אין שום הגיון/עקביותן בצורת ההתנהגות של החברה שם, אין עקביות בתופעות שמתגלות לנו ומעבר לכל יש כל כך הרבה סתירות בלתי ניתנות לגישור שזה פשוט תמוהה שאתם מאמינים שיש קשר ישיר בין העונה הראשונה לשניה שלא לדבר על השלישית הסדרה פועלת מכוח האינרציה והזכרון הקצר של הצופים ומשנה את כיוונה בהתאם לטוקבקים וסקרי דעת קהל (מזכיר קצת ראשי מפלגות גדולות בישראל
שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)
אני באמת לא מבין מאיפה הדחף הזה למצוא הסברים/תיאוריות למה שיקרה בסידרה.
אין שום הגיון/עקביותן בצורת ההתנהגות של החברה שם, אין עקביות בתופעות שמתגלות לנו ומעבר לכל יש כל כך הרבה סתירות בלתי ניתנות לגישור שזה פשוט תמוהה שאתם מאמינים שיש קשר ישיר בין העונה הראשונה לשניה שלא לדבר על השלישית הסדרה פועלת מכוח האינרציה והזכרון הקצר של הצופים ומשנה את כיוונה בהתאם לטוקבקים וסקרי דעת קהל (מזכיר קצת ראשי מפלגות גדולות בישראל
), בקיצור שבו אחורה ותהנו אבל באמת שאין מה לחפש עקביות X-FILES זה לא.
בהחלט, ככל שמתקדמים עם הפרקים, רואים שהמון דברים פשוט מתחברים כמו פאזל, וזה נותן אפילו אשליה(או שלא אשליה, או שזה באמת נכון) שעוד לפני הפרק הראשון יוצרי הסדרה ידעו את כל התסריט מראש. אז zsahi, בדיוק כל מה שאמרת, רק הפוך 
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
בזה אני כבר לא כל כך בטוח....sunny_jim כתב:וזה נותן אפילו אשליה(או שלא אשליה, או שזה באמת נכון) שעוד לפני הפרק הראשון יוצרי הסדרה ידעו את כל התסריט מראש....
מתחבר?
מי זוכר את הפעם הראשונה שניתקלנו בחבורה של "אחרים"?
הם הלכו בגונגל יחפים כשהם לבושים בסחבות והילדים גוררים אחריהם את הבובות, איך זה יושב עם הדמויות של האחרים בהמשך?
איך זה שכולם מקבלים כמובן מאליו את זה שילדים לא נולדים על האי ושלמעשה האחרים הצילו את הבלונדה והתינוק שלה בזה שהם הזריקו לה משהו אבל לא מעלים על דעתם לברר בקשר לתינוק של הצרפתיה?
לסדרה אין קו הגיוני ואין לה שום מחוייבות להגיון כל שהוא, זה לא אומר שהסידרה רעה (עובדה שיש לה מספיק צופים) זה פשוט אומר שהשערות שלנו מיותרות.
מי זוכר את הפעם הראשונה שניתקלנו בחבורה של "אחרים"?
הם הלכו בגונגל יחפים כשהם לבושים בסחבות והילדים גוררים אחריהם את הבובות, איך זה יושב עם הדמויות של האחרים בהמשך?
איך זה שכולם מקבלים כמובן מאליו את זה שילדים לא נולדים על האי ושלמעשה האחרים הצילו את הבלונדה והתינוק שלה בזה שהם הזריקו לה משהו אבל לא מעלים על דעתם לברר בקשר לתינוק של הצרפתיה?
לסדרה אין קו הגיוני ואין לה שום מחוייבות להגיון כל שהוא, זה לא אומר שהסידרה רעה (עובדה שיש לה מספיק צופים) זה פשוט אומר שהשערות שלנו מיותרות.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אף אחד לא אמר שהיא ילדה על האי. ההיפך, היא אמרה שלחמו בה כל הזמן בגלל הילדה ושחטפו לה אותה. הילדה בת 16 (אם אני זוכר נכון) והיא גם 16 שנה באי. לדעתי היא הגיעה לאי בהריון או שילדה טיפה לפני שהגיעה.
לגבי הסחבות זה בפירוש היה תחפושת, הם לכל אורך העלילה רמזו על כך.
לגבי הסחבות זה בפירוש היה תחפושת, הם לכל אורך העלילה רמזו על כך.
אני די משוכנע שהיא סיפרה שהילדה נולדה על האי ונחטפה מיד לאחר מכן אבל יכול להיות שאני טועה, בכל אופן האחרים שנראו בפרק שאני מדבר עליו הסתובבו באזור המחנה של הניצולים מהזנב הם הסתובבו בגונגל יחפים כשהילדים שאיתם גוררים אחריהם את צעצועים מטונפים. הם לא ידעו שצופים בהם ולכן העניין של התחפשות פשוט לא תופס מעבר לכך אי אפשר שכל דמות ברגע שהיא רעה בסידרה הזאת הופכת לגיבור על - מרימה אנשים ביד אחת תולה אותם על עצים ומסתובבת יחפה בגונגל עזבו זה פשוט לא עובד.
כרגע אתם מוכנים לקבל כל אופציה כהגיונית בלי קשר לכמה היא לא סבירה/גובלת במדע בדיוני.
כרגע אתם מוכנים לקבל כל אופציה כהגיונית בלי קשר לכמה היא לא סבירה/גובלת במדע בדיוני.
פרק 17 - משעמם ומאכזב, הסוף היה נחמד למרות שלא נראה לי שיתפתח מזה משהו.
לפחות בפרומו לפרק הבא (http://www.youtube.com/watch?v=6lfM6C1vbt4) רואים לשניה את ג'ון (סוף סוף!)
לפחות בפרומו לפרק הבא (http://www.youtube.com/watch?v=6lfM6C1vbt4) רואים לשניה את ג'ון (סוף סוף!)
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא הבנתי מי זו הטייסתzoriksh כתב:הפרק של היום מלא הפתעות... מומלץ!...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
אני עדיין מחכה שיסבירו את האסקימוסים שאמרו שמצאו מישהו והתקשרו אל פנלופי בפרק הסוגר עונה I (זוכרים?).
עברנו מאז כמעט 2 עונות וכלום.
עברנו מאז כמעט 2 עונות וכלום.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
דווקא היה פרק מעניין לטעמי.
פרק 16 הציב רף גבוה.
קודם כל צרלי שואל את דזמונד (11:29) איך "מישהו" מגיע לאי.
דז ענה לו: אני לא יכול להגיד לך...
האם דזמונד יודע איך נכנסים לאי? (אין ספק שהוא לא יודע איך לצאת ממנו..)
דבר שני, מי זו הבחורה שהוא מצא??
פרק 16 הציב רף גבוה.
קודם כל צרלי שואל את דזמונד (11:29) איך "מישהו" מגיע לאי.
דז ענה לו: אני לא יכול להגיד לך...
האם דזמונד יודע איך נכנסים לאי? (אין ספק שהוא לא יודע איך לצאת ממנו..)
דבר שני, מי זו הבחורה שהוא מצא??
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

המסוק שהתרסק יכול להיות קשור לזה לא ?ziv_r כתב:אני עדיין מחכה שיסבירו את האסקימוסים שאמרו שמצאו מישהו והתקשרו אל פנלופי בפרק הסוגר עונה I (זוכרים?).
עברנו מאז כמעט 2 עונות וכלום....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

מצטרף לשאלה ..keyser כתב: דבר שני, מי זו הבחורה שהוא מצא??...
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
טוב, רק עכשיו ראיתי את הפרק של השבוע והבנתי על איזה מסוק אתם מדברים
כנראה שהכל מתחבר באמת.
כנראה שהכל מתחבר באמת.