yesmax HD - גרסה 14a

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
DanDan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111

שליחה

תודה איינשטיין. אני מקווה שהבעיה לא רק של שנינו :lol: וש- YES יתחילו לטפל בממיר, כי המצב איום.
אגב, במסך שבו רואים את גרסת התוכנה (ופרטים רבים נוספים) יש איזו שורה שכתוב לי בה שההתקנה נכשלה. זה לא מתייחס לגרסת תוכנה, כי זו ירדה בשלמותה, אלא למשהו אחר לא ברור. אולי זה אצל שנינו וזה גורם לבעיה ?

לגבי ה- MUTE - הצעה טובה. מצאתי בינתיים גם עוד פתרון - אפשר להעביר את השלט לשלוט על הטלויזיה בלחיצה ארוכה על + ו- - של הווליום (ושתי לחיצות כאלה נוספות מחזירות לשליטה על הטלויזיה).

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

לגבי ה-MUTE אתה צודק. אני באופן אישי ראיתי בתפעול השלט במקרה זה משהו פחות נוח.

לגבי גרסת התוכנה - תנוח דעתך. זה היה לי עם הממיר הקודם. עשו לי איפוס מוחלט שלו וזה עדיין קרה. החליפו לי את הממיר לממיר חדש וזה עדיין קורה.
הטכנאי שהיה אצלי סיפר לי שהבעיה קיימת אצל הרבה אנשים. נציגי השירות הטכני מכחישים את זה בכל תוקף וטוענים שמדובר בבעיה נקודתית.
בשלב זה הסכמנו שאני לא משלם את ה-20 ש"ח לחודש על הממיר הזה. אפשר לקרוא לזה דמי שתיקה 8)
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646

שליחה

לגבי ה MUTE .
יש ללחוץ בשלט על שני הכפתורים של העוצמה במקביל עד שהנורית בשלט מהבהבת ירוק, ברגע זה השלט שולט על העוצמה של הממיר ולא של הטלווזיה.
לאחר ביטול ה MUTE , יש לבצע פעולה זו שנית עד שהנורית מהבהבת אדום, כלומר השליטה עכשיו על הטלווזיה.
שמוליק ו.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

כפי שנאמר - נכון, אבל לא כ"כ אינטואיטיבי לכולם.
אני הצלחתי ללמד את הבן שלי (5 וחצי) לתפעל את בעיית ה-MUTE בממיר עצמו (כפי שהסברתי למעלה).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

חברים הגרסה הזו לדעתי הגרועה ביותר . אין פעם שאני צופה בתוכנית מוקלטת . ויש תרגום מתאים לפס הקול . או שלא מגיע בכלל .

מידי פעם גם בצפייה בחי התרגום נעלם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”