מרטין,MartinHSabag כתב:חברה',
אני לא בא להגן על אף אחד.
ח.י לא מפרסמים פה ולא משלמים לנו כלום, אז איזה אינטרס יש לי?
הכוונה היא שיש דרך להתלונן ויש דרך.
אין שום בעיה להתלונן ולהעלות לכאן תלונת וטענות נגד כולם (כולל נגדנו כמו שאתה לא חוששים לעשות), המטרה היתה לנסות למנוע מראש התדרדרות של השירשור לרמות BITCHING של "עליהום" רק בגלל שמישהו התחיל אז כולם פתאום מצטרפים....
כשאמרתי שזה "בטיפול", התכוונתי להתנהלות של אורי_קבוצת_חי ולא שהתלונה של VIpERo בטיפול, מצטער על האי הבנה.
היו אנשים שדיווחו על התנהלות לא תקינה של אורי_קבוצת_חי ועל זה הגבתי.
כמובן ששירות טוב צריך לקבל בלי קשר להתערבותי או עצם זה שהנושא הועלה בפורום כמו HT....
אתה צודק, יש הרבה דרכים להתלונן והפורום כאן הוא אחד מהדרכים הללו.
אף אחד לא טען, וגם לא אני, שמשלמים לכם או כל דבר אחר, רחמנא ליצלן, שיטה את אובייקטיביות האתר הנפלא הזה שרבים, וגם אני, נהנים וגאים לקחת חלק בו. (את זה טענו, לצערי, בשרשור אחר, שאמנם לקחתי בו חלק, אך לרגע לא הסכמתי ולקחתי חלק בטענות המופרכות לדעתי שהעלו שם).
השרשור הזה רחוק מאוד מרמת ביצ'ינג ועליהום, לדעתי, ואני חושב שזה לפחות הוגן שקבוצת ח.י "תחטוף" קצת ותראה שיש אנשים שלא אוהבים את המשחק הזה של "אל תדאג, תבוא, נטפל בך, גם אם נגמרה האחריות" בריש גלי ואז "להשחיל את האלמנט" בעלויות ובפתרון שלא צריך בשבילו יבואן מורשה...
אגב, VIPERO קיבל את הטיפול וחזרו אליו ורק אח"כ ועקב התשובה שחזרו אליו התחילו התלונות.
רוב המשתתפים הקבועים כאן באתר מוציאים הרבה מאוד כסף על פריטי המערכת שלהם, ממסך, רמקולים, מגברים ועד כבלים ומרככי חשמל. לראות יבואן שמוכן לתת שירות לפנים משורת יכול להוות שיקול רציני, לדעתי, ברכישת פריט ממרכולתו.