שרשור תגובות: הממיר 4K של יס: yes Ultra
- Ronaldo_kaka
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
פניתי אתמול ליס בנוגע לממיר האולטרה 4K והם רוצים עליו 60 ש"ח לחודש, זה הגיוני המחיר הזה? אם יש פה מישהו עם הממיר- כמה אתם משלמים עליו לחודש?
·אין לי כבר את היס אולטרה, אבל שהיה לי הייתי משלם 10 שקלים לחודש (59 שח פחות 49 שח)Ronaldo_kaka כתב:פניתי אתמול ליס בנוגע לממיר האולטרה 4K והם רוצים עליו 60 ש"ח לחודש, זה הגיוני המחיר הזה? אם יש פה מישהו עם הממיר- כמה אתם משלמים עליו לחודש?...
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- Ronaldo_kaka
-
- חבר שרק התחיל

·kobi_lo כתב:·אין לי כבר את היס אולטרה, אבל שהיה לי הייתי משלם 10 שקלים לחודש (59 שח פחות 49 שח).........
טוב נראה שהם החליטו לעשות קופה רצינית על המונדיאל. הם גם אומרים שאם אני רוצה התקנה היום אני חייב לשלם 99 ש"ח, ואם אני יכול להמתין משהו כמו 45 יום אז ההתקנה תהיה בחינם. הם גם אומרים שמחלקת שימור הלקוחות בוטלה אז כבר אין שם עם מי לדבר. פעם הייתי מגיע לשימור ומוריד בקלות את המחיר. היום נראה שזאת כבר לא אפשרות.
·שלח להם בקשת התנתקות באמצעות ״נתק״ ותראה ניסים ונפלאות.Ronaldo_kaka כתב:·......
טוב נראה שהם החליטו לעשות קופה רצינית על המונדיאל. הם גם אומרים שאם אני רוצה התקנה היום אני חייב לשלם 99 ש"ח, ואם אני יכול להמתין משהו כמו 45 יום אז ההתקנה תהיה בחינם. הם גם אומרים שמחלקת שימור הלקוחות בוטלה אז כבר אין שם עם מי לדבר. פעם הייתי מגיע לשימור ומוריד בקלות את המחיר. היום נראה שזאת כבר לא אפשרות....
רק בשבוע שעבר התקשרו אלי פעמיים בניסיון להשאיר אותי.
- Ronaldo_kaka
-
- חבר שרק התחיל

·kobi_lo כתב:·שלח להם בקשת התנתקות באמצעות ״נתק״ ותראה ניסים ונפלאות.......
רק בשבוע שעבר התקשרו אלי פעמיים בניסיון להשאיר אותי....
תוכל קצת לפרט על הניסים והנפלאות? מה הציעו לך לדוגמא? אני קצת חושש לשלוח להם בקשה כזאת. החשש הוא שפשוט ינתקו אותי וזהו ואחרי זה אני אצטרך לפנות אליהם בשביל לחדש את המנוי. לא אמור לקרות מצב כזה שהם מנתקים לפני שהם הגיעו לאסוף את הממירים? כי אני יודע שעל פי נוסח ההודעות שנשלחות מאתר נתק הם מחוייבים לנתק תוך 72 שעות או משהו כזה ואם הם לא ביצעו את זה הם עברו על החוק.
בניסים ונפלאות התכוונתי שמישהו ממחלקה מיוחדת יתקשר אליך (לא זוכר אם הם קוראים לזה ״שימור לקוחות״).
הנציג אמר לי במפורש שאם זה בעיה במחיר ניתן לעשות משהו. אמרתי לו שאני מנוי בstingtv וזה מספיק לי כך שאין צורך. (אני מנוי שם זמני לחודש בחינם)
אני לא חושב שמיידית מנתקים אותך כי צריך בכל מקרה לקבוע איתך תאריך לאיסוף הממירים ואז לדעתי מתבצע הניתוק פיזית.
הנציג אמר לי במפורש שאם זה בעיה במחיר ניתן לעשות משהו. אמרתי לו שאני מנוי בstingtv וזה מספיק לי כך שאין צורך. (אני מנוי שם זמני לחודש בחינם)
אני לא חושב שמיידית מנתקים אותך כי צריך בכל מקרה לקבוע איתך תאריך לאיסוף הממירים ואז לדעתי מתבצע הניתוק פיזית.
Ronaldo_kaka כתב:פניתי אתמול ליס בנוגע לממיר האולטרה 4K והם רוצים עליו 60 ש"ח לחודש, זה הגיוני המחיר הזה? אם יש פה מישהו עם הממיר- כמה אתם משלמים עליו לחודש?...
אני משלם 10 שקלים לחודש (59.90-49.90) זה כחלק מהמבצע של YES ULTIMTE לדעתי, לא יודע אם זה קשור אבל אני משלם גם על שני ממירי HD על כל אחד 10 ש"ח ועל ממיר מקס טוטאל אחד ועליו אני משלם 30 ש"ח.
·
·לא קשור, לי היה רק ממיר אחד (אולטרה) וגם אני שילמתי בדיוק כמוך עליו.OOkladek כתב:אני משלם 10 שקלים לחודש (59.90-49.90) זה כחלק מהמבצע של YES ULTIMTE לדעתי, לא יודע אם זה קשור אבל אני משלם גם על שני ממירי HD על כל אחד 10 ש"ח ועל ממיר מקס טוטאל אחד ועליו אני משלם 30 ש"ח.......
·...
·OOkladek כתב:
אני משלם 10 שקלים לחודש (59.90-49.90) זה כחלק מהמבצע של YES ULTIMTE לדעתי, לא יודע אם זה קשור אבל אני משלם גם על שני ממירי HD על כל אחד 10 ש"ח ועל ממיר מקס טוטאל אחד ועליו אני משלם 30 ש"ח.......
·...
זה כן קשור, מכיוון שאלה המחירים של הממירים במבצע "yes ultimate".
הם מבקשים מחירים מטורפים על תוספת של ממיר מתקדם נוסף.
תוספת של ממיר מתקדם נוסף "אולטרה" עולה כביכול 60 ש"ח עפ"י מחיר מחירון אבל היה פה מישהו שאמר שיס הציעו לו את הממיר ב-20 שקלים.
כנראה שהם עדיין ממשיכים בדרכם הנכלולית.
הנה קישור לדיון בעניין מחירי הממירים:
https://www.htisrael.co.il/vt297636.html
·קורעים אותי על טוטאל על הפרש בעוד 30 שקלים ובתאכלס אין לי ברירה, אני שבוי כיוון שיש עליו הקלטות שחשובות לי מאוד (סבא מדליק משואה ביום האצמעות, עוד שני סרטים שונים על סבא/מבצעים שהתתף בהם ועודזרובבלה כתב:אכן, זה המחיר של ממיר מתקדם ראשון - "אולטרה" יחיד, במסגרת המבצע, כפי שכתוב בנספח המבצע.
על כל ממיר נוסף הם דורשים דמי שכירות מטורפים, שככל הנראה, משתנים מלקוח ללקוח....
- Ronaldo_kaka
-
- חבר שרק התחיל

טוב אז בסוף דיברתי שוב עם יס, הגעתי לנציגה שיודעת להסביר בצורה קצת יותר ברורה. אז למעשה הייתי ביס בחבילה ישנה ובמסגרתה באמת אם אני רוצה את הממיר 4K אני צריך לשלם 60 ש"ח, אבל במסגרת המבצע של הyes ultimate אני מקבל את הממיר בתוספת 10 ש"ח. אבל הבעיה שזה מחסל לי את המחירים מהמבצע הקודם כך שבמקום המצב הקודם שבו יש לי כמה ממירי HD שחלקם חינם וחלקם בעלות של 5 ש"ח, עכשיו על כל ממיר HD שאני משאיר אני משלם עליו 10 ש"ח. ואם אני משאיר גם את המקס טוטאל שהיה לי אותו ללא עלות אז עליו אני אצטרך לשלם 20 ש"ח. ככה שזה לא 60 ש"ח. וזה גם לא באמת 10 ש"ח אלא איזשהו סכום באמצע כתלות במספר הממירים החכמים שיש לכם.
שלום,
אני כרגע ב-HOT ומעוניין לשדרג לשידורי 4K.
מהפדבקים שיש לממיר 4K של הוט, אני מבין שהוא עדיין לא יציב והבעיה המרכזית שהוא רועש מאוד.
הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם על המיר 4K של יס כאשר המטרה היא לראות משחקי כדורגל ב-4K (בשאיפה המונדיאל ישודר ב-4K בערוץ של כאן).
תודה.
אני כרגע ב-HOT ומעוניין לשדרג לשידורי 4K.
מהפדבקים שיש לממיר 4K של הוט, אני מבין שהוא עדיין לא יציב והבעיה המרכזית שהוא רועש מאוד.
הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם על המיר 4K של יס כאשר המטרה היא לראות משחקי כדורגל ב-4K (בשאיפה המונדיאל ישודר ב-4K בערוץ של כאן).
תודה.
התמונה בשידורי הליגה הספרדית אכן מדהימה. לפני כשנה, העלתי תמונה ממשחק לאתר אבל אני לא מוצא את השרשור.
אם תמצא אותה תוכל לראות שלא מדובר בחארטה. הבעיה היחידה היא שיש ממש מעט תכנים ב VOD של 4K.
אם תמצא אותה תוכל לראות שלא מדובר בחארטה. הבעיה היחידה היא שיש ממש מעט תכנים ב VOD של 4K.
- sheerBliss
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
המממ נשמע שיש תאורת מקשים גם בשלט החדש
זה ממש זולל סוללות
לחיצה ארוכה על מקש yes מבטלת את התאורה
בוודאי שאפשר להסתדר נהדר בלי זה גם בחושך
ובעיקרון לא משתמש בנטענות לשלט.
אין שום הצדקה להשאיר את התאורה קבוע