tnsilver כתב:הבנתי. תודה!...חורים \ חריצים \ יאנג \ הייזלברג \ אלקטרונים \ פוטונים... צודק! בלבלת אותי.
![]()
אתה חייב אבל להודות שזה הרבה יותר ברור כש-DigiSUN מסביר את זה או כש-epony מתייחס לנושא. לא כך? וכן... לדעתי זה הרבה יותר מעניין מכבלים אודיופילים - רק שזה באמת off topic....
שרשור תגובות: מיתוסים נפוצים ברמקולים ביתיים
- dazzz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
מוח מה נעשה היום ?
- DigiSUN
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 551
יא ליצן, הספר הביקורתי הזה מקדם ספקנות ואתאיזם.dazzz כתב:מצטער אחי אבל אני אתאיסטDigiSUN כתב:dazzz, איינשטיין היה אתאיסט והתכוון לכך בצורה ספרותית, דיבר על איתני הטבע.
לעיון נוסף מומלץ הספר "יש אלוהים?" של ריצ'רד דוקינס.......
גם אני אתאיסט.
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
tea כתב:
חבל שאתה לא מסכים לתת דוגמאות ספציפיות לניסיונותך
בכדי שאוכל לנסות ולהתרשם גם
כל הניסיון שלך לנהל דיון תאורתי הוא אנטי אודיופילי על פי הגדרת הפורום שהגעת ממנו.
בכל אופן , אשמח מאוד ,אם תתגבר על הבושה והתירוצים ותציין בשמם המפורש של הכבלים שניסית וחשת שינוי משמעותי יותר או פחות ,בכדי שכולנו נלמד....
משעשע לקרוא את ההגיגים שלך על "דיון תיאורטי" מצידי.
אתה ממש לא צריך המלצות ממני, שהן רלוונטיות לסטאפ שלי ולטעמי.
פשוט תיקח כבלים ותתנסה בסטאפ שלך. מה דעתך? זה "מעשי" מידי עבורך?
ארז
- dazzz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
חח.. אז למי לשלוח את התרומהDigiSUN כתב:יא ליצן, הספר הביקורתי הזה מקדם ספקנות ואתאיזם.dazzz כתב:מצטער אחי אבל אני אתאיסטDigiSUN כתב:dazzz, איינשטיין היה אתאיסט והתכוון לכך בצורה ספרותית, דיבר על איתני הטבע.
לעיון נוסף מומלץ הספר "יש אלוהים?" של ריצ'רד דוקינס.......
גם אני אתאיסט....
כול מי ש אתאיסט קדוש בעיני
יאללה סבבה השתעשעתי מספיק אני הולך לבנות משהוא
שיהיה לכם אחלה דיון פורה ומעניין
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
מוח מה נעשה היום ?
- motico
-
- כתב

- תגובות: 1510
תוך כדי קריאת השרשור הזה בנושא הכבלים, קפצה שאלה במוחי:
האם יש באתר טכנוקרט ששמע הבדלי צליל בהחלפת כבלים?
או שמרגע שהוא שמע הבדלים הוא החליף סיווג לאודיופיל
?
או שמרגע שהוא שמע הבדלים הוא החליף סיווג לאודיופיל
מוטי
- roberts
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 738
אייל פור הוא תואר שני או אף גבוהה מכך בפיסיקה . האם הוא נחשב טכנוקראט ?motico כתב:תוך כדי קריאת השרשור הזה בנושא הכבלים, קפצה שאלה במוחי:
או שמרגע שהוא שמע הבדלים הוא החליף סיווג לאודיופיל?
...
אייל שומע שירת מלאכים זכה דרך 99.99999% נחושת טהורה / כסף / ושאר חומרים אקזוטיים .....ובנוסף משכחים אודיופיליים / פיוזים ושאר ירקות ........מוזרות התובנות של הבחור ביחוד ההתנגדות שלו למבחנים עיוורים.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
למה מוזרה ההתנגדות שלו למבחנים עיוורים ? הוא מתפרנס ממכירת כבלים .הוא לא יכול לפגוע לעצמו בפרנסה וזה לגיטימי לחלוטין.roberts כתב:אייל פור הוא תואר שני או אף גבוהה מכך בפיסיקה . האם הוא נחשב טכנוקראט ?motico כתב:תוך כדי קריאת השרשור הזה בנושא הכבלים, קפצה שאלה במוחי:
...
אייל שומע שירת מלאכים זכה דרך 99.99999% נחושת טהורה / כסף / ושאר חומרים אקזוטיים .....ובנוסף משכחים אודיופיליים / פיוזים ושאר ירקות ........מוזרות התובנות של הבחור ביחוד ההתנגדות שלו למבחנים עיוורים....
- roberts
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 738
הבחור נותן כל יום סטירת לחי מצלצלת לניוטון , איינשטיין ושאר גדולי המדעistarmini כתב:למה מוזרה ההתנגדות שלו למבחנים עיוורים ? הוא מתפרנס ממכירת כבלים .הוא לא יכול לפגוע לעצמו בפרנסה וזה לגיטימי לחלוטין.roberts כתב:אייל פור הוא תואר שני או אף גבוהה מכך בפיסיקה . האם הוא נחשב טכנוקראט ?motico כתב:תוך כדי קריאת השרשור הזה בנושא הכבלים, קפצה שאלה במוחי:
...
אייל שומע שירת מלאכים זכה דרך 99.99999% נחושת טהורה / כסף / ושאר חומרים אקזוטיים .....ובנוסף משכחים אודיופיליים / פיוזים ושאר ירקות ........מוזרות התובנות של הבחור ביחוד ההתנגדות שלו למבחנים עיוורים.......
- tea
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
מי שרלוונטי כבר יבין
- DigiSUN
-
- חבר פעיל במיוחד

לא צריך להבין בחשמל ולא באלקטרוניקה ולא במכאניקה ולא בפיזיקה על מנת להיות ביקורתי.
יש הוגי דיעות שבבורותם לא מתביישים לפסול קונספטואלית את תקפותו של מבחן בו המאזין לא יודע מה הוא שומע.
הם עושים זאת מכל מיני סיבות: החל מאינטרס כלכלי, דרך חששות אנושיים, וכלה בבורות.
התירוצים שלהם שונים ומשונים. לכולם ניתן למצוא מענה ראוי. אך הם ייחפשו את הטענות הכי מקשות, על מנת להתחמק מאימת המבחן חסר הרחמים של המציאות.
מה שתמוה זה שיש אנשים תמימים שהולכים שבי אחרי "הוגים" כאלה, ומקשיבים לנימוקיהם הקלוקלים. זאת פתיות.
יש הוגי דיעות שבבורותם לא מתביישים לפסול קונספטואלית את תקפותו של מבחן בו המאזין לא יודע מה הוא שומע.
הם עושים זאת מכל מיני סיבות: החל מאינטרס כלכלי, דרך חששות אנושיים, וכלה בבורות.
התירוצים שלהם שונים ומשונים. לכולם ניתן למצוא מענה ראוי. אך הם ייחפשו את הטענות הכי מקשות, על מנת להתחמק מאימת המבחן חסר הרחמים של המציאות.
מה שתמוה זה שיש אנשים תמימים שהולכים שבי אחרי "הוגים" כאלה, ומקשיבים לנימוקיהם הקלוקלים. זאת פתיות.
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
זה משום שאלה - לעולם עושים שימוש בחציי אמיתות, מיתוסים מקובלים, מונחים מדעיים שבמקומם או אינם במקומם, מונחים פסאודו-מדעיים שמשמשים בערבוביה עם נימוקים תקפים ומריחה כללית של המציאות בטיעונים מסוכרים. החיים לא קלים, השרלטנים לא טיפשים ולך תוכיח שאין לך אחות כשמישהו כאן חושב שהשפן הקטן הוא ארגומנט חשוב בדיון כזה 
- DigiSUN
-
- חבר פעיל במיוחד

אתם מכירים את זה שהאוטו נוסע טוב יותר אחרי שמנקים אותו?
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
istarmini כתב:למה מוזרה ההתנגדות שלו למבחנים עיוורים ? הוא מתפרנס ממכירת כבלים .הוא לא יכול לפגוע לעצמו בפרנסה וזה לגיטימי לחלוטין.roberts כתב:אייל פור הוא תואר שני או אף גבוהה מכך בפיסיקה . האם הוא נחשב טכנוקראט ?motico כתב:תוך כדי קריאת השרשור הזה בנושא הכבלים, קפצה שאלה במוחי:
...
אייל שומע שירת מלאכים זכה דרך 99.99999% נחושת טהורה / כסף / ושאר חומרים אקזוטיים .....ובנוסף משכחים אודיופיליים / פיוזים ושאר ירקות ........מוזרות התובנות של הבחור ביחוד ההתנגדות שלו למבחנים עיוורים.......
אל תקנו כבלים, אף אחד לא מתרגש מזה.
אני מוכר כמויות מכובדות מאוד של כבלים, ולא זקוק לעוד כמה לקוחות.
איך זה קורה? אנשים באים, שומעים, מתנסים, מבינים שההבדלים משמעותיים, וקונים.
וכמובן, צוחקים על אלה שמתעקשים לא לנסות לשמוע וטוענים שלא יכול להיות שיש הבדלים.
אבל, השירשורים האלה רק מגדילים את מחזור הלקוחות, כל הזמן מגיעים לקוחות חדשים שרוצים לשמוע אם יש הבדלים ואם כן מה הם. אז ..... אתם מוזמנים להמשיך.
איל פור
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

וזרם הלקוחות האין סופי הזה משאיר לך כל-כך הרבה זמן לדיונים המפרים שלך בפורומים השונים של האתר? נראה לאחרונה שהתפנת לגמרי ממכירת כבלים ועברת לכתוב ב-HT... 
- tea
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
אין גבול לניסיונות הנואשים לקדם מכירות
מניח שמס הכנסה מאוד יתעניין בזרם ההכנסות האדיר ממכירת כבלים
מניח שמס הכנסה מאוד יתעניין בזרם ההכנסות האדיר ממכירת כבלים
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
זה לא ביטוי שמתאים לאיש המתפרנס ממכירותאילפור כתב:istarmini כתב:למה מוזרה ההתנגדות שלו למבחנים עיוורים ? הוא מתפרנס ממכירת כבלים .הוא לא יכול לפגוע לעצמו בפרנסה וזה לגיטימי לחלוטין.roberts כתב:אייל פור הוא תואר שני או אף גבוהה מכך בפיסיקה . האם הוא נחשב טכנוקראט ?motico כתב:תוך כדי קריאת השרשור הזה בנושא הכבלים, קפצה שאלה במוחי:
...
אל תקנו כבלים, אף אחד לא מתרגש מזה.
אני מוכר כמויות מכובדות מאוד של כבלים, ולא זקוק לעוד כמה לקוחות.
איך זה קורה? אנשים באים, שומעים, מתנסים, מבינים שההבדלים משמעותיים, וקונים.
...
ובטח לא הייתי כותב דבר כזה בפורום שחשופים אליו עשרות אלפי אנשים.
וזה שאנשים באים אליך , שומעים, מבינים וקונים זה פוליטיקה בגרוש.
אתה יודע מה זה אפקט ״ההתלהבות״ ברכישה ?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
tnsilver
איל פור הסביר אין ספור פעמים שהוא לא מתעניין במכירה באתר הזה שכן אין כאן אף לקוח פוטנציאלי שלו.
איל פור הסביר אין ספור פעמים שהוא לא מתעניין במכירה באתר הזה שכן אין כאן אף לקוח פוטנציאלי שלו.
- אילפור
-
- עוסק בתחום

נכון מאוד, הכותבים הקבועים באתר זה באמת לא יהיו לקוחות שלי, וכנראה גם רוב הקוראים המזדמנים.
עדיין, העובדה - והשותף שלי לעסק - מס הכנסה - יכול להעיד עליה - שמכירות הכבלים רק עולות כל שנה.
ואני לא סתם כותב את זה להכעיס, זו פשוט עובדה.
איך אתם מסבירים את זה? העם מטומטם? היבואנים גאוני שיווק?
או אולי, לכבלים יש אפקט ברור שקל לשמוע? ואולי כל הדיונים האלה מהווים קטליזטור לעניין עבור אנשים שלא חשבו עד היום לשדרג כבלים?
עדיין, העובדה - והשותף שלי לעסק - מס הכנסה - יכול להעיד עליה - שמכירות הכבלים רק עולות כל שנה.
ואני לא סתם כותב את זה להכעיס, זו פשוט עובדה.
איך אתם מסבירים את זה? העם מטומטם? היבואנים גאוני שיווק?
או אולי, לכבלים יש אפקט ברור שקל לשמוע? ואולי כל הדיונים האלה מהווים קטליזטור לעניין עבור אנשים שלא חשבו עד היום לשדרג כבלים?
איל פור
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

לי זה מרגיש יותר כמו יישום של no such thing as bad publicity. זה אמנם bad publicity אבל ממש לא נראה לי שכאן זה המקום המתאים. זה מתחיל לעלות על העצבים - וכמו שזה נראה, לא רק על שלי.
- אילפור
-
- עוסק בתחום

עוד לא ראיתי ממך תשובה אחת לעניין בכל השרשור הארוך הזה.
רק עצבים, כעס והכפשות.
למותר לציין שלדעתי מעולם לא עשית השוואת כבלים במערכת איכותית, אני צודק?
חבל.
רק עצבים, כעס והכפשות.
למותר לציין שלדעתי מעולם לא עשית השוואת כבלים במערכת איכותית, אני צודק?
חבל.
איל פור