oferlaor כתב:nir11,
1. עבדתי קשה (יום שישי, המשפחה כועסת עלי אש עכשיו), הוספתי את זה הכי ברור שאני יכול - עכשיו הודעות כאלה כוללות אותיות גדולות יותר ובאדום מאוד בולט.
2. לגבי מנוי, עובדה שאתה חבר באתר מ-2007 אך לא שילמת את דמי החבר למועדון החברים. אם תעשה סקר בפורומים, תראו שרבים לא עשו כך. אם זה היה מקור הכנסה רציני, זה כבר היה סיפור אחר.
...
ראיתי רק עכשיו את ההודעה הזו, ואני רוצה להגיב עליה:
קודם כל, צר לי אם גרמתי לך לעבוד בסוף השבוע. גם אני איש משפחה, והמחיר של עבודה בסופי שבוע פשוט בלתי נסבל בעיני. זה לא מס שפתיים - אני באמת מצטער.
לגבי מועדון החברים שלכם, קראתי מזמן את ההסבר על המועדון הזה (
http://www.hometheater.co.il/article1516 ), אני החלטתי לא להצטרף, אני לא חושב שזה יהיה נכון להתחיל להסביר לך למה, אני חושב שנוכל להסכים שכרגע האתר פתוח לכל גולש, ושזה לגיטימי להכנס אליו ללא תשלום.
אני חושב שאם היית סוגר את האתר למנויים, גם במתכונות הנוכחית (ז"א כולל פרסומות), הייתי משלם את דמי החבר, מהסיבה הפשוטה שזה מקור מידע שימושי מעולה עבורי. אולי הדברים נשמעים לך כפויי טובה, אבל זו המציאות, ואני לא מנסה לייפות אותה.
מעבר לכך שאני חובב וידאו\ מחשבים וכל מה שמסביב, אני גם חובב נלהב מאוד של תחום אחר- מרוצי מכוניות.
יש בתחום הזה אתר אחד שמהווה את הסמכות המוחלטת לחדשות ותכנים הקשורים לתחום. לפני מספר שנים האתר הזה נסגר למנויים (למעט עמוד הפתיחה, אם כי לאחרונה פתחו עוד חלקים מהאתר לכל המשתמשים). המנויים מקבלים גישה לכל האתר - ללא אף פרסומת. עלות מנוי - 65$ דולר לשנה (אם אני לא טועה).
זו דוגמה לאתר שאני (ורבים אחרים), מוכנים לשלם עבורו סכום לא מבוטל.
על פי מיטב ידיעתי האתר הזה בקושי מחזיק את עצמו, ואני מניח שיש לו הרבה יותר מנויים מאשר האתר שלכם יכול למשוך. מצד שני יש לו גם עלויות אחרות, לדעתי.
אני חייב לציין שלפני מספר חודשים ביטלתי את חידוש המנוי באתר ההוא, בגלל שכעת רוב התכנים פתוחים ממילא, והערך המוסף באזור הסגור - פשוט לא מצדיק את המחיר.
אגב, האתר הוא
www.atlasf1.com
אני מספר על הדוגמה הזו כדי להראות שיש מודלים כאלה שעובדים, יש אנשים שמוכנים לשלם (גם אני), אבל אני בהחלט מבין שמירב הסיכויים שכל זה כלל לא ניתן לישום באתר שלכם, שקהל היעד שלו ישראלי.