ספק אינטרנט חדש - טריפל סי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

תנסה להוריד את הקבצים הבאים:

ftp://mirror.mcs.anl.gov/pub/ubuntu-iso ... d-i386.iso

ftp://ubuntu-releases.eecs.wsu.edu/ubun ... p-i386.iso

ftp://mirrors.us.kernel.org/ubuntu-rele ... p-i386.iso

תן תמונת מסך של מהירות ההורדה של כל קובץ.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

התוצאות רעות מאוד:

קובץ 1: 220 kb/sec
קובץ 2: 180 kb/sec
קובץ 3: 210 kb/sec

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630

שליחה

קרמריקה, נראה לי שהצוואר בקבוק זה השרתים של שלושת הלינקים שהביאו לך. אני מקבל משהו דומה כרגע עם אינטרנט 10 מגה.
מה בנוגע לspeedtest.net?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה

speedtest.net בעיניי לא הכי אמין, גם כי טוענים שלספקים יש טריקים כדי שהאתר הזה יראה מהירות טובה, וגם כי מדובר על שרתים בישראל.

בלי קשר, גם שם התוצאות גרועות: 4.36 הורדה, 0.21 העלאה, ואולי הכי גרוע - פינג של 106ms...

מחר אני אתקשר אליהם ואברר אם הם יכולים לשפר את המצב או שאני צריך לחפש ספק אחר.

jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

מוקי27 כתב:קרמריקה, נראה לי שהצוואר בקבוק זה השרתים של שלושת הלינקים שהביאו לך. אני מקבל משהו דומה כרגע עם אינטרנט 10 מגה.
...
אני מקבל באתרים האלו מהירות הורדה של עד 2.5MB/Sec (כ 20 מגה ביט) כך שהמגבלה לא בשרתים.

roee7777
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 809

שליחה

קרמיקה תעשה בבקשה בדיקת מהירות לשרת סאן דייגו בספידטסט, ותרשום כאן פינג + מהירויות. תודה

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

איזה באסה - תכננתי להתחבר לזה חודש הבא.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה

מצחיק.. עם סן דייגו אני מקבל תוצאות טובות יותר במהירויות מאשר תל אביב וירושלים. בכל מקרה:
הורדה - 5.5
העלאה - 0.47
פינג - 452

roee7777
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 809

שליחה

קרמריקה כתב:מצחיק.. עם סן דייגו אני מקבל תוצאות טובות יותר במהירויות מאשר תל אביב וירושלים. בכל מקרה:
הורדה - 5.5
העלאה - 0.47
פינג - 452
...
לי יש חבילה של 5 מגה
הורדה- 5.3
העלאה 0.31
פינג- 445

ביקשתי שתבצע את הבדיקה לקליפורניה בגלל ששם יושבים השרתים של הPSN (אם אתה משחק ב- PS3)
ובלי שום קשר כדי לשחק במולטי בלי לאגים צריך פינג מתחת ל- 500 לחו'ל . תודה שביצעת את הבדיקה.

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630

שליחה

jpost כתב:
מוקי27 כתב:קרמריקה, נראה לי שהצוואר בקבוק זה השרתים של שלושת הלינקים שהביאו לך. אני מקבל משהו דומה כרגע עם אינטרנט 10 מגה.
...
אני מקבל באתרים האלו מהירות הורדה של עד 2.5MB/Sec (כ 20 מגה ביט) כך שהמגבלה לא בשרתים.
...
לא יודע... ניסיתי שוב. באחד נשארו קצבים של 200 קילובייט לשניה, שני באיזור ה300 ושלישי 200-600 משתנה מרגע לרגע.
בספידטסט בארץ אני בקלות (בדר"כ) מקבל 10 מגהביט הורדה, ככה גם בשרת של ניו-יורק. בשרתים אחרים זה יכול להיות גם פחות ממגה.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה

בדקתי עם משחק במחשב (Team Fortress) , ברוב השרתים הפינג נע סביב ה-80-100.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

אני מחובר אליהם כבר 5 ימים, יש לי חשבון לשנתיים בMEGAUPLOAD ( אז רוב ההורדות שלי זה משם, אני משתמש במנהל הורדות שלהם ), והורדתי כבר יותר מ250GB ( בקצב הזה תוך חודש אני עובר את ה1.5TB, בממוצע של 7 שעות הורדה ביום ) מקווה שלא יורידו עליי את השלטר חחח... הורדתי אווטר 46GB ב-6 וחצי שעות בערך, מהירות של 15MB ותמיד מוריד לי על המקסימום גם בשעות הערב

הייתי מחובר לפני לבזק בנלאומי בחבילה של 5MB, לא הייתי מסוגל לראות סרטוני HD באתר של GAMETRAILER, הייתי צריך לחכות 20 דקות עד שהסירטון יטען, היום הטעינה רצה פי 2-4 יותר מהר מהמהירות של הסירטון עצמו... פשוט תענוג...

( על הדרך אני גם חוסך חשמל במקום להשאיר את המחשב דולק כל לילה בשביל ההורדות )
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 24/06/2010 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

SDH666
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96

שליחה

NTK תפסיק עם זה כבר אתה מגרה אותי
אצלי בזק עושים בעיות אז אני רוצה לעבוד ומקסימום לשלם את הקנס המסכן כי הם באמת עברו את הגבול

אני עכשיו בודק לעומק את CCC

אגב שמעתי שHOT עומדים לצאת בשירות חדש של ספק ולא רק תשתית....מישהו שמע על זה?

עריכה:
חברים אני עם CCC ואני חייב לומר רק מילה אחת......מעולה!!!!
אנשים אדיבים (כולם)
אבל יש להם סטייה קלה של בערך 4 מגה.....במקום לקבל 12 מגה אני מקבל 16 XP

ממליץ לכולם בחום!
(אם אתם רוצים תגידו ש"אור גייסט" המליץ לכם......זה לא רווח אישי או משהו....סתם לכיף XP)

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה

יש שיפור מהותי שרק הוגן שאדווח עליו כאן.
לא יצא לי להתקשר אליהם בנוגע לזה, אך ביומיים האחרונים חל שיפור אדיר במהירות הגלישה וכעת ניתן לומר שבינתיים אני מרוצה.
אמנם מסיבה כלשהי הורדת הקבצים שבדקתי קודם עדין מאוד איטית, אך בגלישה עצמה באתרים בחו"ל מורגש שיפור, Speedtest נותן תוצאות של 6.9 הורדה ו0.69 העלאה, וסרט HD שרכשתי בitunes (קיבלתי שם 50$ מתנה, וזו הזדמנות טובה לנצל אותם) ירד במלוא המהירות.
אני עוד מחכה לבדוק במשך ימים נוספים ובכל מיני שעות, אבל יתכן שמה שחוויתי ביומיים הראשונים היתה תקלה זמנית ולא יותר.

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250

שליחה

גם אני התחברתי אליהם,
מהירות 4 מגה תשתית כבלים.
אין מה להגיד פשוט תענוג מבחינת יחסי אנוש ושירות לקוח !!!
מהירות גלישה טובה, נשאר להם לעבוד על הצד הפחות חזק שלהם שהוא התמיכה טכנית.

SDH666
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96

שליחה

דווקא לפי דעתי גם התמיכה התכנית שלהם טובה......הם עונים יחסית מהר ובלי כול "המערכת לניתוב שיחות" במעצבנת

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250

שליחה

לא דיברתי על מהירות אלא על ידע.. אתמול הייתי עם נציג 45 דקות בטלפון ועדיין לא הצליח לקנפג לי ראוטר.
התייאשתי וביקשתי שמישהו שמבין קצת יותר יחזור אליי היום, עדיין מחכה..

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653

שליחה

richrach, תקן אותי אם אני טועה, אבל קינפוג ראוטר זה לא בתחום האחריות של הספק, נכון?
הספק אמור לתת לך מענה בסיסי מאוד לגבי הגדרת ראוטר.. (בד"כ מדובר בנתונים טכניים יבשים כמו פרוטוקול ההתקשרות, שם משתמש, סיסמא, MTU, DNS)
אם לזה התכוונת, אז אתה צודק.. מעבר לכך זה תחום אחריות שלך..
לירן

Carmageddon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

uris כתב:
ניסיתי לשלוח להם מייל דרך האתר אבל הטופס לא עובד ואין כתובת מייל ישירה, מישהו רוצה להתקשר אליהם?
...
חברה שכך נראה דף יצירת הקשר שלהם (ובפרט חברת אינטרנט) מיד אבדה אמינות בעיניי
...
מציע לך לא לשפוט לפי זה, אלא השירות שאתה מקבל בפועל.

בין שאר הפרויקטים ומשימות שלי, אני גם אחראי על שיפור ותיקון שני האתרים ( www.ccc.co.il and www.ccc.net.il וגם http://store.ccccloud.com )
כך שאם אתם נתקלים במשהו, שלחו לי הודעה פרטית חופשי וכמובן אטפל או אעביר למי שצריך.

לא דיברתי על מהירות אלא על ידע.. אתמול הייתי עם נציג 45 דקות בטלפון ועדיין לא הצליח לקנפג לי ראוטר.
התייאשתי וביקשתי שמישהו שמבין קצת יותר יחזור אליי היום, עדיין מחכה..
...
איזה ראוטר יש לך ואיזה סוג חיבור? כבלים, בזק, אם כבלים אז קבוע, חייגן MPLS וכו?
ואגב כמו שהבחור מעליי אמר זה אכן האחריות שלך לקנפג, דווקא שניסו לעזור לך 45 דקות מעבר לתמיכה הרשמית, מעיד על איכות השירות :) רוב החברות היו זורקות ופוטרות בתירוץ שאין תמיכה או שאסור להם.
גם כן שווה לבדוק עזרה מהמשווק של הראוטר בארץ - למשל אדימקס יש מרכז תמיכה שגם עוזר בקינפוג.

ושאלה - הבחור שאמר שהקליט השיחות - הייתי מת לדעת איך.. לצערי היום חובה להקליט כל שיחה עם כל גוף - חברה, אוניברסיטה, סוכן ביטוח... הייתי רוצה טלפון נייד שאוטומטית יקליט כל שיחה.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

שבוע הבא אני מתחבר אליהם לחבילה 15 מגה.
אז בנתיים זה נראה בסדר , לא?

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”