התחדשתי - OPPO BDP-83SE NuForce Edition
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הי דני
בין ה- SE ל- 83 של OPPO אין הבדל ברמת ה- transport בו מיושמים הפרוטוקולים הדיגיטלים, המזינים את מעגלי ה- DAC, זה מאומת עם התמיכה הטכנית של OPPO
מעגלי ה- DAC שיהיו משוכללים ככל שיהיו לא יפתרו Digital DSD/PCM Errors
שלחתי שאלה לתמיכה הטכנית של Nuforce , אני מחכה לתשובה.
שבוע טוב
דני
בין ה- SE ל- 83 של OPPO אין הבדל ברמת ה- transport בו מיושמים הפרוטוקולים הדיגיטלים, המזינים את מעגלי ה- DAC, זה מאומת עם התמיכה הטכנית של OPPO
שבוע טוב
דני
הייתי היום אצל דני והתרשמתי מאוד מהOPPO , נגן אוניברסלי ברמה מאוד גבוהה מבחינת תמונה וגם מבחינת סאונד בכל הפורמטים, אפילו בסטריאו הוא משתווה לנגנים יעודיים עד 6000-7000 ש"ח שזה די נדיר, הסאונד היה חי והבאס היה הדוק אבל במקום להתמקד בנגן משהו אחר משך את תשומת ליבי, דני אני מצטער, הטלוויזיה שלך גנבה את ההצגה
.
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
zeev78
שמחתי לארח ולהכיר אותך ידידי.
רק אומר לך דבר אחד לגבי הטלוויזיה, גם אני כשקניתי אותה הייתי בהלם ולא האמנתי שיכול להיות כזה דבר אבל היום התרגלתי לה לחלוטין מה שלא קורה עם רכיבי אודיו. אני מוצא שלתמונה איכותית אני מתרגל ומקבל זאת כמובן מאליו ואילו סאונד טוב תמיד מרגש אותי מחדש.
ודרך אגב, אם מישהו כאן צריך לקחת משהו ממה שנכתב בשירשור הזה עד עכשיו זה מה ש zeev78 כתב:
רק אומר לך דבר אחד לגבי הטלוויזיה, גם אני כשקניתי אותה הייתי בהלם ולא האמנתי שיכול להיות כזה דבר אבל היום התרגלתי לה לחלוטין מה שלא קורה עם רכיבי אודיו. אני מוצא שלתמונה איכותית אני מתרגל ומקבל זאת כמובן מאליו ואילו סאונד טוב תמיד מרגש אותי מחדש.
ודרך אגב, אם מישהו כאן צריך לקחת משהו ממה שנכתב בשירשור הזה עד עכשיו זה מה ש zeev78 כתב:
אני אפילו הייתי מוסיף שהוא משתווה לנגנים הטובים ביותר בסדר גודל מחיר זה ועובדה זו ממצה את הכדאיות ברכישה שלו.אפילו בסטריאו הוא משתווה לנגנים יעודיים עד 6000-7000 ש"ח שזה די נדיר...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
danlior
- חבר מכור קשה

ספר לי היכן אתה נתקל בבעיה בדיוק? האם יש לך מפענח DSD ברסיבר או האם אתה מפענח את ה-DSD סטרים באופו ומעביר PCM מפוענח רב ערוצי לרסיבר או שמא אתה מפענח הכל ע"י האופו ומחבר אותו באופן אנאלוגי לרסיבר? היכן מופיעים הרעשים?DannyM כתב:הי דני
שבוע טוב
דני...
danlior כתב:zeev78
דני, תודה על האירוח, על הבירה ועל הבייגלה, היה נעים להכיר אותך ואת 9000ES ואני מבטיח להזמין אותכם אלי כדי להתרשם מהסט אפ שלי (מקווה שעד אז יהיה לי רסיבר יותר נורמלי) אחרי בעוד כמה חודשים אחרי שאני אשפץ את הבית (כלומר שיהיה מה לראות).
...
הי דני
בדומה למה שכתבתי בשרשור הקודם, הבעיה ב- OPPO בשלב ה- transport (ה- board הדיגיטלי), זה אומת עם OPPO.
לאפליקציות Audio CD ו- SACD אני מחובר ישירות בחיבור אנלוגי לפרוססור enlighted audio design
לאפליקציית Blu ray להופעות, אני מחובר עם Coax לכניסה דיגיטלית (בעבר ניסיתי את היציאות האנלוגיות אבל גיליתי שיש להם בעיה באלגוריתם של ה- bass management , תיארתי זאת באחד השרשורים שלי)
שבוע טוב.
דני
בדומה למה שכתבתי בשרשור הקודם, הבעיה ב- OPPO בשלב ה- transport (ה- board הדיגיטלי), זה אומת עם OPPO.
לאפליקציות Audio CD ו- SACD אני מחובר ישירות בחיבור אנלוגי לפרוססור enlighted audio design
לאפליקציית Blu ray להופעות, אני מחובר עם Coax לכניסה דיגיטלית (בעבר ניסיתי את היציאות האנלוגיות אבל גיליתי שיש להם בעיה באלגוריתם של ה- bass management , תיארתי זאת באחד השרשורים שלי)
שבוע טוב.
דני
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
zeev78 כתב:zeev78 .danlior כתב:zeev78
דני, תודה על האירוח, על הבירה ועל הבייגלה, היה נעים להכיר אותך ואת 9000ES ואני מבטיח להזמין אותכם אלי כדי להתרשם מהסט אפ שלי (מקווה שעד אז יהיה לי רסיבר יותר נורמלי) אחרי בעוד כמה חודשים אחרי שאני אשפץ את הבית (כלומר שיהיה מה לראות).
...
ראשית גם לי היה מאוד נעים להכיר אותך ... אני תמיד שמח לשבת בחברת אנשים שאוהבים את התחום באמת .
אשמח לארח אותך . כדי שתתרשם מהיכולת של הסט שלי .
יום טוב . חג פורים שמח .. עם הרבה מוסיקה ...... איכותית .....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
danlior
- חבר מכור קשה

אם אתה אומר שבחיבור אנאלוגי יש לך רעשים ב-SACD, באמת אין לי מה לומר. אצלי זה מושלם.DannyM כתב:הי דני
שבוע טוב.
דני...
לו כל מה שאמרו לך מאופו נכון, אז גם לי היתה את אותה הבעיה.
SACD
הי דני
תשובה של NuForce
Hi,
Nuforce version is identical to Oppo version. If you're looking for a 'SACD Player', then I think you know the Oppo may have Disc reading problem. They provided a few Firmware updates and the latest one are the best (0105), yet there could be still some SACDs with problem.
The BD optical loader is universal with 3 lasers, so you cannot expect perfection with SACD. If SACD is your main goal, then we suggest you go with Sony.
Regards,
Casey
תשובה של NuForce
Hi,
Nuforce version is identical to Oppo version. If you're looking for a 'SACD Player', then I think you know the Oppo may have Disc reading problem. They provided a few Firmware updates and the latest one are the best (0105), yet there could be still some SACDs with problem.
The BD optical loader is universal with 3 lasers, so you cannot expect perfection with SACD. If SACD is your main goal, then we suggest you go with Sony.
Regards,
Casey
-
danlior
- חבר מכור קשה

Casey בחור נחמד, דיברתי איתו לא מעט.
בכל מקרה הוא מתכוון ב- Nuforce version is identical to Oppo version לאופו SE כמובן ולך יש את הגרסה הרגילה.
בכל מקרה, אומר שוב, כבר ניגנתי עליו כ-30 כותרי SACD שונים וכולים נשמעים חלום וללא ציפצוף מיותר.
הייתי מתמקד במה האופו שלך שונה מה-SE. אין לי ספק שגם ב-SE אין בעיות ב-SACD
ודרך אגב, הוא צודק. בגלל שיטת הפי-אפ שלו אם אתה מחפש SACD מושלם אז לך על נגן יעודי בעל פיק-אפ יעודי אך עדיין בין זה ובין לשמוע רעשים.........דרך אגב, ברור לך שהוא מתכוון כאן לנגן ה-SACD האודיופילי של סוני - לא לנגן DVD אוניברסלי במחיר מקביל.
בכל מקרה הוא מתכוון ב- Nuforce version is identical to Oppo version לאופו SE כמובן ולך יש את הגרסה הרגילה.
בכל מקרה, אומר שוב, כבר ניגנתי עליו כ-30 כותרי SACD שונים וכולים נשמעים חלום וללא ציפצוף מיותר.
הייתי מתמקד במה האופו שלך שונה מה-SE. אין לי ספק שגם ב-SE אין בעיות ב-SACD
ודרך אגב, הוא צודק. בגלל שיטת הפי-אפ שלו אם אתה מחפש SACD מושלם אז לך על נגן יעודי בעל פיק-אפ יעודי אך עדיין בין זה ובין לשמוע רעשים.........דרך אגב, ברור לך שהוא מתכוון כאן לנגן ה-SACD האודיופילי של סוני - לא לנגן DVD אוניברסלי במחיר מקביל.
שלום לדן ולשאר חברי הפורום,
כמי שעיקרהשמוש לנגן הוא שמיעת אודיו איכותי (מגבר מנורותPRIMALUNA ורמקולים VENUS של דובל) האם ה-NUFORCE יתקרב או ישווה באיכותו לנן CD יעודי כגון CARRY?
יש לי גם מסך 50 של פיוניר ואין לי מגבר SROUND. השמיעה הוא או דרך רמקול המחובר למסך או דרך הסטראו. כך שלא אתנגד להרויח גם וידאו אכותי אך לא על חשבון איכות השמע בסטראו.
מה דעתכם?
תודה מראש,
דני מובשוביץ
כמי שעיקרהשמוש לנגן הוא שמיעת אודיו איכותי (מגבר מנורותPRIMALUNA ורמקולים VENUS של דובל) האם ה-NUFORCE יתקרב או ישווה באיכותו לנן CD יעודי כגון CARRY?
יש לי גם מסך 50 של פיוניר ואין לי מגבר SROUND. השמיעה הוא או דרך רמקול המחובר למסך או דרך הסטראו. כך שלא אתנגד להרויח גם וידאו אכותי אך לא על חשבון איכות השמע בסטראו.
מה דעתכם?
תודה מראש,
דני מובשוביץ
כפי שציינתי השיקול והשימוש העקרי הוא לאודיו אנלוגי.
היו מאמרי ביקורת בחו"ל שטענו שאיכות האודיו של ה- SE תשתווה אפילו לנגני CD יקרים פי כמה.
אייל מאודיו פידליטי מעריך שנגן CD יעודי כגון CARRY 303 300 יעלה על ה-NUFORCE, מאידך אייל לא שמע עדיין את ה-NUFORCE והמחיר מפתה מאד!
לכן מאד מעניין אותי אם מי מיכם אכן השווה את ה-NUFORCE לנגן CD ברמת מחיר גבוהה יותר? מה המסקנות?
אציין שאני מקשיב בעיקר לקלאסי ו- JAZZ.
תודה מראש לכל העונים.
דני
היו מאמרי ביקורת בחו"ל שטענו שאיכות האודיו של ה- SE תשתווה אפילו לנגני CD יקרים פי כמה.
אייל מאודיו פידליטי מעריך שנגן CD יעודי כגון CARRY 303 300 יעלה על ה-NUFORCE, מאידך אייל לא שמע עדיין את ה-NUFORCE והמחיר מפתה מאד!
לכן מאד מעניין אותי אם מי מיכם אכן השווה את ה-NUFORCE לנגן CD ברמת מחיר גבוהה יותר? מה המסקנות?
תודה מראש לכל העונים.
דני
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כל מיקרה לגופו, אי אפשר לקבוע עובדות מבלי לדעת במה מדובר. יש נגנים יקרים שלא שווים חצי ממה שהם עולים ויש נגנים מצויינים ואם זו הכוונה אז מבחינת הפירוט ומבחינת הבמה וההפרדה בין הכלים הביצועים יהיו יותר טובים אבל תיהיה מוגבל רק בפורמט אחד ולא בנגן אוניברסלי שמנגן הכל בצורה מצויינת.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Dan1Dan1 כתב:כפי שציינתי השיקול והשימוש העקרי הוא לאודיו אנלוגי.
תודה מראש לכל העונים.
דני...
לגבי נגן האופו NUFORCE, אני שמעתי אותו אצל החבר דני ליאור . עם ציוד די משובח . והוא נשמע די איכותי דרך יציאות האנלוג שלו .
עכשיו עד כמה הוא משובח זה פשוט עניין של תקציב . אין כיום שום נגן שמתקרב לאופו NUFORCE גם במחיר כפול ממנו . פשוט נגן מדהים . מכל הבחינות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
התלבטות לגבי נגן , NUFORCE או CD אחרים
שלום לדני ליאור,
לאחר שיחה עם שמעון מור יוסף הוא טוען שלמערכת שלי (מגבר PRIMALUNA DIALOGUE 2 ורמקולים VENUS של דובל) לא נכון לחבר נגן CD שפופרתי אלא טרנזיסטורי כדי לקבל צליל יותר חד ופאנצ'י.
לדעתו ה-NUFORCE הוא אופצייה טובה כמו גם ARCAM, הוצע לי גם CEC (שמעון לא שמע אותו).
שמעון הציע לי ליצור קשר איתך אך כחבר חדש אין לי אפשרות לשלוח הודעה.
אם אתה מוכן ליצור קשר ל [email protected] או לנייד 052-8331519 אשמח ביותר.
אשמח גם לכל משוב של חברים אחרים לחו"ד של שמעון.
תודה לכל העונים עד כה,
דני מובשוביץ
לאחר שיחה עם שמעון מור יוסף הוא טוען שלמערכת שלי (מגבר PRIMALUNA DIALOGUE 2 ורמקולים VENUS של דובל) לא נכון לחבר נגן CD שפופרתי אלא טרנזיסטורי כדי לקבל צליל יותר חד ופאנצ'י.
לדעתו ה-NUFORCE הוא אופצייה טובה כמו גם ARCAM, הוצע לי גם CEC (שמעון לא שמע אותו).
שמעון הציע לי ליצור קשר איתך אך כחבר חדש אין לי אפשרות לשלוח הודעה.
אם אתה מוכן ליצור קשר ל [email protected] או לנייד 052-8331519 אשמח ביותר.
אשמח גם לכל משוב של חברים אחרים לחו"ד של שמעון.
תודה לכל העונים עד כה,
דני מובשוביץ