כדאי להתחיל מחנויות מתמחות - ולראות אם הסאונד ממערכת יותר פשוטה גם מתאים לך - אחרת - תגיע למצב שdanlior ציין לעיל... 100K
מערכת סטריאו + קולנוע ביתי בעד 50K
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני דווקא הייתי ממליץ לך לא להתחיל בחנויות הHIGH END - במיוחד אם אתה לא מכיר הרבה ציוד כזה.
כדאי להתחיל מחנויות מתמחות - ולראות אם הסאונד ממערכת יותר פשוטה גם מתאים לך - אחרת - תגיע למצב שdanlior ציין לעיל... 100K
-
amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
לא חיפשתי חנויות ובטח לא מוצרי HIGH END, קראתי לא מעט המלצות על מס' יבואנים הגונים וטובים והתחלתי לשמוע כפי שאמרתי קרוב לעבודה.
אין לי ספק שאתם צודקים, הבעיה היא שהאוזניים והכיס שלי לא מסכימים ביניהן וזה עוד לפני שח-ן הבנק התערב...
danlior שים לב שהרמקולים של האקוסטיק זן לא חורגים בהרבה ממה שהמלצת, הבעיה היא אכן עלות ההגברה
אני מתכנן עוד כמה האזנות, מי יודע אולי עד שאסיים אזכה בפיס או משהו (אה כן, אני צריך קודם למלא
)
האמת היא שאם לא אמצא משהו שיהיה לטעמי במסגרת התקציב יתכן שפשוט אתחיל ממגבר וקדמיים ולאט לאט אשדרג את יתרת הציוד...
אין לי ספק שאתם צודקים, הבעיה היא שהאוזניים והכיס שלי לא מסכימים ביניהן וזה עוד לפני שח-ן הבנק התערב...
danlior שים לב שהרמקולים של האקוסטיק זן לא חורגים בהרבה ממה שהמלצת, הבעיה היא אכן עלות ההגברה
אני מתכנן עוד כמה האזנות, מי יודע אולי עד שאסיים אזכה בפיס או משהו (אה כן, אני צריך קודם למלא
האמת היא שאם לא אמצא משהו שיהיה לטעמי במסגרת התקציב יתכן שפשוט אתחיל ממגבר וקדמיים ולאט לאט אשדרג את יתרת הציוד...
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
but i was mistaken
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
amira

אכן! ולכך בדיוק התכוונתי. רמקולים כמו AZ ו-B&W הם בעצם מוקשים כי ללא הגברה איכותית הם נשמעים פשוט לא טוב לכן יש לקחת זאת בחשבון. לעומת זאת כשאתה מחבר להם הגברת היי-קורנט.............................danlior שים לב שהרמקולים של האקוסטיק זן לא חורגים בהרבה ממה שהמלצת, הבעיה היא אכן עלות ההגברה...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
אני מסכים לחלוטין.
בתחילת ההאזנה ה AZ חוברו לפילניוס היברידי ולא ממש התלהבתי מהם רק כערן חיבר אותם ל- KR הם נשמעו כמו שצריך
בתחילת ההאזנה ה AZ חוברו לפילניוס היברידי ולא ממש התלהבתי מהם רק כערן חיבר אותם ל- KR הם נשמעו כמו שצריך
I'm never wrong
but i was mistaken
but i was mistaken