שמועה - Natal יעלה 149 דולר

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #41 

זה מה שהסבירו לנו בNEXT של MS.
בכתבה של אלי יש קישור:
http://www.htmobile.co.il/article01939
והנה כתבות שחוזרות על זה:
http://projectnatalgames.org/project-na ... -it-works/
אפשר עוד לגגל... בין לבין אפשר להבין שיש למכשיר מעבד משלו - וזה גם מה שנמסר לנו בתערוכה כמו שאמרתי.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73278
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #42 

איתי, מיקרוסופט לא אישרה ולא הכחישה שלמכשיר יש מעבד משלו. אני חושב שאם היה לו היא הייתה מציינת את זה בקול תרועות ולכן כרגע אני נוטה להאמין שאין לו. נמתין ונראה.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #43 

TANDBERG כתב:NTK- לא בשביל הוויכוח, אבל FFXIII עובד יפה מאוד בסוני בזכות הבלו ריי. תבדוק את זה. עכשיו יהיו כנראה יותר שילכו לכיוון הזה של ניצול הנפח של הבלו ריי.
...
אני שומע על זה כבר מאז שהפלייטסיישן יצא, חוץ מזה שיש אפשר להתקין משחקים על ה-HDD, ככה שאין שום צורך בבלו ריי, השיכול העיקרי היה לנצח במלחה מול הHD-DVD אז שלא יאכילו אותנו סיפורים שזה טוב למשחקים, אולי בדור הבא

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

Huber כתב:איתי, מיקרוסופט לא אישרה ולא הכחישה שלמכשיר יש מעבד משלו. אני חושב שאם היה לו היא הייתה מציינת את זה בקול תרועות ולכן כרגע אני נוטה להאמין שאין לו. נמתין ונראה.
...

מיקרוסופט אמרה שיש לו יחידת עיבוד משלו, אחר כך היה סיפור שהוציאו אותה בשביל לחסוך עליות, כי זה היה יקר מדי, והמצלמה תצטרך 10% מהמעבד של הבוקס, והיום שוב אומרים שיש לו יחידת עיבוד

בכל מקרה נצטרך לחכות ולראות, לפי מה שצויין פעם יחידת העיבוד שלו הייתה אמורה לעשות גם פיענוח של זיהוי הקול

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #45 

ntk כתב:
TANDBERG כתב:NTK- לא בשביל הוויכוח, אבל FFXIII עובד יפה מאוד בסוני בזכות הבלו ריי. תבדוק את זה. עכשיו יהיו כנראה יותר שילכו לכיוון הזה של ניצול הנפח של הבלו ריי.
...
אני שומע על זה כבר מאז שהפלייטסיישן יצא, חוץ מזה שיש אפשר להתקין משחקים על ה-HDD, ככה שאין שום צורך בבלו ריי, השיכול העיקרי היה לנצח במלחה מול הHD-DVD אז שלא יאכילו אותנו סיפורים שזה טוב למשחקים, אולי בדור הבא
...
כבר יש כמה וכמה משחקים לאקסבוקס שהם לא משחקי תפקידים יפניים שיצאו או שמתוכננים לצאת על יותר מדיסק אחד. כשהאקסבוקס רק יצא לא היה צריך יותר מדיוידי, היום זה כבר לא ממש נכון, עוד לפני שהגיע הדור הבא, ובפלייסטיישן יש יותר ממשחק או שניים שמנצלים יותר מה7 גיגה שהדיוידי של האקסבוקס מאפשר (7 גיגה כי מיקרוסופט דוחפים כל מיני *** לא ברור לכל דיסק).

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

Malcontent כתב:
ntk כתב:
...
...
כבר יש כמה וכמה משחקים לאקסבוקס שהם לא משחקי תפקידים יפניים שיצאו או שמתוכננים לצאת על יותר מדיסק אחד. כשהאקסבוקס רק יצא לא היה צריך יותר מדיוידי, היום זה כבר לא ממש נכון, עוד לפני שהגיע הדור הבא, ובפלייסטיישן יש יותר ממשחק או שניים שמנצלים יותר מה7 גיגה שהדיוידי של האקסבוקס מאפשר (7 גיגה כי מיקרוסופט דוחפים כל מיני *** לא ברור לכל דיסק).
...
נדבר על זה שיתחילו לצאת המשחקים האלה, לבנתיים אין שום צורך בבלו ריי... ובמקרה וכן היה בעיה, יש HDD ניתן להתקין עליו את המשחק בבוקס, ולשחק מה-HDD ( אני עושה את זה בכל מקרה כי הטעינה של המשחק יותר מהירה ) ככה שחבל שתאמינו לסיפורים שסוני אומרת למפתחים לספר לכם על חוסר במקום, ולמה הפלייסיישן כל כך צריך את הבלו ריי, הכל היה בשביל לקדם את הפורמט שלהם

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #47 

בוא נתחיל מזה שלאקסבוקס לא תמיד יש דיסק קשיח - מי שיקנה אקסבוקס עם נטאל ב300 דולר לא יוכל להתקין שום דבר לדיסק הקשיח, כי היא יקבל קונסולות ארקייד. הלאה.
המשחקים האלה כבר התחילו לצאת - פורצה 3 הוא על שני דיסקים. Mass Effect 2 הוא על שני דיסקים. אוליביון משחק השנה, פולאאוט משחק השנה, The Force Unleashed Sith Edition - כולם משחקים שכבר יצאו על שני דיסקים. כשרייג' יצא הוא יהיה על שני דיסקים או שלושה, אני כבר לא זוכר.

וזה שאפשר להתקין משחקים לדיסק הקשיח לא באמת עוזר, כי אתה עדיין צריך את הדיסק המקורי בכונן. נכון שזה מקצר את זמני הטעינה, אבל זה לא חוסך החלפת דיסקים. בנוסף, הזמן שלוקח להתקין משחק הוא כל כך ארוך! זה לוקח יותר זמן מההתקנה של ביושוק ב PS3 (חמישה גיגה), למרות שהכונן של האקסבוקס הוא לכאורה משמעותית מהיר יותר מהבלוריי.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

Malcontent כתב:בוא נתחיל מזה שלאקסבוקס לא תמיד יש דיסק קשיח - מי שיקנה אקסבוקס עם נטאל ב300 דולר לא יוכל להתקין שום דבר לדיסק הקשיח, כי היא יקבל קונסולות ארקייד. הלאה.
המשחקים האלה כבר התחילו לצאת - פורצה 3 הוא על שני דיסקים. Mass Effect 2 הוא על שני דיסקים. אוליביון משחק השנה, פולאאוט משחק השנה, The Force Unleashed Sith Edition - כולם משחקים שכבר יצאו על שני דיסקים. כשרייג' יצא הוא יהיה על שני דיסקים או שלושה, אני כבר לא זוכר.

וזה שאפשר להתקין משחקים לדיסק הקשיח לא באמת עוזר, כי אתה עדיין צריך את הדיסק המקורי בכונן. נכון שזה מקצר את זמני הטעינה, אבל זה לא חוסך החלפת דיסקים. בנוסף, הזמן שלוקח להתקין משחק הוא כל כך ארוך! זה לוקח יותר זמן מההתקנה של ביושוק ב PS3 (חמישה גיגה), למרות שהכונן של האקסבוקס הוא לכאורה משמעותית מהיר יותר מהבלוריי.
...
ברור שזה חוסך החלפת דיסקים!

ההתקנה לוקחת 5 דקות אין לי מושג מאיפה אתה ממציא את זה

וכמעט כל מי שקנה ארקייד הוסיף גם HDD ( זה עולה גרושים באיביי 240 GB עולה כבר 240 ש"ח ואין צורך גם ב250 אפשר לקנות 60 )
בשביל 4 משחקים מתוך ספרייה של עשרות ( אם לא יותר ) משחקים אני צריך לשלם גם על בלו ריי שאני לא צריך ? נו באמת, דיי תעשה טובה, אם הבלו ריי לא היה של סוני הם לא היו דוחפים אותו לקונסולה, והסיבה שמשחקים היום לא צריכים יותר מדיסק שני שכבות, זה בגלל שכל הסרטים במשחקים הם כבר IN GAME ולא CG כמו שהיה פעם

גם HDD לא כולם רוצים ובגלל זה יש להם אפשרות לקנות אקס בוקס בסיסי ב-200$ ( שזה המחיר של ה-WII! שהחומרה שלו לא שווה שקל )

בסופו של דבר עם כל מה שדחפו בפלייסטיישן המשחקים נראים אותו הדבר ( אפילו בדרך כלל יותר טוב טיפה על הבוקס ) ואני לא שמעתי על אף אחד עם אקס בוקס שהתלונן בגלל המחסור בבלו ריי

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #49 

ntk כתב: ברור שזה חוסך החלפת דיסקים!

וכמעט כל מי שקנה ארקייד הוסיף גם HDD ( זה עולה גרושים באיביי 240 GB עולה כבר 240 ש"ח ואין צורך גם ב250 אפשר לקנות 60 )
בשביל 4 משחקים מתוך ספרייה של עשרות ( אם לא יותר ) משחקים אני צריך לשלם גם על בלו ריי שאני לא צריך ? נו באמת, דיי תעשה טובה, אם הבלו ריי לא היה של סוני הם לא היו דוחפים אותו לקונסולה, והסיבה שמשחקים היום לא צריכים יותר מדיסק שני שכבות, זה בגלל שכל הסרטים במשחקים הם כבר IN GAME ולא CG כמו שהיה פעם

גם HDD לא כולם רוצים ובגלל זה יש להם אפשרות לקנות אקס בוקס בסיסי ב-200$ ( שזה המחיר של ה-WII! שהחומרה שלו לא שווה שקל )

בסופו של דבר עם כל מה שדחפו בפלייסטיישן המשחקים נראים אותו הדבר ( אפילו בדרך כלל יותר טוב טיפה על הבוקס ) ואני לא שמעתי על אף אחד עם אקס בוקס שהתלונן בגלל המחסור בבלו ריי
...
זה לא חוסך החלפת דיסקים בגלל שכמו שאמרתי - צריך את הדיסק המקורי בכונן בזמן המשחק.

ההתקנה לא לוקחת חמש דקות - יש לי אקסבוקס ואני יודע כמה זמן היא לוקחת.

כמעט כל מי שקנה ארקייד גם הוסיף דיסק קשיח? אני אשמח אם תראה לי את המקום שממנו שאבת את הסטטיסטיקה הזאת, או שתיקח את הדברים שלך בחזרה. תעשה גם קצת סדר במשפט על מחירי הדיסקים הקשיחים, לא ברור מה זה 240 גיגה (לא קיים דיסק כזה) ב240 ש"ח, וכמה עולה ה60.

להגיד שבשביל 4 משחקים לא צריך את הבלוריי זאת עצימת עיניים ודמגוגיה זולה, ואתה יודע את זה. כמו שאמרתי - פעם לא היו משחקים כאלה, עכשיו מתחילים לצאת (ולא ספרתי משחקים כמו Star Ocean שתופס שלושה דיסקים, או פיינל פנטזי 13, שלא רק שתופס שלושה דיסקים, אלא שגם נראה מחורבן בהשוואה לגרסת ה PS3, לא רק בסרטים אלא גם בגיימפליי עצמו).

הליכלוכים על ווי ופלייסטיישן לא קשורים לדיון, אבל הם מראים שאתה פאנבוי עיוור של האקסבוקס, כך שאני לא יודע אם יש טעם להמשיך להתווכח איתך בכלל.

לסיום, אשמח אם תראה לי את הסקר שבו בדקת אנשים עם אקסבוקס וראית שאף אחד לא מתלונן על מחסור בבלוריי. אני אשמח אם גם תסביר לי איך זה מתיישב עם כונן ה HD-DVD החיצוני שמיקרוסופט הוציאו לאקסבוקס.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #50 

Malcontent כתב:
ntk כתב: ברור שזה חוסך החלפת דיסקים!

...
זה לא חוסך החלפת דיסקים בגלל שכמו שאמרתי - צריך את הדיסק המקורי בכונן בזמן המשחק.

ההתקנה לא לוקחת חמש דקות - יש לי אקסבוקס ואני יודע כמה זמן היא לוקחת.

כמעט כל מי שקנה ארקייד גם הוסיף דיסק קשיח? אני אשמח אם תראה לי את המקום שממנו שאבת את הסטטיסטיקה הזאת, או שתיקח את הדברים שלך בחזרה. תעשה גם קצת סדר במשפט על מחירי הדיסקים הקשיחים, לא ברור מה זה 240 גיגה (לא קיים דיסק כזה) ב240 ש"ח, וכמה עולה ה60.

להגיד שבשביל 4 משחקים לא צריך את הבלוריי זאת עצימת עיניים ודמגוגיה זולה, ואתה יודע את זה. כמו שאמרתי - פעם לא היו משחקים כאלה, עכשיו מתחילים לצאת (ולא ספרתי משחקים כמו Star Ocean שתופס שלושה דיסקים, או פיינל פנטזי 13, שלא רק שתופס שלושה דיסקים, אלא שגם נראה מחורבן בהשוואה לגרסת ה PS3, לא רק בסרטים אלא גם בגיימפליי עצמו).

הליכלוכים על ווי ופלייסטיישן לא קשורים לדיון, אבל הם מראים שאתה פאנבוי עיוור של האקסבוקס, כך שאני לא יודע אם יש טעם להמשיך להתווכח איתך בכלל.

לסיום, אשמח אם תראה לי את הסקר שבו בדקת אנשים עם אקסבוקס וראית שאף אחד לא מתלונן על מחסור בבלוריי. אני אשמח אם גם תסביר לי איך זה מתיישב עם כונן ה HD-DVD החיצוני שמיקרוסופט הוציאו לאקסבוקס.
...
ברור שצריך את הדיסק המקורי בכונן! דיברת על משחקים שמגיעים על מספר דיסקים, וזה חוסך את ההחלפה בניהם

כנראה שיש לך אקס בוקס מיוחד ועייף... שעובד לאט

סליחה באמת שטעיתי זה 250GB סבבה ? וזה 210 ש"ח ( ואפשר למצוא יוצר זול במכרזים )

http://cgi.ebay.com/NEW-250Gb-HARD-DISK ... 3cad7777ec

לגבי ה-60 תחפש לבד, ולגבי האחוזים, תבדוק מדי פעם באתרי חדשות לגיימרים ( ואני לא מדבר בארץ ) נתוני מחירות של מיקרוסופט ותבין כמה HHD הם מכרו ( לעומת מספר קונסולות הארקייד שהם מכרו כמובן ) + כמה קונים מאייביי שזה לא נכלל בנתונים שלהם

"להגיד שבשביל 4 משחקים לא צריך את הבלוריי זאת עצימת עיניים ודמגוגיה זולה, ואתה יודע את זה"

חחח אתה חיי בסרט תאמין לי, כמו שאמרתי, יש HDD ואין לי כח להגיד את זה שוב, מתוך סיפריה של עשרות משחקים בכמה שנים, להגיד לי שבשביל 4 משחקים ( שגם ככה שיחקתי רק באחד מהם וגם זה קצת, ונגיד ויש אנשים ששיחקו בכל ה-4 ) לשלם 100-150$ תוספת על הכונן ( מתייחס לעלות הייצור של הכונן בתקופת ההשקה, שסוני פירסמה כמה עלה כל חלק וחלק וזה היה אחד החלקים היקרים ביותר בקונסולה, אין לי מושג כמה זה עולה להם עכשיו, וגם לא מעניין אותי )

לגבי ה"לכלוכים" על ה-WII והפלייסטיישן, דיברתי על ה-WII בהקשר לזה שאמרו שהמחיר של הנטאל גבוהה, ומצד שני לאף אחד לא נראה שמחיר של ה-WII גבוהה למרות שרוב הסיכויים שעלות הייצור של הנטאל יהיה גבוהה בהרבה, וה-WII נמכר ב-50$ יותר, והכל בגלל שזה "רק" תוסף

לגבי הפלייסטיישן, צודק אני כנראה פאן בוי של מיקרוסופט וזה גם מסביר למה היה לי פלייסטיישן וניהלתי את פורום פלייסטיישן בגיימר... כל מילה בסלע... אמרתי שדחפו את הכונן רק בשביל לנצח במלחמה ולא בגלל שצריך את זה למשחקים, ולכן זה מיותר, אם אני ארצה לקנות בלו ריי אני אקנה, אני לא צריך שידחפו לי את זה ויגידו שאני צריך את זה, ואת זה אמרתי כתגובה לדברים שלך או של מישהו אחר ( ואני אפילו כבר לא זוכר מי אמר ומה, אבל אתה מוזמן לבדוק אחורה ), לא אני התחלתי לדבר על הפלייסטיישן, ככה שאל תאשים אותי שזה לא קשור לדיון, לא כל מי שמעביר ביקורת זה אומר שהוא פאנבויי, תתבגר קצת, ותבין את זה, אני ממש לא בגיל של להעריץ חברה\קונסולה

מה קשור בכלל לכונן שמיקרוסופט הוציאו לאקס בוקס תגיד לי ???? זה היה בשביל לצפות בסרטים לא בגלל שצריך את זה למשחקים ( זה אומר שאני לא חייב לשלם על זה, ואם אני ארצה להוסיף אני אקנה, ועובדה שאף אחד כמעט לא קנה את זה, עוד הרבה לפני שידעו איזה פורמט ינצח או יפסיד ) לגבי הבלו ריי, תיכנס לפורום של אקס בוקס בחול ותשאל אם מישהו רוצה בלו ריי נראה אם לא יצחקו עליך, אני לא לא המנוע חיפוש שלך, יש לך אינטרנט, תתחיל להשתמש בו

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #51 

http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... ced-at-149

האתר הבא מביא 5 סיבות למה 150 זה מחיר שגוי. אני אישית מסכים רק עם חלק זעיר מהסיבות שם (בעיקר הדיעה שזה מחיר גבוה מידיי למוצר שמיועד לשוק הקז'ואל).

http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... Wave-at-E3

הרבה אתרים ברשת מקדמים שמועה שהשם הרישמי של הנאטאל יהיה Wave.

E3 ממש בפתח - בקרוב נגלה אם השמועות נכונות.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #52 

Huber כתב:http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... ced-at-149

האתר הבא מביא 5 סיבות למה 150 זה מחיר שגוי. אני אישית מסכים רק עם חלק זעיר מהסיבות שם (בעיקר הדיעה שזה מחיר גבוה מידיי למוצר שמיועד לשוק הקז'ואל).

http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... Wave-at-E3

הרבה אתרים ברשת מקדמים שמועה שהשם הרישמי של הנאטאל יהיה Wave.

E3 ממש בפתח - בקרוב נגלה אם השמועות נכונות.
...
הסיבה שהעריכו שזה יעלה 70$ היא בגלל שהייתה תקופה שאמרו שהנטאל ישתתמש במעבד של הבוקס ולא תיהיה לו יחידת עיבוד
http://www.gamesindustry.biz/articles/m ... tal-chip_1

וככה לחסוך עלויות יצור, מאז הבנתי שהחזירו את העיבוד למצלמה, ככה שלפי המחיר אולי זה נכון נחכה ל-E3

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #53 

איזה כיף איתך. אתה פשוט עושה את העבודה בשבילי.

בתחילת ההודעה אמרת
ntk כתב: ברור שצריך את הדיסק המקורי בכונן! דיברת על משחקים שמגיעים על מספר דיסקים, וזה חוסך את ההחלפה בניהם
...
ואז דיברת על אותם משחקים שמגיעים על מספר דיסקים ואמרת
ntk כתב: 4 משחקים ( שגם ככה שיחקתי רק באחד מהם וגם זה קצת, ונגיד ויש אנשים ששיחקו בכל ה-4 )
...
כלומר, לא שיחקת במשחקים שתופסים יותר מדיסק אחד, אבל אתה יודע שזה חוסך את החלפת הדיסקים. מעניין מאוד...

כשדיברת על דיסקים קשיחים, אמרת את השטות הבאה:
ntk כתב: סליחה באמת שטעיתי זה 250GB סבבה ? וזה 210 ש"ח ( ואפשר למצוא יוצר זול במכרזים )

http://cgi.ebay.com/NEW-250Gb-HARD-DISK ... 3cad7777ec
...
למה זאת שטות? כי קישרת לדיסק קשיח לא מקורי. אם תחפש דיסק קשיח מקורי של מיקרוסופט, כזה שלא עלול להפסיק לעבוד פתאום (ע"ע כרטיסי הזיכרון של DATEL) או לגרום לבאן (מה שקרה להרבה אנשים שהשתמשו בדיסק לא מאושר על ידי מיקרוסופט) תראה שהמחיר יותר מכפול ממה שציינת.

בוא נראה מה עוד אמרת
ntk כתב: כנראה שיש לך אקס בוקס מיוחד ועייף... שעובד לאט
...
וואלה, טיעון מנצח. שכנעת אותי. מעניין שבשני האקסבוקסים שהיו לי זה היה המצב. כנראה שנפלתי בדיוק על שתי הסדרות של אקסבוקסים עייפים שיש בשוק...

לסיום, כשביקשתי ממך תמיכה בטיעונים שלך, אמרת משפטי חוכמה כמו
ntk כתב: לגבי ה-60 תחפש לבד
...
או
ntk כתב: תבדוק מדי פעם באתרי חדשות לגיימרים
...
או אפילו
ntk כתב: אני לא לא המנוע חיפוש שלך, יש לך אינטרנט, תתחיל להשתמש בו
...
אז זהו, שלא ככה עובדים הדברים. אם אתה אומר משהו, אתה צריך לתמוך בדברים שלך עם הוכחות. אף אחד לא צריך לחפש את ההוכחות בשבילך.
זה שהדיון על נטאל גלש לדיונים על דיסקים קשיחים, נחיצות הבלוריי ועליבות החומרה של הווי (לפחות על נקודה אחת אנחנו מסכימים) מראה עד כמה אתה דווקא כן פאנבוי של מיקרוסופט, בלי קשר לעובדה שיש או אין לך פלייסטיישן או לשזה שניהלת את פורום פלייסטיישן. אתה מדבר בהערצה עיוורת על מוצר שעדיין לא יצא, מצדיק את המחיר שלו למרות שזה פוגע בך כצרכן, מתקיף את המוצרים המקבילים או הלא מקבילים בכלל של החברות המתחרות, תוקף את החברות המתחרות על סוגיות שבכלל לא קשורות לבקרי תנועה ומגן על מיקרוסופט אפילו בהחלטה הכי מרגיזה ושנויה במחלוקת שלה - עניין התקני האיחסון. איך אחרי כל זה אתה ממשיך לטעון שאתה לא פאנבוי? בחיי שאין לי מושג.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #54 

חברה חברה, תרגיעו ומהר.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #55 

פעם הבאה תיקח סטופר שאתה מתקין משחק
ntk כתב: 4 משחקים ( שגם ככה שיחקתי רק באחד מהם וגם זה קצת, ונגיד ויש אנשים ששיחקו בכל ה-4 )
...
כלומר, לא שיחקת במשחקים שתופסים יותר מדיסק אחד, אבל אתה יודע שזה חוסך את החלפת הדיסקים. מעניין מאוד...
...
מצחיק שאתה מצטט אותי אומר ששיחקתי במשחק אחד מתוך ה-4 שציינת, ומצד שני מגיב על הציטוט ואומר שלא שיחקתי בשום משחק, אשמח לשמוע את ההסבר שלך לדברים, כי לי זה לא מסתדר, אבל אני בטח שיש הסבר הגדיוני לדברך

ובו אני אזרם איתך, נגיד ולא הייתי משחק בכלל, זה אומר שאני לא יכול לדעת אם צריך או לא צריך להחליף דיסקים?
למה זאת שטות? כי קישרת לדיסק קשיח לא מקורי. אם תחפש דיסק קשיח מקורי של מיקרוסופט, כזה שלא עלול להפסיק לעבוד פתאום (ע"ע כרטיסי הזיכרון של DATEL) או לגרום לבאן (מה שקרה להרבה אנשים שהשתמשו בדיסק לא מאושר על ידי מיקרוסופט) תראה שהמחיר יותר מכפול ממה שציינת.
...
אז כנראה שאני ועוד כמה עשרות שאני מכיר שקנו מאיביי ומשתמשים בזה כבר שנתיים - שלוש היחידים שלא שמעו על השטויות שיוצאות לך מהפה... באן בגלל HDD לא של מיקרוסופט ? חחחח מה שתגיד, וגבי האיכות, נראה לך שמיקרוסופט מייצרת HDD מחומרים מיוחדים ? זה אותו כונן בפנים, המוכרים באייביי קונים מארז מספקים של מיקרוסופט ושמים בפנים HDD ( בדרך כלל של WD 2.5" )
אז זהו, שלא ככה עובדים הדברים. אם אתה אומר משהו, אתה צריך לתמוך בדברים שלך עם הוכחות. אף אחד לא צריך לחפש את ההוכחות בשבילך.
...
אז זהו... שאתה כנראה חיי בסרט שאתה בבית משפט, או שמעניין אותי להוכיח לך משהו, לא כל מילה שיוצאת לי מהפה אני ארוץ לחפש לך בין עשרוצ הידיעות שאני קורא כל יום, שתרגיש שמח ומאושר, אם אין לך את היכולת הבסיסית לחפש לבד מידע שמעניין אותך, זה לא בעיה שלי, וממש לא איכפת לי אם תאמין או לא, זה הדבר האחרון שמטריד אותי
אתה מדבר בהערצה עיוורת על מוצר שעדיין לא יצא, מצדיק את המחיר שלו למרות שזה פוגע בך כצרכן
...
מי החליט שזה פוגע בי כצרכן ? אתה ? למה כי לך זה נראה גבוהה ? אני להבדיל ממך יודע מה אני מקבל, וכמה טכנולוגיה יש בדבר הקטן הזה, ולכן אני מחליט על סמך ידע ולא על סמך הטיעון שלך שזה "רק תוסף" ( בהחלט טיען מנצח ), אני מעריץ טכנולוגיה, וזאת קפיצת דרך משמעותית ( כמו שאמרתי פעמים רבות בדיון הזה, במקרה שהכל יעבוד כמו שצריך, ובנוסף זה צריך להיות מגובה במשחקים טובים, כי שום חומרה לא שווה בלי משחקים טובים ) אם אתה רוצה להפנים או לא זה עניין שלך, לכן אין לזה שום קשר למיקרוסבופט ואם זה היה יוצא לפלייסטיישן הייתי מדבר אותו הדבר ( הויי זה כבר סיפור אחר ) המצמה של הפלייסטיישן היא לא פחות מאשר גרועה, ולהבדיל מהנטאל, עם המצלמה של סוני יש לי ולאנשים רבים כבר ניסיון, זה בדיוק כמו ה-EYE-TOY
ומגן על מיקרוסופט אפילו בהחלטה הכי מרגיזה ושנויה במחלוקת שלה - עניין התקני האיחסון
...
נתחיל מזה שמיקרוספט ממש לא צריכה את ההגנה שלי, ואם כבר אז החיבה שלי לחברה הזאת לא ממש גדולה ( אבל זה לא קשור לדיון )

עניין האיחסון שנוי במחלוקת ? איפה בדיוק קראת על זה ? מה בדיוק שנוי במחלקת, זה שיש לך אפשרות לבחור אם לקנות בוקס עם HDD ובלי ( למקרה שאתה לא מעוניין להתקים משחקים ותכן נסף מה-LIVE ) ? ממש חוצפה מצידם לתת לך לבחור, לך תתבע אותם

הבעיה הרצינית של הבוקס הייתה טבעת המוות, אני המצלצתי לכולם להתרחק מהבוקס במשך תקופה ארוכה בגלל הנושא הזה, ומבחינתי מיקרוסופט שיחררו מוצר לא גמור שרק כעבור 3 שנים שיצאה גירסת הגאספר, היא דיי פתרה את הבעיה ( לאחוזים סבירים כמובן ) כנראה יש לך בעיה לקבל ביקורת או מישהו שלא מסכים איתך, אתה כל הזמן אומר שאני עושה השואות ובגלל זה אני פאנבויי, להזכיר לך שאת ההשוואות אתה התחלת לעשות שאמרת שעדיף לקנות את המצלמה של סוני כי היא עולה 50$, אני הגבתי לדברים שלך, ומשם זה המשיך, ככה שאל תבוא אליי בטענות, תבדוק קודם את עצמך, ואם אתה שופט מוצר רק על פי המחיר שלו, ולא על סמך החומרה שאתה מקבל, כדי שתחשוב שוב, אבל זה עניין שלך, בכל מקרה, אני לפחות מיציתי את הדיון איתך על הנושאים האלה, אתה מוזמן להמשיך להגיב, אין טעם שאני אגיב לך שוב על אותם דברים, כי אמרתי כל מה שהיה לי להגיד, אז אם אין לך משהו חדש, אל תחכה לתגובה ממני

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #56 

הויכוח הזה כבר מזמן גלש מעבר לנטאל. אין לי בעיה לקחת סטופר כשאני מתקין משחק, אבל כבר היה מי שעשה את זה לפני ואמר שזה לוקח 10-20 דקות, תלוי במשחק. כלומר - פי 2 עד פי 4 מהזמן שציינת.
ציינת ששיחקת במשחק אחד מתוך הארבעה, ולא שיחקת בו הרבה. כנראה שלא הגעת למקום שבו אמורים להחליף דיסקים, אחרת היית מגלה מה שגילו אנשים אחרים - שעדיין צריך להחליף דיסקים.
אתה טוען שוב ושוב שאני משווה בין המצלמה של סוני למצלמה של מיקרוסופט - אני אשמח אם תראה לי מקום שבו אמרתי שהן שוות ערך, כי בהודעה המקורית שלי כתבתי שהמשחק ההוא פחות מרשים ממה שנטאל מציג, אבל - וזה אבל חשוב - הוא לא נראה עד כדי כך פחות מרשים בשביל להצדיק הפרש של למעלה מ100$ ממחיר המוצר.
בקשר לאיחסון, אני מדבר על המחיר המופקע שמיקרוסופט גובה עבור איחסון, על העובדה שהם חסמו התקני זיכרון צד ג' שכבר פעלו וכעת גם נתבעו בגלל הנושא ועל העובדה שהם מוכרים קונסולה בלי התקן איחסון ואז מוכרים עבורה משחקים שמצריכים התקן איחסון (כמו פורצה 3 או ברנאאוט פרדייס). כולם נושאים שנידנו בהרחבה ברחבי הרשת ואפילו כאן בפורום.
למה אני חושב ש150$ זה תמחור מוגזם? היום אתה יכול לקנות ארקייד ב200$. בארקייד יש מעבד שחזק פי 3 עד פי 10 מהמעבד של נטאל (אני מבסס את הקביעה הזאת על השמועות שאמרו שנטאל יגזול בין 10% לאחת משלוש הליבות של מעבד האקסבוקס כשחשבו שהוא לא יכיל מעבד). יש בה גם מעבד גרפי, יותר זיכרון, זיכרון פלאש, כונן דיוידי, בקר לג'ויסטיקים ועוד ועוד חלקים שנטאל לא מכיל כלל. אני לא מאמין ששתי מצלמות+מעבד עולות כמו שלושה רבעים מכל רשימת החומרה שציינתי.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #57 

http://www.engadget.com/2010/06/02/proj ... led-at-d8/

engadget הצליחו להשיג תמונות של הנאטאל בגרסתו הסופית.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”