smallville4r כתב:levikon כתב:
אני לא אכנס לוויכוח שלכם כי הוא לא מוביל לשום מקום, אבל אתה כותב שהוט לא פועלת כמו שצריך ואם היא הייתה דואגת באמת ללקוח כמו יס היית רואה אצלה טלויזיה יותר טובה. למה אתה מתכוון?
...
אני מתכוון שבכל ערב הייתה לי סיבה לפתוח את הטלוויזיה באחד הערוצים של HOT ולראות משהו חדש.
זה לא קורה היום. בטח לא בכל ערב. אם היה אכפת לה היא הייתה דואגת שבכל ערב תהיה לך סיבה לפתוח את הטלוויזיה ולראות את הערוצים שלה. הרי זה כל ההבדל בינה לבין yes - הערוצים שהם עצמם מפיקים - כל השאר יש בשתיהן. כך שרק ערוצי הבית שלהם הוא ההבדל ביניהן ו- yes מספקת את הסחורה - כל ערב נותנת סיבה לפתוח ולצפות בערוצים שלה.
הידעת שאני מחשיב לחברות הכבלים לשעבר את תקופת תור הזהב שהייתה בין השנים 94' ל- 2002. החברות היו מביאות סרטים וסדרות בהפרש של חודשים מארה"ב, סדרות איכות. ערוץ 3 של פעם היה לא פחות מ- yes stars של היום. אם זה היה ממשיך גם אחרי 2002 עד עצם היום הזה, אולי הייתי נשאר ב- HOT, למרות ששוב, הסיבה שעזבתי אותם לא קשורה לתכנים, אלא לשירות. אבל ייתכן שבהחלט הייתי חוזר אליהם אם לא הייתי מרוצה מ- yes.
אף אחד לא ביקש מחברות הכבלים לרכוש את כל הסדרות בעולם ולא לשלם ל- WB את הכסף ולהסתכסך איתם - כל זה למטרה אחת שהם שמו להם - לחסל את חברת yes. הם כשלו שם והביאו על עצמם את האסון הזה. אסון שלצערי הרב הוביל להתמוטטות חברות הכבלים ויצירת חברה דמיונית שנקראת HOT. (הסיבה שהיא דמיונית היא שכידוע HOT עד היום מתנהלת בטלוויזיה בתשתיות של שלוש החברות - פשוט בושה, במקום לשדרג תשתיות ולעבור למערכת שידורים אחת בכל ארץ). רק בטלפון ואינטרנט HOT מתקיימת כחטיבה יחידה הידועה יותר בשם HOT טלקום (שכמובן כל רווחיה הם חלק מרווחי החברה שמפעילה כיום את הכל - מת"ב).
ולצורך העניין, פרט לסרטים וסדרות אין שום הבדל בין שתי החברות, בעיקר סדרות, כך שזה מה שאמור להכריע את הכף ולא העובדה ש- HOT היא גם חברת אינטרנט וטלפוניה ובגלל זה יכולה להציע מחירים נמוכים יותר ולכן להציע ללקוח פחות כי המחיר מספק אותו.
היום ב- yes מביאים לי את כל מה שאני צריך - שירות + תוכן + איכות. אם HOT הייתה מציעה דבר כזה, אז בהחלט הם היו אלטרנטיבה בשבילי, אבל זה לא המצב. המחיר - לא רלוונטי. HOT לוקה בשירות ולוקה גם בתוכן (לטעמי). על איכות אין מה לדבר, היא מציעה טכנולוגית דברים שמתחרים יפה מאוד ב- yes וכמובן אני מברך על כך. אך שוב, ללא yes - לא היית רואה את הטכנולוגיות האלה. זה רק מכורח המציאות. זה אף פעם לא בא ביוזמתה. אז HOT מציעים לי 1 מתוך 3 קריטריונים. yes מציעים לי 3 מתוך 3. ואם אתה כן רוצה לשקלל את המחיר לתוך זה. אז HOT מקבלת 2 מתוך 4 ו- yes מקבלת 3-4 מתוך 4. לפעמים גם המחירים ב- yes טובים.
...