FW חדש ל PS3. רוצח ה Linux
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נשמע לי הגיוני לגמרי מבחינה חוקית.
מקווה שזה יתחיל איזה גל של באלאגן באירופה שיגרום לסוני לחזור בה.
מקווה שזה יתחיל איזה גל של באלאגן באירופה שיגרום לסוני לחזור בה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
AMAZON נתנה מטעם עצמה החזר כספי ללקוח שטען שכרגע המכשיר לא מספק מה שהובטח אחרי הורדת התמיכה בלינוקס:
http://www.bit-tech.net/news/gaming/201 ... -removal/1
מסתבר שלפי החוק האירופאי המוכר/החנות אחראית על קיום החוק (במקרה הזה פגיעה בתכונות שהובטחו במכשיר בעת רכישתו) ולא היצרן. אמזון פיצו את הלקוח ב 20 אחוז משווי הרכישה.
http://www.bit-tech.net/news/gaming/201 ... -removal/1
מסתבר שלפי החוק האירופאי המוכר/החנות אחראית על קיום החוק (במקרה הזה פגיעה בתכונות שהובטחו במכשיר בעת רכישתו) ולא היצרן. אמזון פיצו את הלקוח ב 20 אחוז משווי הרכישה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מיותר לציין שחייבים את הקבלה ו/או החשבונית.
מיותר לציין שחלק נכבד מרוכשי אמזון לא ישמרו או לא שמרו על החשבונית שלהם.
לא יעזור כלום, המהלך הזה, מסריח ככל שיהיה - עבר כמה עיניים של עורכי דין, לא סביר שזו החלטה אימפולסיבית.
מיותר לציין שחלק נכבד מרוכשי אמזון לא ישמרו או לא שמרו על החשבונית שלהם.
לא יעזור כלום, המהלך הזה, מסריח ככל שיהיה - עבר כמה עיניים של עורכי דין, לא סביר שזו החלטה אימפולסיבית.
Vocare Ad Regnum
- Huber
- חבר במועדון HT

LGJ: Does PS3 Firmware 3.21 come with a refund?
http://www.joystiq.com/2010/04/15/does- ... -a-refund/
מאמר מעניין שמסביר מי ואם בכלל זכאי לזיכוי באירופה ובארה"ב.
http://www.joystiq.com/2010/04/15/does- ... -a-refund/
מאמר מעניין שמסביר מי ואם בכלל זכאי לזיכוי באירופה ובארה"ב.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

עכשיו סוני נכנסים לשלב הבא, קיבלתי מייל עם עדכון תנאי שימוש:
הנה הלינק והנה מה שאני חושב שהתכוונו אליו.
http://us.playstation.com/support/usera ... _001_TOS_T
[left]
הנה הלינק והנה מה שאני חושב שהתכוונו אליו.
http://us.playstation.com/support/usera ... _001_TOS_T
[left]
[/left]You may not use, make, or distribute unauthorized software or hardware in conjunction with Sony Online Services, or take or use any data from Sony Online Services to design, develop or update unauthorized software or hardware, including cheat code software or devices that circumvent any security features or limitations included on any software or devices.
*You may not attempt to hack or reverse engineer any code or equipment in connection with Sony Online Services....
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש סיכוי שזה גם מתייחס לכל הפריצות שהיו לאחרונה לPSN ולאוו דווקא לענייני הפריצה של הלינוקס.
תביעה יצוגית בקליפורניה כנגד סוני בשל הורדת הפיצ'ר של OtherOS :
http://www.maxconsole.net/content.php?3 ... of-OtherOS
בתביעה זו התובע מציג הוכחות שסוני השתמשה בתכונה זו כמקדם מכירות של ה PS3 וכביכול "מכרה" את ה PS3 כמחשב לכל דבר...
http://www.maxconsole.net/content.php?3 ... of-OtherOS
בתביעה זו התובע מציג הוכחות שסוני השתמשה בתכונה זו כמקדם מכירות של ה PS3 וכביכול "מכרה" את ה PS3 כמחשב לכל דבר...
Natural Born Gamer
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

עברתי ככה ברפרוף על התביעה שהוצגה (מצורף שם קישור לסריקה של התביעה בקובץ pdf)
נראה לא רע. אני בעד.
נראה לאן זה יוביל..
נראה לא רע. אני בעד.
נראה לאן זה יוביל..
- Huber
- חבר במועדון HT

גם אני בעד שהתובעים יזכו - אני נגד הורדת פיטצ'רים ממוצר אחרי רכישתו. חייבים לעשות קווים אדומים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

Huber, אם זה הרע במיעוטו - קרי יפרצו את המכשיר דרך הלינוקס - לא עדיף ? כמה אנשים כבר משתמשים בפונקציה הזו ? 100 ? זה מחשב לינוקס חלש מאוד במקרה הטוב. הייתי כועס יותר אם היו מורידים את מערכת הTROPHIES.
יפרצו את המכשיר אם הפונקציה הזו תוחזר, פשוט יפרצו, חברות משחקים לא ישקיעו סנט יותר בפיתוח משחקים ויהיה לך מכשיר ביד שהפוטנציאל שלו אדיר - אבל לא מנוצל, למה ? כמה אנשים התעקשו על משהו שפשוט לא רלבנטי, שדרכו פרצו את המכשיר. אני לא מאמין שההאקר רחוק מפריצת המכשיר ולכן אני כותב שורות אלו.
מה תעשה לאנשים שיפרצו - תחסום אותם מהאון ליין ? זה לא משפיע על שחקני אקס בוקס, אז על סוני כן ?
המדרון מאוד תלול כאן.
בדיוק עכשיו כשיוצאים משחקים כמו UNCHARTED 2 ופיינל פנטזי הבא בטוח יעשה שימוש ב7 הCELL הנותרים, זה הזמן לעבור ממשחקים שעברו עיבוד למשחקים שפותחו עבור הסוני.
תשקול אחד מול אחד - מה עדיף ?
יפרצו את המכשיר אם הפונקציה הזו תוחזר, פשוט יפרצו, חברות משחקים לא ישקיעו סנט יותר בפיתוח משחקים ויהיה לך מכשיר ביד שהפוטנציאל שלו אדיר - אבל לא מנוצל, למה ? כמה אנשים התעקשו על משהו שפשוט לא רלבנטי, שדרכו פרצו את המכשיר. אני לא מאמין שההאקר רחוק מפריצת המכשיר ולכן אני כותב שורות אלו.
מה תעשה לאנשים שיפרצו - תחסום אותם מהאון ליין ? זה לא משפיע על שחקני אקס בוקס, אז על סוני כן ?
המדרון מאוד תלול כאן.
בדיוק עכשיו כשיוצאים משחקים כמו UNCHARTED 2 ופיינל פנטזי הבא בטוח יעשה שימוש ב7 הCELL הנותרים, זה הזמן לעבור ממשחקים שעברו עיבוד למשחקים שפותחו עבור הסוני.
תשקול אחד מול אחד - מה עדיף ?
Vocare Ad Regnum
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
צודק, לראיה ה PSP וסוגיית חוסר התוכן האיכותי עבורו.TANDBERG כתב:Huber, אם זה הרע במיעוטו - קרי יפרצו את המכשיר דרך הלינוקס - לא עדיף ? כמה אנשים כבר משתמשים בפונקציה הזו ? 100 ? זה מחשב לינוקס חלש מאוד במקרה הטוב. הייתי כועס יותר אם היו מורידים את מערכת הTROPHIES.
המדרון מאוד תלול כאן.
תשקול אחד מול אחד - מה עדיף ?...
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

TANDBERG - לא. זה מדרון מאוד חלקלק. אז היום הם מורידים את האופצייה הזו בשביל אבטחה, מה ימנע מהם מחר להשבית משהו אחר יותר חשוב? אם הם לא יכולים לאבטח את המכשיר בלי להרויד מהתכונות שלו - זבשל"ם. אין הצדקה לפגוע בלקוחות שלהם - נקודה.
דבר נוסף - מה שעקב אחרי כל נושא הפריצה יודע שהפריצה כרגע היא מאוד מאוד תיאורטית, אין שום הבטחה (להיפך) שמה שהבחור השיג יגיע לידי פריצה שתאפשר לשחק פיראטית. ככה שכרגע סוני ביטלו פיטצ'ר בהינך יד רק על סמך משהו ערטילאי ועל סמך "אם ואולי" - הרבה יותר גרוע.
לדעתי הורדת פיטצ'רים ממכשיר שכבר רכשת זה קו אדום שאני כצרכן מאוד לא מקבל ולא משנה מה הסיבה.
דבר נוסף - מה שעקב אחרי כל נושא הפריצה יודע שהפריצה כרגע היא מאוד מאוד תיאורטית, אין שום הבטחה (להיפך) שמה שהבחור השיג יגיע לידי פריצה שתאפשר לשחק פיראטית. ככה שכרגע סוני ביטלו פיטצ'ר בהינך יד רק על סמך משהו ערטילאי ועל סמך "אם ואולי" - הרבה יותר גרוע.
לדעתי הורדת פיטצ'רים ממכשיר שכבר רכשת זה קו אדום שאני כצרכן מאוד לא מקבל ולא משנה מה הסיבה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

Huber - אין שחור ולבן בחיים, למרות שאני חי ככה. יש קטעים שבהם אין מה לעשות, צריך להיות שטח אפור. כשמישהו בא מבחוץ ואומר - וואללה, אני אפרוץ מכשיר שלא פרצו עד עכשיו, אני אנצל פיצ'ר ספציפי, אחר כך כבר ברור מה יהיה, אז זו כבר הפרה של סטטוס קוו. באותה מידה שבזק, נטוויז'ן, ועוד מגבילות מהירויות גלישה למורידים, באותה מידה שאפל לא מאפשרת שימוש בפלאש, באותה מידה שמייקרוסופט תובעת עכשיו את DATEL על שלט. כל אחד מגן על הקניין הרוחני שלו בצורה המוכרת לו.
הפעולה של ההאקר הזה הייתה סופר מיותרת, רוב בעלי הסוני 3 מודעים לכך שאין פריצה ורוכשים את הקונסולה כמו שהיא. זה דבר שלא נעשה שנים וזה יכול ליצור יופי של עידוד כלפי חברות שרואות שאין פריצה וההשקעה שלהן לא תיכשל מבחינת פיראטיות. אני מאוד שמח שהוא פרץ את המכשיר בזמן שיא, מאוד שמח שפירסם איך עשה את זה (וכל זה נכתב בציניות). זה מרתיח לי את הדם שאנחנו נענשים קולקטיבית. נכון - לי זה לא מזיז את קצה האצבע שהורידו פונקציה כל כך מיותרת. אבל זה עדיין משהו שנגרע. אבל אני מסתכל על התמונה הכוללת: אולי זה לטובת הכלל, אתה תתבאס מאוד שהמוצר הסופי שאתה מקבל נראה כמו שאר השוק ואולי אפילו יותר גרוע, כי אף חברה לא רוצה להשקיע בו כסף. תראה מה קורה לשוק הPC, חברות נאבקות בפיראטיות וללא הצלחה יתרה. אז סוני מצאה סוף כל סוף נישה, אני חושב שאפשר לשחרר לה קצת חבל, בטח כשזה לטובתנו.
הפעולה של ההאקר הזה הייתה סופר מיותרת, רוב בעלי הסוני 3 מודעים לכך שאין פריצה ורוכשים את הקונסולה כמו שהיא. זה דבר שלא נעשה שנים וזה יכול ליצור יופי של עידוד כלפי חברות שרואות שאין פריצה וההשקעה שלהן לא תיכשל מבחינת פיראטיות. אני מאוד שמח שהוא פרץ את המכשיר בזמן שיא, מאוד שמח שפירסם איך עשה את זה (וכל זה נכתב בציניות). זה מרתיח לי את הדם שאנחנו נענשים קולקטיבית. נכון - לי זה לא מזיז את קצה האצבע שהורידו פונקציה כל כך מיותרת. אבל זה עדיין משהו שנגרע. אבל אני מסתכל על התמונה הכוללת: אולי זה לטובת הכלל, אתה תתבאס מאוד שהמוצר הסופי שאתה מקבל נראה כמו שאר השוק ואולי אפילו יותר גרוע, כי אף חברה לא רוצה להשקיע בו כסף. תראה מה קורה לשוק הPC, חברות נאבקות בפיראטיות וללא הצלחה יתרה. אז סוני מצאה סוף כל סוף נישה, אני חושב שאפשר לשחרר לה קצת חבל, בטח כשזה לטובתנו.
Vocare Ad Regnum
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אם אני לא טועה, קראתי כבר שאותו בחור שעובד על הפירצה ל PS3 גם עובד (או כבר עשה) על אפשרות לעשות למכשיר
עדכון תוכנה לגרסאת FIRMWARE שהוא ערך הכוללת בתוכה את אפשרות התקנת הלינוקס.
ככה שמי שיירצה לפרוץ את המכשיר ייפרוץ וכל מי שלא רוצה לפרוץ יישאר עם מכשיר חוקי ללא הפיצ'ר הזה.
כמו תמיד - מי שהולך חוקי נפגע מהגחמות של החברות הגדולות ומי שהולך פיראטי מקבל מכל העולמות בחינם.
סתם בשביל הצחוק הייתי מת לראות מה היה קורה אם הבחור הזה היה מגלה פרצה למכשיר דרך חיבור ה Wi-Fi,
אוי כמה שזה היה לא מצחיק אם היו מבטלים את הפונקציה הזו.
פתאום זה היה הרבה פחות לגיטימי להגן על הקניין הרוחני שלך..
עדכון תוכנה לגרסאת FIRMWARE שהוא ערך הכוללת בתוכה את אפשרות התקנת הלינוקס.
ככה שמי שיירצה לפרוץ את המכשיר ייפרוץ וכל מי שלא רוצה לפרוץ יישאר עם מכשיר חוקי ללא הפיצ'ר הזה.
כמו תמיד - מי שהולך חוקי נפגע מהגחמות של החברות הגדולות ומי שהולך פיראטי מקבל מכל העולמות בחינם.
סתם בשביל הצחוק הייתי מת לראות מה היה קורה אם הבחור הזה היה מגלה פרצה למכשיר דרך חיבור ה Wi-Fi,
אוי כמה שזה היה לא מצחיק אם היו מבטלים את הפונקציה הזו.
פתאום זה היה הרבה פחות לגיטימי להגן על הקניין הרוחני שלך..
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

jacko-il, במקרה שיצליח - אני מאחל לכל מי שיעשה את השדרוג לגרסה שלו חסימה, את כל אלו שעושים את זה מהסיבה הברורה.
אני גיימר מגיל חמש, אני לא זוכר קונסולה (חוץ מהגיימקיוב) שלא פרצו אותה. התוצאה היא בד"כ משחקים בינוניים, כמעט אף חברה לא מעוניינת להשקיע בידיעה שיגנבו אותה. אתה לא מסכים ?
שוב - זה מסריח שחסמו פונקציה, אני לא יודע מה יכולות המהנדסים של סוני, לא בטוח שאפשר לחסום בכל צורה אפשרית. אבל אפשר לנסות.
אף אחד לא כותב שום דבר חיובי בנוגע ליכולת שידור תלת ממד - זה הרבה יותר שימושי מהלינוקס.
אני גיימר מגיל חמש, אני לא זוכר קונסולה (חוץ מהגיימקיוב) שלא פרצו אותה. התוצאה היא בד"כ משחקים בינוניים, כמעט אף חברה לא מעוניינת להשקיע בידיעה שיגנבו אותה. אתה לא מסכים ?
שוב - זה מסריח שחסמו פונקציה, אני לא יודע מה יכולות המהנדסים של סוני, לא בטוח שאפשר לחסום בכל צורה אפשרית. אבל אפשר לנסות.
אף אחד לא כותב שום דבר חיובי בנוגע ליכולת שידור תלת ממד - זה הרבה יותר שימושי מהלינוקס.
Vocare Ad Regnum
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא בעד פריצה. נקודה.
אני לא כל כך מסכים בעניין משחקים איכותיים במכשירים שנפרצו.
אלפי משחקים מעולים יצאו ל PS2 במשך שנים. המכשיר החזיק רלוונטי כפלטפורמת פיתוח משהו כמו 10 שנים, שזה מדהים בפני עצמו.
ה X360 נפרץ בערך מההשקה ואני חושב שיש לו לא מעט משחקים מעולים ועדיין ממשיכים להוציא לו בלעדיים מעולים.
קונסולת המשחקים הנפוצה ביותר בעולם , הלא הוא ה PC, תמיד היה ויהיה פרוץ.
אין דבר יותר קל מלהוריד באופן לא חוקי משחק/תכנה למחשב.
התפוצה הפיראטית קיימת להמונים בערך ממתי שקיים האינטרנט ועדיין משחקים מעולים יוצאים למחשב.
הנושא של ה 3D באמת מגניב. רק חבל שאני לא אשתמש בו כנראה לעולם.
עד שיהיה לי כסף לקנות מסך 3D תואם ה PS3 כבר לא יהיה מכשיר רלוונטי בשוק.
אני מבין את הגישה שלך לנושא ועם חלק מהטיעונים שלך אני אף מסכים. גם אני גיימר בערך מגיל דומה,
שחקתי משחקים ב ATARI 2600 (מקוריים כמובן) עוד בכיתה א'.
אני לא כל כך מסכים בעניין משחקים איכותיים במכשירים שנפרצו.
אלפי משחקים מעולים יצאו ל PS2 במשך שנים. המכשיר החזיק רלוונטי כפלטפורמת פיתוח משהו כמו 10 שנים, שזה מדהים בפני עצמו.
ה X360 נפרץ בערך מההשקה ואני חושב שיש לו לא מעט משחקים מעולים ועדיין ממשיכים להוציא לו בלעדיים מעולים.
קונסולת המשחקים הנפוצה ביותר בעולם , הלא הוא ה PC, תמיד היה ויהיה פרוץ.
אין דבר יותר קל מלהוריד באופן לא חוקי משחק/תכנה למחשב.
התפוצה הפיראטית קיימת להמונים בערך ממתי שקיים האינטרנט ועדיין משחקים מעולים יוצאים למחשב.
הנושא של ה 3D באמת מגניב. רק חבל שאני לא אשתמש בו כנראה לעולם.
עד שיהיה לי כסף לקנות מסך 3D תואם ה PS3 כבר לא יהיה מכשיר רלוונטי בשוק.
אני מבין את הגישה שלך לנושא ועם חלק מהטיעונים שלך אני אף מסכים. גם אני גיימר בערך מגיל דומה,
שחקתי משחקים ב ATARI 2600 (מקוריים כמובן) עוד בכיתה א'.
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

גל התביעות ממשיך, תביעה רביעית וחמישית נגד סוני בדרך:
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... ainst-Sony
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא יעזרו כל התביעות שבעולם - סוני מעולם לא התקפלו בבית משפט אפילו כשלא היה להם קייס (כל התביעות על רטט בבקרי משחקים, אם אתה זוכרים את העניין שהיה בדור הקודם. נינטנדו ומיקרוסופט התקפלו, סוני התעקשו וקיבלו 16 צול בבית המשפט, זאת הסיבה שבתחילת הדור הנוכחי לא היה רטט בפלייסטיישן). אז נכון שכנראה שאין להם קייס, אבל יש להם סיבה טובה לא להחזיר את הפיצ'ר - סביר להניח שעדיף להם לשלם את הפיצויים שהם יידרשו לשלם, וזה עדיין יעלה להם פחות מהכסף שהם יפסידו אם הקונסולה תיפרץ.