RAM7 כתב:אני משחק ב just cause 2 מזמן ואני מנוסה בזה ו ב just cause 2 וב 1 יש סקס במין כדור פורח באוויר יש מועדון חושפנות יש gta שיש פחות למשל iv יש בו אבל פחות בהכי הרבה יש ב gta the ballad of gay tony ברוב המשימות ואם לא יש אלימות וקללות למשל אתה הולך למועדון מדבר אם איזה אישה אתה הולך איתה לחדר במועדון היא עם חזייה ותחתונים ברוב המקרים מתפשטת ואז הם מזדיינים לפעמים לעתים רחוקות הם הולכים לשירותים סוגרים את הדלת באל לא רואים אותם תגיד לבן שלך אם הוא ירצה תראה לו משחק שקוראים לו
Red Dead Redemption...
מאיזה גיל הייתם נותנים לילד לשחק ב GTA?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
uris כתב:RAM7 כתב:אני משחק ב just cause 2 מזמן ואני מנוסה בזה ו ב just cause 2 וב 1 יש סקס במין כדור פורח באוויר יש מועדון חושפנות יש gta שיש פחות למשל iv יש בו אבל פחות בהכי הרבה יש ב gta the ballad of gay tony ברוב המשימות ואם לא יש אלימות וקללות למשל אתה הולך למועדון מדבר אם איזה אישה אתה הולך איתה לחדר במועדון היא עם חזייה ותחתונים ברוב המקרים מתפשטת ואז הם מזדיינים לפעמים לעתים רחוקות הם הולכים לשירותים סוגרים את הדלת באל לא רואים אותם תגיד לבן שלך אם הוא ירצה תראה לו משחק שקוראים לו
Red Dead Redemption...[/quote
זה דוגמא לילד שמשחק GTA....
ילדים לומדים מדוגמא אישית, אם כהורים נותנים לילד משחק אלים הוא מבין שאלימות זה בסדר - כי הרי אדם שהוא סומך עליו נתן לו אותו
לא כל אחד שמשחק במשחקים אלימים יהפוך לאדם אלים אבל זה יכול להשפיע על הילד גם באופנים אחרים שיתגלו אח"כ (אלימות מילולית, אלימות בכביש וכדומה)
לדעתי חשוב להסביר לילד שבמשחק כזה לא משחקים ויותר חשוב להסביר להורים האחרים באיזה משחק מדובר כדי שהסביבה של הילד תהיה כזאת שתומכת במסר של ההורים ולא סותרת אותו.
לא כל אחד שמשחק במשחקים אלימים יהפוך לאדם אלים אבל זה יכול להשפיע על הילד גם באופנים אחרים שיתגלו אח"כ (אלימות מילולית, אלימות בכביש וכדומה)
לדעתי חשוב להסביר לילד שבמשחק כזה לא משחקים ויותר חשוב להסביר להורים האחרים באיזה משחק מדובר כדי שהסביבה של הילד תהיה כזאת שתומכת במסר של ההורים ולא סותרת אותו.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
nice!olorin כתב:ילדים לומדים מדוגמא אישית, אם כהורים נותנים לילד משחק אלים הוא מבין שאלימות זה בסדר - כי הרי אדם שהוא סומך עליו נתן לו אותו
...
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
Hertz33 כתב:uris כתב:RAM7 כתב:אני משחק ב just cause 2 מזמן ואני מנוסה בזה ו ב just cause 2 וב 1 יש סקס במין כדור פורח באוויר יש מועדון חושפנות יש gta שיש פחות למשל iv יש בו אבל פחות בהכי הרבה יש ב gta the ballad of gay tony ברוב המשימות ואם לא יש אלימות וקללות למשל אתה הולך למועדון מדבר אם איזה אישה אתה הולך איתה לחדר במועדון היא עם חזייה ותחתונים ברוב המקרים מתפשטת ואז הם מזדיינים לפעמים לעתים רחוקות הם הולכים לשירותים סוגרים את הדלת באל לא רואים אותם תגיד לבן שלך אם הוא ירצה תראה לו משחק שקוראים לו
Red Dead Redemption...[/quote
זה דוגמא לילד שמשחק GTA....![]()
...