צודק, שכחתי אך לכתוב עברית עבודה, סרטים, מחשב הכול באנגלית כך שלא היה לי צורך לכתוב כלום בעברית.טלHD כתב:ViruzZ
קורס עברית דחוף......
בפעם ראשונה כתבתי פה בפורום אחרי 10 שנים שלא כתבתי כלום למעט כמה מסמכים ומודעות ביד2.

צודק, שכחתי אך לכתוב עברית עבודה, סרטים, מחשב הכול באנגלית כך שלא היה לי צורך לכתוב כלום בעברית.טלHD כתב:ViruzZ
קורס עברית דחוף......

אם לא שמת לב פותח השרשור כבר עשה את הבחירה המצוינת ובחר בLED C8000.Eli_Semory כתב:כדאי לשים לב:
דגמי הפלזמה מסדרה 7 שנמכרים באירופה זהים לסידרה 8 האמריקאית.
בישראל אני מניח כי היבואן ימכור את הדגמים האסייתים שזהים לסדרה 7 בארה"ב.
בכל מקרה, אם אתה מעונין בתלת מימד הפלזמה עדיפה בצורה משמעותית. לטעמי גם ב-2D היא עולה על ה-LED....

שהפלאזמה (C7000) תגיעה לביקורת מסודרת העדיפות שלה על ה-LED (כלומר C8000) תצויין במספרים ובחוות דעת מסודרת.dor8 כתב:אם לא שמת לב פותח השרשור כבר עשה את הבחירה המצוינת ובחר בLED C8000.Eli_Semory כתב:כדאי לשים לב:
בכל מקרה, אם אתה מעונין בתלת מימד הפלזמה עדיפה בצורה משמעותית. לטעמי גם ב-2D היא עולה על ה-LED....
ואם תקרא את השרשור קצת יותר לעומק תראה שמי שבאמת ראה והשווה את שני המסכים אחד ליד השני
הגיע למסקנה בדיוק הפוכה משלך !...

ברור... הרי אין לי ספק בכלל שבכמה דקות שהצלחת להעיף מבט בשני המסכים בהשקה הצלחתnils3373 כתב:שהפלאזמה (C7000) תגיעה לביקורת מסודרת העדיפות שלה על ה-LED (כלומר C8000) תצויין במספרים ובחוות דעת מסודרת.dor8 כתב:אם לא שמת לב פותח השרשור כבר עשה את הבחירה המצוינת ובחר בLED C8000.Eli_Semory כתב:כדאי לשים לב:
ואם תקרא את השרשור קצת יותר לעומק תראה שמי שבאמת ראה והשווה את שני המסכים אחד ליד השני
הגיע למסקנה בדיוק הפוכה משלך !...
בבדיקה/השוואה קצרה שאני ערכתי בין המסכים הנ"ל בהשקה היה יתרון משמעותי לפלאזמה לפחות בהצגת תכני 3D שכן לאחר צפיה של כמה דקות בפלאזמה ומעבר מהיר ל-LED תופעת הריצוד/הבהוב היתה בולטת בצורה מוחשית ביותר....

[/b]During our review of the UE55C8000, though, we noted significant problems with something called crosstalk noise when watching 3D - and this is sadly true of the UE46C8000 too.
Crosstalk appears as ghosting around objects, with the depth in the field of the object affecting how apparent the crosstalk noise is. For instance, in the Monsters Vs Aliens 3D Blu-ray, the struts of the Golden Gate bridge during the fight scene there almost all suffer quite noticeably with crosstalk, especially those in the distance. Similar if less extreme signs of ghosting are common elsewhere too, including on Sky’s 3D channel and when playing the Avatar 3D console game on our Xbox 360.
In fact, with the Avatar game, the crosstalk noise makes your eyes feel tired after just half an hour or so of play. And finally in the 3D negative column, the picture’s clarity only reaches its best after the TV has warmed up for an hour or so after switching the TV on.
When we reviewed the UE55C8000, it was the first 3D TV we’d been able to spend quality time with, so we weren’t sure how much the crosstalk would be inherent to all 3D TVs. But now that we’ve tested Panasonic’s P50VT20 3D TV, we can say definitively that while the P50VT20 doesn’t completely eradicate crosstalk, it certainly suffers far, far less with it than either of the Samsung models we’ve now seen.
Two more general (not just 3D) concerns find the UE46C8000’s viewing angle rather limited, and its black level response less convincing than it was on Samsung’s previous edge LED generation - a result, we suspect, of Samsung emphasising brightness more to compensate for the brightness lost during 3D viewing.
However, while we admire the brightness and colour vibrancy of the UE46C8000’s 3D pictures, now we’ve seen what Panasonic’s P50VT20 can do with 3D, we know that the amount of crosstalk noise the Samsung sets suffer with when showing 3D is actually unnecessary. This for us means the UE46C8000 merely confirms that the Panasonic is the model of choice for anyone serious about 3D....

בבקשה:dor8 כתב:אני התכוונתי לא רק לתלת מימד מר VIPER........

ולזה אני היגבתי שבתלת מימד עדיף פלסמהאיזה תלת מימד של סמסונג לקנות?...
namely auto-dimming, non-uniformity, undefeatable noise reduction, poor scaling in 3D mode, and viewing angle issues...

פשוט מאוד כי צוטטת אותי...viper כתב:למה אתה חושב שאני מדבר איתך אישית כל הזמן בעל השירשור נתן כותרת והיא :ולזה אני היגבתי שבתלת מימד עדיף פלסמהאיזה תלת מימד של סמסונג לקנות?...
ודרך אגב מה שהידגשת זה דווקא הדברים הפחות טובים שהמחבר של המאמר אומר על המסך הזה :namely auto-dimming, non-uniformity, undefeatable noise reduction, poor scaling in 3D mode, and viewing angle issues......

נכון פחות טובים, זה בשביל דור.viper כתב:למה אתה חושב שאני מדבר איתך אישית כל הזמן בעל השירשור נתן כותרת והיא :ולזה אני היגבתי שבתלת מימד עדיף פלסמהאיזה תלת מימד של סמסונג לקנות?...
ודרך אגב מה שהידגשת זה דווקא הדברים הפחות טובים שהמחבר של המאמר אומר על המסך הזה :namely auto-dimming, non-uniformity, undefeatable noise reduction, poor scaling in 3D mode, and viewing angle issues...
ככה אתה מנסה להוכיח את צדקתך ?...

46C7000 של סם ליין + 2 זוגות משקפייםviper כתב:נכון Viruzz -
הראת שגם ב 2D ל LED של סמסונג יש בעיות .
ונכון פלסמות 3D של סמסונג זה בשליש מחיר פחות מ LED כ- 5000 ש"ח - ומסך 50" ולא "46 .
איזו LCD רכשת ViruzZ ?...

תודה תודה.dor8 כתב:וירוס תתחדש ! מסך מדהים !
ויפר מה לא לימדו אותך שבעולם הזה מה
שיותר יקר זה יותר טוב ??
;-)...