מה זה הפרסומת הענקית הזאת לאורנג' ?

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

אני חושב שאצם אי מחיקת שירשור הזה,תעודת כבוד לאתר.ובעלי האתר צריכים להפסיק להגיב בשירשור הזה (רק לצנזר במידת הצורך...נא להתנהג בהתאם :lol: ) כי כל דבר שיכתבו ייחשב תירוץ/מגננה,ורק אנחנו הגולשים,שעושים את האתר הזה,נביא את עמדתנו,זאת דמוקרטיה בהתגלמותה..מישהו פה חושב שיותר צח משלג,והמציא את הגלגל מחדש,איך לממן אתר בסדר גודל כזה ללא דמי מנוי וללא פירסומות,או שיש לו כיס עמוק/ים בזמן פנוי,מוזמן לפתוח אתר מתחרה...היה כבר מקרה בעבר,אם אני זוכר.
לא זכור לי,שלפני 4 שנים שהצטרפתי שילמתי שקל לעופר/מרטין ותמורת זה התחייבו למשהו (...חברות מסחריות עושים לי את זה על תקן יומי..).אם כל הדינמיקה של החיים עדיין כיף לי פה,יש פה שיתוף מידע מקצועי ברמה גבוהה...וכן לא חייבים להסכים על כל דבר.בתור גולש כבד,בהמון אתרים,המצב בסדר גמור...מחר אני ארגיש שמרוב העצים לא רואים את יער,או צריך לשלם,או שלא עשו הפרדה בין תוכן שיווקי לרגיל (...תפסיקו להתלונן על "גודל של אותיות"),אז אולי לא נהיה פה...
WTF זה פורום שמתעסק בכל הסריטות חומרניים/מותרות...שיחות נפש/פילוסופיה/אתיקה אני מנהל עם חברים/משפחתי/אישתי....בוער בכם הצדק תקימו מפלגה,תשנו את מציואת,ועל תכתירו את בעלי האתר מנהיגי אתיקה...אני השלמתי עם המציאות,ושומר על שכל ישר,ואחראי למעשיי....וכן נולדתי במדינה שרצה להגיד שכולם שווים (לא רוסיה חחח) ,והכל בבעלות מדינה...טוב לא יצא מזה,כי פשוט הייצר/טבע שלנו לא בנוי לזה :idea:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

nir11,
שאני קראתי ידיעות על מבצעים בחנות מסויימת, הייתי בטוח שזה מסר מהאתר
...
חד משמעית לא.

מבצעים ואירועים הם דברים שבפירוש נעשים בתשלום.

לקחתי בהחלט את הדברים שלך לתשומת ליבי. שקיפות היא סופר קריטית לאמינות ואני בהחלט מסכים איתך שחייבים לסמן דברים בבירור בכדי שאנשים יבינו מתי יש אלמנט מסחרי בתוכן.

הודעות מהסוג הזה יהיו מסומנות באופן ברור באתר מעכשיו והלאה. אתה יכול לראות כיצד זה נעשה כבר עכשיו בעמוד הראשי.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

oferlaor כתב:nir11,
שאני קראתי ידיעות על מבצעים בחנות מסויימת, הייתי בטוח שזה מסר מהאתר
...
חד משמעית לא.

מבצעים ואירועים הם דברים שבפירוש נעשים בתשלום.

לקחתי בהחלט את הדברים שלך לתשומת ליבי. שקיפות היא סופר קריטית לאמינות ואני בהחלט מסכים איתך שחייבים לסמן דברים בבירור בכדי שאנשים יבינו מתי יש אלמנט מסחרי בתוכן.

הודעות מהסוג הזה יהיו מסומנות באופן ברור באתר מעכשיו והלאה. אתה יכול לראות כיצד זה נעשה כבר עכשיו בעמוד הראשי.
...
כל הכבוד על הרצון לדיאלוג ואם צריך אז ללא משחקי כבוד גם משנים וקשובים , לא רואים את זה בהרבה פורומים.... (Y)

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

אינני קשור לאתר מלבד היותי חבר בו.

עלי לציין כי לדעתי בכל מקום שאנחנו פונים אליו בכל סוגי המדיה , אנו נתקלים בפרסומות , ומכל סוג.

בנוסף , ומבלי לפגוע , לכל מה שכתוב בכל מקום ., יש להתייחס בערבון מוגבל , העולם מסחרי , העולם דינאמי.

אני , מפיק מהאתר את מה שאני מפיק , נהנה, ומתעלם מ"הפרעות צדדיות " , קרי פרסומות וכו' , ונשאר עם הנטו שלי בכיף.

כך אני עושה בכל תחום .

יחסית ל 50 ש"ח לשנה דמי חבר , באמת שאנו כאן מקבלים הרבה יותר ואני הראשון שמתנגד לביקורת שלילית ( בהתבסס על דברי לעיל )

(f)

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

LEVIA כתב:דווקא במקום של המאמרים החדשים ? מזל ששמתי לב למילים ?"מאמר פרסומי"
שלא תבינו אני בעד פרסומות כדי לממן את האתר אבל גם לזה יש צורה והיא לא כזאת !!
...
תגיד, חייבים לך משהו?
אתה אפילו 50 ש"ח של חברות באתר לשילמת (n)

ישראליות במיטבה

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

...
תודה רבה!

(Y) (Y) (Y)

[/quote]

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Michael123,

אנחנו מתייחסים לכולם באותה מידה של כבוד, גם אם לא שילמו דמי חבר... זו דעה ליגיטימית ואף אחד לא מכריח אף אחד אחר לשלם דמי מנוי.

אנחנו שמים google ads למי שלא מנוי בכדי לקבל מהם גם טיפה משהו...

ואגב, למי שלא יודע, גוגל גם מרוויחים מפרסום...

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942

שליחה

לדעתי, moco סיכם הכי טוב כאן. +1000

יש כוונה לסמן גם כאן בפורום - ב"מאמרים אחרונים"?

אם כבר מדברים על השיפורים, יהי נחמד לקבל אפשרות לשים "bozo mark" (ז"א ignore) ? כדי לסנן בעלי "שכל ישר" קופצנים :lol:

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

ashk כתב:לדעתי, moco סיכם הכי טוב כאן. +1000

אם כבר מדברים על השיפורים, יהי נחמד לקבל אפשרות לשים "bozo mark" (ז"א ignore) ? כדי לסנן בעלי "שכל ישר" קופצנים :lol:
...
שנון ברמות (n) ,מבחינתי אתה סתם יפה נפש מתחסד (b)

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

ברצוני לתמוך בהנהלה :כל הכבוד:
הם עושים לילות וימים בכדי שאנו הציבור
נלמד, נחכים ונהנה (Y)
ואם יוצא להם לעשות כסף על הדרך (הם יכולים לעשות בחוץ עם המוחות שלהם מיליונים)
אז מגיע להם ולמי שלא טוב (או מקנא) אני ממליץ
לנסות לפתוח פורום כזה מקצועי וגדול
או פשוט לעבור לפורום אחר :roll:
אור שפע ואהבה

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

tiptip כתב:ברצוני לתמוך בהנהלה :כל הכבוד:
נלמד, נחכים ונהנה (Y)
...
(Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

ashk,

1. חשבנו רבות על נושא ה-IGNORE והגענו למסקנה שזה לאו דווקא יעשה טוב. אין בעיה גדולה לממש את זה, אבל כעיקרון אנחנו החלטנו שזה לא מתאים לנו. אופי האתר הוא כזה שאם מישהו לא מתנהג כמו שצריך מקומו מחוץ לאתר.

2. אכן פספסתי את הנקודה הזו. מכיוון שאדום יותר מדי מציק בעיניים שלי, הסימון מעט יותר עדין (מעויינים אדומים).

כעיקרון יסומנו מאמרים שיש להם ספונסר כלשהו. קרי: אירוע שמומן על ידי גוף מסחרי, מפגש, הודעות שיש להן אלמנט מסחרי כלשהו (הנחות, מבצעים, ירידי מכירות, וכו').

בפורומים אין הפרדה כזו כי אין תוכן מסחרי כלשהו. הפורום היוצא מהכלל הוא הפורום להודעות לעיתונות אשר כולל תוכן שמגיע מחברות שונות. בגדול זה כולל מידע שהמנהלים חושבים שהוא מעניין או רלוונטי ולא מסחרי מדי או פרסומי.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328

שליחה

נלמד, נחכים ונהנה (Y)
...
(Y) מחזק
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

LEVIA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

שליחה

תודה רבה לכם עופר ומרטין על ההבנה והשינוי
תמשיכו כך

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

LEVIA,

תודה, וכאמור מעבר לשינויים הטכניים, אני בהחלט מרגיש שהגעתי לכמה תובנות בעקבות השרשור הזה והפנמתי אותן.

רציתי להודות לך על פתיחת השרשור ושהערת את תשומת ליבי לנושא. זה הציק לי גם קודם, אבל לא בדיוק ידעתי לשים את האצבע על מה בדיוק הבעיה. לפעמים כאשר אתה באמצע של משהו, אתה יכול לפספס את הדברים הגדולים שמול הפרצוף שלך, וצריך בעיטה הגונה ממישהו מבחוץ בשביל להחזיר אותך למסלול...

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

טוב לראות שירשורים כאלה יכולים להסתיים בצורה טובה! (Y)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

נלמד, נחכים ונהנה (Y)
...

מסכים ומחזק
(Y)

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

תקשיבו,
אחרי קריאת השירשור זכיתם בעוד הרבה נקודות של הערכה.
(וסוף סוף הבנתי מה המשמעות של המעויינים האדומים שצצו פתאום..)

ישר כח וחג שמח.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

oferlaor כתב:nir11,

1. עבדתי קשה (יום שישי, המשפחה כועסת עלי אש עכשיו), הוספתי את זה הכי ברור שאני יכול - עכשיו הודעות כאלה כוללות אותיות גדולות יותר ובאדום מאוד בולט.

2. לגבי מנוי, עובדה שאתה חבר באתר מ-2007 אך לא שילמת את דמי החבר למועדון החברים. אם תעשה סקר בפורומים, תראו שרבים לא עשו כך. אם זה היה מקור הכנסה רציני, זה כבר היה סיפור אחר.
...
ראיתי רק עכשיו את ההודעה הזו, ואני רוצה להגיב עליה:
קודם כל, צר לי אם גרמתי לך לעבוד בסוף השבוע. גם אני איש משפחה, והמחיר של עבודה בסופי שבוע פשוט בלתי נסבל בעיני. זה לא מס שפתיים - אני באמת מצטער.

לגבי מועדון החברים שלכם, קראתי מזמן את ההסבר על המועדון הזה ( http://www.hometheater.co.il/article1516 ), אני החלטתי לא להצטרף, אני לא חושב שזה יהיה נכון להתחיל להסביר לך למה, אני חושב שנוכל להסכים שכרגע האתר פתוח לכל גולש, ושזה לגיטימי להכנס אליו ללא תשלום.
אני חושב שאם היית סוגר את האתר למנויים, גם במתכונות הנוכחית (ז"א כולל פרסומות), הייתי משלם את דמי החבר, מהסיבה הפשוטה שזה מקור מידע שימושי מעולה עבורי. אולי הדברים נשמעים לך כפויי טובה, אבל זו המציאות, ואני לא מנסה לייפות אותה.

מעבר לכך שאני חובב וידאו\ מחשבים וכל מה שמסביב, אני גם חובב נלהב מאוד של תחום אחר- מרוצי מכוניות.
יש בתחום הזה אתר אחד שמהווה את הסמכות המוחלטת לחדשות ותכנים הקשורים לתחום. לפני מספר שנים האתר הזה נסגר למנויים (למעט עמוד הפתיחה, אם כי לאחרונה פתחו עוד חלקים מהאתר לכל המשתמשים). המנויים מקבלים גישה לכל האתר - ללא אף פרסומת. עלות מנוי - 65$ דולר לשנה (אם אני לא טועה).
זו דוגמה לאתר שאני (ורבים אחרים), מוכנים לשלם עבורו סכום לא מבוטל.
על פי מיטב ידיעתי האתר הזה בקושי מחזיק את עצמו, ואני מניח שיש לו הרבה יותר מנויים מאשר האתר שלכם יכול למשוך. מצד שני יש לו גם עלויות אחרות, לדעתי.
אני חייב לציין שלפני מספר חודשים ביטלתי את חידוש המנוי באתר ההוא, בגלל שכעת רוב התכנים פתוחים ממילא, והערך המוסף באזור הסגור - פשוט לא מצדיק את המחיר.
אגב, האתר הוא www.atlasf1.com

אני מספר על הדוגמה הזו כדי להראות שיש מודלים כאלה שעובדים, יש אנשים שמוכנים לשלם (גם אני), אבל אני בהחלט מבין שמירב הסיכויים שכל זה כלל לא ניתן לישום באתר שלכם, שקהל היעד שלו ישראלי.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446

שליחה

ניר, אני לא חושב שאתה יכול להשוות אתר שהתוכן בו באנגלית לאתר שהתוכן בו בעברית.
עובדה שאתה בתור ישראלי מנוי לאותו אתר למרות שאנגלית היא לא שפת האם שלך. כמות האנשים שיודעים אנגלית ויכול להפיק תועלת מאתר כזה היא לא ברת השוואה לאתר שנכתב עברית.

זה מבלי להכנס לנכונות של ה"הישראלי הממוצע" לשלם על תוכן מסוג כזה או בכלל. פשוט עניין של פוטנציאל...

אגב, אם יש משהו שהשתכנעתי לגביו בעקבות השרשור הזה זה שבזמנו עשיתי החלטה שגויה כשהחלטתי לא להצטרף למועדון החברים ואני מייד הולך לתקן את זה

חזור אל “כללי”