פיקסל שרוף בפיוניר 5090, היבואן (ט.ר) מתנער מאחריות
- ruti_ziv
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
חברים-יש כאן בעייה עקרונית אחת רצינית:
הייבואן לא יכול לקיים חלק חשוב מאד במכלול האחריות שהוא מעניק לחלק גדול מהמוצרים שהוא נותן(אלו שאזלו מהמלאי ואין להם תחליף שווה ערך פחות או יותר במחיר)-והכוונה לנושא החלפת מוצר פגום.
-בעבר-תמיד הוחלף מסך עם פיקסל שרוף אחד בטווח של מספר חודשים מאז הקנייה(בלי שום קשר לחנות שממנה נרכש המסך.
-לייבואן אין כיום "גב" להחלפת מוצר מצד החברה העולמית
-לייבואן אין כיום מסך "שווה ערך" פחות או יותר במחיר ל 5090 (המסך הבא אחריו הוא ה- KRP שיקר מה 5090 בכמה אלפיות טובות.
-לדעתי האישית-החנות המיתמחה שממנה נרכש המסך נמצאת גם בבעייה מול הייבואן
לפיכך-לדעתי יש כאן קייס משפטי כנגד הייבואן שלא יכול לעמוד בתנאי אחריות שלהם זכאים הלקוחות ושניתנו להם בעבר.אם הם לא יכולים לעמוד בתנאים אלו-שלא ימכרו מסכים!
הייבואן לא יכול לקיים חלק חשוב מאד במכלול האחריות שהוא מעניק לחלק גדול מהמוצרים שהוא נותן(אלו שאזלו מהמלאי ואין להם תחליף שווה ערך פחות או יותר במחיר)-והכוונה לנושא החלפת מוצר פגום.
-בעבר-תמיד הוחלף מסך עם פיקסל שרוף אחד בטווח של מספר חודשים מאז הקנייה(בלי שום קשר לחנות שממנה נרכש המסך.
-לייבואן אין כיום "גב" להחלפת מוצר מצד החברה העולמית
-לייבואן אין כיום מסך "שווה ערך" פחות או יותר במחיר ל 5090 (המסך הבא אחריו הוא ה- KRP שיקר מה 5090 בכמה אלפיות טובות.
-לדעתי האישית-החנות המיתמחה שממנה נרכש המסך נמצאת גם בבעייה מול הייבואן
לפיכך-לדעתי יש כאן קייס משפטי כנגד הייבואן שלא יכול לעמוד בתנאי אחריות שלהם זכאים הלקוחות ושניתנו להם בעבר.אם הם לא יכולים לעמוד בתנאים אלו-שלא ימכרו מסכים!
- XEON
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 544
HDfreak,
האם אמרת להם בטלפון שזה פיקסל אחד ?
אתה בטוח שזה פיקסל 1 ולא יותר שהם צמודים ?
תבדוק טוב,עם זכוכית מגדלת !?
בהצלחה !!!
בהצלחה !!!
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- ruti_ziv
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
מה זה משנה? גם עבור פיקסל אחד היה נהוג להחליף מסך מסוג זהXEON כתב:HDfreak,
בהצלחה !!!...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
טכנית לאולסייל יש יותר כח בגלל שהם מוכרים יותר מסכים זולים.
מעשית חנויות מתמחות קונות מסכים גדולים ויוקרתיים יותר. לאולסייל אין רצון או כח לטפל בך שניה אחרי שנגמרה העסקה.
חנויות מתמחות חיות רק בזכות לקוחות חוזרים והם סופר חשובים ליבואנים.
לכן הם צריכים להלחם עבורך ויש להם לרוב כח רב מול היבואן.
מעשית חנויות מתמחות קונות מסכים גדולים ויוקרתיים יותר. לאולסייל אין רצון או כח לטפל בך שניה אחרי שנגמרה העסקה.
חנויות מתמחות חיות רק בזכות לקוחות חוזרים והם סופר חשובים ליבואנים.
לכן הם צריכים להלחם עבורך ויש להם לרוב כח רב מול היבואן.
- daycalon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: daycalon
יבואן שלא יכול לעמוד באחריות של מוצר מסוים שלא ימכור אותו.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
daycalon כתב:יבואן שלא יכול לעמוד באחריות של מוצר מסוים שלא ימכור אותו....
אבל הוא עומד
פשוט רבים כאן חושבים שהוא צריך להתאמץ יותר
-
HDfreak
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
שלום לכולם,
שוב תודה על התגובות, לדעתי הנושא חשוב (לא בגלל האינטרס האישי) מפני שכמו שרבים ציינו וחוו, פיקסלים שרופים במסך זו "תופעה" שכיחה, אך האם התופעה אמורה להיות מקובלת?
רק מפני שהיצרנים "מכסתחים" את עצמם באחריות, האם אנחנו כלקוחות אמורים לקבל את ה"סטנדרט" הזה?
קחו למשל את המקרה שלי, רכשתי מסך "יוקרתי" מוצר "פרימיום" אם תרצו מסיבה עיקרית אחת. (ואני מתאר לעצמי שזו גם הסיבה שרוב הלקוחות שרכשו את אותו המסך) והסיבה היא איכות תמונה!
האם לדעת היצרנים אדם אשר רכש מסך יוקרתי בגלל איכות תמונה לא ישים לב לפיקסל שרוף? האם הוא יוכל "לחיות" עם זה?! מבחינתי התשובה היא חד משמעית לא!
מצאתי את עצמי בוויכוח עם מנהל המכירות הארצי של ט.ר. האם אני רואה את הפיקסל השרוף או לא? חשבתי שאני הוזה, הוא התווכח איתי שממרחק 3 מ' לא רואים וממרחק 2.5 מ' זה "פחות מורגש" ואם אני אעמוד בזווית של 67 מעלות אז ההבהוב יהיה פחות מורגש.. נו באמת!!
כפי שציינתי אני מגדיר את עצמי כחד עין, וזו הסיבה שרכשתי מסך כה יקר!! אז מעכשיו אני חייב לשבת במרחק של 4 מ' בזוית של 67.5 מעלות בשביל לא לראות הפיקסל השרוף.
יצרן/יבואן שמכבד את עצמו היה דואג להחליף לי את המסך! לא ייתכן שפיוניר לא מיצרים חלקי חילוף!! אין מצב שפיוניר פשוט תתן תשובה של "סורי הפסקנו לייצר" בתקופה יחסית קצרה אחרי שיצא הדגם האחרון.
לגבי העצות של כולם לפנות לחנות שממנה נרכש המסך אז כמובן שעשיתי זאת, סטריאו סטאר לא התנערו אבל קודם הפנו אותי ליבואן, לאחר שקבלתי את התשובה של "זה סטנדרט עולמי" פניתי אל סטריאו סטאר שוב ואני עדיין ממתין לתשובות.
אעדכן בהמשך..
שוב תודה על התגובות, לדעתי הנושא חשוב (לא בגלל האינטרס האישי) מפני שכמו שרבים ציינו וחוו, פיקסלים שרופים במסך זו "תופעה" שכיחה, אך האם התופעה אמורה להיות מקובלת?
רק מפני שהיצרנים "מכסתחים" את עצמם באחריות, האם אנחנו כלקוחות אמורים לקבל את ה"סטנדרט" הזה?
קחו למשל את המקרה שלי, רכשתי מסך "יוקרתי" מוצר "פרימיום" אם תרצו מסיבה עיקרית אחת. (ואני מתאר לעצמי שזו גם הסיבה שרוב הלקוחות שרכשו את אותו המסך) והסיבה היא איכות תמונה!
האם לדעת היצרנים אדם אשר רכש מסך יוקרתי בגלל איכות תמונה לא ישים לב לפיקסל שרוף? האם הוא יוכל "לחיות" עם זה?! מבחינתי התשובה היא חד משמעית לא!
מצאתי את עצמי בוויכוח עם מנהל המכירות הארצי של ט.ר. האם אני רואה את הפיקסל השרוף או לא? חשבתי שאני הוזה, הוא התווכח איתי שממרחק 3 מ' לא רואים וממרחק 2.5 מ' זה "פחות מורגש" ואם אני אעמוד בזווית של 67 מעלות אז ההבהוב יהיה פחות מורגש.. נו באמת!!
כפי שציינתי אני מגדיר את עצמי כחד עין, וזו הסיבה שרכשתי מסך כה יקר!! אז מעכשיו אני חייב לשבת במרחק של 4 מ' בזוית של 67.5 מעלות בשביל לא לראות הפיקסל השרוף.
יצרן/יבואן שמכבד את עצמו היה דואג להחליף לי את המסך! לא ייתכן שפיוניר לא מיצרים חלקי חילוף!! אין מצב שפיוניר פשוט תתן תשובה של "סורי הפסקנו לייצר" בתקופה יחסית קצרה אחרי שיצא הדגם האחרון.
לגבי העצות של כולם לפנות לחנות שממנה נרכש המסך אז כמובן שעשיתי זאת, סטריאו סטאר לא התנערו אבל קודם הפנו אותי ליבואן, לאחר שקבלתי את התשובה של "זה סטנדרט עולמי" פניתי אל סטריאו סטאר שוב ואני עדיין ממתין לתשובות.
אעדכן בהמשך..
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
גם כן עושה חשק לרכוש מ ט.ר עם תגובה כזוHDfreak כתב:שלום לכולם,
אעדכן בהמשך.....
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
לצערי גם לי לא הלך בקלות בזמנו עד שהוחלף לי המסך.
עברתי תלאות לא קלות עד שהתרציתי.
גם אני חשבתי שלמוצר פרימיום כזה מגיע שירות ויוצאים מן הכלל קצת מעבר לרגיל.
מה שאני יכול להגיד לסיכומו של עניין הוא:
1. אתה נפלת על תקופה חסרת מזל, אין מסכים במלאי וגם המלאי לא אמור להתחדש עקב הסטטוס של פיוניר העולמית בהיבט של ייצור.
2. פיקסל שרוף לא ניתן לתיקון, ה"תיקון" במקרה שלך הוא החלפת מסך.
3. עם כל הכבוד לט.ר הם יבואים יחסית קטנים ואין להם כוח כמו ליבואנים גדולים כמו סמליין ויורוקום.
4. הפיקסל השרוף אינו מעיד על משהו לא תקין במסך, מדובר עם פגם זניח שלא מצריך תיקון ו\או החלפת מסך בהכרח.
5. אני לא מבין איפה סטריאו סטאר בכל הסיפור
6. אני הייתי ממנף את החלפת הדגם שהוא הקייס היותר רציני שיש לך בעניין.
עברתי תלאות לא קלות עד שהתרציתי.
גם אני חשבתי שלמוצר פרימיום כזה מגיע שירות ויוצאים מן הכלל קצת מעבר לרגיל.
מה שאני יכול להגיד לסיכומו של עניין הוא:
1. אתה נפלת על תקופה חסרת מזל, אין מסכים במלאי וגם המלאי לא אמור להתחדש עקב הסטטוס של פיוניר העולמית בהיבט של ייצור.
2. פיקסל שרוף לא ניתן לתיקון, ה"תיקון" במקרה שלך הוא החלפת מסך.
3. עם כל הכבוד לט.ר הם יבואים יחסית קטנים ואין להם כוח כמו ליבואנים גדולים כמו סמליין ויורוקום.
4. הפיקסל השרוף אינו מעיד על משהו לא תקין במסך, מדובר עם פגם זניח שלא מצריך תיקון ו\או החלפת מסך בהכרח.
5. אני לא מבין איפה סטריאו סטאר בכל הסיפור
6. אני הייתי ממנף את החלפת הדגם שהוא הקייס היותר רציני שיש לך בעניין.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- daycalon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: daycalon
ולתמחר מסך איכותי ככול שיהיה ב 20-30 k אין להם בעיה.
בארץ בכול תחום כשאתה בה לקנות ילקקו לך מכול הכוונים.
תתקל בבעיה תחפש את החברים.
בארץ בכול תחום כשאתה בה לקנות ילקקו לך מכול הכוונים.
תתקל בבעיה תחפש את החברים.
- קרוקס44
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
מקריאת השרשור אני לא מבין איפה ט.ר. בסיפור? האם בגלל שלא יהיו להם יותר מסכים של פיוניר הם מרשים לעצמם לשים *** על אחרוני הלקוחות שלהם?
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
גם אני הייתי במצב די דומה . מול יבואן די גדול ומותג סופר ענק . ועברתי את כל סוגי התלאות שיש כדי שיחליפו לי מסך .
לאחר מכן רכשתי מסך מחנות מתמחה שהיא באמת מתמחה ...................
והבנתי איזה כח יש לו מול היבואן של אותו מותג הוחלף לי מסך מבלי שנכנסתי בכלל לתמונה .
אז כל מי שכתב בשרשור הזה............. שחנות מתמחה היא אינה חלק מהעמידה מול היבואן של אותו מותג .
גורם בכך שהוא מחליש את הכח של החנויות המתמחות .
לאחר מכן רכשתי מסך מחנות מתמחה שהיא באמת מתמחה ...................
והבנתי איזה כח יש לו מול היבואן של אותו מותג הוחלף לי מסך מבלי שנכנסתי בכלל לתמונה .
אז כל מי שכתב בשרשור הזה............. שחנות מתמחה היא אינה חלק מהעמידה מול היבואן של אותו מותג .
גורם בכך שהוא מחליש את הכח של החנויות המתמחות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
9000es,
יש גבול לכוח שיש לחנות מתמחה, במקרה הזה עם ט.ר ועם המצב של פיוניר אני בספק כמה היא תוכל לעזור...
מקווה שאתבדה.
יש גבול לכוח שיש לחנות מתמחה, במקרה הזה עם ט.ר ועם המצב של פיוניר אני בספק כמה היא תוכל לעזור...
מקווה שאתבדה.
שחר
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
spacedudespacedude כתב:9000es,
מקווה שאתבדה....
בינתיים החנות המתמחה הזו לא הוכיחה שום דבר . ולא ביצעה שום פועלה ותמיכה כל שהיא בלקוח שלה .
- HDMI
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
צודק לחלוטין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!9000es כתב:spacedudespacedude כתב:9000es,
מקווה שאתבדה....
בינתיים החנות המתמחה הזו לא הוכיחה שום דבר . ולא ביצעה שום פועלה ותמיכה כל שהיא בלקוח שלה ....
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

לא הבנתי9000es כתב:
גורם בכך שהוא מחליש את הכח של החנויות המתמחות ....
- קרוקס44
-
- חבר ותיק

ז"א שבניגוד לכל מה שנאמר בדרך כלל באתר רצוי לקנות בחנות מתמחה בדיוק בשביל מקרים כאלה, הרי שאם חנות מתמחה לא עוזרת אז בשביל מה ללכת לשם?
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

אני חושב שההגדרה לחנות מתמחה היא רחבה מאוד
אנחנו בישראל
ויש כאן קומבינות ולא שרות אחיד
לא משנה אם באת ממתמחה או לא
כדאי לקנות אצל מי שיש לו יותר כוח וקומבינות על היבואן
שלא תבינו לא נכון, אני סולד משקם אלקטריק, אלמ ודומיהן.
אבל מי שמקלב שם שרות טוב ומחיר טוב.
לא רואה סיבה שלא ירכוש שם.
אנחנו בישראל
ויש כאן קומבינות ולא שרות אחיד
לא משנה אם באת ממתמחה או לא
כדאי לקנות אצל מי שיש לו יותר כוח וקומבינות על היבואן
שלא תבינו לא נכון, אני סולד משקם אלקטריק, אלמ ודומיהן.
אבל מי שמקלב שם שרות טוב ומחיר טוב.
לא רואה סיבה שלא ירכוש שם.
העם דורש..... כל מיני דברים
- קרוקס44
-
- חבר ותיק

ההנחה הרווחת כאן היא שלחנויות מתמחות יש אצל היבואן כח/קומבינה/יחס טוב-תקרא לזה איך שאתה רוצה ,וחבל שזה לא נראה כאן
הבעיה שמדובר כאן ביבואן שלכאורה סגרו לו את הבסטה (מכיוון פיוניר) בנושא מסכי איכות אז הוא מרשה לעצמו להתנהג כפי שהוא מתנהג
הבעיה שמדובר כאן ביבואן שלכאורה סגרו לו את הבסטה (מכיוון פיוניר) בנושא מסכי איכות אז הוא מרשה לעצמו להתנהג כפי שהוא מתנהג
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
אם עכשיו זה כך , מה יקרה עם אלו שרכשו מסכי פיוניר לאחרונה?
אותי זה היה מדאיג,
אותי זה היה מדאיג,