מתלבט לגבי מעבר מיס להוט...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #41 

BigDragoon כתב:
42cents כתב:זהירות מהקנסות ב HOT! הם ממש לא מספרים את זה הטלפון. גיליתי את זה רגע לפני סגירה וביטלתי.
כל חודש שימוש (בהצטרפות לחבילת TRIPLE HD ואולי גם באחרות) מוסיף לקנס כ 90 שקלים.
לדוגמא: לאחר 20 חודשים אתה רוצה לעבור ל YES - שלם 1800 שקלים.
כששאלתי למה זה, הם אמרו לי: "אתה מקבל HD TRIPLE ב 279 שקלים, מי מממן את זה?"
שימו לב
...
צודק, הקנס ב HOT יכול להגיע ל 3000 ומשהו ש"ח (ולקח זמן להוציא את זה ממי שמכר לי את החבילה), הקנס ביס גם גבוה ויכול להגיע למחצית מהסכום הזה.

לגבי ההבדלים, ברור שלכל חברה יש יתרונות וחסרונות, אבל לא צריך סתם להשמיץ.

סתם לדוגמא:
אני אוהב את ערוץ ביפ של הוט ואת השידורים החוזרים האינסופיים של סיינפלד חברים וכל היתר, ואיתי יש עוד הרבה.
אז ממש לא נכון "לרדת" על הערוץ הזה.

מנגד, להגיד של HOT ערוצי DD5.1 זה די קשקוש.
בטוח שיהיה להם בעתיד (אני מקווה שהקרוב - אחרי הכל אני מנוי שלהם), אבל אין מה לעשות ל-YES כבר יש את זה כמה חודשים (ואני לא מדבר על NG בו אין כמעט טעם ל 5.1 בכלל).
...

ביס לא משלמים קנס יציאה??? בבזק לא משלמים קנס יציאה??? די עם הצביעות .

יש גם יש 5.1 DD בערוץ 505 דולבי באיכות מדהימה .

.

דולבי דיגטל ולא אני אמרתי זאת

http://www.hometheater.co.il/vt100525

המהנדס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

הבחירה ב 720p או 1080iצריכה להעשות

שליחה #42 

NEW_WAVE כתב:א) השירות של הוט מעולה ,לדעתי זה סתם אגדה אורבנית ,תאמין לי ביס לא יתנו לך ללכת בקלות וישגעו אותך וזה מובן גם בבזק יקנסו אותך כהוגן .

ב) אם אתה עובר להוט ,כדאי לך לעבור גם לאינטרנט כי התוספת היא משנית והתמורה ראוייה, לא קל להשתחרר

מכבלי בזק ,אני הצלחתי לפני 7 שנים ,אז היה קל.

ג) האיכות ב SD היא טובה ו ב HD מצויינת ,אני מעדיף להגדיר את הממיר על 720P ,ברירת מחדל היא 1080i.

ד) אני מעדיף VOD שבא אליי מתי שאני רוצה ובלי לחשב חשיבות גדולה לכל הקלטה כן יצא לא יצא .

ה) רבע מהסרטים משודרים 16:9 ,אבל גם 4:3 רואים בסדר .
...
בעיקר לפי הטלביזיה,כאשר ב FHD עם native mode (מיפוי 1:1) כדאי לבחור
1080i ובמסך HD READY כדאי 720p.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #43 

smallville4r כתב:
levikon כתב: אני לא אכנס לוויכוח שלכם כי הוא לא מוביל לשום מקום, אבל אתה כותב שהוט לא פועלת כמו שצריך ואם היא הייתה דואגת באמת ללקוח כמו יס היית רואה אצלה טלויזיה יותר טובה. למה אתה מתכוון?
...
אני מתכוון שבכל ערב הייתה לי סיבה לפתוח את הטלוויזיה באחד הערוצים של HOT ולראות משהו חדש.
זה לא קורה היום. בטח לא בכל ערב. אם היה אכפת לה היא הייתה דואגת שבכל ערב תהיה לך סיבה לפתוח את הטלוויזיה ולראות את הערוצים שלה. הרי זה כל ההבדל בינה לבין yes - הערוצים שהם עצמם מפיקים - כל השאר יש בשתיהן. כך שרק ערוצי הבית שלהם הוא ההבדל ביניהן ו- yes מספקת את הסחורה - כל ערב נותנת סיבה לפתוח ולצפות בערוצים שלה.

הידעת שאני מחשיב לחברות הכבלים לשעבר את תקופת תור הזהב שהייתה בין השנים 94' ל- 2002. החברות היו מביאות סרטים וסדרות בהפרש של חודשים מארה"ב, סדרות איכות. ערוץ 3 של פעם היה לא פחות מ- yes stars של היום. אם זה היה ממשיך גם אחרי 2002 עד עצם היום הזה, אולי הייתי נשאר ב- HOT, למרות ששוב, הסיבה שעזבתי אותם לא קשורה לתכנים, אלא לשירות. אבל ייתכן שבהחלט הייתי חוזר אליהם אם לא הייתי מרוצה מ- yes.
אף אחד לא ביקש מחברות הכבלים לרכוש את כל הסדרות בעולם ולא לשלם ל- WB את הכסף ולהסתכסך איתם - כל זה למטרה אחת שהם שמו להם - לחסל את חברת yes. הם כשלו שם והביאו על עצמם את האסון הזה. אסון שלצערי הרב הוביל להתמוטטות חברות הכבלים ויצירת חברה דמיונית שנקראת HOT. (הסיבה שהיא דמיונית היא שכידוע HOT עד היום מתנהלת בטלוויזיה בתשתיות של שלוש החברות - פשוט בושה, במקום לשדרג תשתיות ולעבור למערכת שידורים אחת בכל ארץ). רק בטלפון ואינטרנט HOT מתקיימת כחטיבה יחידה הידועה יותר בשם HOT טלקום (שכמובן כל רווחיה הם חלק מרווחי החברה שמפעילה כיום את הכל - מת"ב).

ולצורך העניין, פרט לסרטים וסדרות אין שום הבדל בין שתי החברות, בעיקר סדרות, כך שזה מה שאמור להכריע את הכף ולא העובדה ש- HOT היא גם חברת אינטרנט וטלפוניה ובגלל זה יכולה להציע מחירים נמוכים יותר ולכן להציע ללקוח פחות כי המחיר מספק אותו.

היום ב- yes מביאים לי את כל מה שאני צריך - שירות + תוכן + איכות. אם HOT הייתה מציעה דבר כזה, אז בהחלט הם היו אלטרנטיבה בשבילי, אבל זה לא המצב. המחיר - לא רלוונטי. HOT לוקה בשירות ולוקה גם בתוכן (לטעמי). על איכות אין מה לדבר, היא מציעה טכנולוגית דברים שמתחרים יפה מאוד ב- yes וכמובן אני מברך על כך. אך שוב, ללא yes - לא היית רואה את הטכנולוגיות האלה. זה רק מכורח המציאות. זה אף פעם לא בא ביוזמתה. אז HOT מציעים לי 1 מתוך 3 קריטריונים. yes מציעים לי 3 מתוך 3. ואם אתה כן רוצה לשקלל את המחיר לתוך זה. אז HOT מקבלת 2 מתוך 4 ו- yes מקבלת 3-4 מתוך 4. לפעמים גם המחירים ב- yes טובים.
...
בנוגע לסדרות, אם נעזוב רגע בצד את התוכן הישראלי, בו להוט יש יתרון ברור, גם תוכן בינלאומי זה לא משהו שהוט צריכה או מתביישת בו. וכן, כל ערב יש משהו לראות בטלויזיה. הבעיה של הוט היא האריזה. אני לא מבין איך חברה עם סדרות כמו האוס, מד מן ואבודים נתפסת בציבור הרחב כחברה שאין מה לראות בה. יש בהוט תוכן, הם פשוט לא יודעים איך למנף אותו נכון.

בנוגע לשידורים, רק לפני כמה שבועות בוצע איחוד של מוקדי השידורים ונפתח אחד חדש בפתח תקווה (המשדר על תשתית IP עם כל החידושים). גם המעבר באיזור ערוצי זהב מנאגרה ל-NDS מתבצע עכשיו.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #44 

NEW_WAVE אני רשמתי את הכל בדיוק לפי מה שאני רואה בעשרות שרשורים שונים כאלה ואחרים הנוגעים להוט, מהם אני יכול להסיק בדיוק כמו שאחרים פה לפני הסיקו שאו שאתה מעריץ של הוט או שאתה עובד שלהם כי מבחינתך אין לך אף ביקורת עליהם ובטכנולוגיה אתה רק חוזר וחוזר על יתרונותיהם על יס כמו לדוגמא ה- DD בערוץ הסרטים שהתחיל ניראה לי בחודש האחרון בעוד שביס הוא קיים הרבה לפני.

ולגבי המשפט אין שירות גרוע, יש לקוח גרוע? תסלח לי, יש דבר כזה שירות גרוע ולהוט בהחלט יש שירות גרוע בהרבה מובנים, הייתי לקוח שלהם מספר פעמים ובתקופות שונות, יש לי עדיין לא מעט חברים שמנויים שלהם גם היום ואני יכול להגיד לך שאף אחד לא מרוצה מהשירות שלהם וכל מי שנשאר אצלהם נשאר בגלל שיקולי עלות בלבד! זוג חברים בודד אחד נשאר אצלהם בגלל שיקולי תוכן וסבבה, מקובל עליי כל אחד צריך לבחור את מה שהכי מתאים לו.
מכל החברים שיש ומהניסיון האישי אני יכול להגיד שאף אחד לא חושב שהשירות שלהם טוב, השתפר בשנה האחרונה, אולי, טוב ברמה של יס עדיין לא אז תפסיקו כבר לתרץ את השירות הגרוע בלקוחות גרועים כי זו טענה תמוהה בעיניי.

וכן אני בהחלט מסכים שה- UFI לא רלוונטי לדיון בין יס להוט בדיוק כמו הטלפוניה שלהם ואני לא חושב שיש שם כל כך הרבה במה להתגאות.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

riji כתב:NEW_WAVE אני רשמתי את הכל בדיוק לפי מה שאני רואה בעשרות שרשורים שונים כאלה ואחרים הנוגעים להוט, מהם אני יכול להסיק בדיוק כמו שאחרים פה לפני הסיקו שאו שאתה מעריץ של הוט או שאתה עובד שלהם כי מבחינתך אין לך אף ביקורת עליהם ובטכנולוגיה אתה רק חוזר וחוזר על יתרונותיהם על יס כמו לדוגמא ה- DD בערוץ הסרטים שהתחיל ניראה לי בחודש האחרון בעוד שביס הוא קיים הרבה לפני.

ולגבי המשפט אין שירות גרוע, יש לקוח גרוע? תסלח לי, יש דבר כזה שירות גרוע ולהוט בהחלט יש שירות גרוע בהרבה מובנים, הייתי לקוח שלהם מספר פעמים ובתקופות שונות, יש לי עדיין לא מעט חברים שמנויים שלהם גם היום ואני יכול להגיד לך שאף אחד לא מרוצה מהשירות שלהם וכל מי שנשאר אצלהם נשאר בגלל שיקולי עלות בלבד! זוג חברים בודד אחד נשאר אצלהם בגלל שיקולי תוכן וסבבה, מקובל עליי כל אחד צריך לבחור את מה שהכי מתאים לו.
מכל החברים שיש ומהניסיון האישי אני יכול להגיד שאף אחד לא חושב שהשירות שלהם טוב, השתפר בשנה האחרונה, אולי, טוב ברמה של יס עדיין לא אז תפסיקו כבר לתרץ את השירות הגרוע בלקוחות גרועים כי זו טענה תמוהה בעיניי.

וכן אני בהחלט מסכים שה- UFI לא רלוונטי לדיון בין יס להוט בדיוק כמו הטלפוניה שלהם ואני לא חושב שיש שם כל כך הרבה במה להתגאות.
...

תשובה ל - riji

לגבי UFI זה יתרון חד משמעי ,לדעתי אם אתה חוסך כסף ומקבל זאת בחבילה ,זה יתרון צרכני,

לכן אני הבעתי בעבר הרחוק דעה שבזק ויס היו צריכים לשלב ידיים.

לגבי הוט : אני בניגוד אלייך מעולם לא אמרתי מילה רעה על יס ויש לי מעל 1,000 הודעות

,אפילו מילים טובות על YES MAX HD ,אני נגד לכלוך מרושע שעובר את הגבול הטעם הטוב זה הכל.

לכן הסבירות שאתה\אתם עובד\עובדי יס מספרי סיפורים למינהם או מעריץ שלהם יותר גדולה לאין שעור ממני.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 13/12/2009 14:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

guycomp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 204
שם מלא: גיא
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #46 

אני לא קראתי את כל הדיון, אבל אני חייב להגיד משהו אחד כל מי שאומר שיס לא מרוויחה בפועל אולי YES לא מרוויחה בתחום הטלוויזיה ביחס להוט אבל לידעתכם YES שייכת לקבוצת בזק, שבזק כיום מחזיקה גם את בזק בין לאומי וגם בזק טלפון וגם חברת פלאפון,אז בסופו של דבר יס לא מרוויחה ישירות אבל בזק כן וזה השם מאחורי יס!

בכל אופן בנוגע לשירות של הוט אני יכול להגיד שהשירות של הוט לפחות עבורי היה מצויין בכל הרמות מול הטלפון וכן מספר טכנאי שירות לא היו לשביעות רצוני ועשו טעות שלא תוקנה לאחר מכן הוט עודכנו ויום אחרי זה כבר קיבלתי פיצוי + ממיר HD חדש.

אז יש ויש.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות

רקעים יפים

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #47 

הבהרה: חד משמעי אני לא עובד הוט .

לגבי המיתוג של הוט ,אם מישהו מהוט רואה או קרא את האשכול הזה וחושב שיש צורך לשפר את המותג הוט

ויש צורך על פי האשכול הזה, אז יכול לפנות אליי בפרטי ,אשמח לפרט ויש הרבה לפרט .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #48 

אם תקרא בעיון כל שרשור שאי פעם כתבתי בנוגע ליס ניתן לראות בבירור שאני לקוח של יס כמו כל לקוח אחר ולו רק בגלל שיש שרשורים שבהם אני מביע את כעסי על דברים רלוונטיים, יש שרשורים בהם אני עוזר לאנשים להשיג מחיר נמוך עד כמה שניתן ומציע להתווכח איתם ויש שרשורים שבהם אני מברך אותם כשמגיע.

אני מעולם לא השמצתי את הוט, בכל טענה שלי כנגד הוט התבססתי על עובדות כפי שהן מוכרות לי או הובאו לידיי ע"י אנשים שאני בהחלט סומך עליהם בהתייחס במיוחד לחברים אני נוכח בתהליכים, קורא את החוזים והחשבוניות ולפעמיים נמצא על הקו או כשהטכנאי מגיע בכדי לראות בעצמי על מה מדובר ולעזור, ואני חייב לציין שבכל הזדמנות שיכולתי לברך את הוט או לפרוס בפני חברי הפורום אלטרנטיבות, הוט בהחלט מהווה אלטרנטיבה רלוונטית ומומלצת לפי הצרכים המתאימים לכל אחד.

אני אישית רגיש מאוד לעניין איכות השירות וחברות ששירות לקוי הוא נר לרגליהם גורמות לי להרתע, לצערי הוט הרוויחו את הרתיעה שלי ביושר כמו אורנג' ואחרים כאשר לזכותם של יס יאמר שהם תמיד יצאו איתי בסדר גם כשהם התחילו לא בסדר והם ידעו לקחת אחריות ולתקן ומכאן שכרגע הקרדיט שיש להם נשמר ואני אהיה הראשון לשתף את כולם במידע אחר.

כל הסיבה שכתבתי לך מלכתחילה הייתה כדי שתנסה להיות מעט יותר אובייקטיבי ואפילו ואתה לקוח מאוד מרוצה וזה בהחלט הגיוני יש מספיק לקוחות לא מרוצים מסיבות מוצדקות ומגיעה להם הבמה ולא שתפסול את מה שהם אומרים בהנחה שהם לקוחות גרועים כי הרי שירות גרוע אינו אופציה ואני לא רוצה לחזור לשרשורים ישנים שבהם לקוחות לא מרוצים של הוט למעשה הוצגו כאגדה אורבנית או המצאה של לקוחות יס, יש לי כמה כאלה שאני מכיר והם אמיתיים ומוחשיים לגמרי.

hagai147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 20 פעמים

שליחה #49 

בתור לקוח של "יס" במשך 5 שנים שעבר ל"הוט" לפני חודשיים:

איכות התמונה ב-HOT יותר טובה לדעתי בערוצי SD. אני משוה את הממיר YES MAX שהיה מחובר ב-S video לממיר HD של תומסון ב-HOT שמחובר ב-HDMI. אני מודע לעובדה שאני משווה עגבניות למלפפונים אז נעבור הלאה...
כמות הסרטים ב-HOT שמשודרים במסך רחב היא נמוכה משמעותית ממתחרה, בכל זמן נתון תמצא במקסימום סרט אחד במסך רחב מבין החמישה-שישה סרטים שמשודרים באותו הזמן. זה ממש לא שליש מכמות הסרטים שראיתי שהוזכרה פה לעיל.
הסרט שמשודר בערוץ סרטים HD ישודר גם באחד מערוצי הסרטים SD באותו הזמן ובד"כ לא במסך רחב, שזה לא ממש נורא, הבעיה היא שהרוב המכריע של הסרטים משודרים בפורמט 4:3 ועם פסים שחורים מלמעלה ולמטה. בהחלט יתרון לטובת "יס".
גם לגבי ה-Start over בערוצי הסרטים: לפי ניסיוני רק לסרט אחד מבין כל הסרטים בערוצי הסרטים שמוקרנים ברגע נתון תנתן האפשרות לעשות Start over.
אין Start over בתכני HD כלל.
חוץ מבערוצי הסרטים אין תוכן SD שמשודר במסך רחב, לא בערוצי הסדרות, לא בערוץ 8.
חוץ מערוצי הסרטים לא מצאתי שום תוכן ראוי ב-HOT. אני מודע לכך שזה סובייקטיבי.
המחיר ב-HOT זול משמעותית.

לגבי השירות - אני לא מרוצה עד כה. אמרו שההתקנה חינם אבל הם גבו 100 שקלים התקנה ונאלצתי להתקשר ולשלוח פקס כדי שיזכו אותי.
בנוסף אשת המכירות הטעתה אותי בכמה נושאים: בתקופת ההתחייבות - טענה שהיא לשנתיים וגיליתי שהיא לשלוש שנים וגם בנושא הטלפון - הייתי לקוח בטלפון לפני כן וגיליתי בדיעבד שהיא הציעה לי מבצע "דאבל" כלומר כבלה אותי למסלול בטלפון וגם בטלויזיה שאם ברצוני לשנותם עלי לשלם קנס. רציתי לעבור למסלול של 700 דקות ב-89 שקלים וגיליתי שאני לא יכול. בסופו של דבר אחרי איומים עברתי למסלול המבוקש ע"י הפרדה של ה"דאבל" לשני מבצעים שונים.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #50 

אמרתי כבר ואני חוזר:
הכי חשוב לקבל את החוזה בכתב!

hagai147,
איזה מבצע יש לך ב HOT?

hagai147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #51 

כרגע זו שאלה טובה איזה מבצע יש לי כי שיניתי אותו כשדבירתי עם קשרי לקוחות.
אם אני לא טועה אני משלם 240 ש"ח עבור הטלויזיה בכבלים: שני ממירי HD, שני ממירים רגילים, 3 חבילות תוכן וגם HD פלטינה. התחייבות לשלוש שנים.
ובטלפון עברתי למסלול מדברים עם כולם 700 דקות ב-89 ש"ח.

המסלול המקורי "דאבל" שהוצע לי כלל את אותו תוכן בטלויזיה, וקו טלפון לייט תמורת 257 ש"ח ותוספת 40 ש"ח עבור 2000 דקות ליעדים נייחים.

אני מבולבל במקצת כי אין לי את הטופס הזמנה מ"הוט" אבל כעקרון הנציג קשרי לקוחות הבטיח לי שאשלם 3 שקלים יותר מאשר במבצע "דאבל"

בצפייה בחשבונית באינטרנט נותרתי מבולבל כי כרגע החיוב הוא על תקופה שאינה חודש בדיוק.
"הוט" אכן גרמו לי להיות צרכן גרוע.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #52 

hagai147 כתב:בתור לקוח של "יס" במשך 5 שנים שעבר ל"הוט" לפני חודשיים:

איכות התמונה ב-HOT יותר טובה לדעתי בערוצי SD. אני משוה את הממיר YES MAX שהיה מחובר ב-S video לממיר HD של תומסון ב-HOT שמחובר ב-HDMI. אני מודע לעובדה שאני משווה עגבניות למלפפונים אז נעבור הלאה...
כמות הסרטים ב-HOT שמשודרים במסך רחב היא נמוכה משמעותית ממתחרה, בכל זמן נתון תמצא במקסימום סרט אחד במסך רחב מבין החמישה-שישה סרטים שמשודרים באותו הזמן. זה ממש לא שליש מכמות הסרטים שראיתי שהוזכרה פה לעיל.
הסרט שמשודר בערוץ סרטים HD ישודר גם באחד מערוצי הסרטים SD באותו הזמן ובד"כ לא במסך רחב, שזה לא ממש נורא, הבעיה היא שהרוב המכריע של הסרטים משודרים בפורמט 4:3 ועם פסים שחורים מלמעלה ולמטה. בהחלט יתרון לטובת "יס".
גם לגבי ה-Start over בערוצי הסרטים: לפי ניסיוני רק לסרט אחד מבין כל הסרטים בערוצי הסרטים שמוקרנים ברגע נתון תנתן האפשרות לעשות Start over.
אין Start over בתכני HD כלל.
חוץ מבערוצי הסרטים אין תוכן SD שמשודר במסך רחב, לא בערוצי הסדרות, לא בערוץ 8.
חוץ מערוצי הסרטים לא מצאתי שום תוכן ראוי ב-HOT. אני מודע לכך שזה סובייקטיבי.
המחיר ב-HOT זול משמעותית.

לגבי השירות - אני לא מרוצה עד כה. אמרו שההתקנה חינם אבל הם גבו 100 שקלים התקנה ונאלצתי להתקשר ולשלוח פקס כדי שיזכו אותי.
בנוסף אשת המכירות הטעתה אותי בכמה נושאים: בתקופת ההתחייבות - טענה שהיא לשנתיים וגיליתי שהיא לשלוש שנים וגם בנושא הטלפון - הייתי לקוח בטלפון לפני כן וגיליתי בדיעבד שהיא הציעה לי מבצע "דאבל" כלומר כבלה אותי למסלול בטלפון וגם בטלויזיה שאם ברצוני לשנותם עלי לשלם קנס. רציתי לעבור למסלול של 700 דקות ב-89 שקלים וגיליתי שאני לא יכול. בסופו של דבר אחרי איומים עברתי למסלול המבוקש ע"י הפרדה של ה"דאבל" לשני מבצעים שונים.
...
START OVER אכן פעיל כרגע רק בערוץ הוט גולד בלבד מבין ערוצי הסרטים. אני מאמין שעוד מעט ירחיבו אותו לעוד ערוצים (כרגע יש בערך שמונה ערוצים בהוט בהם זה מופעל).

hagai147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #53 

אולי אני קרציה, אבל לדוגמה עכשיו יום ראשון שעה 22:00 בערוץ סרטים HD משודר "רוח רפאים" וב-"הוט גולד" משודר הסרט "היירספריי" משנת 2007 ולא במסך רחב.
לדעתי אין שום סיבה שסרט כזה ישודר בפורמט 4:3!

וד"א כל הסרטים שהתחילו בשעה 22:00 משודרים בפורמט 4:3.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #54 

לצורך השוואה אני חייב לציין שכרגע ביס יש את הרולד וקומר 2 ב- HD (לא מעניין במיוחד) ועוד 4 סרטים בערוצי הסרטים כולל מת לחיות 4 ומלבד אחד כולם משודרים ב- 16:9.

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #55 

לשם השוואה יבשה, כדי שהפוסט הזה לא יהיה רק וויכוח חסר מטרה, החלטתי לרשום קצת מידע יבש,
לא הצלחתי לעמד אותו יפה בטבלה כאן בפורום אז פתחתי דף וכתבתי שם את הנתונים, הנה הלינק:

http://shaybc.blogspot.com

כרגע השוותי ערוצים בין יס להוט, מחר אני ישווה סדרות וסדרות מקור,

שי.
HTPC זה לא במבה!

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #56 

שי בבקשה הוסף לטבלה שלך בקטגוריה אינטרקטיבי:
NICK SCHOOL

גוגו

גוגו קלאב

קליק
דאבל קליק

ערוץ המשחקים של דיסני

הופ!לומדים

ערוץ ההיגיון

ספורטi

ערוץ ההורוסקופ האינטראקטיבי

ערוץ מזג אוויר

HOT MUSIC

ערוץ הקריוקי

ערוץ הופ! לומדים – לשחק וללמוד באמצעות השלט

NICK SCHOOL

לקטגוריית מבוגרים
פלייבוי

BLUE HUSTLER

Amateur Babes

תודה!!

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #57 

השוואה מגניבה אם כי לא ממש עוזרת לענייני תוכן, לדוגמא Yes Stars Action HD לא מקביל ל- Bolliwood HD וכן הלאה וכן הלאה, דרך אגב לא היה גם פעם ערוץ מגניב כזה ששידר סדרות כמו מקגייוור, צ'אק נוריס וצוות לעניין בהוט? נדמה לי AXN אני זוכר שהוא עד לא מזמן היה קיים או שאני מדמיין.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #58 

riji, אתה צודק!!
אבל הוט החליטו להתחכם ושינו את את הערוצים.
ביפ עבר מ-4 ל-6 (איפה שהיה AXN), ל-4 קוראים עכשיו Hot Family, וערוץ 5 שהיה Xtra Hot הפך ל Hot Zone.

חוץ מכמה סדרות בודדות ונחמדות, הכל שם זה שידורים חוזרים בכמות זוועתית! כל הסדרות הטובות (לדעתי) נעלמו.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #59 

ת'כלס לפני כמה שנים הוט היו מביאים תוכניות אחרי חצי שנה שהם הופיעו על המסך אך לפני שנה שנתיים הם הביאו בפרק זמן של 3 ימים, מה שנחמד מאוד. אך כמות השידורים החוזרים ירדה פלאים למקסימום פעם אחת וגם זה לא.
מקווה שהשנה הם יביאו את אבודים בפרק זמן דומה למה שהיה שנה שעברה מקסימום חוזרים להוריד את אבודים.

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #60 

nimrodg כתב:שי בבקשה הוסף לטבלה שלך בקטגוריה אינטרקטיבי:
NICK SCHOOL

גוגו

גוגו קלאב
....
...
הי nimrodg,

תודה על התוספת, היה חסר לי מישהו שיוסיף את זה, עדכנתי, בכל אופן היו לך קצת כילויות (הופ לומדים, Nick school) אז ניפיתי,

שי.
HTPC זה לא במבה!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”