ריכוז כיולים וקושחות עבור Hisense M7000
- igorg79
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
חברים ,
רכשתי את הטלווייה לפני כמה ימים ועדיין בזמני הפנוי מנסה לשחק איתה קצת
טרם כיילתי או עדכנתי קושחה
רציתי לראות סרט מכונן נייד ב-4K עם HDR (כן הבנתי שגרסה ישראלית אינה תומכת ב-HDR )
אך הנגן הפנימי סירב לנגן MP4 אלא רק MKV
באתר בריטי מופיע שכן מנגן MP4 . מגבלת קושחה ?
כמו כן יש לי חשש לזליגת אור בקצוות . עדיין לא סגור על זה לגמרי ובהחלט רואה כתמי בהירים יותר בקצוות המסך בחדר חשוך ובמסך שחור
לדוגמה כשיש את הכתוביות בסוף הסרט והרקע שחור לגמרי. בזמן סרט לא ממש רואים
אשתדל לצלם ולעלות לדיון החברים
ד.א. התקנתי OTT PLAYER והוא מנגן יפה מאוד PLAYLIST של IPTV . בהחלט נקודה חיובית עבור הייצרן ןמערכת OPERA
רכשתי את הטלווייה לפני כמה ימים ועדיין בזמני הפנוי מנסה לשחק איתה קצת
טרם כיילתי או עדכנתי קושחה
רציתי לראות סרט מכונן נייד ב-4K עם HDR (כן הבנתי שגרסה ישראלית אינה תומכת ב-HDR )
אך הנגן הפנימי סירב לנגן MP4 אלא רק MKV
באתר בריטי מופיע שכן מנגן MP4 . מגבלת קושחה ?
כמו כן יש לי חשש לזליגת אור בקצוות . עדיין לא סגור על זה לגמרי ובהחלט רואה כתמי בהירים יותר בקצוות המסך בחדר חשוך ובמסך שחור
לדוגמה כשיש את הכתוביות בסוף הסרט והרקע שחור לגמרי. בזמן סרט לא ממש רואים
אשתדל לצלם ולעלות לדיון החברים
ד.א. התקנתי OTT PLAYER והוא מנגן יפה מאוד PLAYLIST של IPTV . בהחלט נקודה חיובית עבור הייצרן ןמערכת OPERA
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 815
היי, תתחדש! איזה דגם (גודל) קנית?
הגרסה הישראלית נכון להיום אינה תומכת במצב תמונה HDR, אבל זה לא אומר שאין תמיכה ב-HDR לחלוטין - הסוגייה הזו אינה ברורה דיה. מה שבטוח זה שמצב תמונה HDR נחוץ כדי להציג תמונה טובה ונכונה עבור תכני HDR.
זליגת אור יש בכל מסך במידה זו או אחרת, זה הרי לא OLED. אם זה ממש מוגזם, אולי כדאי לקרוא לאחריות, אם זה סביר, אז כנראה שאין מה לעשות נגד זה. בכל אופן, תפעיל את local dimming, זה ימנע מזליגת האור להפריע על בזמן צפייה.
הגרסה הישראלית נכון להיום אינה תומכת במצב תמונה HDR, אבל זה לא אומר שאין תמיכה ב-HDR לחלוטין - הסוגייה הזו אינה ברורה דיה. מה שבטוח זה שמצב תמונה HDR נחוץ כדי להציג תמונה טובה ונכונה עבור תכני HDR.
זליגת אור יש בכל מסך במידה זו או אחרת, זה הרי לא OLED. אם זה ממש מוגזם, אולי כדאי לקרוא לאחריות, אם זה סביר, אז כנראה שאין מה לעשות נגד זה. בכל אופן, תפעיל את local dimming, זה ימנע מזליגת האור להפריע על בזמן צפייה.
- igorg79
-
- חבר פעיל מאוד

קניתי 55
יש לכם מושג לסיבת סירוב הנגן הפנימי לנגן mp4?
מעלה תמונת המסך להתרשמות
רואים את זה רק על רקע שחור לגמרי
מעלה תמונת המסך להתרשמות
רואים את זה רק על רקע שחור לגמרי
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

אמור לנגן mp4. תן קישור לקובץ, אני או מישהו אחר ננסה לנגן.
לא ברור לי מה רואים בתמונה. הזליגה זה שתי הרצועות העבות מימין ומשמאל? אם כן, זה די חריג, מכסה חצי משטח המסך. אני התכוונתי לעננות שיש בארבע הפינות.
לא ברור לי מה רואים בתמונה. הזליגה זה שתי הרצועות העבות מימין ומשמאל? אם כן, זה די חריג, מכסה חצי משטח המסך. אני התכוונתי לעננות שיש בארבע הפינות.
- igorg79
-
- חבר פעיל מאוד

לגבי הקובץ זה הלינק לטורנט
http://m.thepiratebay.org/torrent/17480 ... PLUSHDR100
לגבי התמונה כן הכוונה לפסים משני הצדדים
רואים אותם אך ורק על רקע שחור
בזמו צפיה בתוכן הם אינם נראים
עננות בפינות זה תקין ?
http://m.thepiratebay.org/torrent/17480 ... PLUSHDR100
לגבי התמונה כן הכוונה לפסים משני הצדדים
רואים אותם אך ורק על רקע שחור
בזמו צפיה בתוכן הם אינם נראים
עננות בפינות זה תקין ?
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

עננות בפינות נחשבת לתקינה וקיימת כמעט בכל המסכים. אצלך נראה שיש בעיה שחורגת מעננות שגרתית ו"תקינה", הייתי מתקשר לשירות של הייסנס.
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
לדעתי יש בעיה במסך, אלא אם כן אתה על בהירות ממש ממש גבוהה ותאורה אחורית גבוהה ואז אולי זה קשור לזה.igorg79 כתב:קניתי 55
מעלה תמונת המסך להתרשמות
רואים את זה רק על רקע שחור לגמרי...
משהו פה לא נראה תקין..
- zzzflame
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
קיבלתי היום את הטלויזיה (55) - ביצעתי את שידרוג הקשוחה (לבריטית) ואני רואה שיש מצב של HDR אבל לא ניתן לגשת אליו להגדרות. יש לי את התוכנית המתאימה של netflix לתוכן HDR אבל כשאני מנגן את זה (דרך הנגן של הטלויזיה) לא נראה שה HDR עובד (כנ"ל YouTube). האם לא ניתן לנגן תוכן HDR מהמקורות האלו?
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

@zzzflame
מצב תמונה HDR נפתח להגדרה רק כאשר מנוגן תוכן HDR.
ה-m7000 לצערנו אינו תומך ב-HDR באפליקציות המובנות שלו כדוגמת נטפליקס ויוטיוב. גם לא ברור אם יתמוך, שכן נציג הייסנס ישראל אמר שזו מגבלת חומרה. מצד שני, נציג הייסנס UK אמר שכן תהיה תמיכה בעתיד, אני לא יודע מי מהם צודק.
נכון להיום, אם אתה רוצה לנגן תוכן HDR, אתה יכול לשמור ב-DOK ולחבר ל-USB של הטלוויזיה או להזרים מסטרימר/מחשב שכן תומך. אני למשל משתמש בנבידיה שילד, שתומך ב-HDR בנטפליק.
מצב תמונה HDR נפתח להגדרה רק כאשר מנוגן תוכן HDR.
ה-m7000 לצערנו אינו תומך ב-HDR באפליקציות המובנות שלו כדוגמת נטפליקס ויוטיוב. גם לא ברור אם יתמוך, שכן נציג הייסנס ישראל אמר שזו מגבלת חומרה. מצד שני, נציג הייסנס UK אמר שכן תהיה תמיכה בעתיד, אני לא יודע מי מהם צודק.
נכון להיום, אם אתה רוצה לנגן תוכן HDR, אתה יכול לשמור ב-DOK ולחבר ל-USB של הטלוויזיה או להזרים מסטרימר/מחשב שכן תומך. אני למשל משתמש בנבידיה שילד, שתומך ב-HDR בנטפליק.
- zzzflame
-
- חבר שרק התחיל

@Animor
·
גם בחיבור דרך המחשב (כרטיס מסך 1070 שכן תומך) אני לא מצליח לראות HDR בנטפליקס דרך הדפדפן.
ד"א האם האפליקציה ב PS4 PRO של נטפליקס תומכת HDR? גם שם אני לא מצליח...
·
גם בחיבור דרך המחשב (כרטיס מסך 1070 שכן תומך) אני לא מצליח לראות HDR בנטפליקס דרך הדפדפן.
ד"א האם האפליקציה ב PS4 PRO של נטפליקס תומכת HDR? גם שם אני לא מצליח...
נערך לאחרונה על ידי zzzflame ב 26/09/2017 17:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
אני יעול לאשר שהנגן הפנימי כן תומך ב HDR בהזרמה ממחשב / כונן רשת
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

@zzzflame
דפדפנים של PC אינם תומכים ב-HDR בנטפליקס. למעשה, רובם אפילו לא תומכים ב-1080p (כרום למשל תומך עד 720p).
נטפליקס ב-PS4 pro תומך ב-HDR, היה לא מזמן עדכון שמאפשר זאת - וודא שאתה על הגרסה העדכנית של ה-PS.
דפדפנים של PC אינם תומכים ב-HDR בנטפליקס. למעשה, רובם אפילו לא תומכים ב-1080p (כרום למשל תומך עד 720p).
נטפליקס ב-PS4 pro תומך ב-HDR, היה לא מזמן עדכון שמאפשר זאת - וודא שאתה על הגרסה העדכנית של ה-PS.
- zzzflame
-
- חבר שרק התחיל

@Animor
·
תודה,
מצאתי את הבעיה. בהגדרות ב PS4 ה HDR מסומן על OFF אבל כשאני מנסה לסמן AUTO אני מקבל הודעת שגיאה שהטלויזיה לא תומכת ב HDR
·
תודה,
מצאתי את הבעיה. בהגדרות ב PS4 ה HDR מסומן על OFF אבל כשאני מנסה לסמן AUTO אני מקבל הודעת שגיאה שהטלויזיה לא תומכת ב HDR
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

@zzzflame
האם שינית את ההגדרה של HDMI 2.0 למצב enhanced כפי שהסברתי בפוסט הפותח?
בברירת המחדל אין תמיכה ב-HDR משום מה.
האם שינית את ההגדרה של HDMI 2.0 למצב enhanced כפי שהסברתי בפוסט הפותח?
בברירת המחדל אין תמיכה ב-HDR משום מה.
- zzzflame
-
- חבר שרק התחיל

@Animor
·
אכן זו הייתה הבעיה, ה PS4 עכשיו מוגדר כ HDR אוטומטי אבל עדיין אני לא רואה אפשרות של HDR באפליקציה של נטפליקס (דרך הPS4).
עריכה:
הסתדרתי!! תודה רבה על העזרה.
הכול עובד עכשיו (בעיה בהגדרות של הPS4).
מתנצל על כל ההודעות.
·
אכן זו הייתה הבעיה, ה PS4 עכשיו מוגדר כ HDR אוטומטי אבל עדיין אני לא רואה אפשרות של HDR באפליקציה של נטפליקס (דרך הPS4).
עריכה:
הסתדרתי!! תודה רבה על העזרה.
הכול עובד עכשיו (בעיה בהגדרות של הPS4).
מתנצל על כל ההודעות.
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

בכיף, שמחתי לעזור 
- igorg79
-
- חבר פעיל מאוד

הורדתי כמה סרטוני הדגמה של שחור
מצרף תמונות להתרשמות
תמונה צולמה בחדר חשוך לגמרי
מצרף תמונות להתרשמות
תמונה צולמה בחדר חשוך לגמרי
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- igorg79
-
- חבר פעיל מאוד

-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

@igorg79
נראה בסדר יחסית, רואים עננות בעיקר בשתי הפינות התחתונות.
נראה בסדר יחסית, רואים עננות בעיקר בשתי הפינות התחתונות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
לדעתי זה נראה לא רע בכלל. בסה"כ תתקשה למצוא היום מסך LCD עם תאורת קצה בעל אחידות שחורים מושלמת.