Itay_Pollak כתב:TANDBERG, תגיד - כמה אנשים שמעת שהסמארטפון שלהם מתעלה על האייפון? מה שבנוסף צריך לזכור - זה שאנחנו המשתמשים המיוחדים - אנחנו הבעייתיים.
נו בחייאת - כמה אנשים ינסו לחבר את המכשיר למסך חיצוני? כמה פעמים עשית את זה עם הלפטופ שלך?
הכרטיס SD זה הדבר היחידי שבאמת הזוי בכל הסיפור.
החכמה שלהם זה להיות הראשונים - ולהביא משהו ברמה כזו - שזה נתפס לך בראש. כמו המילה פלאפון או פריג'ידר בישראל.
הרי נגן MP3 זה אייפוד וטלפון חכם זה אייפון (אצל רוב האנשים)
HTC? שו הדה? **** (ZUNE) - למה אתה מקלל?

...
איתי, כל מי שמשתמש בסמארטפון נתמך אנדרואיד יגיד שהוא טוב יותר (גילוי נאות - אני עם N95 8GB) ואני באמת מאמין שהאנדרויאד ייקח באיזה שהוא שלב, המחיר ? חיקוי של האייפון. שוב - ממשק מעולה.
חיברתי את הלפטופ שלי למסך כי זה יותר איכותי ונוח, אגב - מסך 40 אינץ' כמסך מחשב עושה פלאים לנוחות. עוד נקודה - ההורים שלי מתחילים את ה60 שלהם בזמן הקרוב, הם אשכרה חיברו את הEEE שלהם למסך ועשו שיחת סקייפ עם פלזמה 42 !!! וזה לא היה רעיון שלי. וראו טוב מאוד (טוב הצד השני מחו"ל אז יש רוחב פס...)
ריבוי ציוד proprietary אצל אפל זה מה שמעצבן אותי - הכל הולך לunified אבל הם בשלהם, ואיכשהו אף אחד לא מבין את זה, זו הדרך להיות שבוי של מישהו.
כן - הIPHONE יהיה שם גנרי, זה בלתי נמנע.
לגבי HTC - שיווק, שיווק, שיווק, זה מה שיש לי לענות.
הZUNE ? אל תגרום לי לבכות, אני ממתין שאולי יביאו את המכשיר לישראל, נראה לי מגניב. יש לי IPOD ואני לא משתמש בו, אני משתמש בנגן של הנוקיה - נוח, יחסית איכותי (אל תתנפלו עלי - אודיופילים...) ואפשר לחבר אותו לכל מחשב ולהעביר כל שיר שאני רוצה - אפילו בBT. תנסה לעשות את זה באפל.
אולי אני זה שהפוך, אולי אני זה שמחפש פונקציות אחרות. אני באמת לא פוסל.