איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #381 

גם קרוב.

rafib65
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 463
שם מלא: רפי ב
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #382 

נפתח סניף חדש של "דרום אמריקה " בצומת שילת.
מישהו מכיר את החברה? יכול להמליץ?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73201
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3152 פעמים

שליחה #383 

המחירים שאתם מציינים פה פשוט הזוייים. אני וקנה אנטריקוט איכותי בצפון (סלאח דבח) ב 90 ש"ח עם עצם ו 110 ש"ח בלי עצם, איך לעזאזל אנשים משלמים 200?! 8O

AssafLots
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 609
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #384 

Huber כתב:המחירים שאתם מציינים פה פשוט הזוייים. אני וקנה אנטריקוט איכותי בצפון (סלאח דבח) ב 90 ש"ח עם עצם ו 110 ש"ח בלי עצם, איך לעזאזל אנשים משלמים 200?! 8O
...
·

לא כולם גרים בצפון/בדרום/קרוב לטירה/קלאנסווה ויכולים לקנות במחירים האלה....

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #385 

כנראה עניין של ביקוש והיצע, כי אני לא מבין למה אותה חתיכת פרה במרחק נסיעה של שעה וחצי, עולה כמעט כפול.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7037
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #386 

@Huber
·
ויש את אלו שקונים כשר 8O

whoisgod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #387 

Huber כתב:המחירים שאתם מציינים פה פשוט הזוייים. אני וקנה אנטריקוט איכותי בצפון (סלאח דבח) ב 90 ש"ח עם עצם ו 110 ש"ח בלי עצם, איך לעזאזל אנשים משלמים 200?! 8O
...
דאבח הוא בין מגדלי הבקר הגדולים בארץ (אם לא הגדול שבהם), ומוכר גם להרבה מסעדות וקצביות אחרות (לא פעם ראיתי משאית של דאבח פורקת סחורה בקצביות אחרות), ולכן הוא יכול למכור במחירים נמוכים יותר.

אגב אם תגיע לסניף של דאבח ליד כרמיאל (איפה שממקומת הקצביה הראשית) תראה גם אנטריקוט במחירים גבוהים הרבה יותר.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #388 

עידן, שם הייתי רוכש בעבר (לפני שפתחו את הסניף בעין המפרץ) ולא זכור לי שהמחירים היו הרבה יותר גבוהים.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #389 

rafib65 כתב:נפתח סניף חדש של "דרום אמריקה " בצומת שילת.
מישהו מכיר את החברה? יכול להמליץ?
...
·

מצטרף לשאלה, גם אני מתלהב מהרעיון .

whoisgod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #390 

Huber כתב:עידן, שם הייתי רוכש בעבר (לפני שפתחו את הסניף בעין המפרץ) ולא זכור לי שהמחירים היו הרבה יותר גבוהים.
...
לא כל הנתחים נמכרים במחיר יקר יותר, כנראה רק אלו המובחרים יותר.

אני משער שמה שמוגדר אצל דאבח כנתח "מובחר" הינו הסטנדרט של קצביות אחרות.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #391 

גם בדאבח יש לפחות כמה אפשרויות. בעבר הייתי קונה שם גם כן ואני זוכר שהיה אפשרות לקחת את הזול, סביב ה- 90 כמו שערן רשם והיה לו גם נתח יקר יותר (אם אני זוכר נכון הקצב שם אמר שזה מיושן מגידול מקומי) ועלה כמה עשרות שקלים יותר. רק איזה פעמיים קניתי שם את היקר יותר (לפני כמה שנים טובות) והם היו סטייקים מעולים. בגדול, גם מנסיון עם הרבה קצביות אחרות באזור קריות/חיפה המחיר כאן נע סביב ה- 100 ש"ח פלוס מינוס כמה עשרות שקלים. בחיים ובאף מקום בהיסטוריה שלי (קונה אנטריקוטים כבר 15 שנה בערך) לא נתקלתי במחיר (הזוי) של 200 ש"ח וצפונה.

אגב כשרות ודאבח - יש לו גם בדיר אל אסד מול קניון דאבח קצביה כשר גלאט. כל החרדים ושומרי הכשרות מהאזור בערך קונים שם. עד כמה שאני יודע אותו בשר מגיע לשני הקצביות (גם בגלאט וגם בקניון שלו) אך בקניון יש גם דברים אחרים שדופקים את הכשרות בעוד שבקצביה גלאט מן הסתם יש רק בשר ורק בשר כשר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #392 

הדיון על המחירים כבר נוהל פה בשירשור. אני צריך לטעום מדבאח ב 100 ש"ח ואתם צריכים לטעום מדלישס ב 200 ש"ח.
כמו כן, לפי מה שאני יודע, לדלישס עגלים בצפון. אם תוסיפו את ההובלה ומחיר השכירות של החנות אני מאמין שהפער יצטמצם.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #393 

kingikra כתב: אני צריך לטעום מדבאח ב 100 ש"ח ואתם צריכים לטעום מדלישס ב 200 ש"ח.
...
·

לפני שבועיים היה אצלי מכר, עשינו על האש, הוא הביא סטייק של 180 ש"ח מהמרכז (לא בטוח מהיכן, אברר אם זה קריטי) ואני סטייק של 110 מדבאח. נחש מה? שניהם היו באיכות מצויינת, רק שההוא מהמרכז עלה כ 50 אחוז יותר.

אין פה עניין של איכות, ידוע שיוקר המחיה במרכז גבוה יותר כמעט בהכל (ולא, הובלה של עוד שעה וחצי זה לא הסיבה).

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #394 

דיון המחירים כאן הוא חסר תכלית. כמו הרבה מוצרים אחרים בישראל חסרה שקיפות ואחידות בסיסית לגבי איכות ומקור הבשר. כך שההשוואה לא יכולה להתקיים.
"עגל מיושן מעדר בצפון "
" פרה מבכירה מארגנטינה "
" שקר כלשהו"
שמעתי קצבים אומרים את כל אלו ועוד. ברור שיש כמות מצומצמת של יצרנים ויבואני בשר בישראל. בסופו של דבר אנחנו שוק קטן מאד. ברור שבהרבה קצביות אנחנו נקנה את אותו המוצר תחת שמות שונים והמוכר (אל תטעו קצב הוא מוכר) ינסה למכור במחיר הגבוה ביותר שהוא יכול. הבסיס למחיר הוא בדומה לכל מוצר חסר שקיפות. תחרות באזור (לפעמים אזור קטן מאד של מספר רחובות), רמה סוציואקונומית של הלקוחות ו"מוניטין" שמתבסס על תגיות כמו שרשמתי או ותק של החנות והצלחה בקרב הלקוחות.
לשם השוואה בארה"ב מדרגים על פי חוק את הבשר לשלוש רמות. התמחור בהתאם. כמובן שיש מוצרי וקצבי בוטיק עם תמחור גבוה. אבל כל אחד יודע מה הוא קונה. עד שתהיה מערכת דומה בישראל הפערים ימשיכו להתקיים על אותו נתח בשר.
Enjoy the Silence

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #395 

לא ניסתי להיכנס כאן לדיוני מחיר, סה"כ התייחסתי לזה (ואני משער שכמוני גם ערן) מסיבה די פשוטה שפשוט בחיים שלי עד היום לא נתקלתי באף מקום במחיר של מעל ל- 200 ש"ח לק"ג אנטריקוט. לא חשוב איזו רמה ומיכן הבשר ומה התהליך שהוא עבר - לא ראיתי/שמעתי עד היום עד רמת מחיר כזו.
אם הבשר במחיר הזה נותן חוויה אחרת שהיא בסדר גודל טובה יותר מבשר שעולה חצי, אז אני בעד לנסות או לטעום את זה במינימום. לא יודע אם הייתי מסוגל לחיות עם תמחור כזה לאורך זמן, אבל לאירוע חד פעמי בהחלט הייתי רוצה לנסות.

לצערי עד היום, לא הצלחתי למצוא מקום באזור שלי שהוא "בדוק" ואין בו נפילות, ללא קשר למחיר. כבר לקחתי נתחים זולים שיצאו פשוט מדהים ונתחים שעלו די הרבה (גרושים ביחס למחירים שנרשמו כאן קודם) שיצאו פשוט אכזבה אחת גדולה. אולי בגלל זה אני נוטה ללכת על המיינסטרים ולא להשקיע בזה? פשוט מהנסיון שלי לא הצלחתי למצוא קורלצייה חד משמעית בין המחיר להנאה בסופו של דבר מהנתח.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #396 

שחר - היו לך נפילות עם הסטייקים בדבאח?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #397 

@Huber
·
כבר שנים לא קונה שם. אבל בזמנו הם היו ברוב הפעמים לא רעים במקרה הכי גרוע.

הסטייקים הכי טובים שאכלתי עד היום (אם מוציאים מהמשוואה את ה- Bife de lomo שאכלתי במסעדת El Boliche de Alberto בברירולצ'ה - ארגנטינה) היו בזמנו מקניה ספציפית מדאבח. לקחתי כמה סטייקים מאלו של הביוקר (משהו בזמנו שהיה סביב ה- 130 ש"ח לק"ג בערך) והם יצאו פשוט מדהים. עד היום החבר'ה מאותו הברביקיו מתרפקים על החוייה ההיא. רכים, עסיסיים, עשירים בטעם, לא שומניים מידי ולא יבשים. פשוט הכל היה בול.

קניתי משם מספר פעמים סטייקים שהיו תחת אותה הגדרה ותמחור והם יצאו שונה (פחות טובים). בשנים האחרונות כבר לא יצא לי לקנות אצלו בעיקר בגלל שהחבר הכי קרוב התחזק ובשר ללא כשרות לא בא יותר בחשבון.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #398 

שחר - דלת לידם (בעין המפרץ) יש קצביה כשרה. זה בבעלותם ואותו בשר, פשוט בדבאח עצמו מוכרים גם לא כשר אז אין תעודת כשרות, לכן הם יצרו דלת ליד קצביה נוספת ללא הלא כשרים אך עם אותם הסטייקים (למיטב הבנתי, לא ניסיתי בעצמי, אין אצלי את הבעיה הזו).

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #399 

@Huber
·
תודה, אנסה אותם בהזדמנות. (Y)

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #400 

@jacko-il
·אתה מחזק את מה שרשמתי במידה רבה. זה משהו שרובינו התנסנו בו. חוסר העקביות באיכות ביחס למחיר רק אומר שהמוצר לא מתומחר ביחס לאיכות שלו.

בקשר למחירים גבוהים
http://www.sodhabasar.co.il/html5/ProLo ... 383&G=&SM=
לא קניתי. לא טעמתי. לא מביע דעה. רק מקשר להמחשה.

כן ממליץ לכולם לראות את הסרט מהפכת הסטייקים
http://www.steakrevolution.com/
מרחיב את הדעת
Enjoy the Silence

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”