מפגש קונסולות מספר 3 - יש דרישה?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
PS3 זה בטוח בחורה - עשתה דיאטה - ועכשיו נקראת SLIM...
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אני אשמח גם להגיע.
בפעמים הקודמות התפספס לי :/
טורניר TEKKEN או COD4 יכול להיות נחמד
בפעמים הקודמות התפספס לי :/
טורניר TEKKEN או COD4 יכול להיות נחמד
הדבר הכי חשוב שצריך לדרדס זה מקום.
האתגר הבא בתור הוא מקרנים - זו היתה הנקודה הכי בעייתית במגשים הקודמים (צריך לזכור שלרוב צריך גם מסך למקרן).
ברגע שיש מקום ומקרנים, יהיה כבר די קל לדרדס מערכות סאונד (רצוי), קונסולות, משחקים ואביזרים.
האתגר הבא בתור הוא מקרנים - זו היתה הנקודה הכי בעייתית במגשים הקודמים (צריך לזכור שלרוב צריך גם מסך למקרן).
ברגע שיש מקום ומקרנים, יהיה כבר די קל לדרדס מערכות סאונד (רצוי), קונסולות, משחקים ואביזרים.
You are never fully dressed without a smile
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברים יש לי הצעה שלא תוכלו לסרב לה....אני אביא אוואטר GAME PS3 3D
אתם תדאגו לציוד הקרנה 3D
הולך?

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 0&start=15
אתם תדאגו לציוד הקרנה 3D
הולך?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 0&start=15
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
פעם היה לי בית אידיאלי לדברים כאלה - כבר יותר מפעם אחת אירחתי ערבי רוק בנד עם 10-12 משתתפים שנמשכו במקרים קיצוניים עד 4 בבוקר, אבל אנחנו עוברים עכשיו מיחידת דיור ברשפון לבניין רב קומות באשדוד, אז נראה לי שהצעה מספר 1 תיפולMaayanki כתב:כמו שאני רואה את זה, יש בדיוק שתי אופציות:Malcontent כתב:אני חושב שיש רק משחק אחד שמאפשר לשבור את השיא הזה, וגם הוא מאפשר בסך הכל שבעה שחקנים, ואני לא בטוח שזה כזה משחק מוצלח - Fifa Street
אני חושב ששווה להקדיש קונסולה יותר מתקדמת מווי בשביל משחק קצב - על ה PS3 שלי יש כמה וכמה מאות שירים לרוק בנד, למרות שאני לא יודע כמה קל יהיה לשכנע את אישתי להוציא את הקונסולה מהבית....
1. עושים את זה אצלך בבית
2. אתה מביא את אשתך...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לא, לצערי לא.MartinHSabag כתב:לא שידרגת עדיין ?...
אני עדיין עם ה-DFP (הישן והטוב).
לעומת זאת, אח שלי שהיה לפני חודשיים בארה"ב (ירח דבש) פינק את עצמו ב-G27 (בין יתר הדברים), עלה לו 299$ והוא פשוט הכניס אותו עם הקופסא למזוודה. שיחקנו עם ה-GT5P וזה פשוט מדהים !!!
אם המפגש יתאים לו, יש מצב הוא הוא יבוא עם ההגה, אם לא, נאלץ להסתפק ב-DFP (אלא אם niko יביא את ה-G25 שלו).
לכשיצא GT5 המלא באירופה/ארה"ב אני מתכנן להשתדרג ל-G27 (או G29....), כרגע אין לי לחץ כי יש לי תחליף.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
מה רע בגג של SHED? עד עכשיו המיקום היה מושלם, לא? אם הבנתי נכון גם ל SHED אין בעייה עם זה, אז שרק יציין באיזה תאריך בשבועיים הקרובים נוח לו ונריץ עיניינים 
הבעיה עם הגג שלי היא בעיקר הטמפרטורה ששוררת עליו בשעות הערב והחושך. אל תשכח שמדובר בנקודה גבוהה ומערבית - מה שאומר לא מעט רוח, ורוח קרה.Huber כתב:מה רע בגג של SHED? עד עכשיו המיקום היה מושלם, לא? אם הבנתי נכון גם ל SHED אין בעייה עם זה, אז שרק יציין באיזה תאריך בשבועיים הקרובים נוח לו ונריץ עיניינים...
במהלך היום . צהריים דווקא סבבה וכיף על הגג, אבל יהיה קשה מאוד לראות את המקרנים בשמש של יום שישי/שבת בצהריים.
אם רוצים לארגן ערב קונסולות וחרמוניות - בכיף.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
אם כך ואם מישהו פה לא מכיר מקום סגור זמין (אני מהצפון לצערנו) נראה לי שניאלץ לדחות את זה בכמה חודשים למזג אוויר יותר חם. באיזה חודשים מניסיונך זה יהיה אפשרי?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Huber כתב:אם כך ואם מישהו פה לא מכיר מקום סגור זמין (אני מהצפון לצערנו) נראה לי שניאלץ לדחות את זה בכמה חודשים למזג אוויר יותר חם. באיזה חודשים מניסיונך זה יהיה אפשרי?...
עם מזג האוויר הנוכחי קשה מאוד לדעת מתי יהיה נעים על אצלי על הגג בערב. לדעתי זאת שאלה כבר לדני רופ.
בגדול - כאשר מעיין (נציגות נשית תמיד מהווה את ה"סמן הימני" בכל מה שקשור לטמפ' ) תסתובב ברחובות תל אביב בערב, ללא מעיל (רק עם שרוול ארוך דק) נדע שאפשר להתחיל להעמיס קונסולות.