הנה עוד סיבה מדוע לא אהיה לקוח של בזק בינלאומי
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
Nissim
המאבק שלי בתור צרכן זה להצביע ברגליים וליידע צרכנים אחרים , אין לי לא את הזמן ולא את הכוחות לבקר בבית משפט. ואתה יודע מה זה עובד, בו נניח שכולם היו עושים כמוני ומצמצמים את השימוש בטלפון הנייד לדור 2.5 ולא משלמים על אינטרנט בנייד ולא משדרגים מכשירים כל שנה וחצי, חברות הסלולרי היו מזמן משנות טון אם הם בכלל היו שורדות אבל מר ישראלי לעולם לא יוותר על HOT YES עיתון בבוקר והטלפון נייד עם הרינגטון החדש ועל כדי המים המינרליים, הקניות בקניון על החיים באוברדרפט כי חייבים לקנות את המוצר האחרון המותג הנחשק וכו,.
החברות השונות מנצלות את החולשות שלנו ומציעות חבילות ושידרוגים לרוב. לצערי גם חברות האינטרנט חמדו את העיקרון ומנצלות את החוסר תשומת לב שלנו הצרכנים שברוב המקרים גם לא בודקים חיובים בבנק.
במקרה של נטוויזון התיבה שלי קיימת משנת 1996 ומוכרת על ידי כל כך הרבה אנשים שחבל לי לוותר עליה.
אני משתמש בה באופן רצוף מאז.
המאבק שלי בתור צרכן זה להצביע ברגליים וליידע צרכנים אחרים , אין לי לא את הזמן ולא את הכוחות לבקר בבית משפט. ואתה יודע מה זה עובד, בו נניח שכולם היו עושים כמוני ומצמצמים את השימוש בטלפון הנייד לדור 2.5 ולא משלמים על אינטרנט בנייד ולא משדרגים מכשירים כל שנה וחצי, חברות הסלולרי היו מזמן משנות טון אם הם בכלל היו שורדות אבל מר ישראלי לעולם לא יוותר על HOT YES עיתון בבוקר והטלפון נייד עם הרינגטון החדש ועל כדי המים המינרליים, הקניות בקניון על החיים באוברדרפט כי חייבים לקנות את המוצר האחרון המותג הנחשק וכו,.
החברות השונות מנצלות את החולשות שלנו ומציעות חבילות ושידרוגים לרוב. לצערי גם חברות האינטרנט חמדו את העיקרון ומנצלות את החוסר תשומת לב שלנו הצרכנים שברוב המקרים גם לא בודקים חיובים בבנק.
במקרה של נטוויזון התיבה שלי קיימת משנת 1996 ומוכרת על ידי כל כך הרבה אנשים שחבל לי לוותר עליה.
אני משתמש בה באופן רצוף מאז.
- biss
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
זו בדיוק הסיבה שמעולם (מהיום הראשון בו התחברתי לאינטרנט ועד היום) לא נתתי למישהו את תיבת הדואר של הספק שלי וכן לא עשיתי בה שימוש רציף.arotman כתב:Nissim
אני משתמש בה באופן רצוף מאז....
כך אני יכולה לעבור ספקים ככל רצוני וכל הזמן להישאר עם אותה תיבה / תיבות חינמיות שרק גדלות עם השנים ויש אליהן גישה מכל מקום. זאת ועוד, מהיום בו פרצה ג'מייל, גם היתרון היחיד שהיה לתיבות של הספקים - הגודל - כבר אינו רלוונטי. ג'ימייל מציעה תיבה ענקית בעלת אנטי-וירוס ואנטי-ספאם מעולים ויכולת סנכרון טובה לכל שרת דואר שנבחר.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
-
Nissim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
biss,
בשנת 96 זה לא היה קיים, שם המשתמש אז היה מוגבל ל 8 אותיות: -)
artoman,
אתה צודק לגמרי ואני תומך בך בכך שנדרשת מעורבות צרכנית גבוהה ושינוי אישי לפני שיהיה שינוי בהתנהגות החברות.
גם אני לא מחוייב לאף אחד, מעדיף לשלם קצת יותר אבל לא מתחייב.
בשנת 96 זה לא היה קיים, שם המשתמש אז היה מוגבל ל 8 אותיות: -)
artoman,
אתה צודק לגמרי ואני תומך בך בכך שנדרשת מעורבות צרכנית גבוהה ושינוי אישי לפני שיהיה שינוי בהתנהגות החברות.
גם אני לא מחוייב לאף אחד, מעדיף לשלם קצת יותר אבל לא מתחייב.
- קרן_בזק_בינלאומי
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 88
כיון שאין לי אופציה לתקשר דרך מסרים פרטיים באתר,Nissim כתב:קרן_בזק_בינלאומי,
את מוזמנת לפנות אלי בפרטי ואשלח לך מספר פניה לתיבה אישית.
peccary,
לנציגי בזק בינלאומי כבר היו כמה הזדמנויות לפתור את העניין אך "הנהלים" לא אפשרו להם, בקיצור, זה שענו לך בטלפון או באינטרנט, זה לא אומר שהם רוצים לפתור, או פותרים את הבעיות. שלא תבין אותי לא נכון, אשמח לפרגן לכל נציג שפותר, אבל באמת פותר, בעיות בצורה הגיונית.
בשיחה שהתקיימה, אמרתי שאני מוכן לשם את עלות השימוש המלאה על החודשים הקודמים , אבל קיבלתי סירוב.
אני יודע מה יקרה בסוף, כי זה כבר קרה לי פעם אחת, נגיע לבית המשפט, השופט ינזוף בהם ובזק בינלאומי תשלם כפול.( אם היו משלמים פי 1000 לא היינו בכלל מגיעים לבית המשפט מלכתחילה כי היה שוט היה כזה שאפשר להשתמש בו)...
אשמח לקבל את הפרטים במייל שלנו:
[email protected]
תודה
קרן בזק בינלאומי
-
Nissim
-
- חבר ותיק

"קרן" (אין באמת דרך לדעת מי עומד אחר הכינוי הזה)
אז יצרתי קשר בכתובת וסיפקתי את מספר הפניה המקורי וקיבלתי שיחה מנציג שמהרגע הראשון איבד את האמינות לאחר שהזדהה כ"מנהל שרות הלקוחות בבזק בינלאומי" ולאחר ששאלתי האם הוא המנהל הכללי של שרות הלקוחות? הוא תיקן ל"מנהל בשרות הלקוחות".
לצערי, שוב נתקלתי בנציג שהתקשר ל"שקף" את המצב ולא טרח בכלל לנסות לעזור, אלא סתם דקלם את אותן מנטרות כמו העובדים האחרים בחברה (אז מהי סמכותך כמנהל?)
בקיצור, גם אני שיקפתי את המצב, והוא לא טוב עבור אף לקוח נוכחי או עתידי.
בזק בינלאומי חושבת שאפשר לקנוס את לקוחות המעוניינים להתנתק בגובה כל העלות עד סוף תקופת ההתחייבות (מסריח וספק חוקי) ולכן המלצתי עדיין עומדת שלא להתחבר לשירותי החברה הזאת.
כמו כן, נראה שאין טעם שתציקי פה לחברים באתר בתואנה של רצון לעזור. מי שרוצה לעזור וכל הפרטים לפניו , פונה עם פתרון ולא עם "שיקוף המצב" תוך כדי דקלום נהלים.
אז יצרתי קשר בכתובת וסיפקתי את מספר הפניה המקורי וקיבלתי שיחה מנציג שמהרגע הראשון איבד את האמינות לאחר שהזדהה כ"מנהל שרות הלקוחות בבזק בינלאומי" ולאחר ששאלתי האם הוא המנהל הכללי של שרות הלקוחות? הוא תיקן ל"מנהל בשרות הלקוחות".
לצערי, שוב נתקלתי בנציג שהתקשר ל"שקף" את המצב ולא טרח בכלל לנסות לעזור, אלא סתם דקלם את אותן מנטרות כמו העובדים האחרים בחברה (אז מהי סמכותך כמנהל?)
בקיצור, גם אני שיקפתי את המצב, והוא לא טוב עבור אף לקוח נוכחי או עתידי.
בזק בינלאומי חושבת שאפשר לקנוס את לקוחות המעוניינים להתנתק בגובה כל העלות עד סוף תקופת ההתחייבות (מסריח וספק חוקי) ולכן המלצתי עדיין עומדת שלא להתחבר לשירותי החברה הזאת.
כמו כן, נראה שאין טעם שתציקי פה לחברים באתר בתואנה של רצון לעזור. מי שרוצה לעזור וכל הפרטים לפניו , פונה עם פתרון ולא עם "שיקוף המצב" תוך כדי דקלום נהלים.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
אני לא יודע אם זה נכון. אבל שמעתי שיש חוק כזה שבכל התחייבות יש אופצייה של "הקפאה" למשל יש לי מנוי של שנה לחדר כושר והם מחוייבים לתת לי להקפיא אותו במקרה שאני טס עד לשלושה חדשים.
או למשל ידיעות או מעריב במקרה שאתה לא נמצא אתה יכול להקפיא מולם את המנוי עד לחזרתך.
מכיוון שבמקרה הזה היא בעצם לא צריכה את השירות מכיוון שהבן שלה טס או עזב. אפשר לבדוק אם אפשר להקפיא את המנוי עד לחזרתו.
או למשל ידיעות או מעריב במקרה שאתה לא נמצא אתה יכול להקפיא מולם את המנוי עד לחזרתך.
מכיוון שבמקרה הזה היא בעצם לא צריכה את השירות מכיוון שהבן שלה טס או עזב. אפשר לבדוק אם אפשר להקפיא את המנוי עד לחזרתו.
-
Nissim
-
- חבר ותיק

knazi, אם הוא היה חוזר, מילא.
הוא לא חוזר.
בכל מקרה, צריך ללמוד מהמקרה הזה למי אפשר להתחייב ולמי לא.
הוא לא חוזר.
בכל מקרה, צריך ללמוד מהמקרה הזה למי אפשר להתחייב ולמי לא.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
נסים,
אשמח לשמוע ממך על ספק שלא נוהג כך, היות ואתה ממליץ לא להתחבר לבזק בינ"ל, למי כן אתה ממליץ?
אשמח לשמוע ממך על ספק שלא נוהג כך, היות ואתה ממליץ לא להתחבר לבזק בינ"ל, למי כן אתה ממליץ?
-
Nissim
-
- חבר ותיק

אורנג'