Danlior ידידי הוותיק, נעלמת לי להרבה זמן (לפחות מהשרשורים שאני השתתפתי בהם)
כפי שאמר נכונה 9000es, וגם אני ציינתי זאת, השימוש שלי במערכת, רובו ככולו הוא לסרטים. אמנם יש לי הרבה דיסקים מקוריים של מוסיקה (בזמנו רכשתי בכמויות), אבל אין לי כבר נרווים להאזין לזה.
מה חסר לי? תראה, אי אפשר להגיד שיש אצלי מערכת גרועה. היא עולה בכמה רמות על סט הפרדיים סינמה שהיה לי קודם (רמקולים מדפיים שימשו כקדמיים), ובוודאי על סט האשפה של ווסטרה שהיה לי עוד לפני כן.
ובכל זאת אני מרגיש שמשהו לא בסדר. הדיבורים מהסנטר תמיד נשמעים לי חלושים מדי, למרות שבכיול הרסיבר קבעתי את הערך של הסנטר להרבה יותר גבוה מהערכים של הקדמיים.
העוצמה הכללית של הווליום היא בסביבות -10, ועדיין אני לא שומע כמו שהייתי רוצה. נכון שאחרי המינוס מגיעים לערכים של פלוס, אבל אני לא חושב שעם ציוד איכותי צריך בכלל להגיע לכאלה ערכים גבוהים, בכדי לשמוע בצורה נאותה.
כמעט בטוח שיש אצלי בעיה של כיול, למרות שעזרת לי רבות בתחום הזה. ועדיין הכיול שלי חובבני מאוד.
אין לי ספק שאם יגיע אליי הביתה אחד המומחים של הפורום, הוא יקבל חום, מהכיוונים שעשיתי.
אבל מעבר לעניין הכיול, אני חושב שרמקולים איכותיים יותר ו/או רסיבר איכותי יותר, היו משפרים אצלי לעין ערוך את חווית הסאונד...
ועוד משהו –
חלק מהמשתמשים המליצו שלא לשדרג לרמה גבוהה יותר של פולק אודיו.
אז אם לא פולק , בבקשה תגידו איזה אופציות כן כדאיות
אני מדבר על זוג קדמיים רצפתיים שמחירם (כחדשים) בטווח של 15000-20000
יותר מזה כבר גדול עליי, ופחות מזה, קשה לי להאמין שיגרום אצלי לשינוי קטלני...