טוב, אז משכו אותי באף עוד חודש ועד שלא התמדתי להתקשר כל יום לברר מה קורה, שום דבר לא זז.
לבסוף הגיעו להחליף לי את המכשיר לפני כשבוע (חיכיתי כ 3 חודשים) ובאמת הפלא ופלא אין שום פיקסלים שרופים. (טוב הפעם המכשיר נבדק לפני במעבדה, בכל זאת זו החלפה שניה)
אבל...
לצערי כעת המסך מהבהב, זאת אומרת בכל מספר שניות הבהירות הופכת מקסימלית לשניה וחוזרת. זה בעיקר שהמכשיר "קר". כאשר הטלויזיה בבהירות גבוהה כמובן שלא שמים לב. (מזל שאני מבצע הרצה על בהירות נמוכה)
לי כעקרון כבר נמאס, האם יש כאן עילה לזיכוי כספי ופיצוי? אני עם LG גמרתי.
פיקסל שרוף/תקוע בפלזמה חדשה של LG.-סיפור שנמשך כבר 4 חודשים
-
Vemp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
מאוד מאכזב.
אני לא חושב שהדרישה למסך נקי מפיקסלים שרופים היא מוגזמת.
מדובר במוצר יקר והוא צריך להיות במצב מושלם בתחילת דרכו.
גם אני עברתי חוויה דומה בשבועות האחרונים לאחר שרכשתי בתחילת החודש מסך חדש של סמסונג מדגם 50C550.
לאחר שהוחלף לי מסך עם פיקסל אחד שרוף - פעמיים (פעם הפיקסל באמצע, פעם בפינה למעלה), עד שהמסך השלישי הגיע בסדר.
זה המקום לומר , כי מגיעה, מלה טובה לשירות של סמליין וגם למקום ממנו קניתי - חנות אלמ ליד קניון איילון ובראשם - איגור.
זה הוכיח את השיקול הסופי שלי ברגע האחרון , לשלם עוד קצת (משהו כמו 200-250 ש"ח הבדל) ולקנות בחנות שהיא למעשה סמליין ולא מחנויות או מכרזים אחרים באינטרנט שהציעו את המסך בקצת פחות מזה.
ההחלפה אושרה לי בשני המקרים תוך יום יומיים , למעשה הגיעו 3 מסכים (ובוצעו 2 החלפות) בתוך 14 הימים הראשונים שהמסך אצלי והסיבה שזה לא לקח פחות זמן זה בגלל חוסר זמינות שלי ( לא הסכמתי לקבלת המסך כשאני לא בבית). כמו כן נאמר לי שאם בפעם השלישית עדיין יהיה פיקסל שרוף, תינתן לי אפשרות לקבל את כספי חזרה .זה מאוד הפתיע אותי כי יחסית לחברה שהשירות שלה (רטפון) איננו למעשה שייך ליבואן, ציפיתי שיהיו הרבה "קצרים" בתקשורת בין נותן השירות לביני לבין היבואן.
מפתיע לרעה שח.י. שלפי נסיוני נותנת שירות טוב (והשירות שלה הוא שלה, לא קבלן חיצוני) - ככה מתנהלת כ"כ הרבה חודשים מול לקוח.
מקווה שהסוגיה שלך תסתיים לשביעות רצונך, זה ממש מתסכל לקנות מוצר חדש שאני בטוח שהושקעו הרבה זמן ומאמצים בהחלטה בבחירתו והוא מגיע לא תקין - מכיר זאת מקרוב.
אני לא חושב שהדרישה למסך נקי מפיקסלים שרופים היא מוגזמת.
מדובר במוצר יקר והוא צריך להיות במצב מושלם בתחילת דרכו.
גם אני עברתי חוויה דומה בשבועות האחרונים לאחר שרכשתי בתחילת החודש מסך חדש של סמסונג מדגם 50C550.
לאחר שהוחלף לי מסך עם פיקסל אחד שרוף - פעמיים (פעם הפיקסל באמצע, פעם בפינה למעלה), עד שהמסך השלישי הגיע בסדר.
זה המקום לומר , כי מגיעה, מלה טובה לשירות של סמליין וגם למקום ממנו קניתי - חנות אלמ ליד קניון איילון ובראשם - איגור.
זה הוכיח את השיקול הסופי שלי ברגע האחרון , לשלם עוד קצת (משהו כמו 200-250 ש"ח הבדל) ולקנות בחנות שהיא למעשה סמליין ולא מחנויות או מכרזים אחרים באינטרנט שהציעו את המסך בקצת פחות מזה.
ההחלפה אושרה לי בשני המקרים תוך יום יומיים , למעשה הגיעו 3 מסכים (ובוצעו 2 החלפות) בתוך 14 הימים הראשונים שהמסך אצלי והסיבה שזה לא לקח פחות זמן זה בגלל חוסר זמינות שלי ( לא הסכמתי לקבלת המסך כשאני לא בבית). כמו כן נאמר לי שאם בפעם השלישית עדיין יהיה פיקסל שרוף, תינתן לי אפשרות לקבל את כספי חזרה .זה מאוד הפתיע אותי כי יחסית לחברה שהשירות שלה (רטפון) איננו למעשה שייך ליבואן, ציפיתי שיהיו הרבה "קצרים" בתקשורת בין נותן השירות לביני לבין היבואן.
מפתיע לרעה שח.י. שלפי נסיוני נותנת שירות טוב (והשירות שלה הוא שלה, לא קבלן חיצוני) - ככה מתנהלת כ"כ הרבה חודשים מול לקוח.
מקווה שהסוגיה שלך תסתיים לשביעות רצונך, זה ממש מתסכל לקנות מוצר חדש שאני בטוח שהושקעו הרבה זמן ומאמצים בהחלטה בבחירתו והוא מגיע לא תקין - מכיר זאת מקרוב.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
- סטריאו-עיני
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 127
לא זכור לנו מקרה שכזה .
תמוה בעיני מה שאתה רושם, במידה ויש בעיה היא מטופלת באופן מיידי.
אנו לא יודעים במה מדובר או עם מי שוחחת ועל מה.
אני אשמח אם תתקשר אלי על מנת להבין במה הדברים אמורים.
עוזי-0546728173
תמוה בעיני מה שאתה רושם, במידה ויש בעיה היא מטופלת באופן מיידי.
אנו לא יודעים במה מדובר או עם מי שוחחת ועל מה.
אני אשמח אם תתקשר אלי על מנת להבין במה הדברים אמורים.
עוזי-0546728173
סטריאו עיני - .Cinema Sound Ltd
עוזי 0546728173
זמן שווה כסף שרות שווה זהב.
http://stereoeini.co.il/products/18418
https://www.facebook.com/StreoEini
עוזי 0546728173
זמן שווה כסף שרות שווה זהב.
http://stereoeini.co.il/products/18418
https://www.facebook.com/StreoEini