תגובת YES לגבי התנתקות ללא קנס בעקבות הורדת הולמרק

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #41 

ואתה חושב שאני הישראלי המכוער? תחשוב שוב. הגזמת.
...
בסיכוי גבוהה אני אישית הייתי מפסיק את המנוי, אני לא אוהב את המשחקים אלה

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #42 

Nissim כתב:ChenGanir, אתה רק מחזק את מה שאני טוען.
בין אם אנשים מתקשרים להתנתק ובין אם הם מתקשרים לשפר את תנאיהם, הם עושים זאת עקב ההתחייבות.
אם החלטת רק לשפר את התנאים, אתה כנראה עושה זאת כנראה בשביל לא לצאת פראייר, חס וחלילה, כי אם אתה כבר מתחייב לפחות שתקבל משהו טוב יותר.
לדעתי, את הדילים הכי טובים היית משיג אם אני, אתה והשאר לא היו מתחייבים לאף אחד ונותנים להם לחזר אחרינו כל השנה ולא רק בעת שיש לנו הזדמנות להתנתק מהם. כך בכל השנה היית מקבל מענה מהיר, ושירות אפקטיבי, תוכן מעניין ושווה לתשלום. 
...

ההתחיבות היא לא סתם כי בא להם שתתחיב כי זה עושה למישהו נעים בגב. ההתחיבות באה על חשבון ההנחה שאתה מקבל מעלות החבילה הרשמית. אתה הרי לא מצפה שחברה עיסקית תבנה תוכנית עיסקית על פי גחמתם של אי אלו אנשים , שמזגזגים מצד לצד בכל פעם שמופיע משהו יותר טוב, נכון ? (ואנחנו יודעים כמה זיגגזגים זה דבר רע). לפיכך, בונים תוכניות עסקיות, עם ידיעה חלק הארי במנויים יתחייב, וכך החברה תקבל את כמו ההכנסות שלהן היא מצפה. אחוז ה"חכמים" שמנסים לדפוק את המערכת, או אלו שבאמת מנסים פשוט לא לצאת פראירים, או איך שלא תקרא לזה, נמוך ביותר, וזהו כנראה הפסד שיס מוכנים להשלים איתו. תאמין לי, שיס עדיין מרויחים על הלקוחות שלהם טוב טוב, בין אם הוא השיג חבילה בת !!!!, או שהוא "נדפק" ומשלם מחיר מלא. קשה לי לראות חברה עיסקית שתתנהל בצורה אחרת (תראה את חברות הסלולר, בזק, הוט, יס) - לפחות פה בארץ.

חן

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #43 

nir11 כתב:
ChenGanir כתב:
Nissim כתב:Rino,
...
...
אני לא חושב שאתה הישראלי המכוער באופן אישי, כי אנחנו הרי לא מכירים. מצד שני, ההתנהגות וההתנהלות שלך מצביעות על פאק בהבנה הבסיסית של לשלם על שירות ולקבל אותו. אתה, או כל אחד אחר לצורך העיניין, כי ככה אנחנו הישראלים מתוכנתים לעבוד, מרגיש שאתה צריך לקבל יותר עבור הכסף שאתה מוציא. הרי אתה עובד מאד קשה כדי להרויח אותו, נכון ? והרי עכשיו תקופה קשה, מיתון, נכון ? וממש קשה, המצב, נכון?
מצד שני יכול להיות שאתה, או כל אחד אחר לצורך העיניין, חושב שמגיע לך. כמו אותו ישראלי מצוי שנכנס לחנות, לא משנה איזו, שואל למחיר, מקבל מחיר, ואז אוטומטית יורה את השאלה הנצחית - "ואיזו הנחה אני מקבל?" - כל פעם שאני שומע את השאלה הזו, אני מתרגז מחדש. מה זה צריך להיות ? קיבלת מחיר. למה אתה חושב שמגיעה לך הנחה? עשית עיניים למוכרת? עשית משהו מיוחד? אתה שייך למשפחה מסוימת? אתה סלב? למה ריבונו של עולם, מוכר בחנות X שלא מכיר אותך כלל, יחשוב לתת לך הנחה?

זה הפך להיות ספורט לאומי. מי הצליח להוציא יותר הנחה. זו לא בעיה רק שלנו, הקונים. זו בעיה של המוכרים, כי הם נותנים לזה לקרות. התחרות העזה, וההבנה העמוקה שזה מה יש ועם זה צריך להסתדר, גרמו לכך שההנחות המפליגות הפכו לנורמה. מחיר מחירון זה רק לפראיירים. מי שמתעקש, מקבל מחיר הרבה הרבה יותר טוב, ו"דופק" את המערכת, לא יוצא פראייר.

אני חייב לציין שהייתי לא מעט פעמים בחול. מטעמי עבודה. עוד לא נתקלתי בתופעות כאלה של תסמונת ה"מגיע לי" בשום מקום אחר (פרט אולי לסין, שם הם מנסים לדפוק כל דבר שזז).

אני רוצה להדגיש, ולחזור ולהדגיש שאתה לא המטרה פה, ואני מתנצל מראש אם נפגעת מההודעה שלי בדרך כלשהי. זו לא היתה הכוונה. ההודעה שלך היתה בסך הכל טריגר.

חן
...
נערך לאחרונה על ידי ChenGanir ב 02/01/2010 22:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.

eitan-z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 668
נתן תודות: 310 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #44 

NEWBOY כתב :

[/quote]
אני מת לעבוד ל DTT
אבל הילדים מטילים וטו קשה בגלל ערוצי הילדים, ואשתי איתם...(בגלל הערוצים שלהם. היא לא צופה בכלום חוץ מערוץ 2 ו 10)

אני מרגיש חסר אונים....

אני מרגיש בדיוק כמוך :wink:
איתן.
...

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #45 

ChenGanir,
נראה כי בהודעה האחרונה אתה פונה אלי ולפי התוכן זה לא ממש כך, אשמח אם תערוך את ההודעה.
בכל מקרה, אני לא מעודד בקשת הנחות, אין לזה תוחלת ארוכה, אני מעדיף הצבעה "ברגליים" והחזרת הכח לצרכנים.
התחייבויות ארוכות ותפיסה שאין חופש ואלטרנטיבה ("אני לא יכול לעבור ל DTT בגלל ערוצי הילדים") היא מוטעית בעיני ומשיגה בדיוק את המטרה ההפוכה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #46 

סתם שאלה.
מחיר חבילה ביס עומד על 220 - 250 שקלים לחודש. אם מתנתקים מהם לטובת DTT, אפשר בשקט לרכוש 2-3 DVDים חדשים כל חודש בשביל הילדים.
אם משקיעים עוד טיפה זמן ומאמץ, אפשר לרכוש מחו"ל עונות שלמות של סדרות. אני מחזיק בבית מארז מהודר (limited edition) של כל העונות של סיינפלד. בנוסף יש לנו את העונות של באפי והסופרנוס. המחיר? הרבה פחות מתשלום חצי שנתי ליס או הוט.

אם נוסיף תשלום ל-VPN בעלות של כמה דולרים לחודש, נוכל בקלות להתחיל לקבל תכנים מ-hulu ונטפליקס ישירות לטלויזיה שלנו.
אני חושב שהרבה יותר משתלם לקחת את ה-250 שקלים בחודש ליס, ולהקצות מאה מתוכם לשדרוג תשתיות אינטרנט.

באופן אישי, אני לא מוריד תכנים מהרשת, ולכן לא הכנסתי כאן את האופציות הנ"ל אלא רק אופציות לצריכת תוכן חוקי למהדרין. אני בהחלט חושב שהיום יש אלטרנטיבה, ובדיוק בגלל הסיבה הזו - יס מגיעים לאסוף את הממירים שלי בעוד כשבוע כשנגמרת לי תקופת ההתחיבות אליהם (סירבתי בתוקף לכל ההצעות של "שימור לקוחות" להתחייב לשנתיים, או להוסיף חבילות והטבות כאלה ואחרות... זה פשוט לא מעניין).
You are never fully dressed without a smile

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #47 

Shed,
אני תומך ברעיונות שלך לגמרי, רק שאני מתחיל לזהות בעיה חדשה.
מחירי התשתית והספק לאינטרנט מרקיעים שחקים, לא יאמן שצריך לשלם 125 ש"ח ל 2.5
פשוט לא הגיוני.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #48 

זה כבר נושא לשרשור אחר, אבל איך הגעת לסכום הזה?
אני ב-130 בערך אקבל 5 מגה

המהנדס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

זה קצת מוזר שכותבים על מחלקת שימור לקוחות ב yes

שליחה #49 

יש להם מחלקה כזאת ? אם היו משקיעים בשימור לקוחות חלקיק
ממה שהם משקיעים בקליטת לקוחות חדשים מצבם היה טוב בהרבה.
תראו את הגאוניות שלהם,בעבר התקלקל אצלי ממיר עם יציאות scart
שהיה מחובר לטלביזיה crt ב ב composite.הטכנאי שבא,ניצל את העובדה
שלא הייתי בבית והחליף לממיר פרימיטיבי ללא יציאות scart.
התרוץ שלהם היה שהם יכולים להחליף לאיזה ממיר שהם רוצים לפי
החיבור שמצאו לטלביזיה.
לפני זמן קצר החלפתי את ה crt ב lcd.דרשו 150 ש"ח עבור ביקור
טכנאי והחלפת הממיר לממיר שכבר היה לי בעבור.כל מי שדיברתי
אתו שם התעקש על התשלום.אז יגבו 150.
ברוב טיפשותם הסירו את ערוץ הולמרק והפרו את החוזה איתי.
אני מחובר היום להוט,בעסקת טריפל מצויינת,ללא התחיבות ו yes
נשארו עם ה 150 ש"ח.זאת הדרך לפעול,לא איומים,להצביע ברגליים !

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

Shed כתב:סתם שאלה.
מחיר חבילה ביס עומד על 220 - 250 שקלים לחודש. אם מתנתקים מהם לטובת DTT, אפשר בשקט לרכוש 2-3 DVDים חדשים כל חודש בשביל הילדים.
אם משקיעים עוד טיפה זמן ומאמץ, אפשר לרכוש מחו"ל עונות שלמות של סדרות. אני מחזיק בבית מארז מהודר (limited edition) של כל העונות של סיינפלד. בנוסף יש לנו את העונות של באפי והסופרנוס. המחיר? הרבה פחות מתשלום חצי שנתי ליס או הוט.

אם נוסיף תשלום ל-VPN בעלות של כמה דולרים לחודש, נוכל בקלות להתחיל לקבל תכנים מ-hulu ונטפליקס ישירות לטלויזיה שלנו.
אני חושב שהרבה יותר משתלם לקחת את ה-250 שקלים בחודש ליס, ולהקצות מאה מתוכם לשדרוג תשתיות אינטרנט.

באופן אישי, אני לא מוריד תכנים מהרשת, ולכן לא הכנסתי כאן את האופציות הנ"ל אלא רק אופציות לצריכת תוכן חוקי למהדרין. אני בהחלט חושב שהיום יש אלטרנטיבה, ובדיוק בגלל הסיבה הזו - יס מגיעים לאסוף את הממירים שלי בעוד כשבוע כשנגמרת לי תקופת ההתחיבות אליהם (סירבתי בתוקף לכל ההצעות של "שימור לקוחות" להתחייב לשנתיים, או להוסיף חבילות והטבות כאלה ואחרות... זה פשוט לא מעניין).
...
(Y) (Y) (Y)

מסכים, אנחנו יכולים להסתדר, וגם הילדים יכולים - מי אמר שילדים צריכים לגדול צמודים לטלויזיה?

חן

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #51 

ChenGanir כתב:
nir11 כתב:
ChenGanir כתב:
Nissim כתב:Rino,
...
...
אני לא חושב שאתה הישראלי המכוער באופן אישי, כי אנחנו הרי לא מכירים. מצד שני, ההתנהגות וההתנהלות שלך מצביעות על פאק בהבנה הבסיסית של לשלם על שירות ולקבל אותו.

אני חייב לציין שהייתי לא מעט פעמים בחול. מטעמי עבודה. עוד לא נתקלתי בתופעות כאלה של תסמונת ה"מגיע לי" בשום מקום אחר (פרט אולי לסין, שם הם מנסים לדפוק כל דבר שזז).

אני רוצה להדגיש, ולחזור ולהדגיש שאתה לא המטרה פה, ואני מתנצל מראש אם נפגעת מההודעה שלי בדרך כלשהי. זו לא היתה הכוונה. ההודעה שלך היתה בסך הכל טריגר.

חן
...
ההבדל בין הטיולים שלך לחו"ל לבין ישראל, הוא שכאן הכל מנוהל כמו שוק, שלא לומר בזאר. אינני יודע מי אחראי לזה - הקהל או החנויות, אבל זה כך. זאת עובדה שבחנויות רבות בכוונה מציגים מחיר שהוא לא האמיתי, ואז נותנים ממנו הנחה.
נכנסתי לחנות מרשת בסט ביי לפני חודש, התענינתי בטלוויזה 26 אינץ'. נתנו לי מחיר, לא "ביקשתי הנחה" כמו שאתה מתאר, פשוט הסברתי להם שחנות לייד (מדובר על מרכז שיש בו בסט ביי, שקם אלקטריק, מחסני חשמל ואבי סופר, אחד כמעט לייד השני), נותנים לי את אותו מסך בדיוק ב 300 שקל פחות - עם אותה אחריות. מייד הוא נתן לי מחיר עדיף.
אפשר להציג את זה שהמחיר הרשום הוא "לפני הנחה", ואפשר גם לומר אחרת - זה מחיר לפראיירים. החנויות פועלות בשיטת מצליח - אם בלעת את הפתיון - תשלם את המחיר המופקע.
אגב, באותה הזדמנות עשיתי משהו הרבה יותר חצוף - ביקשתי מהמוכר להכנס לזאפ ולראות מחירים. הייתי די בטוח שהוא לא יסכים, אבל להפתעתי הוא הסכים. שמתי לב שבזמן האחרון יש לא מעט חנויות שמאפשרות את זה.

בקיצור, מה שאני מנסה לומר, זה שהמציאות בארץ נתונה, אולי אנשים גדולים ממני מנסים לשנות אותה, אני בסך הכל משחק את המשחק לפי הכללים, ומנסה לשלם כמה שפחות.

אתה כותב שאתה מתעצבן בכל פעם שאתה שומע מישהו שמבקש הנחה -תחשוב על הצד השני - למה בחלק גדול מהמקרים מקבלים באמת הנחה?
זה בזאר...
...

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #52 

Shed כתב:סתם שאלה.

...
קודם כל, איש הראוי בעיניו יעשה.
ילדי רואים טלוויזה, זה לא חובה, אבל אצלי רואים. DVD לא נראה לי פתרון, בגלל שהם ייראו פעם אחת ויזרקו. נשמע לי לא כלכלי- ודל.
הם צורכים תכנים בשפות שונות, וצריכים תרגום. לא קיימת אלטרנטיבה לזה, חוקית או לא חוקית.
אני משתדל לפקח על התכנים, כך למשל יש אצלי איסור מוחלט לצפות ב"אח הגדול", אני חושב שמדובר על תכנים שילדים פשוט לא יודעים להתמודד איתם.
בכל אופן, האלטרנטיבות שאתה מציע לגיטימיות, אבל לדעתי הן לא מתאימות לרוב האוכלוסיה, גם בגלל שהתכנים מוגבלים, וגם בגלל שטכנולוגית זה לא טריוויאלי כמו לחבר מפענח למסך ולהעביר ערוצים בשלט, אם מדיך שידורים, ויכולת הקלטה פשוטה ביותר.

תיסלם על המארז סיינפלד - זאת התוכנית הכי טובה בכל הזמנים...

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9618
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 353 פעמים

שליחה #53 

מסכים עם ניר
לא כלחבילה אזוטורית מתאימה לכל אחד..
סגרתי עכשיו עם יס ממיר מקס HD ב272 שח כולל חבילות סרטים מדע וטבע וסדרות כולל גוניור לילדים
התחיבות ל3 שנים ותהיו בריאים ..
נראה לי עסקה מצויינת

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #54 

ADICT כתב:מסכים עם ניר
לא כלחבילה אזוטורית מתאימה לכל אחד..
סגרתי עכשיו עם יס ממיר מקס HD ב272 שח כולל חבילות סרטים מדע וטבע וסדרות כולל גוניור לילדים
התחיבות ל3 שנים ותהיו בריאים ..
נראה לי עסקה מצויינת
...
לפני שהתנתקתי, YES הציעו לי 260.. (לא שזה עניין אותי)

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #55 

הוא סגר, למה לבאס?

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9618
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 353 פעמים

שליחה #56 

yes-man כתב:הוא סגר, למה לבאס?
...
ה10 שקלים ההפרש הללו נגבים כנראה גם בגלל האח הגדול (אשתי....
גם זה יסתיים
הלואי ואלו העשרה שקלים היו צרותי... 8)

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

yes-man כתב:הוא סגר, למה לבאס?
...
YES עד שלא לוקחים פירטי כרטיס אשראי לא מתייחסים ברצינות

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2083
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #58 

nir11 כתב: ילדי רואים טלוויזה, זה לא חובה, אבל אצלי רואים. DVD לא נראה לי פתרון, בגלל שהם ייראו פעם אחת ויזרקו. נשמע לי לא כלכלי- ודל.
...
אני לא יודע בני כמה הילדים שלך, אבל אצלנו בבית הילדים כולם מתחת לגיל 6, ומעולם לא היינו מחוברים ל-YES או כבלים.
כשהגדול ראה טלוויזיה בפעם הראשונה אצל הסבא והסבתא (HOT), הייתי צריך להסביר לו את הקונספט "המוזר" שהוא לא יוכל לראות שנית את הפרק של דורה שבדיוק הסתיים.
עד היום הוא מעולם לא שאל "למה אין לנו טלוויזיה כמו אצל סבא וסבתא?".

בכל מקרה, כל DVD שקנינו (ויש לנו בין 120 ל-150 כאלה שנקנו ב-5 השנים האחרונות) נצפה (בלי להגזים) עשרות פעמים בשמחה על ידי הילדים. הוויכוח בין בני ה-3 (תאומים) לבין בן ה-5 וחצי הוא על מה לראות מתוך המבחר הקיים.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #59 

udif כתב:
nir11 כתב: ילדי רואים טלוויזה, זה לא חובה, אבל אצלי רואים. DVD לא נראה לי פתרון, בגלל שהם ייראו פעם אחת ויזרקו. נשמע לי לא כלכלי- ודל.
...
אני לא יודע בני כמה הילדים שלך, אבל אצלנו בבית הילדים כולם מתחת לגיל 6, ומעולם לא היינו מחוברים ל-YES או כבלים.
כשהגדול ראה טלוויזיה בפעם הראשונה אצל הסבא והסבתא (HOT), הייתי צריך להסביר לו את הקונספט "המוזר" שהוא לא יוכל לראות שנית את הפרק של דורה שבדיוק הסתיים.

בכל מקרה, כל DVD שקנינו (ויש לנו בין 120 ל-150 כאלה שנקנו ב-5 השנים האחרונות) נצפה (בלי להגזים) עשרות פעמים בשמחה על ידי הילדים. הוויכוח בין בני ה-3 (תאומים) לבין בן ה-5 וחצי הוא על מה לראות מתוך המבחר הקיים.
...
(Y)

(Y)
כמוני כמןך.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #60 

udif כתב:
...

...
הבת שלי רואה סדרה שקוראים לה "כמעט מלאכים". כל יום יש פרק. הבן שלי רואה סדרה שקוראים לה "דאוס". נדמה לי שהיא גם סדרה יומית. שתי הסדרות האלה הן "שיחת היום" בבית הספר. הילדים שלי לא מכירים את הקונפסט המוזר של ללא להיות מסוגלים להשתתף בשיחה...
הם גם לא מכירים את הקונספט שאי אפשר לראות פרק שנית כי הוא בדיוק הסתיים, זאת מכיוון שאין בבית שלי מפענח שלא יודע להקליט וגם את שאר הטריקים של YES MAX.
אגב, אני לא מאמין בלתת לילדים לראות את אותה תוכנית שוב ושוב (ושוב). זה הופך אותם לזומבים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”