מצטער. לא איש הוט. סתם אחד עם הגיון תקין....eg99 כתב:אם לנסות לסכם את השתלשלות הדיון עד כה:
- מספר משתתפים בפורום טוען "המודיאל ישודר בהוט. יהיה בסדר." באופן תמוה (בעיני לפחות) - חלקם מכנים משתתפים בשמות ומטיחים האשמות (חומוס, חופרים, מה אתם לא מבינים, גלובס לא אמין וכו). נכנה את אלו - "אנשי הוט".
- אחרים, מסבירים בעדינות כזו או אחרת למה הוט לא בסדר ויס כן. נכנה אותם "אנשי יס".
- מספר משתתפים, יחסית מצוצם, טוען ש"אנחנו מאמינים שבסוף גם הוט תשדר, אבל כרגע אין לכך שום אישור רשמי, ולכן זה לא סופי. כשזה יהיה סופי נסגור את השרשור". נכנה אותם "אנשי העובדות".
עכשיו,
"אנשי הוט" מנסים להסביר ל"אנשי העובדות" שזה לא רציני, תוך התעלמות מוחלטת מהעובדות.
"אנשי יס", נהנים מהספק של אנשי העובדות ומנסים לחמם.
וכל מה שצריך כדי לסגור את השרשור ההזוי הזה, זו הודעה רשמית אחת.
לא הודעה בחצי פה מטעם "אני עובד בחברה", לא מכתבי איום שנשלחים לעיתון במקום לנתבע או לבית המשפט, לא הודעות בפורום לא פעיל.
פשוט הודעה רשמית....
מונדיאל ו HOT
כל השרשור הזה הוא מיותר מיסודו. אני לא יודע מה נציגי YES מוכרים ללקוחות שלהם, אך המונדיאל ישודר באיכות HD גם בחברת HOT.
אף אחד לא שלח אותי, אני עוקב אחרי הפורום שלכם כבר הרבה מאוד זמן ועקב השרשור ההזוי הזה מצאתי לנכון לכתוב לכם, אבל אני רואה שאתם עדיין מתווכחים ביניכם.
בשורה התחתונה מי שמעוניין לחכות להודעה הרשמית - שייחכה, המונדיאל ישודר בכל מקרה גם ב- HOT באיכות HD ללא צל של ספק.
אף אחד לא שלח אותי, אני עוקב אחרי הפורום שלכם כבר הרבה מאוד זמן ועקב השרשור ההזוי הזה מצאתי לנכון לכתוב לכם, אבל אני רואה שאתם עדיין מתווכחים ביניכם.
בשורה התחתונה מי שמעוניין לחכות להודעה הרשמית - שייחכה, המונדיאל ישודר בכל מקרה גם ב- HOT באיכות HD ללא צל של ספק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אני מבקש להרגיע את הרוחות.
לא יעבור הרבה זמן ונוכל לדעת רשמית. כשהוט יודיעו על כך רשמית זה יהיה רשמי.
מה לא ברור כאן?
לא יעבור הרבה זמן ונוכל לדעת רשמית. כשהוט יודיעו על כך רשמית זה יהיה רשמי.
מה לא ברור כאן?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מי שיש לו ממיר HD יקבל שם ערוץ פתוח שבו ישודר המונדיאל.issue כתב:לא מובן לי מה זה ה"ישודר ללא תשלום" הזה. יש אנשים שיש להם חבילת HD ללא ערוצי ספורט. גם הם נכללים? זה ישודר בערוץ קיים או בערוץ שיפתח לטובת זה?...
אין קשר לחבילת הספורט או בכלל.
יהיה שידור ב HOT
היום מצאתי את זה באתר של הוט נראה לי שזה מספיק אמין יותר מגלובס וכל האתרי החדשות השונים.
hot.JPG
hot.JPG
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
Re: יהיה שידור ב HOT
את זה ראינו כבר פה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 52#1104152OzZzZz כתב:היום מצאתי את זה באתר של הוט נראה לי שזה מספיק אמין יותר מגלובס וכל האתרי החדשות השונים.
hot.JPG...
ופורום שירות של הוט לא אומר כלום, ובטח לא אמין יותר, זו עדיין לא הודעה רשמית.
המונדיאל ישודר בערוץ מיוחד שיהיה פתוח ללא תוספת תשלום לבעלי ממיר HD וללא קשר לחבילות ערוצי HD של הלקוח, ליתר דיוק מדובר על אפיק 511.issue כתב:לא מובן לי מה זה ה"ישודר ללא תשלום" הזה. יש אנשים שיש להם חבילת HD ללא ערוצי ספורט. גם הם נכללים? זה ישודר בערוץ קיים או בערוץ שיפתח לטובת זה?...
אני מנוי של הוט. מדי חודש אני מקבל SMS מהוט שמודיע לי על סרט מתנה שיש ב VOD .. השבוע קיבלתי הודעת SMS שאני מוזמן להנות ממונדיאל באיכות HD ללא עלות בערוץ 511 בממיר החל מה 11.6 ...
בקיצור אנשים המונדיאל ישודר ב HD גם בהוט ! סגור סופית בהחלט !
בקיצור אנשים המונדיאל ישודר ב HD גם בהוט ! סגור סופית בהחלט !
גם אני קיבלתי את ההודעה אתמול.ofer7845 כתב:אני מנוי של הוט. מדי חודש אני מקבל SMS מהוט שמודיע לי על סרט מתנה שיש ב VOD .. השבוע קיבלתי הודעת SMS שאני מוזמן להנות ממונדיאל באיכות HD ללא עלות בערוץ 511 בממיר החל מה 11.6 ...
בקיצור אנשים המונדיאל ישודר ב HD גם בהוט ! סגור סופית בהחלט !...
אם אני זוכר נכון את הנוסח היה רשום "רק לקוחות HOT"
מה יהיה עם מלחמות HOT-yes?
גם אני קבלתי את ה- SMS הזה.ofer7845 כתב:אני מנוי של הוט. מדי חודש אני מקבל SMS מהוט שמודיע לי על סרט מתנה שיש ב VOD .. השבוע קיבלתי הודעת SMS שאני מוזמן להנות ממונדיאל באיכות HD ללא עלות בערוץ 511 בממיר החל מה 11.6 ...
+1ofer7845 כתב:אני מנוי של הוט. מדי חודש אני מקבל SMS מהוט שמודיע לי על סרט מתנה שיש ב VOD .. השבוע קיבלתי הודעת SMS שאני מוזמן להנות ממונדיאל באיכות HD ללא עלות בערוץ 511 בממיר החל מה 11.6 ...