שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #361 

איפה הפרק בHD
מקורותיי יבשו!!!!
אני במתח?

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

Re: mmm good points

שליחה #362 

RBA כתב:
sunny_jim כתב:בהחלט, אחד הפרקים היותר חזקים בסדרה, אולי אפילו בTOP 5. בעצם, פרקים כאלו הם מה שעושים את הסדרה כל כך שווה לצפיה.

שאלה שהפרק אבל לא ענה לי עליה-איך בדיוק ג'ולייט כל כך מוכשרת מבחינת "אשת קומנדו"? היא הגיעה לאי בתור מדענית רגישה שאין לה שום קשר בכלל לאקדחים\להיות חסרת רחמים\להיות TOP CLASS מרגלת. האם במהלך שלושת השנים הללו היא גם עברה סוג של הכשרה לטיפול במצבים כאלה? ובעצם זה גם נוגע לכל האחרים, שבערך יש להם את אותם הכישורים. אבל יחד עם זאת כולם בעלי השכלה גבוהה במיוחד, כמו רופאים ומדענים. אז איך זה מסתדר? וזה נראה כאילו אם הטיסה לא הייתה מתרסקת על האי, הם בכלל לא היו משתמשים אף פעם בכל כישוריהם! והם בהחלט לא ידעו על הטיסה.
...
I believe that Ben knew about the crash but it wasn't revealed yet. He is one of the sophisticated bad guy I have ever seen in TV
...

ראית את הבעת הפנים שלו כאשר המטוס נחת? אני חושב שהוא לא יודע הכל... בדיוק כמו שהסרטן הפתיע אותו, גם זה הפתיע.
אגב, מי זה ג'ייקוב? זה הבחור שהזמין את ג'ולייט להצטרף לפרוייקט?

zoriksh
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
קיבל תודות: 0

שליחה #363 

זו כבר פעם שניה שמזכירים את ג'ייקוב... בפרק שבו ג'ק ניתח את בן, הבחור המופרע שאשתו נהרגה ע"י סון, רצה להרוג את סוייר כדי לנקום על מות אשתו, ניסו לעצור בעדו ואז הוא צעק שסוייר לא מופיע בכלל ברשימה של ג'ייקוב...

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #364 

פרק מעולה לטעמי.
ג'ולייט אכן אוששה את החשדות שלי, והיא עדיין חלק מהאחרים.
עכשיו ע"פ התכנית עם בן נותר לה פחות משבוע להיות עם ג'ק וחבריו.
עכשיו יש לגלות האם בזמן הזה היא תתאהב במישהו על האי ותבגוד באחרים,
ואם לא, אז מה מטרתה בעצם ברצון להגיע לחוף של החבורה.

-- עוד טוויסט קיבלנו בעניין הזה שכל הנשים בהריון באי פשוט מתות.
זה מעניין.
-אותי עדיין מעניין מה קורה עם גון לוק.

-- גם ג'ק חשוד לי. הוא היה שם שבוע ולא שאלה שאלות? לא נשמע לי כמו האופי שלו....

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #365 

דווקא לדעתי זה בול האופי שלו. וחוץ מזה, מי יענה לו... תום?

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #366 

כשבן וג'ולייט הגיעו למיכאל (במקום שג'ון לוק פוצץ) אחרי התרסקות האושייניק, הוא צפה בחדשות מהעולם,
כלומר יש שידורי טלוויזיה. בחדשות (מ-6 ערוצים שונים!) מדברים על היעלמות המטוס, ויש כיתוב בתחתית המסך "היעלמות מטוס מעל האוקיינוס הפסיפי".
כלומר בחוץ יודעים על העניין היטב, ואם זה משודר בכל ערוצי החדשות כנראה שבחוץ גם יש עניין רב סביב זה וייתכן ומחפשים אותם.
**מה שמביא אותי לשאול שאלה- האם ייתכן שהאי הזה נמצא בסוג של מימד אחר של זמן, או עולם מקביל או משהו בסגנון, ויש חלון מסויים באיזור האוקיינוס שמוביל פנימה והחוצה?
רמזים: --כל מי שניסה לברוח תמיד הגיע חזרה לאי, כלומר שט במעגלים.
--אלה שבאו לחפש את דזמונד בסוף עונה 2 - פשוט התאדו משדה הראיה. ייתכן והם היו קרובים בטירוף לחלון הזה, אבל לא מצאו אותו.
--נתנו לוולט ומייקל ללכת, וכיוונו אותם לשוט בדיוק בקו ישר בX מעלות כדי לצאת.... אם הם ייסטו הם לא יצליחו לצאת.
--אם מחפשים את המטוס בקדחתנות, לא ייתכן שלא יימצאו אי כל כך גדול.
*רעיון לכותבים :wink: (למרות שמאוחר מדי): פרק על החיפוש של המטוס, כולל חקירה, שאלות ותהיות לגבי לאן הוא נעלם, ותגובת כל הקרובים של הנעלמים.

*** עוד משהו שעולה לי רק עכשיו תוך כדי כתיבת שורות אלה.
אני טועה, או שכל הניצולים מהחלק האחורי של המטוס כבר מתו ?
אם אני טועה, חוזר בי מהדברים הבאים, אבל אם זה נכון - מתעוררת השאלה: האם בכוונת תחילה חצו את המטוס במקום מסויים? ודאגו באיזושהי צורה למוות של הניצולים מהחלק האחורי?

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #367 

האישה השחורה-ובעלה הלבן, הזקנים יחסית. אז לא נראה לי שהבעל מת, והוא מהחלק האחורי.
לוולט ומייקל, אני עדיין לא כל כך סגור על זה שבאמת נתנו להם לחזור לעולם... זה עוד לא הוכח :) כאילו, אם באיזשהו שלב בסדרה יהיה "horror moment" שבו יראו את מייקל וולט כלואים, לא נראה לי שמישהו כאן יותר מדי יופתע.
ואני מהמר על זה בגלל שהדרך היחידה לרדת מהאי זאת בעצם הצוללת שהתפוצצה, נכון? אז אם הם ירדו מהאי, זה אומר שמישהו אסף אותם, והחזיר אותם בצוללת. נראה לי הרבה יותר קל להם פשוט לטאטא את הסיפור הזה מתחת לשטיח(לאחרים) מאשר באמת להחזיר אותם.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה #368 

מה שאותי מפליא זה שהם שתלו רכיב בגוף של קלייר והם (האחרים) יכולים לשלוט בתגובות והתופעות בגוף שלה
מתיי שהם רוצים , זה גם אומר שהם מתקדמים מבחינת הטכנולוגיה\ביו טכנולוגיה יותר ממה שחשבנו...
מפליא אותי שהאחרים לא תיכננו את התרסקות המטוס - הם ראו שהוא נופל ובן מייד ביקש תיק מפורט ומלא על החיים של כול אחד מהניצולים.

דרך אגב - שמתם לב לזה שהתאריך ביום שבן הראה לגולייט את אחותה היה ה22-09-2004?
יומם לפני התאריך הזה ג'ולייט חגגה שלוש שנים על האי ובאותו היום התרסק המטוס על האי - זה אומר שהמטוס התרסק
בתאריך 22/09/04 - בתאריך הזה (האמיתי בחיים) שודר הפרק (הפיילוט) הראשון של אבודים (לפי וויקיפדיה)
החברים על האי עד כמה שזכור לי בערך 150 ימים על האי שזה בערך 5 חודשים וזה אומר שעכשיו אמור להיות פברואר 05 על האי...
סתם מעניין אותי לדעת אם הכותבים של הסדרה באמת כאלה דייקנים בפרטים לגבי התאריכים?
תמונה

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #369 

בכול אופן בנוגע לזה שנתנו לוולט ולאבא שלו לעזוב אני מאמין שזה נכון - כמו שkeyser אמר - נתנו להם זוית שיוט ספציפית שממנה אסור להם לסטות וזה כנראה אומר שאפילו על המצפנים אסור להם לסמוך (כנראה בגלל שדה מגנטי כולשהו)
שג'ולייטו התעוררה בצוללת אית'ן אמר לה שהשלב האחרון בדרך היה קשה - כנראה בגלל השדה המגנטי שהם היו אמורים לעבור

תמונה

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #370 

לגבי קלייר אני מאמין שזה היה חד פעמי, זה לא משהו שהם יוכלו להשתמש בו שוב. הם פשוט שתלו קפסולה קטנה בגוף שלה, שיש להם שליטה מרחוק עליה, כך שהיא תיפתח ותשחרר איזשהו חומר אצלה בגוף(להערכתי), ואני חושב שמבחינה טכנולוגית דבר כזה לא יותר מדי הזוי(למרות שביוטכנולוגיה זה לא התחום שלי)
לגבי וולט ומייקל, אני חושב שאתם לוקחים את זה רחוק מדי, הקטע של "זוית שיוט ספציפית", הם פשוט לדעתי אמרו להם לשוט בכיוון הספציפי ההוא בשביל שהם בדיוק יפגשו אנשים אחרים, שיתפסו אותם ויכלאו אותם במקום אחר.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78819
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #371 

לגבי התאריכים, הכותבים בוודאות מדייקים מאוד מאוד בעניין הזה לאורך כל הסדרה.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #372 

sunny_jim
אני לא מאמין ולו במאומה שהצוללת זו הדרך היחידה לצאת/להכנס לאי... איך המטוס עצמו הגיע לשם?
+
בסוף הפרק הנוכחי כשמראים את רקימת המזימה של ג'ולייט ובן , בן אומר לה שמישהו (לא זוכר את שמו) ינחית עם המטוס ארגז תרופות במקום מסויים. מאיפה הוא צץ? מאיפה המטוס הזה? זה משהו שמגיע מבחוץ לדעתי.
לא יודע למה אבל פתאום נראה לי הגיוני שכדי להגיע אל האי צריך לעבור איזשהו "שער" אלקטרו מגנטי מסויים, ומחוצה לו לא ניתן לראות או להגיע אל האי.
אגב, זכור לי שגם הזריקו לג'ק משהו כשכלאו אותו...

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #373 

אוקיי, נקודות טובות.
כן, תאוריית השער האלקטרו מגנטי די הגיונית כאן. הם טסו בכיוון הלא נכון, ובטעות (או שלא, יכול להיות שהאחרים לא בדיוק שולטים על המצב, אלא יש גם אנשים in higher places שגרמו לזה לקרות)
עדיין לא שכחתי את סוף העונה השניה, שבה החברה של דזמונט הייתה בקשר עם 2 החברה באלסקה או איפה שזה לא יהיה, וכל החבורה הזאת בהחלט יודעת דבר או 2 על "מה לעזאזל קורה כאן?!" :)

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #374 

הממ...

הכיפה האלקטרומגנטית (זהה לשער שחוסם מהעשן לעבור) יכול להסביר גם מדוע המטוס נקרע לשניים (כבר אמרו בסדרה עצמה שזה לא הגיוני שפתאום הזנב ככה יפרד מהמטוס).

יש בהחלט מטוס, כזה שמביא ציוד ואוכל.

אגב, למה אתם חושבים בכלל שהם בכדור הארץ?!

יש הרבה רמזים לכך שהם בכלל לא על פני כדור הארץ, כולל כל האנשים שהגיעו לשם שהם בכלל ממקומות שונים בעולם.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #375 

oferlaor כתב:הממ...

הכיפה האלקטרומגנטית (זהה לשער שחוסם מהעשן לעבור) יכול להסביר גם מדוע המטוס נקרע לשניים (כבר אמרו בסדרה עצמה שזה לא הגיוני שפתאום הזנב ככה יפרד מהמטוס).

יש בהחלט מטוס, כזה שמביא ציוד ואוכל.

אגב, למה אתם חושבים בכלל שהם בכדור הארץ?!

יש הרבה רמזים לכך שהם בכלל לא על פני כדור הארץ, כולל כל האנשים שהגיעו לשם שהם בכלל ממקומות שונים בעולם.
...
כי פרויקט דהרמה נועד לאסוף מדענים ומומחים מכול העולם בכדי לבצע ניסויים
בתחומים השונים (זאולוגיה פסיכולוגיה אלקטרו מגנטיות וכו') כך שזה מסביר את העובדה שיש שם אנשים מכול העולם.
המטוסים שמגיעים ומצניחים ציוד הם כנראה ממריאים מהמתקן המסווג שאליו ג'ולייט הגיע לפני שלקחו אותה אל האי, אז זה אומר שהאי נמצא על כדור הארץ.

edeNF
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154

שליחה #376 

פרק מעולה, התאוריה על המחסום האלקטרומגנטי נשמעת נכונה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #377 

התכוונתי למטוס של האח של אקו שבכלל היה באפריקה.

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #378 

ולאן הוא טס, המטוס? באיזה שלב המטוס עבר אל האי? אולי הוא כבר לא היה קרוב לאפריקה....

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #379 

זה מטוס דו מנועי עם פרופלורים, הוא לא יכול להגיע לאוקיינוס הפסיפי גם אם יהיה לו תדלוק צבאי בדרך. אקו גם אמר את זה שזה בכלל לא הגיוני שהמטוס שם.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #380 

oferlaor כתב:זה מטוס דו מנועי עם פרופלורים, הוא לא יכול להגיע לאוקיינוס הפסיפי גם אם יהיה לו תדלוק צבאי בדרך. אקו גם אמר את זה שזה בכלל לא הגיוני שהמטוס שם.
...
עופר - אל תשכח שלמרות שבחדשות פורסם שהמטוס נעלם מעל האוקינוס הפסיפי
אנחנו לא יודעים בוודאות שהאי נמצא באוקיינוס הפסיפי...
אז אם לא הגיוני שהמטוס לא יכול להגיע לאוקיינוס אז אוליי הגיוני שהאי לא באוקיינוס הנ"ל

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”