|הצילו - אותי בבקשה| פלזמה LG עם נקודות ירוקות ואדומות כאלה שרצות לי במסך

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152

שליחה

MartinHSabag כתב:חברה',
אני לא בא להגן על אף אחד.
ח.י לא מפרסמים פה ולא משלמים לנו כלום, אז איזה אינטרס יש לי?

הכוונה היא שיש דרך להתלונן ויש דרך.
אין שום בעיה להתלונן ולהעלות לכאן תלונת וטענות נגד כולם (כולל נגדנו כמו שאתה לא חוששים לעשות), המטרה היתה לנסות למנוע מראש התדרדרות של השירשור לרמות BITCHING של "עליהום" רק בגלל שמישהו התחיל אז כולם פתאום מצטרפים....

כשאמרתי שזה "בטיפול", התכוונתי להתנהלות של אורי_קבוצת_חי ולא שהתלונה של VIpERo בטיפול, מצטער על האי הבנה.
היו אנשים שדיווחו על התנהלות לא תקינה של אורי_קבוצת_חי ועל זה הגבתי.

כמובן ששירות טוב צריך לקבל בלי קשר להתערבותי או עצם זה שהנושא הועלה בפורום כמו HT.
...
מרטין,
אתה צודק, יש הרבה דרכים להתלונן והפורום כאן הוא אחד מהדרכים הללו.
אף אחד לא טען, וגם לא אני, שמשלמים לכם או כל דבר אחר, רחמנא ליצלן, שיטה את אובייקטיביות האתר הנפלא הזה שרבים, וגם אני, נהנים וגאים לקחת חלק בו. (את זה טענו, לצערי, בשרשור אחר, שאמנם לקחתי בו חלק, אך לרגע לא הסכמתי ולקחתי חלק בטענות המופרכות לדעתי שהעלו שם).
השרשור הזה רחוק מאוד מרמת ביצ'ינג ועליהום, לדעתי, ואני חושב שזה לפחות הוגן שקבוצת ח.י "תחטוף" קצת ותראה שיש אנשים שלא אוהבים את המשחק הזה של "אל תדאג, תבוא, נטפל בך, גם אם נגמרה האחריות" בריש גלי ואז "להשחיל את האלמנט" בעלויות ובפתרון שלא צריך בשבילו יבואן מורשה...
אגב, VIPERO קיבל את הטיפול וחזרו אליו ורק אח"כ ועקב התשובה שחזרו אליו התחילו התלונות.

רוב המשתתפים הקבועים כאן באתר מוציאים הרבה מאוד כסף על פריטי המערכת שלהם, ממסך, רמקולים, מגברים ועד כבלים ומרככי חשמל. לראות יבואן שמוכן לתת שירות לפנים משורת יכול להוות שיקול רציני, לדעתי, ברכישת פריט ממרכולתו.

locus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221

שליחה

דרך אגב,
הייתה לי תקלה זהה (נקודות ירוקות מרצדות), בפלאסמה של LG.
זה קרה לי שהמכשיר היה בן שנה וחצי ועדיין באחריות.
הגיע טכנאי של ח.י פתח את הטלויזיה, סובב פוטנציומטר והבעיה נעלמה ולא חזרה שוב (טפו טפו..)

אורי_קבוצת_חי
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 107

שליחה

שלום לכולם,
צר לנו על התחושות שעולות מהכתוב,
יחד אם זאת חשוב לנו לציין כי התערבנו בשיחה מתוך רצון כנה ואמיתי לעזור ללקוח, ואף בדקנו את עניין העלויות מול היצרן בחו"ל וכן אם נוכל לקבל ממנו סיוע לפנים משורת הדין בכדי להוזיל את עלות התיקון.

אולם למרות הרצון הטוב, במקרה זה הדבר לא היה אפשרי מכיוון שהאחריות פגה לפני זמן רב (29/09/07).

נשמח לשמוע על מקרים נוספים בעתיד על מנת שנוכל לפעול לטובת לקוחותינו.

בברכה,

אורי נציג קבוצת ח.י

arik35
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 688

שליחה

איזה בול*יט .. רשמי , אין לי מה להוסיף, לפותח השרשור בהצלחה במעבדה פרטית.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

מה אני אגיד לכם, האמת אני קצת חלוק בדעותי בנושא הזה..
מצד אחד, אני יכול להבין את היבואן. אני לא חושב שזה הגיוני שהוא ייקח על עצמו עלויות תיקון בסכומים כאלו. יש תקופת אחריות בדיוק בגלל סיבות אלו.
מצד שני, הם יכלו באמת לפנות אל פותח הדיון בהודעה פרטית בהקשר לבעיתו ולראות איך אפשר לעזור לו - אם ובכלל הדבר מתאפשר.
או לחילופין, לא לפנות אליו בכלל ולתת לו לשבור את הראש בערוצים המקובלים. (גם לגיטימי)
אז נציג מטעמם בא, ניסה לראות מה אפשר לעשות למענו וראה שלא כל כך אפשרי לעשות משהו. גם יכול לקרות.
בקיצור, אני מבין את שני הצדדים.
אולי פשוט עדיף להמנע בעתיד מתגובות בנושא לפני שמתבררים כל הפרטים (מבחינת נציגי חברה) כדי למנוע תגובות כמו כאן.
נ.ב - אני די בטוח שכל יבואן בארץ היה אומר לו בדיוק את אותה תשובה לגבי כל מוצר. ככה פשוט הדברים מתנהלים.
המשך יום טוב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

אורי אני לא מדבר על פג תוקף או על כסף ,אלא על התנהגות שלכם ללקוח ,אני מבין שאתם חברה גדולה

ועמוסה לדוגמא יותר מ ט.ר יבואנית פיוניר ,אבל זה לא צריך לגרוע בשירות.

הכלל הוא הלקוח תמיד צודק ,אני נתקלתי מצדכם ביחס הכי דוחה שנתקלתי אי פעם ,לאחר

אינספור טלפונים במשך ימים ,נאותו להתייחס אליי ,הדבר תוקן בסופו של דבר ,אבל למה אני צריך להתחנן .

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט

שליחה

לאורי מח.י. לדעתי ומבלי לכאוס, אם הגעתם למצב שהיבואן לא מוכן לספוג סכום כזה מלפני משורת הדין,

ושוב מדובר ב "פינאטס" בשבילו, גם אם השתתפות תהיה סמלית כדי שהלקוח הקטן יהיה מרוצה... זה גם אומר

משהו על LG כיצרן ולא רק עליכם כיבואן..

odi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468

שליחה

אני חייב לציין שזה קצת מגוחך בעיניי שיבואן כמו ח.י שמוכר אלפי מסכים לא יכול לספוג הפסד קטן , אם בכלל, כדי לעשות לעצמו יחסי ציבור טובים ולהותיר לקוח מרוצה.
ח.י מוכרת יותר מכל חברה אחרת של מסכים כאן בארץ.
חשוב לי לציין שגם לי יש מסך פלסמה של lg ואני ממש מקווה שלא אזדקק לאחריות....
אני שבע רצון ממנו מאוד אבל התגובה של הנציג שלהם גורמת לתחושות לא נעימות.
כבר כתבו קודם , אם אתה (אורי) לא יכול או לא מתכוון לעזור עדיף להחריש....

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

אורי_קבוצת_חי כתב:שלום לכולם,
צר לנו על התחושות שעולות מהכתוב,
יחד אם זאת חשוב לנו לציין כי התערבנו בשיחה מתוך רצון כנה ואמיתי לעזור ללקוח, ואף בדקנו את עניין העלויות מול היצרן בחו"ל וכן אם נוכל לקבל ממנו סיוע לפנים משורת הדין בכדי להוזיל את עלות התיקון.

אולם למרות הרצון הטוב, במקרה זה הדבר לא היה אפשרי מכיוון שהאחריות פגה לפני זמן רב (29/09/07).

נשמח לשמוע על מקרים נוספים בעתיד על מנת שנוכל לפעול לטובת לקוחותינו.

בברכה,

אורי נציג קבוצת ח.י
...
עם כל הרצון הטוב שלכם הבן אדם יושב בבית ומתבאס מטלוויזיה שנושאת את השם LG ועומדת כמו פסל חסר תועלת. יש אנשים שבשביל לחסוך שקל הם מוכנים להפסיד 100 שקל (רק שבמקרה שלכם את תפסידו הרבה יותר מזה), איפה ההגיון? כמה לקוחות אתם הפסדתם מאז שהשירשור הזה נפתח? אני מציע לכם לבדוק שוב את העניין כדי לסיים את הסיפור הזה עם סוף טוב.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

VIpERo כתב:שלום חברים,
אני במצב נואש
יש לי פלזמה LG (של חבר שלי יותר נכון)
עכשיו רואים אצלו מין נקודות כאלה ירוקות ואדומות שמרצדות על המסך!

למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשרות לעשות כדי לתקן את המצב העגום כבר למעלה משבוע כל יום אנחנו מנסים משהו חדש וכבר אני חושב שניסינו הכל
- בדקנו בכל מיני פורומים בכל מיני אתרים בארץ ובחו"ל
- שיחקנו אין ספור פעמים בבהירות קונטרסט ובשאר הצבעים ובהגדרות הפלזמה נבדק לעומק ועדיין הנקודות ימח שימם
האלה מופיעות! :-\
- החחלפנו כבלים - HDMI \\ RGB

אם למישהו יש רעיון או שהוא מכיר את התופעה אשמח לדעת על כל מה שיש לכם להגיד בנושא
תודה לכל העוזרים

(W) :(
...
בוא נהיה מעשיים :

שלח מייל לכתובת שבקישור , פרט את העניין , כמדומני מובטחת לך תשובה.

http://www.lge.com/us/general/contact-us.jsp

:x

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

רונן כתב:
VIpERo כתב:שלום חברים,
אני במצב נואש
יש לי פלזמה LG (של חבר שלי יותר נכון)
עכשיו רואים אצלו מין נקודות כאלה ירוקות ואדומות שמרצדות על המסך!

למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשרות לעשות כדי לתקן את המצב העגום כבר למעלה משבוע כל יום אנחנו מנסים משהו חדש וכבר אני חושב שניסינו הכל
- בדקנו בכל מיני פורומים בכל מיני אתרים בארץ ובחו"ל
- שיחקנו אין ספור פעמים בבהירות קונטרסט ובשאר הצבעים ובהגדרות הפלזמה נבדק לעומק ועדיין הנקודות ימח שימם
האלה מופיעות! :-\
- החחלפנו כבלים - HDMI \\ RGB

אם למישהו יש רעיון או שהוא מכיר את התופעה אשמח לדעת על כל מה שיש לכם להגיד בנושא
תודה לכל העוזרים

(W) :(
...
בוא נהיה מעשיים :

שלח מייל לכתובת שבקישור , פרט את העניין , כמדומני מובטחת לך תשובה.

http://www.lge.com/us/general/contact-us.jsp

:x
...
בו נהייה הוגנים ,אי אפשר להשוות מסך חדש שנקנה ,למסך שהאחריות פגה לפני 3 שנים ,אני לא מצפה שיתקנו מסך בחינם ,אבל שיתנו הצעת מחיר בחינם או בתשלום סימלי ,זה נקרא שירות מקצועי והוגן.

במקרה שלי אני מדבר על מסך חדש בדומה לשלך ,אני ציפתי ליחס נאות ולא כך היה מ ח.י ,חזרה לטלפונים ולא כך היה , נכונות להגיע לפתרון מהיר ולא כך היה ,הם חשבו שאני אתייאש מהם ,הם טעו.

אורי מ- ח י ,צריך להגיע לעמק השווה ,לתת הצעת מחיר\ביקור טכנאי בתשלום סימלי , לדעתי 150 שקל.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 10/01/2010 21:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

הייתי מעורב בכמה מקרים שבו אני מוצא עצמי כצרכן פרטי קטן מול חברה גדולה.

בחלק נכבד מהמקרים , לאחר שפניתי למנכ"ל , באו לקראתי גם אם תמה האחריות .

רוצה לומר : לחברות גדולות קיימות "שכבות" של בעלי תפקידים שמתנהגים כפי הנהלים , ואין לי דבר נגד זה,

במקרה של בעיה ( גם אם אני לא במסגרת האחריות ) , תמיד באה לקראתי "השכבה העליונה " של ההירארכיה והסוף תמיד טוב.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לדעתי הגעת הטכנאי ומתן הצעת מחיר או לחילופין לאבחן את הבעיה וטווח עלות תיקון זה המינימום שיבואן רישמי וגדול צריך לתת ללקוח שלו גם לאחר תום תקופת האחריות.
לקוחות מוכנים לשלם יותר כאשר הם קונים מיבואן רישמי וההפרש הזה בין ייבוא מקביל\אישי לבין רכישה מיבואן רשמי נזקפת לציפייה לאחריות ברמה גבוהה וכן "גב" אליו ניתן לפנות אחר כך מבלי שיגידו לך, כמו שאמרו חכמים לפניי, "האלמנט עלינו" (הגשש החיוור, אם יש צורך).

רונן,
אתה צודק. הרבה פעמים זה יעבוד. אבל האם בכל פעם שמתקלקל לך מוצר יש לך כח\זמן\יכולת להתמודד ולרדוף בכל הבלאגן הזה? או שלחילופין אתה מוציא את כל עלות התיקון בניסיון לעלות בשכבות המנהלים בשיחות בטלפון הנייד?

לתת שירות טוב זו לא מילה גסה! גם אם כיבואן אתה נותן שירות מעבר למצופה או מעבר למה שהתחייבת אף אחד לא דפק אותך!!
בדיוק כמו שלא דופקים אותך אם שלמת יותר על מוצר כי אתה רוצה לקנות אותו מחנות אמינה או יבואן מוכר.
זו דעתי בכל אופן
של כל דבר עם 4 גלגלים!

קרירין
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139

שליחה

sufgi123 כתב:כל ההתלהמות של השרשור נגרמה בגלל אורי_קבוצת_חי :evil:
ללא תגובתו בשרשור , אף אחד לא היה בא בטענות ל ח.י. כיוון שהאחריות על המוצר הסתיימה , והם אינם חייבים "לעשות טובה" ללקוח ולטפל לו בתקלה ללא עלות או בתשלום סימלי .
אבל ברגע ש אורי_קבוצת_חי החליט להגיב בשם ח.י. ועל הדרך לפרסם את היבואן , מעצם התגובה שלו נשתמע ש ח.י. מוכנים לעזור ללקוח מעבר למה שהוא צריך לקבל על פי האחריות , ועל זה הוא קיבל מחמאות . כשהתברר שכל המהלך היה גימיק שיווקי ו אורי_קבוצת_חי לא באמת עזר ללקוח מעבר למה שהוא צריך לקבל , זה גרר תגובה חריפה שלי ושל אחרים .
אין לי מושג מה מעמדו של אורי_קבוצת_חי אצל היבואן , אבל אם מעמדו לא מספיק כדי לסייע לאנשים מעבר למה שניתן בדרך כלל , אז שלא יציע עזרה ויפרסם את היבואן . כמו שכתבתי , בשביל הצעת תיקון כזאת לא צריך את "הסיוע" של אורי_קבוצת_חי .
...
זה בדיוק גם מה שאני חושב
אני עובד בעסק קטן -לא קשור לתחום ואני תמיד משתדל לא להפריח בלונים ללקוחות
ואין לי בעיה שעסק במקרה כזה שנגמרה האחריות לא נותן טיפול בחינם זה לגיטימי לגמרי ואני הייתי פועל כניראה באותה הצורה במצב כזה
הבעיה זה התגובה של האורי הזה שלטעמי ניראת מטומטמת ברגע שאין משהוא מוצק אחריה

חוץ מזה אם זה כבר נפלט לדעתי הם היו לפחות צריכים לעשות בדיקה בחינם לפחות לטובת הפורום אם לא לטובת הלקוח -ככה הם היו יוצאים בסדר מבחינתי

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

tvholic כתב:לדעתי הגעת הטכנאי ומתן הצעת מחיר או לחילופין לאבחן את הבעיה וטווח עלות תיקון זה המינימום שיבואן רישמי וגדול צריך לתת ללקוח שלו גם לאחר תום תקופת האחריות.
לקוחות מוכנים לשלם יותר כאשר הם קונים מיבואן רישמי וההפרש הזה בין ייבוא מקביל\אישי לבין רכישה מיבואן רשמי נזקפת לציפייה לאחריות ברמה גבוהה וכן "גב" אליו ניתן לפנות אחר כך מבלי שיגידו לך, כמו שאמרו חכמים לפניי, "האלמנט עלינו" (הגשש החיוור, אם יש צורך).

רונן,
אתה צודק. הרבה פעמים זה יעבוד. אבל האם בכל פעם שמתקלקל לך מוצר יש לך כח\זמן\יכולת להתמודד ולרדוף בכל הבלאגן הזה? או שלחילופין אתה מוציא את כל עלות התיקון בניסיון לעלות בשכבות המנהלים בשיחות בטלפון הנייד?

לתת שירות טוב זו לא מילה גסה! גם אם כיבואן אתה נותן שירות מעבר למצופה או מעבר למה שהתחייבת אף אחד לא דפק אותך!!
בדיוק כמו שלא דופקים אותך אם שלמת יותר על מוצר כי אתה רוצה לקנות אותו מחנות אמינה או יבואן מוכר.
זו דעתי בכל אופן
...
בתוספת לתגובתי , עלי לציין כי לא תמיד אני מחפש את "צדקתי" ,
כלומר , אם מדובר על נושא שאני חושב שאין צדק להילחם עליו , אני מוותר מלכתחילה ...

.

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444

שליחה

אני חייב לציין שמעולם לא נזקקתי ומקווה שלעולם לא אזדקק לשירות של חברה כלשהי בארץ.

אין ספק שהתשובה, המנוסחת היטב (ואף בהגזמה), של אורי_קבוצת_חי תרמה לאווירה העכורה ול"עליהום".
הייתי ממליץ ליבואן להתנסח אחרת, הייתה כאן מעין נימה שחצנית לטעמי בניסוח גבוה וקורקטי שלא משאיר מקום למחשבה.
זה יצר תחושה כאילו היבואן עושה את המינימום ומנסה לגרוף מקסימום.
למה לא לדבר בשפה נורמטיבית, שפת העם?

אני חושב, אישית, שהדיון בפורום אולי יסובב איזה בורג אצל היבואן אבל אולי במילימטר.
אל תצפו ליותר מדי.
קהל המכורים הקשים בפורם אינו קהל היעד של רוב מסכי LG.
הקהל של LG הינו המשפחה הממוצעת בישראל ובשביל זה לא צריך יותר מדי שירות.
המסכים שלהם נמכרים בכמויות כי קהל היעד שלהם הוא המשתמש הממוצע מינוס.
אז הם ימשיכו בשלהם, וגם ימשיכו להרוויח.

לחברה למשל כמו פיוניר, או פנסוניק שווה להשקע בלקוחות בפורום כי הם בד"כ מוכרים מסכי נישה יקרים יותר.
(למרות שגם הם לא משקעים, לראיה האחריות הבזיונית של פנסוניק)

בכל מקרה ישר כוח לכם שיש לכם את הכוחות להלין כך
אני יודע שמהיום לא ארכוש שום מסך שמשווק ע"י חברת ח.י
רק משום הטיפול הקלוקל שלהם והיחס המתנשא וגם שרבים מאנשים הפורום מלינים זה גורם לחשש ביום שבו אצטרך לממש את השירות.
וגם כמובן שלא אמליץ.

תודה רבה לכם!

PMAN
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67

שליחה

shlomiassaf כתב:...
אין ספק שהתשובה, המנוסחת היטב (ואף בהגזמה), של אורי_קבוצת_חי תרמה לאווירה העכורה ול"עליהום".
הייתי ממליץ ליבואן להתנסח אחרת, הייתה כאן מעין נימה שחצנית לטעמי בניסוח גבוה וקורקטי שלא משאיר מקום למחשבה.
.............

!
...
סליחה מראש, אבל מי שמתנשא פה זה אתה בתגובה האחרונה.

אני לא חושב שיש מקום להלל את ח.י אבל יש פה לקוח בלי אחריות שלא קיבל שירות בחינם. זה הכל.
ואם היה מקבל שירות, כל בעל מסך תקול של LG היה נעמד על רגליו האחוריות וצועק גם אני.

מה רע בזה שפנה אורי מח.י והציע קיצור דרך ל SUPPORT שלהם? הלוואי שבכל המותגים היו מגיבים בצורה זו ואז לא היה בוער לכולם פה לצעוק "פרסום חינם".

כל הכבוד לאורי שלא נגרר פה לוויכוח, אני לא הייתי מסוגל.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

PMAN כתב:
shlomiassaf כתב:...
.............

!
...
סליחה מראש, אבל מי שמתנשא פה זה אתה בתגובה האחרונה.

אני לא חושב שיש מקום להלל את ח.י אבל יש פה לקוח בלי אחריות שלא קיבל שירות בחינם. זה הכל.
ואם היה מקבל שירות, כל בעל מסך תקול של LG היה נעמד על רגליו האחוריות וצועק גם אני.

מה רע בזה שפנה אורי מח.י והציע קיצור דרך ל SUPPORT שלהם? הלוואי שבכל המותגים היו מגיבים בצורה זו ואז לא היה בוער לכולם פה לצעוק "פרסום חינם".

כל הכבוד לאורי שלא נגרר פה לוויכוח, אני לא הייתי מסוגל.
...

על מה אתה מדבר? מישהו פה כתב משהו על לתת שירות ותיקון בחינם?! תעשה טובה, תקרא את ההודעות שבשירשור לפני שאתה מגיב. :roll:

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

PMAN

זאב צודק!!

וחוצמזה, לגבי LG אני מאמין שלרבים מחברי האתר יש מסכים שלהם. האתר עוסק גם במקורות אודיו שונים, DIY, כבלים ומחשוב.
אתה יכול למצוא פה, בפורום הנכון, אנשים שהשקיעו במגבר סטריאו ורמקולים מתאימים כמו שני מסכים של פיוניר ועדיין רואים טלויזיה בCRT או בעלי מסך דק פשוט\סביר או בלשונך "של המשתמש הממוצע מינוס".
של כל דבר עם 4 גלגלים!

PMAN
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67

שליחה

זאב,

חינם, חצי חינם, לפנים משורת הדין...... תקרא לזה איך שבא לך, הרי תיקון בתשלום הוצע פה, ולא ראיתי שמחאו פה כפיים על זה .
אני במיוחד לא מסכים עם הקביעה שהלקוח תמיד צודק. בטח לא בתרבות הצריכה בישראל.

אגב, קראתי את התגובות, וגם בין השורות...מציע לך גם.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”