמן להתעסק עם המכונה. למזלי אשתי מתחשבת ונתנה לי כמה שעות בשישי להתעסק,
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
אל תתנצל, ותמשיך לשתף כשאתה יכול... סאגה מעניינת.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
לגמרי 
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
ואל תשכח לצלם עוד שנתרשם מהתהליך ...
- יוסיסופר
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2220
כשתסיים לתקן והמכונה תעבוד,גם אנחנו נרגיש שותפים,אני חושב שבפורום שלנו חסר חומר מהסוג הזה-תיקון,פרוק,ושיפוץ מכונות,אותי באופן אישי זה מאוד מעניין.
תרגיש בנוח.
תרגיש בנוח.