ציטוטים של נמר:
"בוודאי בשביל להוכיח אותך , ועשית בשבילי את העבודה.
אבל יאמר לזכותך ... לא היה קל."
"נכון לעכשיו אני מציע לך ללמוד קצת לשמוע ואז להראות מה אתה יודע. {באמת שזה בלי לפגוע אבל אתה עושה מעצמך צחוק ... באמת אחי."
נמר, קראתי את כל השרשור ועד עכשיו התאפקתי, אבל מצטער, אני חייב להתבטא, הגזמת ובגדול. אני מאוד מחבב אותך אישית, אבל כתיבתך ויחסך לשני חברים מהטובים כאן באתר (ולא רק להם) פשוט בלתי נסבלת. ולשים אמוטיקון של סמיילי ופרח בסוף לא מתקן את זה.
מי שעושה מעצמו צחוק לאורך כל השירשור הוא אתה. הצלחת להוכיח בורות, זלזול, ושאתה כנראה לא "טורח" לקרוא את מה שמביאים לך בעיקר כי אתה לא יודע אנגלית- שזה בסדר גמור, אבל לומר "לא טרחתי לקרוא" יענו בגישה של "קטן עלי, מי זה בכלל הפרופסור הזה" זה לצאת קטן, קטן מאוד. כמו ילד בן 6 שמסתכל על פעלולן בטלוויזיה ואומר "אני גם יכול לעשות את זה אבל לא בא לי, קטן עליי". את מה שמביאים לך לקרוא, ולחינם, כתבו אנשים עם "קצת" יותר ניסיון ממך, בנוסף להשכלה מדעית רחבה, ואתה מבטל אותם בהינף יד משל היו מילים ריקות שאין אף אדם מאחוריהן. מי אתה חושב שאתה?
אתה פשוט מגבב שטויות המגובות בעיקר על ניסיונך "העשיר". ובכן, אני הייתי שותק. אם תוך שנה אחת בה עברת מאמונה עיוורת בפיור אוקוסטיק לבדיקה של 700,000 רכיבים שונים, לא צברת ניסיון. צברת בעיקר בלבול. זה לא אותו הדבר. לניסיון, צריך יותר זמן. צריך לחיות עם רכיבים. לא ייתכן שבדקת לעומק כל כך הרבה דברים כמו שמשתמע מדבריך בזמן כל כך קצר *לעומק*. במקום זה טעמת טיפה מזה, מזה ומעוד מיליון דברים ואתה חושב שאתה עכשיו זקן השבט עתיר הניסיון. אז אתה לא. אתה בעיקר מצטט מנטרות של מי שמוכר לך את הרכיבים (אדם אותו אני מכבד מאוד אגב). אין לך שום דעה משל עצמך, רק ציטוטים חסרי בקרה עצמית. והרבה בלבול. ואתה עוד מדבר על אנשים שמשכילים ממאמרים?
ואגב מבחנים עוורים והסתמכות על תוצאות סטטיסטיות, בפעם הבאה שאתה חולה, חלילה, אפרופו דוגמה מצויינת שהובאה כאן, תזכיר לי להזכיר לך לעשות מבחן השוואתי בין תרופות שונות (רגע, מה תרופות? חומרים שונים) כדי להחליט מה לקחת, במקום להסתמך על זו שהרופא (הפרופסור עם העיגולדים, שקורא מאמרים) רשם לך, תרופה שליעילותה הגיעו, תתפלא, במבחן עיוור עם פרמטרים ברי מדידה. כן, כן, בדיוק כמו שיטות הבדיקה ש NEC ודרמבויי מדברים עליהן.
אז שיטות מדעיות לא מעניינות אותך. זה בסדר גמור. גם דעתם המדעית של אנשים עם "קצת" יותר ניסיון ממך בללמוד ולחשוב לא מעניינת אותך. גם בסדר. אבל האופן שבו אתה מתייחס כאן למי שדעתו שונה משלך, ובמיוחד לאנשים משכילים, הוא פשוט מתחת לכל ביקורת, ואחת הסיבות העיקריות בעטיין אני ממעט לכתוב בפורום בחודשים האחרונים. פשוט אי אפשר להביע כאן דעות בלי שתיירט אותן בגסות. ובהתייחס לציטוטך- אתה כאן כדי להוכיח אנשים?? מה???!! זה פשוט מזעזע. אני לא יודע מהיכן גבהות הלבב הזו בה אתה לוקה ובגדול, אבל הייתי ממליץ לך לבדוק את עצמך ואת המטרות לשמן התכנסנו.
ולא, אני לא מתכוון להוסיף אמוטיקון של קריצה או פרח. כתבתי הכל ברצינות ואני מתכוון לזה.
ובכל זאת הבהרה קטנה- אני מקפיד להפריד בין אישיות פורום לאדם אמיתי. בדבריי אני מתכוון לאישיות הפורום שלך בלבד, לא אליך אישית, אתה חביב עליי בהחלט על אף הכל. אבל אישיות הפורום שלך זקוקה לשינוי מקיף, ויפה שעה אחת קודם. אני לא כותב כדי לפגוע למרות שברור שדבריי אינם נעימים, אלא רק כדי שתבדוק את עצמך ושרמת הדיונים כאן תעלה.
Nec_000 ודרמבויי- אתם אדירים. הסבלנות שלכם, הסגנון הנעים, העקביות וההשכלה עוברת גבולות אנושיים ידועים. יישר כוח, הלוואי שהיו יותר כמוכם, ורצוי שאפילו עם דעה מנוגדת (כמו רמקול למשל אם אינני טועה לגבי דעותיו).
פה אני כן שם אמוטיקון: