טסלה - השרשור הרישמי
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73243
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
מחפש מעמד איכותי ונוח לסמארטפן לרכב. ניסיתי כבר 2 בשנים האחרונות, מהסוג שנדבק מאחורי המסך, שניהם אחרי זמן מה מאבדים יציבות והמכשיר מתחיל לזוז בנסיעה למטה/לצדדים, בקיצור לא עומד היטב. זה האחרון שהזמנתי, החזיק בקושי חודשיים:
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 18026o7K2z
יש המלצות?
יש המלצות?
יש לי את זה כבר 4 שנים וזה מעולה, נראה אינטגראלי
https://www.amazon.com/dp/B08N66F6ZF?re ... asin_title
https://www.amazon.com/dp/B08N66F6ZF?re ... asin_title
-
Huber
- חבר במועדון HT

כתבתי, זה בשימוש 4 שנים וזה כמו חדש.
משתמש בזה רק בצורה אופקית, יותר נח לי.
אף פעם לא בדקתי אם זה עובד בצורה אנכית, אני יכול לבדוק לך.
משתמש בזה רק בצורה אופקית, יותר נח לי.
אף פעם לא בדקתי אם זה עובד בצורה אנכית, אני יכול לבדוק לך.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אשמח לפידבק לגבי שימוש אנכי. תודה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

An auto expert and YouTuber, RSymons, debunked a common myth about EV battery degradation by comparing a Tesla Model 3 with over 200,000 miles to one with only 3,000 miles. Both vehicles were three years old.
The surprising discovery was that the high-mileage Tesla's battery still retained 88.5% of its capacity, while the low-mileage one had 99.5%. This demonstrates the remarkable durability and reliability of EV batteries, even beyond Tesla's eight-year/100,000-150,000-mile warranty.
The surprising discovery was that the high-mileage Tesla's battery still retained 88.5% of its capacity, while the low-mileage one had 99.5%. This demonstrates the remarkable durability and reliability of EV batteries, even beyond Tesla's eight-year/100,000-150,000-mile warranty.
https://www.thecooldown.com/green-busin ... 000-miles/
בלבלתי אותך עם האופקי, אני משתמש בזה רק בצורה אנכית (רק ככה ניתן לעבוד עם זה).21/05/2025 10:41Huber כתב: Nba - תודה. אפשר לשאול את אתה שם את המכשיר אופקי או אנכי וכמה זמן זה בשימוש?
לוויז אני מעדיף אנכי, ככה:...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
כלומר. המסקנה היא שרכבים עם קילומטראז׳ נמוך משמרים טוב יותר את הבטריה ביחס לכמה זמן עבר. זה טיפה שונה ממה שראינו אם כי ההשוואה כאן היא קיצונית בהרבה ממה שראיתי בעבר מבחינת קילומטראז׳
- joey1799
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
- שם מלא: אמיר שלום
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
כנראה כמו במחשבים ניידים ובטלפונים סלולריים, מה שהכי משפיע זה מחזורי הטעינה. יותר ק"מ=יותר סייקלים של טעינה.22/05/2025 9:42oferlaor כתב: כלומר. המסקנה היא שרכבים עם קילומטראז׳ נמוך משמרים טוב יותר את הבטריה ביחס לכמה זמן עבר. זה טיפה שונה ממה שראינו אם כי ההשוואה כאן היא קיצונית בהרבה ממה שראיתי בעבר מבחינת קילומטראז׳...
יש גם דגרדציה מבוססת זמן אבל היא נמוכה בהרבה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתמול נדהמתי לגלות סרטון חיובי על טסלה ממנו.
לרוב אני מתעלם מהסרטונים שלו על רכבים, הוא שונא מאסק בצורה לא רציונלית.
אבל בסרטון הזה בסה"כ הוא היה בסדר, למעט כמה עקיצות.
ובהחלט מעניין לראות את תהליך התיקון. למרות שהמחיר לא כזה נמוך, למרות שלא מדובר אובדן להלכה.
לרוב אני מתעלם מהסרטונים שלו על רכבים, הוא שונא מאסק בצורה לא רציונלית.
אבל בסרטון הזה בסה"כ הוא היה בסדר, למעט כמה עקיצות.
ובהחלט מעניין לראות את תהליך התיקון. למרות שהמחיר לא כזה נמוך, למרות שלא מדובר אובדן להלכה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

אהבתי איך שהוא מציין "the damage has occurred". חתיכת euphemism...
כמה יצרנים אתם מכירים שיתנו לו לצלם ככה את התיקון?
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב, כנראה שאלך על זה. גם יושב על המסך, מבחינתי מיקום אידיאלי לנגישות/ניראות וגם ללא השטות הזו של הדבק/גומי שתמיד נהרס עם הזמן:21/05/2025 9:36Huber כתב: מחפש מעמד איכותי ונוח לסמארטפן לרכב. ניסיתי כבר 2 בשנים האחרונות, מהסוג שנדבק מאחורי המסך, שניהם אחרי זמן מה מאבדים יציבות והמכשיר מתחיל לזוז בנסיעה למטה/לצדדים, בקיצור לא עומד היטב. זה האחרון שהזמנתי, החזיק בקושי חודשיים:
יש המלצות?...
https://www.aliexpress.com/item/1005009 ... Redirect=y
נראה טוב האמת, במיוחד שלא צריך להדביק דברים על המסך.
-
Huber
- חבר במועדון HT

רוצה לשתף אתכם בחווית טעינה שלילית שהייתה לי בסופ"ש האחרון.
בסופ"ש האחרון ירדנו מהצפון לאילת (פעם שלישית למיטב זכרוני עם הטסלה) ומכיוון שיש לי את המודל 3 RWD אין אפשרות להגיע עם טעינה אחת ישירות לשם. אז כמו בפעמים הקודמות תוכנן מסלול עם עצירה לטעינה במצפה רמון.
בפעמים הקודמות שהגעתי לשם רב העמדות היו ריקות ולקח 20-30 דקות בלחץ לסיים את כל הסיפור. הפעם שהגענו חשכו עיניי. בכניסה לאיזור הטעינה תור של 4-5 רכבים וכל העמדות תפוסות (בערך, הסבר בהמשך). יצאתי מהרכב וניסית להבין מה קורה, מסתבר שמתוך כ 11 עמדות, כ 4 תקולות ואחת הכבל לא מספיק ארוך להגיע לרכב (אמיתי לחלוטין, ניסיתי בעצמי וניסו אחרי עוד רכבים), ז"א רק כחצי מהעמדות שמישות. הזוי.
נאלצנו להתחיל לנהל תור, מי לפני ומי אחרי, ולחפש בעלי רכבים שהשאירו רכבים בטעינה לבקש מהם לא להטעין עד 100 אחוז, בקיצור יום עבודה ארוך. אחרי כל זה נאלצנו להמתין בבית קפה שליד מעל חצי שעה עד ש"יגיע תורנו". לא עזר העובדה שטסלה פתחה את המטענים לרכבים מחברות אחרות והיו שם כמה וכמה רכבים שאינם טסלה שהוסיפו ללחץ.
ופה לא נגמרה הסאגה. משום מה גם כשהתפנתה סופסוף עמדה, הטעינה התבצעה ב 28KW בלבד! (לשם השוואה הטעינה באילת התבצעה ב 134KW), מה שאומר שלהגיע מכ 14 אחוז איתו הגיע למצפה רמון לאחוז סביר שיביא איתו לאילת עם קצת עודף ליתר בטיחות נאלצנו לשהות במתחם מעל שעה וחצי!
בזמן הפנוי שהיה לי שם התקשרתי לתמיכה של טסלה להציג את הבעייה. הנציג התעקש שיש 8 עמדות ושכולן פעילות. צילמתי והראיתי לו שיש 11 ושלא, לא כולן תקינות. הזוי שהם לא יודעים כמה עמדות יש להם ומה הסטטוס שלהן - ממש לא ציפיתי למצב כזה.
בחזור כמובן שנמנעתי מלעבור שם כמו מאש, ועצרתי לטעינה בעין בוקק, מה שהאריך את הדרך בצורה מיותרת (אבל לפחות שם היום הרבה פנויות והטעין מהר).
כולי תקווה שכבר תיקנו את הבעייה, אחרת מרחם על מי שיורד לאילת בימים הקרובים ועובר שם בלי לדעת על המצב.
בסופ"ש האחרון ירדנו מהצפון לאילת (פעם שלישית למיטב זכרוני עם הטסלה) ומכיוון שיש לי את המודל 3 RWD אין אפשרות להגיע עם טעינה אחת ישירות לשם. אז כמו בפעמים הקודמות תוכנן מסלול עם עצירה לטעינה במצפה רמון.
בפעמים הקודמות שהגעתי לשם רב העמדות היו ריקות ולקח 20-30 דקות בלחץ לסיים את כל הסיפור. הפעם שהגענו חשכו עיניי. בכניסה לאיזור הטעינה תור של 4-5 רכבים וכל העמדות תפוסות (בערך, הסבר בהמשך). יצאתי מהרכב וניסית להבין מה קורה, מסתבר שמתוך כ 11 עמדות, כ 4 תקולות ואחת הכבל לא מספיק ארוך להגיע לרכב (אמיתי לחלוטין, ניסיתי בעצמי וניסו אחרי עוד רכבים), ז"א רק כחצי מהעמדות שמישות. הזוי.
נאלצנו להתחיל לנהל תור, מי לפני ומי אחרי, ולחפש בעלי רכבים שהשאירו רכבים בטעינה לבקש מהם לא להטעין עד 100 אחוז, בקיצור יום עבודה ארוך. אחרי כל זה נאלצנו להמתין בבית קפה שליד מעל חצי שעה עד ש"יגיע תורנו". לא עזר העובדה שטסלה פתחה את המטענים לרכבים מחברות אחרות והיו שם כמה וכמה רכבים שאינם טסלה שהוסיפו ללחץ.
ופה לא נגמרה הסאגה. משום מה גם כשהתפנתה סופסוף עמדה, הטעינה התבצעה ב 28KW בלבד! (לשם השוואה הטעינה באילת התבצעה ב 134KW), מה שאומר שלהגיע מכ 14 אחוז איתו הגיע למצפה רמון לאחוז סביר שיביא איתו לאילת עם קצת עודף ליתר בטיחות נאלצנו לשהות במתחם מעל שעה וחצי!
בזמן הפנוי שהיה לי שם התקשרתי לתמיכה של טסלה להציג את הבעייה. הנציג התעקש שיש 8 עמדות ושכולן פעילות. צילמתי והראיתי לו שיש 11 ושלא, לא כולן תקינות. הזוי שהם לא יודעים כמה עמדות יש להם ומה הסטטוס שלהן - ממש לא ציפיתי למצב כזה.
בחזור כמובן שנמנעתי מלעבור שם כמו מאש, ועצרתי לטעינה בעין בוקק, מה שהאריך את הדרך בצורה מיותרת (אבל לפחות שם היום הרבה פנויות והטעין מהר).
כולי תקווה שכבר תיקנו את הבעייה, אחרת מרחם על מי שיורד לאילת בימים הקרובים ועובר שם בלי לדעת על המצב.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ldti - אני אומר לך שראיתי שם 2 צד ג מטעינים בזמן אמת, וגם בשיחה עם הנציג של טסלה שדיווחתי על הבעיה הוא אישר שנפתח שם לצד ג.
בנוסף שניסינו להטעין באייסמול באילת גם שם היו כמה וכמה צד ג ובניגוד לנסיעות בעבר היה מלא.
בקיצור אחד היתרונות הכי גדולים של טסלה הולך להיעלם.
בנוסף שניסינו להטעין באייסמול באילת גם שם היו כמה וכמה צד ג ובניגוד לנסיעות בעבר היה מלא.
בקיצור אחד היתרונות הכי גדולים של טסלה הולך להיעלם.
האייסמול נפתח ראשון לפיילוט של צד ג