תגובה של Xtreamer לגבי מכשיר ה PRO, לגבי חברי הפורום כאן ולגבי ה A-200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #41 

עופר
עוד הודעה אחרונה, קטנה וחיובית ואז אני חושב שאפשר לנעול את השרשור,
מתברר שהעקשנות לפעמים משתלמת :wink: קיבלתי תשובה רגועה, ארוכה (מאוד-מאוד ארוכה), מנומקת ומאוד מעניינת, לדעתי, מהמנהל בפורום שם (בשרשור הפרטי) לגבי ראיית העולם שלהם כלפי המוצרים, כלפי ישראל וכל ההתיחסות שלהם לפורום ולסיבות מהן נובע הכעס שלהם ועוד. אני חושב שהתגובה שלהם הרבה יותר נינוחה וענינית ולי כרגע אין טענות כלפיהם, בתנאי שבאמת מה שהובטח על ידם יגיע בימים הקרובים. הנה הקישור לתגובה (תגלגלו לסוף השרשור ותקראו את התגובה הסופר ארוכה)
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=178&t=15036

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #42 

אריה - זה כנראה בפורום שסגור לרוכשים בלבד, אני לא יכול להרשם לפורום.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #43 

אם עופר יאשר
אני אעלה את התגובה לכאן לשרשור (היא מאוד-מאוד-מאוד ארוכה, רגועה ובגדול אני חושב שהיא מאוד חיובית)

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #44 

shay820 כתב:
ziv_r כתב:yrnkrn,
חוסר תמיכה בשמות קבצים בעברית אינו באג, אלא חוסר תמיכה. החברה לא ראתה עד היום צורך להוסיף יכולת זו.

osherov,
1. רצוי כי תיתן קישור לשרשור המקורי בפורום של Xtreamer:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 45#p110145
2. לא "מלחמת העולמות" ולא סערה בכוס תה, בסך הכל מכשיר שמנגן קבצים, בדיוק כמו שאר המזרימי מדיה האחרים. לא צריך להתרגש יותר מידי.
...
זיו היקר
ברגע שמנהל אתר רושם "האיומים:
-על כך שאם אנחנו, הישראלים, לא נעריך את המאמץ שלהם, אז לא תהיה להם סיבה להשקיע בכל נושא העברית בשביל מדינה קטנה וזניחה כמונו! "
זה קצת חריגה מגבול הטעם הטוב לדעתי (n) (n)
...
התגובה החדשה של מנהל פורום XT סגרה את הפינה לדעתי :D
"First thing first, we have nothing against you nor against israeli customers at large and home-theater members in particular?

EZ
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #45 

osherov היקר,

אני חושב שלחינם "נדלקת" מההודעה (הראשונה). ברשותך אציג את הדברים כפי שהם נראו לי כקורא תמים (אני כרגע רק מתעניין ברכישת מכשיר, ואין לי סימפטיה מיוחדת לאף אחת מהחברות בתחום).

מקור

I was reported of your comments in hometheater venue. As well as the general attitude. We sent Mr ziv a sample device so you can follow his testings. dTown will do so as well.
...
Within 2 months from now the xtreamer will close the gap with a-200 and will have substantial advantages even over the C-200. The "myth" some of your forum members in home-theater tries so much to promote that a-200 is better is far from being true.

תרגום כמיטב הבנתי

הובאו לידיעתי הערותיך באתר hometheater. כמו גם הטון הכללי [בפורומים של האתר]. שלחנו למר זיו מכשיר, כך שתוכל לעקוב אחר תוצאות הבדיקה שלו. כך גם [שלחנו] ל-dtown.
...
בתוך חודשיים מהיום ה-Xtreamer יסגור את הפער מול A-200 ואף יציג יתרונות משמעותיים מול C-200. ה"מיתוס" שכמה מעמיתיך לפורום ב-hometheater מתאמצים לקדם, שה A-200 טוב יותר, רחוק מהאמת.

מסקנה

אין כאן כל האשמה או הכפשה. הכותב בסך הכל מציין שהוא ער לדברים שנכתבו הארץ לטובת ה-Popcorn וכנגד ה-Xtreamer, והוא בטוח שבקרוב כולם יווכחו שה-Xtreamer עדיף.

מקור

Israel is small country. Small market. Does not take too much consideration to make an internal decision to ignore it completely. Should the israeli customers appreciate our support for their localized needs we will continue to make an effort to please them with more benefits on their native language.

תרגום כמיטב הבנתי

ישראל היא מדינה קטנה. שוק קטן. אפשר [=היינו יכולים] להתעלם ממנו כלאחר יד. ככל שהלקוחות בישראל יעריכו את תמיכתנו בצרכיהם, אנחנו נמשיך להתאמץ ולרצות אותם ע"י תועלות נוספות בשפתם.

מסקנה

אין כאן כל איום - להיפך. הכותב מציין שהם בחרו לתמוך בשוק הישראלי, למרות שזו לא בחירה קלה ומובנת מאליה. כמו כן הוא מדגיש שהם מודעים לשביעות הרצון של הלקוחות בישראל ולכן ימשיכו לתמוך בהם.

הערות

* אני לא מנסה ללמד אותך אנגלית. אני מניח שאתה קורא וכותב אנגלית שוטפת. אבל לדעתי במקרה זה יחסת לכותב כוונות "מלחמתיות", שאינן מעוגנות בדברים שכתב. אני מודע לכך שיש "דם רע" בין חלק מחברי הפורומים של Xtreamer לבין הגורמים המנהלים את הפורום. אולי זה השפיע על הפרשנות.

* לגבי השמצות של מוצרים מתחרים - מבלי להביע דעה עניינית (כאמור עוד אין לי אף מכשיר), אני חושב שמדובר בדברים לגיטימיים של הדגשת החסרונות במוצר מתחרה. יש חברות שבוחרות לעולם לא להתייחס למתחרים, ויש חברות שמתייחסות בחופשיות למתחרים. שתי התפישות לגיטימיות. בעולם ה-Gadgets אחוז גבוה של הלקוחות הם ידענים ובעלי דעה, כך שבמוקדם או במאוחר אין מנוס מהתייחסות ישירה למתחרים..

* בקיצור, לדעתי ההודעה היתה מעניינית מבחינת המידע שנחשף על העדכונים העתידיים, אבל לא היה בה פן לוחמני כנגד השוק הישראלי או כנגד כותבים בפורומים כאן.

אני מקוה שאתה לא כועס... :wink:

איל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #46 

טוב, אין צורך להעלות את התגובה לכאן מכיוון שאחרי "הדו שיח" שניהלנו בשרשור הפרטי "שלי" שם, הם החליטו להחזיר את התגובה שלו לשרשור הראשי (Y)

אז מי שמעוניין בתגובה המענינת, לדעתי, והארוכה של מנהל פורום Xtreamer הנה הקישור (קשה לפספס את התגובה בגלל אורכה) יאלה סולחה :wink: נקווה באמת שהקושחה החדשה תגיע בקרוב ותעשה כמובטח:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 1&start=30

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #47 

EZ,
ממש לא מסכים איתך לגבי ניתוח משמעות ההודעה המקורית שלו אבל מכיוון שהוא העלה הודעה חדשה שהיא רגועה והרבה יותר מנומקת, ולדעתי גם מעניינת ונכונה יותר, אני חושב שאין צורך להמשיך ולדון בתגובה הראשונה שלו. אין לי כעס כלפיהם וזאת במידה ובאמת הם ישחררו גירסה בימים הקרובים שתכיל את התכונות המובטחות (להיפך, אני דווקא אהיה בצד שלהם). אם המכשיר שלהם יקבל תמיכה בפורמטים החדשים וב JB החדש שלהם ותהיה לו את היציבות של ה Xtreamer הראשון, לדעתי הוא יהיה מוצר סופר אטרקטיבי להרבה מאוד אנשים שמחפשים סטרימר

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #48 

ואללה המנהל הזה באקסטרימר שיכנע אותי וקראתי 90 אחוז מהתגובה הסופר ארוכה שלו :) .
בקשר למה שנאמר קודם גם אני הגבתי בחריפות אך ההודעה האחרונה והארוכה שלו סגרה מבחינתי את הפינה !

אני הבנתי שהאקסטרימר לא יציב תמיד, לא מנגן הכל הכל (ברור שלא תומך באודיו HD) ועם עוד מספר חסרונות, לא יודע אם הם נכונים או לא אך אם כל הטענות שלו נכונות בקשר לאקסטרימר פרו אז ברור (לפחות על הנייר) שהוא עולה (או יעלה תוך חודשיים) ביכולתיו על ה-A200.

זיו מחכים לך :D .

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4879
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #49 

וזה מוכיח דבר אחד פשוט:
גם הם (אנשי המארקטינג) מאוד לא אהבו את התגובה הקודמת של אותו ADMIN שנשלח לתקן את המעוות באופן כזה שלא יצטרך למחוק באופן בוטה כמו שנעשה עד כה, ובצורה יותר פוליטיקלי קורקטית.

ואגב, לפי משפט הפתיחה - אין להם בעיית שפה ויש להם קוראים מאוד פעילים פה.

osherov
שמת לב שמי שהתכתב איתך זה לא אותו אחד שכתב בשפה מעט יותר אגרסיבית?
גם הכינוי וה"דירוג" שלו שונה וגם סיגנון הכתיבה.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #50 

"תוך חודשיים"? הקשקשנים האלה לא אמינים בעיני. בינתיים הם פספסו בערך כל לוח זמנים שפרסמו (n) (לפרסם או לא - זאת השאלה....בינתיים, גם אלה שלא פרסמו, וגם שפרסמו אבל פספסו, יעצבנו את osherov :lol: )

מה הם כבר אמרו שם, חוץ מ "אנחנו לא סינים! ו\אבל זולים"! :roll:

אגב, מי זה "some blogger in foreign country" שיש לו
"spare time and few devices he collected from various vendors at home"?
:lol:

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4879
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #51 

ashk

לא בטוח...
אבל הייתי ממליץ לו לעשות מעיין השוואה ראש בראש שלארבעת או חמשת הסטרימרים המובילים שכבר נעשתה להם ביקורת,
אבל הפעם אחרי חבילת עידכונים גדולה ומשמעותית (בהתאם לתאריכי יציאה אצל היצרנים המדוברים).
מה שנקרא סקירת VR+1 בעגת ההייטק.

(איזה סנג'ר אני... במקומו הייתי מתעלם מההודעה הזו בטיעון שיש לי חיים)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #52 

חברים, חזרנו שוב לדפוס של פרשנות של החברה ושל השרשורים בפורום שלהם.

אני מתחיל לראות שאין מנוס מסגירת השרשור.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #53 

סילחו לי שאני מעיר את השרשור מהמתים, אבל שמתי לב כי הפוסט נערך ונוסף אזכור לשם שלי.
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 6&start=10
[left]
(3) Every "blogger" with spare time and few devices he collected from various vendors at home is considered as "professional" . We dont mean Mr. Ziv Rosenfeld. We aim for those irresponsible bloggers who use media streamers at home for couple of years (maybe more than one model) and dont have the contact window to verify with us their unfounded information they pass to other member users. [/left]

בנוסף, מעניין לקרוא את הדברים חודשיים לאחר מכן, במיוחד ההבטחות.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #54 

זיו,
הוא לא נערך מחדש, כך הוא נכתב במקור (זה הייתה התגובה השנייה שלהם אחרי התגובה ההזויה הראשונה שלהם לשאלה שלי). את התגובה הרגועה הזאת הם החביאו באיזה פינה אצלם בפורום......

אגב, זה נכתב ב 14 במאי....רק כדי להיזכר ולגחך קצת:
[left]DTS MA + TrueHD 7.1 passthrough will be introduced to all Xtreamer PRO in official FW 2.4 in matter of few days. There was no point to release 2 patches in matter of 1 days, 1 patch for 7.1 + another patch for Jukebox.
[/left]
...
אגב, בעקבות הפוסט האחרון שלי לפני מספר ימים בפורום כאן (אצלם בפורום כבר לא כתבתי חודשים) הם חסמו למשתמש שלי את הגישה אליהם.....מעניין מי כאן הוא המדליף :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #55 

osherov,
הקטע המודגש לא נכתב במקור, אני ממש לא זוכר את השם שלי מוזכר בהודעה. ייתכן וההודעה נערכה זמן קצר לאחר מכן, אך כשהיא פורסמה לראשונה, השם שלי לא היה מוזכר.

לגבי הדלפות, יתכן ויש פה מלשינים (למי איכפת?), אך אני די בטוח שהם דוגמים בעצמם הפורום שלנו.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #56 

ziv_r כתב:osherov,
הקטע המודגש לא נכתב כך במקור, אני בהחלט לא זוכר את השם שלי מוזכר בהודעה. ייתכן וההודעה נערכה זמן קצר לאחר מכן, אך כשהיא פורסמה לראשונה, השם שלי לא היה מוזכר.

לגבי הדלפות, יתכן ויש פה מלשינים (למי איכפת?), אך אני די בטוח שהם דוגמים בעצמם הפורום שלנו.
...
מוזכר-מוזכר
ברגע שהם רשמו את ההודעה הזאת לפני מספר חודשים, הדבר הראשון שעשיתי היה Copy&Paste למסמך וורד וזה רק כדי שהם לא יעלימו אותה אחרי יום-יומיים ואז התגובה תלך לאיבוד...עד עכשיו יש לי את המסמך הזה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #57 

osherov,
כנראה שהעתקת למסמך אחרי שהם ערכו את התגובה.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #58 

אגב, יכול להיות שביצעתי את העתקה יום-יומיים אחרי שהיא נכתבה ואז אולי הם באמת הוסיפו את זה אח"כ.

לגבי ההדלפות, אז כמובן שזה לא מעניין יותר מידי מעבר לפיקנטיות של זה. מצחיק קצת ההתעסקות שלהם בקטנות האלה של ללכת ולחפש מישהו שמציג דיעה נחרצת נגדם באחד הפורומים שנמצא לטענתם במדינה קטנה ודי זניחה ואז לגרש אותו מהפורום שלהם. שלא לדבר על זה שהרי אין בעייה לייצר משתמש חדש אצלם ולהמשיך להציג את דעתי שם בשם אחר (ת'אמת הם ממש לא מענינים אותי ומזמן כבר אין לי מה להוכיח בנושא הזה. לדעתי, כתובת יותר ברורה מזה על הקיר כבר לא יכולה להיות)

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #59 

נדב כתב:ואללה המנהל הזה באקסטרימר שיכנע אותי וקראתי 90 אחוז מהתגובה הסופר ארוכה שלו :) .
בקשר למה שנאמר קודם גם אני הגבתי בחריפות אך ההודעה האחרונה והארוכה שלו סגרה מבחינתי את הפינה !

אני הבנתי שהאקסטרימר לא יציב תמיד, לא מנגן הכל הכל (ברור שלא תומך באודיו HD) ועם עוד מספר חסרונות, לא יודע אם הם נכונים או לא אך אם כל הטענות שלו נכונות בקשר לאקסטרימר פרו אז ברור (לפחות על הנייר) שהוא עולה (או יעלה תוך חודשיים) ביכולתיו על ה-A200.

זיו מחכים לך :D .
...
נו, עברו חודשיים...

לא עולה, וגם אם העדכונים ישוחררו בקרוב, לא יעלה על ה-A200 (מה לעשות שיש עוד כמה פרמטרים חסרים).

וכל זה עוד לפני השדרוגים הצפויים אצל הפופקורנים, שיקחו אותם עוד כמה צעדים קדימה...

davidler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #60 

תורכיה,ארגוני זכויות אדם,מדינות ערב ,ועכשיו גם חברת xtreamer .איך אנחנו מצליחים לעשות את זה אולי אנחנו פולניות שאוהבות לחפור

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”