הזמנתי אקסטרימר פרו!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #41 

אנחנו לא יודעים ומחכים לעדכון.
אנחנו מצפים לעיכוב של שבועיים....
כן זה מסתדר...
ואין להם מספרי מעקב?
שטויות.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #42 

אותי מעניין מה הקשר בין הענן לבין משלוחים מהונג קונג למזרח הרחוק, אוסטרליה, ארה"ב ואף ישראל.
אם יש צוואר בקבוק בחברות השילוח הוא במחסנים שלהם - סחורה שאמורה לעבור ליעדים אחרים לא אמורה להתעכב.

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #43 

לי נראה כמו התתממות לחשוב שאם כל אירופה משותקת הדבר לא ישפיע על טיסות מטען לכל העולם.
חוץ מזה אני מניח שרבים מלקוחותיהם באירופה, ועבורם העיכוב מקבל משנה תוקף.

מאד מבדח לראות איך אסון טבע מהווה סיבה למסיבה לחבורת "האנטי אקסטרימר".
באמת חברת אקסטרימר הזמינה את התפרצות הר הגעש ממש סמוך להשקת המוצר כדי לתרץ עיכובים במשלוח.
כנראה יש להם קשרים חזקים "למעלה".

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #44 

lioreem,
אין לי ספק שאם אירופה משותקת זה ישפיע על כל העולם.
יש לי ספק שאם יש להם כבר מכשירים מוכנים להפצה, הם לא העבירו כמה למקורבים שיכתבו ביקורות בלעדיות.

אני לא אמרתי שהם "הזמינו" את אסון הטבע ואני לא פתחתי את הנושא, אבל תסלח לי - קיבלתי מוצר מארה"ב שהזמנתי שלושה ימים לפני התפרצות הר הגעש, שהגיע בטיסה (UPS) - למה ל zagg זה עובד ולאקסטרימר לא?

ואגב,
Osherov, כנראה ש lioreem רואה את העובדה שקנית C200 כמשהו שמשייך אותך ל"מועדון האנטי-אקסטרימר"...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #45 

liorreem,
אני הרי בטח לא שייך לקבוצת "האנטי אקסטרימר" (אני זה שכמדומני רשמתי את המונח הזה פה בפעם הראשונה באחד השרשורים)
אני התחיל מהסוף, אני בטוח שהם ישיקו את ה PRO (ואני לא מתכוון לחצי שנה מהיום), רק השאלה היא מתי זה בדיוק יקרה?!

אני עקבתי ועוקב הרבה אחרי ההודעות של החבר'ה שם ב Xtreamer בנוגע ל PRO (למרות שכבר אין לי צורך בו, עדיין, ההתנהלות שלהם מסקרנת אותי). הדבר המוזר והמציק אצלם, הוא לא הדחייה של השקת המוצר. את הדחיות אני מקבל (כל עוד זה בגבול הסביר), מכיוון שאני באמת מכיר ומבין את הגבול הדק בין מחלקת שיווק (הבטחה של לוחות זמנים על מנת לקבל כמה שיותר הזמנות) אל מול המציאות (המרחק בין הזמן שהשיווק הבטיח למה שמחלקות הפיתוח מבטיחות (שאגב, גם הזמן הזה בדר"כ נדחה כי גם "הבטחות" הפיתוח הם לא מדע מדויק)). הדבר המציק הוא, שהם כל הזמן מסתירים את הסיבות האמתיות לדחייה\בעייה שיש, ומספרים סיפורים תמוהים ומוזרים לגבי זה. לדוגמה, ה PRO היה אמור להיות מושק בתחילת אפריל..הם דחו את ההשקה בשבועיים (כבר לא זוכר מה הייתה הסיבה שם)...אח"כ הם דחו את זה לסוף החודש (תחילת מאי) בטוענה של shipment logistics :roll: ...עכשיו את הודעת הדחייה הזאת הם פרסמו ביום בו המוצר אמור היה להיות מושק! (יום חמישי שעבר). מה! הם לא ידעו לפני כן שיש להם בעיה? לא יכלו להודיע לאנשים שבוע לפני, באיזה הודעה לקונית בפורום שלהם? מהדחייה האחרונה ומחוסר פרסום הסיבה האמתית לדחייה (ברור שזה קשור לדחייה בזמני פיתוח המוצר) ברור לי שהמוצר לא מוכן להשקה ולכן אין סיכוי שתוך שבועיים הכל יושלם והמוצר יושק! לכן מההתנהלות שלהם גם היה ברור לי שאת האמת הם שוב לא יספרו לנו ויחפשו תירוץ נוסף לדחות את השקת המוצר, מפה כבר היה לי חשד שהם הולכים להתלבש על הר הגעש באיסלנד, ששוב הסיבה היא מגוחכת בעיני אבל נשמעת טוב כי הרי מה אפשר לעשות נגד איתני הטבע! (ייתכן שבגלל הר הגעש הם לא היו מצליחים לספק את כל X ה PRO-ים שנמכרו בזמן, אבל לבטח הם היו יכולים לספק X-Y מערכות בזמן). הוכחה נוספת שאין להם היום שום דבר ביד היא שאם באמת היה מוצר מוגמר (ועל פי הפרסומים שלהם הרי מבינים שהמוצר מוגמר, כי הדחיות עליהן הם דיברו קשורות להר הגעש וללוגיסטיקה ולא לפיתוח, והרי על פי לוחות הזמנים שלהם הוא הסתיים), ברור שאם זה היה נכון אז שיווקית היו מייד מעלים סרטונים, היו מייד מציגים את ה PRO באיזה מסיבת השקה, היו מייד מעלים תמונה של פורמט אודיו חדש מנוגן על המכשיר, היו מייד מנסים לשלוח אפילו כמות קטנה למספר לקוחות רק כדי להראות שזה לא סתאם דיבורים. דבר כזה היה מעלה את המכירות אצלם בטירוף אבל הם לא עושים את זה כי פשוט אין להם את מוצר! גם הסיבה שהם מבצעים טפטופי דחיות קצרות (כל פעם בשבועיים) ולא דחייה אחת ארוכה (נניח חודשיים) היא פשוטה מאוד ונובעת מהצורך למכור, במידה והיו דוחים את המוצר בחודשים שלמים הרבה מאוד אנשים היו מייד מבטלים את ההזמנה והרבה אחרים שתכננו לרכוש יחליטו מייד לחכות עם זה.

ההחלטה לא לפרסם את האמת היא מוזרה בעיני כי לדעתי זה פוגע בהם הרבה יותר ככה. אנשים פחות מאמינים לפירסומים שלהם. הם היו מוצאים הודעה מסודרת שמדברת על דחייה של חודש וחצי בגלל בעיות פיתוח כאלה ואחרות ובגלל שהם רוצים להוציא מוצר בשל יותר בלי באגים (עם איזה עקיצה לפופקורן) ואני בטוח שאנשים היו אומנם מתאבסים אבל אומרים לעצמם "וואלה ככה זה בשוק הזה, נחכה עוד חודש וחצי"

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #46 

אריה - אז באיזה מחנה אתה כרגע?

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #47 

כן, באמת, מאז שקנית את הפופקורן אתה נשמע כמו uriler :lol: :lol: :lol:

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

אולי באמת אין להם כלום ביד, והם בכלל לפני פשיטת רגל, והם יסחטו מאיתנו את הדמי ביטול של 10 יורו ויסגרו את החברה?
ברררררררר.....
עם תיאוריות קונספירציה אפשר להגיע רחוק...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #49 

liorreem כתב:אולי באמת אין להם כלום ביד, והם בכלל לפני פשיטת רגל, והם יסחטו מאיתנו את הדמי ביטול של 10 יורו ויסגרו את החברה?
ברררררררר.....
עם תיאוריות קונספירציה אפשר להגיע רחוק...
...
ממש לא אמרתי שאין להם כלום...ליהפך אני בטוח שיש להם משהו ביד אבל המשהו הזה היום לא מוכן ולכן ההשקה שלו תדחה...השאלה שנשאלת היא מה הבעייה שיש להם (האם זה קשור ל SKD שזיו דיבר עליו או זה משהו אחר) וחשוב מכך מתי באמת הם ישחררו את המוצר.

שים לב שאני לא יוצא מתוך נקודה שהם מלכתחילה ידעו שאין להם משהו והמטרה היחידה שלהם הייתה להשיג כסף על הזמנות מוקדמות! ברור שזה לא היה המצב, אני בטוח שהיה להם משהו והם היו מאוד אופטימיים ואבל עכשיו בשטח זה קצת יותר מסובך (ועד עכשיו אין לי שום בעייה עם זה) אבל הם החליטו למדר אותנו וזאת הבעייה שלי וחמור מכך לא לספר את האמת על המצב והסיבות

איתי,
אני במחנה שעדיין חושב שזאת עיסקה מעולה רק צריך להמתין בשבילה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #50 

מה שיכול להיות, זה שהם בסוף מחכים לדגם אחר של ג'וק כמו עם הPLAY!ON DVR.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #51 

Itay_Pollak כתב:מה שיכול להיות, זה שהם בסוף מחכים לדגם אחר של ג'וק כמו עם הPLAY!ON DVR.
...
איתי,
היית קרוב!
הנה הגירסה הבאה שלהם :D
(נלקח מהודעה של משתמש frodo בפורום שלהם)

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #52 

גדול!!! :lol: :lol: :lol:

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #53 

ציטוט מעניין של Site Chief Admin מהפורום של אקסטרימר:

This is the actual situation. We understand that people will be unhappy and will look for someone to blame.
Please remember, that if you want to cancel your order and get a full refund - now is the time.

אני מבין שכעת אפשר לבטל את ההזמנה ללא דמי ביטול.
זה סימן טוב או רע? אני יכול לחשוב על סיבות לכאן ולכאן,
אבל נראה שהם מנסים להיות פייריים.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #54 

liorreem כתב:ציטוט מעניין של Site Chief Admin מהפורום של אקסטרימר:

This is the actual situation. We understand that people will be unhappy and will look for someone to blame.
Please remember, that if you want to cancel your order and get a full refund - now is the time.

אני מבין שכעת אפשר לבטל את ההזמנה ללא דמי ביטול.
זה סימן טוב או רע? אני יכול לחשוב על סיבות לכאן ולכאן,
אבל נראה שהם מנסים להיות פייריים.
...
קראתי את זה ובאמת נראה לי שהייתה פה איזה פליטת פה שלו, כי אם המשפט הזה היה מתוכנן לגמרי, זה לא סימן טוב. לדעתי הוא סתאם רצה לומר שהאנשים תמיד יכולים לבטל ואף אחד לא מוחזק כבן ערובה על ידם!....אגב, אני בטוח שעדיין לא תקבל את כל הכסף כי הם יקחו לך את ה 10 יורו דמי ביטול.

אגב, הם שלחו לי הודעה אתמול שה refund ניתן לי, למרות שעדיין אני לא רואה את הכסף נכנס דרך כרטיס האשראי שלי....נחכה עוד יום ונראה

freddi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

הם לא כ"כ גרועים ....

שליחה #55 

הנה מה מה שכתבו לי אחרי דין ודברים:

"Xtreamer.net Shop Said:

Dear Alfred .
cancelation fees•
We will refund your account within full amount .

xtreamer sales team

--------------------------------------------------------------------------------

ובכלל אין מה לרדת כל כך הרבה על המכשיר שלהם...
ואת זה אני אומר אחרי "עבודה" של יום עם ה-C200 (שהגיע עם FW ישן, בלי דונגל ובעיית ליפ-סינק מטורפת)
בקיצור, לעמך הייתי ממליץ עדיין רק על ה-Xtreamer, מבחינת מחיר ופשטות.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #56 

טיסות Cargo לארץ, גם מסין וארה"ב, עוברות בד"כ (כשאין אפשר וולקני) דרך אירופה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #57 

Freddi,

גם אני חשבתי ככה, אבל העובדה שאבא שלי (די מבוגר) צריך בכל פעם שהוא רוצה להפעיל את האקסטרימר לעבור מהספה לשולחן מול הטלוויזיה די שינתה את דעתי...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #58 

freddi,
קיבלת כבר את ההחזר מהם?
מתחיל להדאיג אותי ההבטחה שלהם שהם ביצעו אצלי את ההחזר למרות שעדיין אני לא רואה את זה באתר של חברת האשראי שלי. כשאני שואל הם עונים לי שהם בדקו כמה פעמים (כשאומרים לי משפט כזה אני מייד מתחיל לדאוג)

freddi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #59 

osherov כתב:freddi,
קיבלת כבר את ההחזר מהם?
מתחיל להדאיג אותי ההבטחה שלהם שהם ביצעו אצלי את ההחזר למרות שעדיין אני לא רואה את זה באתר של חברת האשראי שלי. כשאני שואל הם עונים לי שהם בדקו כמה פעמים (כשאומרים לי משפט כזה אני מייד מתחיל לדאוג)
...
אני נוטה לתת לכל ספק לפחות שבוע לביצוע החזרים.
לפני זה אני כרגיל כלל לא בודק.
גם את חיובעוד לא בדקתי :roll:

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #60 

osherov כתב:freddi,
קיבלת כבר את ההחזר מהם?
...
היום סוף-סוף הגיע ההחזר לחשבון שלי על ה Xtreamer PRO שביטלתי לפני שבוע וחצי :)
-הם הבטיחו מרגע הביטול שאחרי שבוע ההחזר יתבצע
-אחרי שבוע הם עדכנו אותי שהם ביצעו את ההחזר (יום ראשון האחרון)
-אחרי שלא ראיתי את הכסף בפעולות האחרונות בכרטיס האשראי, שלחתי להם,כעבור יומיים, שאלה לגבי זה
-תשובתם הייתה שהם בדקו שוב וההחזר התבצע
-חיכיתי עוד יום (רביעי) ועדיין שוב דבר, ואני בינתיים הופך להיות פרנואידי משהו, דרשתי להבין איך ייתכן שזה עודכן אצלי
-תשובתם הייתה שתוך שבועיים אני אקבל הסף רשמית דרך כרטיס האשראי
-הפכתי לפרנואיד++ וכבר חשבתי שהם בדרך לעקוץ פה בגדול
-אז היום בבוקר, סוף טוב הכול טוב, אני מגלה שהכסף נכנס לחשבון :o

ת'אמת, כנראה, הייתי פרנואיד מידי
ובסופו של עניין הכל היה תקין :oops:

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”