טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505

שליחה

מביש,
זה אומר הרבה על כל המעורבים (טופ אודיו ואונקיו).

כמו ששי אמר, עכשיו תנסה ללחוץ על אמזון (לדעתי מההתחלה היית צריך לפנות אליהם), מקווה שמהם תגיע הישועה...
שחר

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

אכן סאגה ארוכה.
עם זאת, במידה והאחריות של אונקיו העולמית תכסה תיקונים בחינם של מוצריה שניקנים באמזון, הייתי מוותר על זכיון יבוא אונקיו אילו הייתי בעלים של טופ אודיו.

הסיבה היחידה שטופ אודיו הצליחו למכור עד כה ללקוחות מוצרי אונקיו במחיר גבוה משמעותית ממחיר אמזון היתה בגלל השירות והאחריות המקומיים.
במידה ויהיה תקדים שאחריות אונקיו העולמית תכוסה על ידי טופ אודיו בישראל ללא עלות - אין לטופ אודיו סיבה להחזיק נציגות אונקיו בישראל.

לא אתפלא אם אונקיו העולמית קיבלו מסר חד משמעי כזה מטופ אודיו ולכן נסוגו מהלחץ עליהם.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

@lasik - עם כל הכבוד לחברי הפורום - אנחנו לא ממש מדגם מייצג.
אנשים לא מודעים וגם אם היו מודעים - לא בטוח שהיו עושים את ההחלטות שאנחנו עושים.
כמה אנשים שמעו על איביי ולא נכנסים ורוכשים בהמוניהם.

אנחנו בכל זאת בישראל, הכל כאן זז לאט ובחשדנות.
יש גם את מחסום השפה.

הרי אנשים עוד קונים ברשתות החשמל שלא אמורות להיות זולות, ובטח לא מקצועיות. אתה לא חושב שקודם "היינו" משפיעים על כך?
ויש גם לא מעט אנשים שקונים מעבר למוצר - קונים שירות. הולכים לחנות מזמינים מוצרים עם התקנות ומצפים שיהיה למי להתקשר לתמיכה. עם רסיבר מחו"ל - אין דבר כזה.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

lasik כתב: סיבה היחידה שטופ אודיו הצליחו למכור עד כה ללקוחות מוצרי אונקיו במחיר גבוה משמעותית ממחיר אמזון היתה בגלל השירות והאחריות המקומיים.

במידה ויהיה תקדים שאחריות אונקיו העולמית תכוסה על ידי טופ אודיו בישראל ללא עלות - אין לטופ אודיו סיבה להחזיק נציגות אונקיו בישראל.

לא אתפלא אם אונקיו העולמית קיבלו מסר חד משמעי כזה מטופ אודיו ולכן נסוגו מהלחץ עליהם.
...
·

האם אני שומע אצלך הצדקה למחירים מופקעים ותמיכה בישרות שאינו שירות רק בגלל שמוצרים נקנים בארץ?
למה לדוגמא מוצרים של ימאהה למשל נמכרים בארץ במחיר הגיוני ביחס לאמזון ואתה מקבל שירות הוגן? האם לא להיות גזלן ע.ע ימאהה נחשב בעינך לפסול ? או שאתה מסתכל במין אקסיומה דרך החור של הגרוש מה שייקר משמע הוא טוב?

הגישה של אנחנו חיים בישראל "ומותר שידפקו אותנו " זו גישה תבוסתנית וזו הסיבה שבישראל לא הצליחו להרים חרם אחד נורמאלי לכפרות לאורך זמן כי הסולידריות כאן אצלנו עברה מין העולם וכול אחד חושב רק על האינטרסים של עצמו ולא בכדי תנובה הורידה מחירים על הקוטג' ולאחר חודש המחיר חזר להיות כמו קודם וכך בעוד הרבה דברים . אילו הישראלים יותר מלוכדים עם מודעות צרכנית גבוה אני מבטיח לך שאת המחירים הגזלנים של טופ אודיו לא היית רואה

לעניין האחריות יש המון מוצרים בעולם עם מדיניות אחריות בין לאומית, אתה יכול לקנות בכול מקום בעולם ולקבל אחריות בכול מקום בעולם ואין לאף אחד אם זה בעיה,זה הכול עניין של הגדרות עבודה והתחשבנות של יצרן מול הדילר
טופ אודיו לא מתקנים בחינם הם קיבלו התחייבות לפיצוי מאונקיו פשוט נוח לטופ אודיו לגבות מחיר מופקע של 2000 ₪ על תיקון כי הם יודעים שאונקיו יודעת בדיוק מה עלות החלק ומה עלות עבודה לתיקון תקלה שכזו והם לא מעוניינים להפסיד " דג שמן ברשת "
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626

שליחה

shay1 כתב:
...
...
·
ממש לא הבנת אותו הוא ההפך ממצדיק את טופ אטדיו

האם אני שומע אצלך הצדקה למחירים מופקעים ותמיכה בישרות שאינו שירות רק בגלל שמוצרים נקנים בארץ?
למה לדוגמא מוצרים של ימאהה למשל נמכרים בארץ במחיר הגיוני ביחס לאמזון ואתה מקבל שירות הוגן? האם לא להיות גזלן ע.ע ימאהה נחשב בעינך לפסול ? או שאתה מסתכל במין אקסיומה דרך החור של הגרוש מה שייקר משמע הוא טוב?

הגישה של אנחנו חיים בישראל "ומותר שידפקו אותנו " זו גישה תבוסתנית וזו הסיבה שבישראל לא הצליחו להרים חרם אחד נורמאלי לכפרות לאורך זמן כי הסולידריות כאן אצלנו עברה מין העולם וכול אחד חושב רק על האינטרסים של עצמו ולא בכדי תנובה הורידה מחירים על הקוטג' ולאחר חודש המחיר חזר להיות כמו קודם וכך בעוד הרבה דברים . אילו הישראלים יותר מלוכדים עם מודעות צרכנית גבוה אני מבטיח לך שאת המחירים הגזלנים של טופ אודיו לא היית רואה

לעניין האחריות יש המון מוצרים בעולם עם מדיניות אחריות בין לאומית, אתה יכול לקנות בכול מקום בעולם ולקבל אחריות בכול מקום בעולם ואין לאף אחד אם זה בעיה,זה הכול עניין של הגדרות עבודה והתחשבנות של יצרן מול הדילר
טופ אודיו לא מתקנים בחינם הם קיבלו התחייבות לפיצוי מאונקיו פשוט נוח לטופ אודיו לגבות מחיר מופקע של 2000 ₪ על תיקון כי הם יודעים שאונקיו יודעת בדיוק מה עלות החלק ומה עלות עבודה לתיקון תקלה שכזו והם לא מעוניינים להפסיד " דג שמן ברשת "
...
·

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

shay1 כתב:
...
...
·

...
·אתה שומע את מה שאתה מחפש לשמוע. קרא שוב את הודעתי וחפש שם הצדקה למחירים מופקעים.
בנוגע לשירות על מוצרים שלא נמכרו על ידי היבואן, קיימות לצערי דוגמאות רבות מאד לסירוב מימוש אחריות גלובלית על ידי היבואן בישראל. את ההסבר לכך כתבתי בהודעה המקורית.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

lasik כתב:
...
...
·אתה שומע את מה שאתה מחפש לשמוע. קרא שוב את הודעתי וחפש שם הצדקה למחירים מופקעים.
בנוגע לשירות על מוצרים שלא נמכרו על ידי היבואן, קיימות לצערי דוגמאות רבות מאד לסירוב מימוש אחריות גלובלית על ידי היבואן בישראל. את ההסבר לכך כתבתי בהודעה המקורית.
...
·

מתנצל אם הבנתי אותך לא כראוי (3:15 לפנות בוקר....) :wink:
אותו דבר כשאתה טיפש.

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571

שליחה

@lasik
·באמת נראה לך שטופ אודיו העבירו להם מסר חד משמעי ואונקיו התקפלו? נראה לך שאונקיו לא ידעו על המצב עוד לפני שהציעו לו את ההצעה שלהם?

ההנחה שלי היא שאונקיו הבינו שיש לו בעיה מוכרת ושבמצב רגיל היו מתקנים את זה במסגרת האחריות. הם היו מספיק הוגנים כדי להציע לתקן את זה על חשבונם במסגרת מחווה של רצון טוב (והם הדגישו זאת במייל). טופ אודיו היו צריכים לתקן ואז לשבור איתם את הראש.

טופ אודיו עוד לא הפנימו שהשוק משתנה והם צריכים להתאים את עצמם, באופן אישי נראה לי שאם הם ימשיכו בצורה הזו הם יסגרו הרבה יותר מהר ממה שהם חושבים. אתה תהיה מוכן לשלם על אחריות, שזה סוג של ביטוח, בהתאם לתוספת הנדרשת מול רמת הסיכון לבעיות. נראה לי לא הגיוני בעליל לשלם פי 2 על מוצר רק בגלל שיש לו אחריות לשנתיים. זה תמיד סיכון שאני אהיה מוכן לקחת. תשים לב שזה משהו שמאוד תופס כאן בכל התחומים ולא רק בתחום הזה, אתה קונה גאדג'טים ושטויות מ- AliExpress או Ebay למרות שאתה יודע שיש סיכוי שהמוצר לא טוב או לא כמו שחשבת, אתה קונה בגדים מאתרים בחו"ל למרות שלא ראית בעין ואתה לא בטוח לגבי המידה או האם זה מתאים לך.

השוק משתנה וכדאי שהיבואנים יתאימו את עצמם או שהרבה מהם לא ישרדו.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני מציע שתנסה לעלות מדרגה "בעימות" מול אונקיו ולכתוב להם על הקיר בפייסבוק ,אין לך מה להפסיד תכתוב על הקיר שלהם כמה השירות שלהם לא אמין והיית מצפה מאונקיו להתנהלות אחרת , מבלי להזכיר את היבואן טופ אודיו כי אין לזה רלוונטיות לפוסט , החשיפה בפייסבוק קצת מרתיעה שמדובר בחשיפה עולמית ,ואני מקווה שגם אונקיו נרתעת מחשיפה שלילית
אותו דבר כשאתה טיפש.

נועם22
טרול
טרול
תגובות: 112

שליחה

נראה לי שלמרות כל ה 25 הדפים שנרשמו כאן הוא יצטרך לתקן את המכשיר בעצמו

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

יכול להיות אבל הם הגיעו למצב של lose-lose וטופ אודיו מפסידים יותר.

מה שאני מבין מכל ה-25 עמודים האלו זה שבפעם הבאה להיות קצת פחות ילד טוב ולעולם לא לקנות מטופ אודיו.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

avirokach כתב: טופ אודיו עוד לא הפנימו שהשוק משתנה
...

ברור שהפנימו
avirokach כתב: והם צריכים להתאים את עצמם
...

התאימו גם התאימו, וההתעקשות שלהם לא לתקן היא פשוט אמירה ברורה : "או שתקנו דרכנו או שתלכו לחפש את החברים שלכם"

ככה לפחות אני רואה את הדברים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@Lior_M
·אם היו מבינים ומפנימים היו מתנהגים אחרת או שאולי אתה רומז שהבינו והפנימו אבל הגיעו למסקנה הלא נכונה? :)

אם שולחים אותי לחפש את החברים שלי אז לא רחוק היום שהם יבואו לחפש אותי ואת החברים שלי...

נועם22
טרול
טרול
תגובות: 112

שליחה

הם לא מתפרנסים ממך ומהחברים שלך,אם לא הבנת את זה עד עכשיו
ואם עד עכשיו הם לא חיפשו כמותכם אז כנראה שמצבם יותר מדיי טוב ממה שאתה יכול לשער

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אתה שוכח שהרבה מאיתנו היו לקוחות שלהם, אז אולי אפשר לטעון שאנחנו לא מדגם מייצג של כלל האוכלוסיה אבל אני מאמין שאנחנו (כמעט בכל התחומים בפורום הזה) Early Adapters, כלומר הראשונים לנסות ובמידה שיהיה טוב הרבה ילכו באותו הכיוון.

אני רואה את הכיוון שכולם הולכים אליו וזו דעתי אבל אני לא נביא ואולי אני טועה. בכל מקרה תוך שנתיים נדע מי צדק :)

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505

שליחה

חבל בשבילם (טופ אודיו) אבל הם כנראה לא סופרים אותנו (ולראיה שלא נתנו שום התיחסות בפורום, למעט הטלפון שבור דרך מרטין)...
שחר

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

לצערי אנחנו *** של צרכנים במדינה הזאת ולכן הם לא סופרים אותנו,לא משנה כמה חנות או רשת או יבואן דופק אותנו אנחנו חוזרים אליו וזה חבל.
במדינה שיש בה צרכנים קצת חכמים דברים נראים אחרת ואני חייב לתת 2 דוגמאות שממש כואבות לי:
הראשונה הוא ספק הטלפונים גולן טלקום שבלעדיו עדיין הינו משלמים מאות שקלים על סלולר ,ביום שהוא נכנס לשוק כולם היו צריכים לעבור אליו אבל מספיק שחלק מהספקים נתנו את אותם המחירים או קצת יותר אז הרוב נשארו ושכחו את הגנבות הקודמות.חשוב לי להגיד שביום שגולן לא יהיה בשוק הישראלי המחיריםיחזרו למעלה מיד כי החברות שוב יסדרו את המחירים אחד עם השני.
הדוגמא ההשניה היא רמי לוי שכבר חצי שנה מוצג כמי שסל הקניות שלו זול משמעותי ביחס לחנויות ורשתות נוספות,במדינה עם צרכנים קצת חכמים הרשתות הנוספות היו צריכות להיות ריקות עד להשוואת המחירים.
אז נכון שלטופ אודיו כיום אין ממה לחשוש מ30000 קוראי הפוסט אבל הכל נכון להיום כי מחר ....יום חדש!!!

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917

שליחה

claudia5 כתב:לצערי אנחנו *** של צרכנים במדינה הזאת ולכן הם לא סופרים אותנו,לא משנה כמה חנות או רשת או יבואן דופק אותנו אנחנו חוזרים אליו וזה חבל.
במדינה שיש בה צרכנים קצת חכמים דברים נראים אחרת ואני חייב לתת 2 דוגמאות שממש כואבות לי:
הראשונה הוא ספק הטלפונים גולן טלקום שבלעדיו עדיין הינו משלמים מאות שקלים על סלולר ,ביום שהוא נכנס לשוק כולם היו צריכים לעבור אליו אבל מספיק שחלק מהספקים נתנו את אותם המחירים או קצת יותר אז הרוב נשארו ושכחו את הגנבות הקודמות.חשוב לי להגיד שביום שגולן לא יהיה בשוק הישראלי המחיריםיחזרו למעלה מיד כי החברות שוב יסדרו את המחירים אחד עם השני.
הדוגמא ההשניה היא רמי לוי שכבר חצי שנה מוצג כמי שסל הקניות שלו זול משמעותי ביחס לחנויות ורשתות נוספות,במדינה עם צרכנים קצת חכמים הרשתות הנוספות היו צריכות להיות ריקות עד להשוואת המחירים.
אז נכון שלטופ אודיו כיום אין ממה לחשוש מ30000 קוראי הפוסט אבל הכל נכון להיום כי מחר ....יום חדש!!!
...
צודק..
הכל בסוף מסתכם בביקוש והיצע

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

שליחה

לכל הטוענים שטופ אודיו לא סופרים את הפורום או את משתתפיו -

יש כאן באנרים של פרסום שלהם. אני לא מניח, שזה נעשה חינם אין כסף.

בקיצור, הם משקיעים כסף לפרסם כאן. זה אומר, שכנראה הפורום כן חשוב להם כפלטפורמה לגיוס לקוחות ....
נערך לאחרונה על ידי Newboy ב 17/09/2014 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

@claudia5

רק תיקון קטן זה לא 30000 קוראים זה מספר צפיות באשכול.
אני מניח שאתה נכנסת לפחות 30 פעמים
·
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”